Bourdoulas Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Ήμουν έτοιμος να το πάρω μέχρι που σκέφτηκα ότι θα χρειαστεί να αγοράσω και controller γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να παίξω ένα τέτοιο παιχνίδι με το ελεεινό wii remote! Παρήγγειλα το X τελικά και αν αποφασίσουν ποτέ να υποστηρίξουν το Wii U controller (σε κάποιο remake ίσως; Με κάποιο patch; Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία) θα το αγοράσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dekulinkgr Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 ερωτηση προς ολους τους γνωστες: δεν εχω ξαναπαιξει ποτε μου jrpg και σκεφτομαι να παρω το xenoblade x για το wiiu.Nα το παρω ή μπαινω πολυ στα βαθια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deghinsea Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Ήμουν έτοιμος να το πάρω μέχρι που σκέφτηκα ότι θα χρειαστεί να αγοράσω και controller γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να παίξω ένα τέτοιο παιχνίδι με το ελεεινό wii remote! Παρήγγειλα το X τελικά και αν αποφασίσουν ποτέ να υποστηρίξουν το Wii U controller (σε κάποιο remake ίσως; Με κάποιο patch; Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία) θα το αγοράσω. Αν εννοείς το xenoblade chronicles, η digital έκδοσή του στο Wii U υποστηρίζει και τη χρήση του gamepad. ερωτηση προς ολους τους γνωστες: δεν εχω ξαναπαιξει ποτε μου jrpg και σκεφτομαι να παρω το xenoblade x για το wiiu.Nα το παρω ή μπαινω πολυ στα βαθια; Κανείς δε γεννήθηκε έχοντας παίξει jrpg. Όλοι από κάποιο ξεκίνησαν. Εσύ θα αποφασίσεις από ποιο θα ξεκινήσεις. Το συγκεκριμένο χρειάζεται πολλές ώρες εξερεύνηση, πολλές ώρες στα μενού για επιλογές εξοπλισμού, ικανοτήτων, τεχνών κλπ, πάρα πολλές ώρες questing (συμπεριλαμβανομένης και άσκοπης περιπλάνησης μέχρι να βρεις που πρέπει να πας για το quest) και γενικά πάρα πολλές ώρες για όλα. Ότι θα πέσεις στα βαθειά, θα πέσεις. Αλλά μην πτοήσαι. Από ότι διαβάζω, ακόμη και άτομα που έχουν παίξει το προηγουμενο xenoblade θα πέσουν στα βαθειά. Απλά αν το πάρεις, μην βιαστείς να το κρίνεις. Δώσε τουλάχιστον 15-20 ώρες παιχνιδιού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 ερωτηση προς ολους τους γνωστες: δεν εχω ξαναπαιξει ποτε μου jrpg και σκεφτομαι να παρω το xenoblade x για το wiiu.Nα το παρω ή μπαινω πολυ στα βαθια; Ουτε Chrono Trigger ή FF δεν εχεις παιξει? Εμενα το μονο που με ξενερωνει ειναι το γεγονος οτι εχει mecha μεσα(για καποιο λογο μου την σπανε,ουτε στα Anime δεν βλεπω οσα εχουν mecha). Οσο για το εν λογω παιχνιδι αν θες μπορεις να περιμενεις να πεσει η τιμη του,αλλα κακα τα ψεμματα ειναι ενα απο τα 4 παιχνιδια για τα οποια ο κοσμος θα παρει Wii U(Splatoon,Xenoblade,Zelda U,Bayonett,ισως και το Starfox θα δειξει). Δες μερικα Video review του παιχνιδιου να παρεις μια ιδεα του τι παιζει. Βλεπω ορισμενα μαγαζια και το εχουν διαθεσιμο για αγορα νωριτερα απο την ημερομηνια κυκλοφοριας του https://www.skroutz.gr/s/7412860/Xenoblade-Chronicles-X-Wii-U.html?keyphrase=xenoblade+chronicles+x Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Αν εννοείς το xenoblade chronicles, η digital έκδοσή του στο Wii U υποστηρίζει και τη χρήση του gamepad. Εννοείς μπορείς να το παίξεις με την ταμπλέτα του U; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deghinsea Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Εννοείς μπορείς να το παίξεις με την ταμπλέτα του U; Ακριβώς αυτό. Μιλάμε μόνο για την digital έκδοση του xenoblade chronicles wii στο wiiu (όχι από το δισκάκι). Μπορείς να χρησιμοποιήσεις την ταμπλέτα του wii u είτε απλά για χειρισμό είτε για χειρισμό και offscreen παιχνίδι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Κοίτα να δεις και έχασα την προσφορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Εντάξει, επειδή κι εγώ ήθελα να το τσιμπήσω (καθαρά για συλλεκτικούς λόγους) αλλά δεν είχα το Wii U μου, δεν είναι και τόσο τράτζικ που δεν το πρόλαβες. Ούτως ή άλλως το παιχνίδι χάνει πολύ στα 480p. Αν έχεις ένα μέτριο πισί βάλτο να το παίξεις στον Dolphin. Είναι χιλιόμετρα μπροστά όταν το παίζεις σε 1080p. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Digital Foundry vs Xenoblade Chronicles X 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Οι developers της Monolith είναι τέρατα πάντως. Είχα εντυπωσιαστεί πλήρως από το πως κατάφεραν να τρέξουν το Xenoblade Chronicles στο Wii και τώρα εντυπωσιάζομαι ξανά από το μέγεθος του Χ και το πως το καταφέρνουν να τρέξει στο Wii U. Δεν θέλω καν να φαντάζομαι τι αποτέλεσμα θα είχαμε αν το H/W του Wii U δεν ήταν για πέταμα. In other news, είμαι προβληματισμένος: δισκάκι η digital από εξωτερικό σκληρό; Φοβάμαι μήπως χάνει σε αποδόση από τον εξωτερικό σκληρό, τόσο massive που είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimyok Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 25 gb usable storage έχει μόνο το deluxe 32 και το παίγνιο είναι 20+ εννοείται θέλεις εξωτερικό , έχω ένα παλιό 5200 100 gb usb 2 , ετσι και αλλιως δεν βλεπει usb 3 .Σκέψου οτι τρέχει μόνο με 1 gb διαθέσιμης ram , αν το ειχαν βγαλει σε hardware σαν ps3 θα είχαν κάνει παπαδες . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Από you με ειδοποίησαν να παραλάβω το Xenoblade X. Nice. Αρκετά γρήγορα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gust Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Και εγώ από εκεί το περιμένω.........αναμένω ειδοποίηση..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoritikos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Στο gamestation δείχνει πως είναι διαθέσιμο το xenoblade. Έκανα απο εκεί την παραγγελία. Λέτε να το παραλάβω ή θα πάρω αέρα κοπανιστό απο εκεί? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Στο gamestation δείχνει πως είναι διαθέσιμο το xenoblade. Έκανα απο εκεί την παραγγελία. Λέτε να το παραλάβω ή θα πάρω αέρα κοπανιστό απο εκεί? Και το you το δειχνει διαθεσιμο και απο οτι βλεπεις παραπανω το φερανε κανονικα νωριτερα απο την ημερομηνια κυκλοφοριας του https://www.skroutz.gr/s/7412860/Xenoblade-Chronicles-X-Wii-U.html?from=autocomplete&keyphrase=xenoblade+chronicles+x Χτυπα και ενα τηλεφωνακι καλου κακου να σε εχουν και στα υποψην τους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα