panther_512 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Πηγή: Nintendo'>http://wiiudaily.com.../']Nintendo rep: Wii U is “19 times more powerful than PS3″ Mα σε καμία περίπτωση όμως. Η Νιντέντο ποτέ δεν μπήκε στο παιχνίδι της σύγκρισης της ιπποδύναμης με νούμερα. Και 19 φορές δυνατότερο? Με τίποτα.
naruto14 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 19 φορές δυνατότερο δεν παίζει σίγουρα. Είναι αρκετά δυνατότερο αλλά όχι τόσο πολύ.
ikaruga24 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Πηγή: Nintendo'>http://wiiudaily.com.../']Nintendo rep: Wii U is “19 times more powerful than PS3″ Καταρχην το αρθρο δεν λεει τιποτα. Δεν αναφερει καν τιποτα και εμφανεστατα το "εκλεψαν" εντελως μονο του απο κατι αλλο που ισως ειπανε (παραδειγμα το WiiU ειναι 19 φορες ισχυροτερο απο ενα PS3 στις δυνατοτητες online του OS). Απο τη στιγμη που ακομα δεν εχουμε τιποτα για τα τεχνικα χαρακτηριστικα (και ουτε προκειται) επισημα αναγκαστικα θα περιμενουμε να βγει η κονσολα και να εχουμε καμια εγχειρηση απο κανενα digital foundry ή αναλογο site για να εχουμε τουλαχιστον μια γενικη εικονα του hardware. Προς το παρον μας φτανει οτι το μηχανημα ειναι αρκετα ισχυρο ωστε να τρεχει third party σημερινους τιτλους που στις κονσολες με το ζορι εχουν 720p30fps στα 1080p60fps. Και ολα αυτα στην αρχη χωρις καμια ιδιαιτερη τεχνογνωσια της νεας αρχιτεκτονικης του μηχανηματος.
panther_512 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Μα δεν είπαμε τίποτα για σένα. Την είδηση σχολιάσαμε. Πάντως το WiiU όσο περνάει ο καιρός φαίνεται ολοένα και πιό ελκυστικό. Με τις τιμές των παιχνιδιών όμως να δουμε τί θα γίνει....
NickTG Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Με τις τιμές των παιχνιδιών όμως να δουμε τί θα γίνει.... Λογικά ότι γίνεται και τώρα. Ελλάδα θα τα έχουν ακριβά, εμείς θα συνεχίσουμε να αγοράζουμε είτα από έξω είτε όταν βάζουν προσφορές και όλοι θα είναι χαρούμενοι.
sheik Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Eιδικα αυτο το Χ φορες δυνατοτερο ειναι για πολλες μπατσες οποτε το ακουω. Διοτι πολυ απλα ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. Αντε να σου πω εγω το PS3 ειναι 25 φορες ξερω γω δυνατοτερο του PS2. Τι καταλαβαινεις? Τιποτα.Χωρια που δεν υπαρχει μετρησιμη μοναδα ρε παιδι μου στο ματι. Δε στεκει οτι "τα γραφικα αυτα ειναι 2 φορες καλυτερα απο εκεινα". Κι αυτο διοτι δεν ειναι απολυτο οτι 2πλασιος χρονισμος cpu,gpu και διπλασια μνημη σημαινουν 2x καλυτερο hardware.Μπαινουν θεματα αρχιτεκτονικης μεσα. Ειδικα αυτο το 19 εμενα με εστειλε, καντο 20 βρε αδερφακι μου σιγα 1
MetalGearFan Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 μήπως ήταν 1.9 και κάποιος ξέχασε την τελεία ?
Tilemaxx Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 [troll]Ας φτάσει πρώτα τα γραφικά του PS3/360 και μετά τα ξανασυζητάμε[/troll]
GeorgeVls Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Πηγή: Nintendo: Wii U can “probably fend off PS4, Xbox 720″
tool1983 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Oσο κ να το βλεπω δε μου αρεσει.Για μενα που οταν παιζω ενα παιχνιδι θελω να χαλαρωσω κ να απολαυσω το ποτο μου. Αυτο το χειριστηριο-ταμπλετα,μια να κοιτας τη TV μια το τεραστιο χειριστηριο,μου μοιαζει σα να πρεπει να εισαι συνεχεια στη τσιτα. Το χειριστηριο οπως το βλεπω πανω απο 100ευρω πρεπει να κοστιζει.
hollow_83 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 170 δολλαρια ειχαν πει οτι κοστιζει περιπου. [troll]Ας φτάσει πρώτα τα γραφικά του PS3/360 και μετά τα ξανασυζητάμε[/troll] Κοιτα οπως δειχνουν τα πραγματα στα μουλτι εχει ηδη καλυτερα γραφικα. Προφανως με πορτς δε κανεις δουλεια και θες και καλα exclusives. TO ZombiU ενω προσωπικα εχω ψηθει ασχημα λογω concept, στο οπτικο κομματι ειναι passable.
ikaruga24 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Που να μην εβαζε και το "troll" στο ποστ δηλαδη.
ikaruga24 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2012 Εσωτερικο απο το μηχανημα. http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-what-is-inside-the-wii-u 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα