Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επειδή θα σου βγει σε παρόμοια τιμή (αν δεν πάρεις μεταχειρισμένο), γιατί δεν παίρνεις αυτό το bundle με το xenoblade?

Με τα μεταφορικά βγαίνει στα 324€.

Γιατι πολυ απλα δεν συμφερει??https://www.skroutz.gr/s/4828082/Nintendo-Wii-U-Premium-Pack-Mario-Kart-8.html

τσιμπαει αυτο που ειναι φθηνοτερο πουλαει σφραγισμενο ή ανταλλασει το παιχνιδι με το Xenoblade και ειναι αρχοντας.(σε unboxing στο youtube βλεπω και το παιχνιδι δεν ειναι περασμενο μεσα στον σκληρο αλλα δινεται κανονικα,ασε που εχει ανεβει και η τιμη του οσο του Xenoblade https://www.skroutz.gr/s/4584645/Mario-Kart-8-Wii-U.html?from=catspan

Ακομα και αυτο το Bundle συμφερει περισσοτερο αν σκεφτουμε ποσο κοστιζει το Super Mario Maker +Mario Amiibo βγαινει αρκετα φθηνοτερα https://www.skroutz.gr/s/7431762/Nintendo-Wii-U-Premium-Pack-Super-Mario-Maker-Amiibo-Mario.html

Προσωπικα να πω και εγω οτι με την σειρα μου αγορασα σημερα το παιχνιδι απο το Gamestation(ειχε αλλα 2 παιχνιδια οταν πηγα απο εκει).Να δωσω για αλλη μια φορα ενα μπραβο στα παιδια που μου αφησανε το παιχνιδι σε τιμη online(δηλαδη 49.90)και οχι σε τιμη καταστηματος(55ευρω)και ας μην το ειχα κλεισει το παιχνιδι.

Αυτο μαζι με το αρχικο Xenoblade που δεν τα εχω βγαλει ακομα(τερματισα πρωτα το αναμενομενο Legend Of Heroes Trails In the Sky Second Chapter στο pc που το περιμενα πως και πως μιας και τα θεωρω απο τα κορυφαια του ειδους τους)πιστευω να με βγαλουν μεχρι το Twilight Princess HD :D

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Βασικα τωρα που το καλοσκεφτομαι μπορει καποιος να μου πει αν στο Site του εν λογω καταστηματως αναγραφεται καπου η τιμη καταστηματος και η τιμη online??http://www.gamestation.gr/el/video-games/xenoblade-chronicles-x-nintendo-wii-u.html

Γιατι το ειχα απορια απο το Splatoon που ειχα παρει με τον ιδιο τροπο. Μηπως τελικα αντι για μπραβο μας ψιλο δουλευουν ? :P

Παιδια εχει κανενας σας καμια ιδεα πως μπορω να συνδεσω το Wii U στο monitor που εχω ταυτοχρονα το pc μεσω θυρας VGA και να εχω ηχο μεσω στερεοφωνικου ταυτοχρονα?

Λοιπόν παιδιά η ημιμαθεια είναι χειρότερη της αμαθειας και παραπληροφορειται. Εννοείται ότι δεν χρειάζεται η έκδοση των 32 gb για να παίξει το xenoblade chronicles x. Παίζει κανονικά και στα 8gb αν υπάρχει phisical copy. Απλώς υπάρχει μια σειρά από downloadable content που βελτιώνει την εμπειρία. Τα βασικά είναι γύρω στα 5 giga.(άρα χωράνε και στο απλό wiiu) Τα υπόλοιπα ανεβαίνουν ως 20. Επιπλέον υπάρχει μέθοδος και για όσους θέλουν να τα κατεβάσουν όλα μεσω usb.

Τι να σου πω.Εγω προσωπικα εβαλα μεσα το παιχνιδι και το download που ειχε ηταν σχετικα μικρο. Μαλλον το ολο θεμα με τα download θα ηταν κυριως για οσους ηθελαν να αγορασουν το παιχνιδι μονο digital(μιας και ετρεχε εκπτωση για οσους ειχαν και το αρχικο Xenoblade).

Παιδια εχει κανενας σας καμια ιδεα πως μπορω να συνδεσω το Wii U στο monitor που εχω ταυτοχρονα το pc μεσω θυρας VGA και να εχω ηχο μεσω στερεοφωνικου ταυτοχρονα?

Καλυτερα να αγορασεις ενα νεο Monitor. Ειναι κυριολεκτικα κριμα να πεσεις σε ποιοτητα απο το Hdmi στο παλιο και κακο VGA.

Να μας τρέξουν λίγο τα σάλια.. :(

2l2xdd.jpg

Αν ειχα σκοπο να την κρατησω αρκετα την κονσολα θα το χτυπαγα απο amazon εξωτερικου,αλλα δεν μεινανε και πολλα παιχνιδια πλεον που θα βγαλει η nintendo.

ρε παιδια αυτο που ξεκιναει στα 49,90 στο you gr ειναι το κανονικο ετσι?που εχει και english audio εεε???δεν βλεπω να αναφερει λεπτομερεις στο σαιτ.αυτο παραγγελνω??

ρε παιδια αυτο που ξεκιναει στα 49,90 στο you gr ειναι το κανονικο ετσι?που εχει και english audio εεε???δεν βλεπω να αναφερει λεπτομερεις στο σαιτ.αυτο παραγγελνω??

ναι παρτο αφοβα, και εγώ από το you το έχω αγοράσει

χτυπα το αφοβα ναι το κανονικο ειναι.

• Moderators

Παιδια μια κουλη ερωτηση!Πιστευετε πως καποιος θα εδινε Xbox One για WiiU?

Εκτός από κουλή είναι και εντελώς σχετική. Δεν υπάρχει στάνταρ απάντηση σε αυτό που ρωτάς.

Παιδια μια κουλη ερωτηση!Πιστευετε πως καποιος θα εδινε Xbox One για WiiU?

Εννοεις να δωσεις το Wii U για XboxOne??

Παντως εχουν πεσει αρκετα οι τιμες σε used xboxOne αν κοιταξεις(μιλαμε και για κατω απο 300ευρω)και η τιμη του Wii U(ειδικα του premium)ειναι σταθερα υψηλη αρα ναι μια ψιλο ανταλλαγη ή ακομα και πωληση ξεχωριστα και αγορα μετα γινεται,αναλογα παντα και τα υπολοιπα αξεσουαρ/παιχνιδια που εχουν οι κονσολες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...