theoritikos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 ^ Έβαλα παραλαβή από το κατάστημα. Μόλις πήρα email ότι μπορώ να πάω να το παραλάβω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arikado Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Εμενα με πηραν ηδη τηλεφωνο και αυριο το περιμενω! <3 νομιζω απο gamescom το ειχα προπαραγγειλει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Ξέρετε ότι σας ζηλεύω κωλόπαιδα έτσι; Πιέστε κι' άλλο εκεί που πονάει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Με λίγη τύχη θα υπάρξει φωτο μέσα στη βδομάδα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Ξέρετε ότι σας ζηλεύω κωλόπαιδα έτσι; Πιέστε κι' άλλο εκεί που πονάει... ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papp0us Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Πωω ρε φίλε βγήκε; Μη με βάζετε τώρα να πληρώνω 50άρικα γιατι πήρα και πληκτρολόγιο και έχω ξεμείνει. Παίξτε το κάποιος σας και ξενερώστε μέσα στο διήμερο, είμαι εδώ για να σας ξελαφρώσω απο το βάρος του, με κανα δεκάρικο έκπτωση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 ? Γι αυτούς που πρόκειται να το έχουν στα χέρια τους λέω. Και εγώ θέλω αλλά δεν δύναται τώρα να το πάρω όπως και πολλά άλλα. Οχι ότι δεν έχω παιχνίδια να παίξω αλλά κάποια παιχνίδια θέλω να τα έχω και να είναι παρόν τη στιγμή που θα αποφασίσω ή θα μπορέσω να ασχοληθώ μαζί τους. Οσο το αναβάλω τόσο πιο σίγουρο ότι δεν θα τα αποκτήσω ποτέ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arikado Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Βλεπω πολλα review στο youtube και γενικα βλεπω πως εχει τρελα πολλαααααααααααααα πραγματα να κανεις και να δεις.εχω παθει πλακα ειληκρινα γιατι δε εχω παιξει το πρωτο game αν και κατοχος wii. Αυτο που δε καταλαβαιμω ειναι τι παιζει με τα datapacks και αν πρεπει να τα αγορασεις.επισης να πως δε μετανιωνω την αγορα του wiiu σε καμια περιπτωση(το εχω ηδη ενα εξαμηνο). Καλο λιωσημο σε ολους λοιπον! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Βλεπω πολλα review στο youtube και γενικα βλεπω πως εχει τρελα πολλαααααααααααααα πραγματα να κανεις και να δεις.εχω παθει πλακα ειληκρινα γιατι δε εχω παιξει το πρωτο game αν και κατοχος wii. Αυτο που δε καταλαβαιμω ειναι τι παιζει με τα datapacks και αν πρεπει να τα αγορασεις.επισης να πως δε μετανιωνω την αγορα του wiiu σε καμια περιπτωση(το εχω ηδη ενα εξαμηνο). Καλο λιωσημο σε ολους λοιπον! Εγω το πρωτο το αγορασα με χρεωστικη Εθνικης mastercard κανονικα παντως απο το eshop του Wii U. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arikado Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Εχει τοσα πολλα να κανεις που πραγμστκα χανεσαι!!! Διαβασα επισης που σε καποια πραγματα δεν εχει toturials και αυτο ενοχλησε πολυ τον κοσμο καθως οπως φαινεται ειναι ενα rpg με βαθος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zmaskos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Παρέλαβα σήμερα το παιχνίδι και έπαιξα γύρω στη μια ώρα. Το παιχνίδι πιστεύω είναι must buy για κάθε κάτοχο της κονσόλας! Σε όποιον το πάρει καλό grinding Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arikado Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Και εγω μολις το παρελαβα.πολυ φτωχη συσκευασια ενα dvd και μια καρτελα....ουτε καν τον χειρισμο.τι βλακεια ειναι και αυτη παλι. Κατεβασε κανεις σας τα data packs? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smask Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Εχει τοσα πολλα να κανεις που πραγμστκα χανεσαι!!! Διαβασα επισης που σε καποια πραγματα δεν εχει toturials και αυτο ενοχλησε πολυ τον κοσμο καθως οπως φαινεται ειναι ενα rpg με βαθος! Αυτά είναι τα μόνα που με έχουν κρατήσει από το να το πάρω ... Φοβάμαι ότι δεν θα καταφέρω να του δώσω τον απαραίτητο χρόνο στην συχνότητα που χρειάζεται το παιχνίδι .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Ενα απο τα πιο ενδιαφεροντα αρθρα(απο μεγαλο site τουλαχιστον)το ακολουθο για την πορεια του Wii U το 2015 http://www.gamespot.com/articles/wii-u-2015-report-card/1100-6432579/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Στα GameAwards δεν εχει ΚΑΝ nomination το ZeldaU για το most anticipated game.. Μονο εμένα μου βρωμάει κατι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα