Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θελω να πω οτι θα βρισκω παιχνιδια για Wii U σε καταστηματα με αυτα που εγιναν με την Nortec?Εχω Wii και μου αρεσει μιας και δεν ειμαι(και δεν θελω να γινω) και πολυ hardcore gamer.Για χαβαλε με παρεα ειναι μια χαρα.Δεν με ενδιαφερει η αγορα ps4 μιας και δεν εχω πολυ χρονο για καψιμο.Για αυτο παω προς Wii U.Απλα οπως ειπα και πριν με προβληματιζει αν θα μπορω να βρισκω πλεον παιχνιδια στα καταστηματα.

Τα παιχνιδια του Wii U ειναι συγκεκριμενα που κοιτας ουτως ή αλλως και επισης οταν με το καλο ανακοινωθει και το NX θα αρχισουν να γεμιζουν οι αγγελιες για πωλησεις παιχνιδιων Wii U αρα σε αυτο το θεμα μην φοβασαι.

Μονο το Splatoon φοβαμαι λιγο μιας και δεν το φερνουν πλεον πολλα καταστηματα,οπως και τις τιμες που εχουν παει στα υψη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Τα παιχνιδια του Wii U ειναι συγκεκριμενα που κοιτας ουτως ή αλλως και επισης οταν με το καλο ανακοινωθει και το NX θα αρχισουν να γεμιζουν οι αγγελιες για πωλησεις παιχνιδιων Wii U αρα σε αυτο το θεμα μην φοβασαι.

Μονο το Splatoon φοβαμαι λιγο μιας και δεν το φερνουν πλεον πολλα καταστηματα,οπως και τις τιμες που εχουν παει στα υψη.

Οκ οποτε προχωραω στην αναζητηση wii u.Σας ευχαριστω ολυς για τις απαντησεις σας.

Ένα καλό ερώτημα για κάποιον που δεν έχει αγοράσει ακόμα Wii U και το σκέφτεται (όπως εγώ καλή ώρα :P ) είναι αν το nx θα μπορεί να παίξει τίτλους του Wii U. Γιατί αν σε ένα χρόνο και κάτι από τώρα βγει νέα κονσόλα που παίζει τα δισκάκια του Wii U τότε έχεις δώσει τσάμπα 300+ ευρώ για μια κονσόλα.

Αν και φυσικά δεν γνωρίζουμε απολύτως τπτ για το τι θα είναι το nx. Πολλοί εικάζουν ότι δεν θα έχει καν είσοδο για οπτικούς δίσκους. Ίσως να παίζει δηλαδή παιχνίδια του Wii U σε ψηφιακή μόνο μορφή. Επίσης μπορεί να έχει τελείως διαφορετικό χειρισμό και τα παιχνίδια που θέλουν το χειριστήριο του Wii U να μην είναι συμβατά...

Καταρχας ακομα και τωρα 300+ευρω για Wii U premium ειναι παρα πολλα. Κακα τα ψεμματα τοσο κοστιζουν οι αλλες κονσολες πλεον και εχουν και ενα καρο παιχνιδια απο πισω τους(ναι εστω και Multiplattform ή remastered).

Κανείς δεν ξέρει τίποτα. Επειδή όμως στην Nippon άρχισαν να πουλάνε ξεχωριστά τα controllers του WiiU (έναντι 120 δολαρίων) πολλοί εικάζουν ότι αυτό είναι κίνηση για μερική backwards compatibility με WiiU τίτλους μέσω digital φυσικά. Το αν θα ισχύει ή όχι είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. Οπότε αν η κονσόλα βγει και δεν έχει backwards compatibility τελικά (το πιο πιθανό σενάριο) τότε δεν θα χάσεις τίποτα αγοράζοντας WiiU σήμερα. Αν όμως τελικά έχει τότε σίγουρα θα πονέσει εκτός και αν γίνει καμιά μπίζνα με τον λογαριασμό nintendo και θα μπορείς τα παιχνίδια που έχεις στο WiiU να τα κατεβάσεις δωρεάν στη νέα σου κονσόλα.

Τα σενάρια και οι εικασίες πολλές και τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Το παρασύνθημα είναι αν θες να παίξεις κάτι στο WiiU ΤΩΡΑ. Αν ναι τότε μια χαρά θα σε εξυπηρετήσει. Αν όχι κράτα για κάνα χρόνο ακόμα και βλέπεις πως θα πάει η δουλειά και πράτεις ανάλογα.  

Καταρχας ακομα και τωρα 300+ευρω για Wii U premium ειναι παρα πολλα. Κακα τα ψεμματα τοσο κοστιζουν οι αλλες κονσολες πλεον και εχουν και ενα καρο παιχνιδια απο πισω τους(ναι εστω και Multiplattform ή remastered).

Παιδιά κανείς δεν βάζει μαχαίρι στο λαιμό να το πάρεις από τα καταστήματα της Ελλάδας που βάζουν καπέλο στο καπέλο. Εγώ το μηχανάκι το πήρα από Αγγλικό Amazon πριν από 1.5 χρόνο περίπου πακέτο με το W101 το premium τελική στα 260 (συμπεριλαμβάνονται και μεταφορικά 15 ευρώ δηλαδή το σύστημα κόστισε 245 ευρώ τελική).

Είμαι σίγουρος ότι παίζουν ανάλογα ή και καλύτερα πακέτα πλέον με λίγο ψάξιμο. Ακόμα και από Ελλάδα ΟΧΙ Skroutz αν ψάξεις γύρω γύρω όλο και κάτι θα πετύχει.   

τελευταια μερα προσφορας στο eshop και εχει

Wii U:
Bayonetta 2, 40% εκπτωση
Xenoblade Chronicles, 50% εκτπωση

3ds:

Xenoblade Chronicles 3D 26,99€
Kid Icarus: Uprising 19,99€

Τελικα θα το τιμησω το xenoblade μου φαινεται.

Και επισης zack and wiki συντομα στο eshop https://twitter.com/NintenDaan/status/671258221450027008

Φτου 9,99 βγαίνει το Xenoblade Chronicles είναι το παλιό για Wii   και 29,99 το  Bayonetta 2 και δεν εχω μια στην καρτα  :cry: Μέτα από πολύ καιρό καταδέχτηκε η μαλακονιντεντο να βγάλει προσφορές που να αξίζουν .

https://www.skroutz.gr/s/7412860/Xenoblade-Chronicles-X-Wii-U.html?from=account_favorites

Και το You πλεον στα καταστηματα για το Xenoblade. Αν καποιον τον ενημερωσουν για παραλλαβη του παιχνιδιου νωριτερα απο την προβλεπομενη ημερομηνια ας ενημερωσει γιατι ακομα δεν ειμαι σιγουρος απο ποιο καταστημα να κανω την παραγγελια.

• Moderators

Τσκ, θέλω να τσιμπήσω το Xenoblade τώρα που βγήκε σε προσφορά, αλλά το Wii U μου είναι στο service.

Υπάρχει τρόπος να το τσιμπήσω χωρίς Wii U; Γίνεται να το αγοράσω από το 3DS μου; Είναι συνδεδεμένο με το NNID μου κλπ.

Τσκ, θέλω να τσιμπήσω το Xenoblade τώρα που βγήκε σε προσφορά, αλλά το Wii U μου είναι στο service.

Υπάρχει τρόπος να το τσιμπήσω χωρίς Wii U; Γίνεται να το αγοράσω από το 3DS μου; Είναι συνδεδεμένο με το NNID μου κλπ.

Νομίζω όχι.. :( Έχει πρόσβαση μόνο στα 3DS παιχνίδια.

Να φανταστώ απο browser δεν μπορείς να μπείς στο shop ε..? -_-

υγ : service..?? what happened??

To eshop του wiiu το δείχνει 22.9 GB

Ah cr@p... :P Thanks!

22 GB; Πω πω χρειάζεται σκληρό.

@Malthador Δυστυχώς η Nintendo ζει στον μεσαίωνα ακόμα και δεν σου δίνει αυτή την δυνατότητα. Μόνο από το Nintendo.com μπορείς αλλά θα πρέπει να έχεις και αμερικάνικο λογαριασμό.

Από το 3DS δεν έχω ιδέα αν μπορείς να το κάνεις.

Επειδη εχω Αγγλικο Account(λογω των αγορων στα Bonus απο Mario Kart)το πηρα ο χαζουλης στις 9 λιρες,αρα περιπου 12-12.5ευρω.Το ηθελα κουτατο βεβαια το οποιο εβγαινε ακριβοτερα αλλα δεν πειραζει αγοραστηκε με Mastercard Εθνικης κανονικα.

Βγηκαν και τα πρωτα reviews για το Xenoblade Chronicle X http://www.metacritic.com/game/wii-u/xenoblade-chronicles-x/critic-reviews

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...