Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Πωω ρε φίλε βγήκε; Μη με βάζετε τώρα να πληρώνω 50άρικα γιατι πήρα και πληκτρολόγιο και έχω ξεμείνει. Παίξτε το κάποιος σας και ξενερώστε μέσα στο διήμερο, είμαι εδώ για να σας ξελαφρώσω απο το βάρος του, με κανα δεκάρικο έκπτωση :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

?

Γι αυτούς που πρόκειται να το έχουν στα χέρια τους λέω. Και εγώ θέλω αλλά δεν δύναται τώρα να το πάρω όπως και πολλά άλλα. Οχι ότι δεν έχω παιχνίδια να παίξω αλλά κάποια παιχνίδια θέλω να τα έχω και να είναι παρόν τη στιγμή που θα αποφασίσω ή θα μπορέσω να ασχοληθώ μαζί τους. Οσο το αναβάλω τόσο πιο σίγουρο ότι δεν θα τα αποκτήσω ποτέ. 

• Like 1

Βλεπω πολλα review στο youtube και γενικα βλεπω πως εχει τρελα πολλαααααααααααααα πραγματα να κανεις και να δεις.εχω παθει πλακα ειληκρινα γιατι δε εχω παιξει το πρωτο game αν και κατοχος wii.

Αυτο που δε καταλαβαιμω ειναι τι παιζει με τα datapacks και αν πρεπει να τα αγορασεις.επισης να πως δε μετανιωνω την αγορα του wiiu σε καμια περιπτωση(το εχω ηδη ενα εξαμηνο).

Καλο λιωσημο σε ολους λοιπον! :)

Βλεπω πολλα review στο youtube και γενικα βλεπω πως εχει τρελα πολλαααααααααααααα πραγματα να κανεις και να δεις.εχω παθει πλακα ειληκρινα γιατι δε εχω παιξει το πρωτο game αν και κατοχος wii.

Αυτο που δε καταλαβαιμω ειναι τι παιζει με τα datapacks και αν πρεπει να τα αγορασεις.επισης να πως δε μετανιωνω την αγορα του wiiu σε καμια περιπτωση(το εχω ηδη ενα εξαμηνο).

Καλο λιωσημο σε ολους λοιπον! :)

Εγω το πρωτο το αγορασα με χρεωστικη Εθνικης mastercard κανονικα παντως απο το eshop του Wii U.

Εχει τοσα πολλα να κανεις που πραγμστκα χανεσαι!!!

Διαβασα επισης που σε καποια πραγματα δεν εχει toturials και αυτο ενοχλησε πολυ τον κοσμο καθως οπως φαινεται ειναι ενα rpg με βαθος!

Παρέλαβα σήμερα το παιχνίδι και έπαιξα γύρω στη μια ώρα. Το παιχνίδι πιστεύω είναι  must buy  για κάθε κάτοχο της κονσόλας!

Σε όποιον το πάρει καλό grinding  :-D

Και εγω μολις το παρελαβα.πολυ φτωχη συσκευασια ενα dvd και μια καρτελα....ουτε καν τον χειρισμο.τι βλακεια ειναι και αυτη παλι.

Κατεβασε κανεις σας τα data packs?

Εχει τοσα πολλα να κανεις που πραγμστκα χανεσαι!!!

Διαβασα επισης που σε καποια πραγματα δεν εχει toturials και αυτο ενοχλησε πολυ τον κοσμο καθως οπως φαινεται ειναι ενα rpg με βαθος!

Αυτά είναι τα μόνα που με έχουν κρατήσει από το να το πάρω ...

Φοβάμαι ότι δεν θα καταφέρω να του δώσω τον απαραίτητο χρόνο στην συχνότητα που χρειάζεται το παιχνίδι ..

Ενα απο τα πιο ενδιαφεροντα αρθρα(απο μεγαλο site τουλαχιστον)το ακολουθο για την πορεια του Wii U το 2015

http://www.gamespot.com/articles/wii-u-2015-report-card/1100-6432579/

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...