Fulgore Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Εμενα και το Splatoon που κερδισε ως καλυτερο multiplayer παιχνιδι και πως και δεν βγαλανε κανενα Halo 5 πιο πολυ μου ελεγε οτι δωσανε και στην Nintendo κανενα βραβειο λογω της αναφορας στον συγχωρεμενο Iwata. Οχι οτι το παιχνιδι δεν το αξιζει.Ειναι ισως οτι καλυτερο εχει βγαλει και θα βγαλει το U απο πλευρας πρωτοτυπιας και μακαρι να συνεχιστει και στο NX. Οσο για το Zelda δεν ξερω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arikado Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Σε ποιο site εχει τα game awards? Ειμαι περιεργος να δω τη εβαλαν παλι φετος!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deghinsea Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Σε ποιο site εχει τα game awards? Ειμαι περιεργος να δω τη εβαλαν παλι φετος!!! http://mynintendonews.com/2015/12/04/heres-the-game-awards-2015-winners/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Τελικά Minecraft U edition η "μεγάλη" ανακοίνωση που ήταν για σήμερα. Προφανώς καλό για τους φίλους του minecraft αλλά προσωπικά ούτε καν με αγγίζει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dekulinkgr Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Τελικά Minecraft U edition η "μεγάλη" ανακοίνωση που ήταν για σήμερα. Προφανώς καλό για τους φίλους του minecraft αλλά προσωπικά ούτε καν με αγγίζει. μια απο τα ιδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Τελικά Minecraft U edition η "μεγάλη" ανακοίνωση που ήταν για σήμερα. Προφανώς καλό για τους φίλους του minecraft αλλά προσωπικά ούτε καν με αγγίζει. Οι φιλοι του παιχνιδιου ειμαι σιγουρος οτι εχουν βαρεθει να το παιζουν το παιχνιδι μιας και εχει βγει σε οτι κονσολα υπαρχει Και το κορυφαιο η εκδοση του Wii U 30δολλαρια(αρα και ευρω κλασσικα)και η εκδοση του ps4 κοστιζει τα μισα χρηματα http://www.skroutz.gr/s/5467152/Minecraft-PS4.html Τεσπα ουτως ή αλλως μεχρι το Twilight Princess,την ανακοινωση του Nx και το νεο Zelda U+Starfox ολα τα φωτα ειναι στο πλουσιο απο περιεχομενο Xenoblade.Βεβαια για ποιο λογο τα ιδια καταστηματα ανεβασανε την τιμη του 2 ευρω δεν μπορω να καταλαβω http://www.skroutz.gr/s/7412860/Xenoblade-Chronicles-X-Wii-U.html?from=catspan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoritikos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Στο gamestation(στο φυσικό μαγαζί, οχι στο online) ανεβάσανε την τιμή του xenoblade στα 55 ευρώ.Μου το είπαν οι ίδιοι όταν πήγα να το παραλάβω. Ευτυχώς που έκανα προ-παραγγελία και το πήρα στην παλιά τιμή. Από το eshop του μηχανήματος ποια πακέτα κατεβάσατε για το xenoblade? Εγώ έβαλα να κατέβουν και τα 4. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
costacurta Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Γειά χαρά παιδιά. Θέλω να αγοράσω ένα wii u αποκλειστικά για το xenoblade. (το αγαπημένο μου και από το παλιό wii) Έλεγα να πάρω το μπασικ με τα 8 γκιγκα . Και έξτρα το γκειμ. Απορία. Στο ps3 που είχα κάποια παιχνίδια θέλανε πολλά γκιγκα για έξτρα εγκατάσταση επιπλέον από το dvd. Στο wii u παίζει κάτι παρόμοιο? Δηλαδή να μην μου φτάσει ο σκληρός του basic? Η δεν έχει κανένα ρόλο και όλο το παιχνίδι παίζεται από το dvd? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimyok Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 22.9 GB κανε τα μαθηματικά αν χωράει στο 8 basic . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
costacurta Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Αυτό που ρώτησα είναι αν αυτά τα 22 γκιγκα χρειάζονται για να λειτουργήσει το παιχνίδι η είναι για να επιταχυνουν τους χρόνους load? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoritikos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 22.9 GB κανε τα μαθηματικά αν χωράει στο 8 basic . Έχω την premium κονσόλα με αρκετό χώρο στον δίσκο Αν στο μέλλον θελήσω να βάλω και άλλα πράγματα στον δίσκο, θα μπορώ να τα μεταφέρω σε κάποιο σκληρό που θα συνδέσω στην κονσόλα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimyok Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Nαι συνδεεις ενα usb 2 σκληρο και μεταφερεις απο το menu . Να το ξαναπώ μπασικ με τα 8 γκιγκα που πραγματικα δεν θα ειναι ουτε 6 με system update και οτιδηποτε patch δεν μενει χωρος . Ο εξωτερικος δινει ιδια και καλυτερα loading times από την εσωτερική μνήμη του u και από το δισκάκι στο drive . Αν καιγεσαι και σε ενα στικακι 16 gigabyte κανει install αλλα μην περιμενεις ταχυτητα .Game χωρίς install που να τρέχει μόνο από δισκάκι δεν υπάρχει . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Γειά χαρά παιδιά. Θέλω να αγοράσω ένα wii u αποκλειστικά για το xenoblade. (το αγαπημένο μου και από το παλιό wii) Έλεγα να πάρω το μπασικ με τα 8 γκιγκα . Και έξτρα το γκειμ. Απορία. Στο ps3 που είχα κάποια παιχνίδια θέλανε πολλά γκιγκα για έξτρα εγκατάσταση επιπλέον από το dvd. Στο wii u παίζει κάτι παρόμοιο? Δηλαδή να μην μου φτάσει ο σκληρός του basic? Η δεν έχει κανένα ρόλο και όλο το παιχνίδι παίζεται από το dvd? Επειδή θα σου βγει σε παρόμοια τιμή (αν δεν πάρεις μεταχειρισμένο), γιατί δεν παίρνεις αυτό το bundle με το xenoblade? Με τα μεταφορικά βγαίνει στα 324€. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arikado Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Παιδια δε το ξεκινησα ακομα (Xenoblade).To εχει ξεκινησει κανεις σας?Πως σας φαινεται? εχω την εκδοση των 8Gb και εγω και περιμενω ενα στικακι για να κατεβασω τα αρχεια. Πρεπει να τα εχω οπωσδηποτε για να παιχτει σωστα?Η απλα απο το DVD θα κανει παραπανω ωρα να φορτωσει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deghinsea Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Παιδια δε το ξεκινησα ακομα (Xenoblade).To εχει ξεκινησει κανεις σας?Πως σας φαινεται? εχω την εκδοση των 8Gb και εγω και περιμενω ενα στικακι για να κατεβασω τα αρχεια. Πρεπει να τα εχω οπωσδηποτε για να παιχτει σωστα?Η απλα απο το DVD θα κανει παραπανω ωρα να φορτωσει? Δεν ειναι απαραιτητα. Παίζεισ και χωρισ αυτά. Απλά διαφορα στοιχεια του παιχνιδιου κανουν παραπανω ωρα να φορτωσουν (αναλογα με το data pack). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα