Επισκέπτης Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 http://unboxholics.com/news/gaming/10883-nortec-nintendo. Μικρή αγορά + capital controls .......Η διακοπή της συνεργασίας είχε αποφασιστεί προ ccΑπο GameStation.Εντομεταξύ υποτίθεται η Nortec σταματάει την εισαγωγή 31 Δεκεμβρίου... Πιο ελληνάρες πεθαίνεις.. Δεν ισχύει κάτι τετοιο. Πρωτον, το συμβολαιο ληγει τοτε. Και δευτερο , το foul ειναι απο τη μερια της NOE. Η νορτεκ εκανε τις απαραιτητες αιτησεις προς τη νιντεντο ωστε να γινουν οι εισαγωγες των κυκλοφοριων μεχρι του τελους του χρονου. Προφανως, λοιπον για να μην εχει φερει καμια κυκλοφορια, η ΝΟΕ αρνηθηκε να στειλει τα παιχνιδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimyok Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 ΝΟΕ ; Μήπως η Nintendo of Europe δεν μας θεωρεί πια Europe ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 ΝΟΕ ; Μήπως η Nintendo of Europe δεν μας θεωρεί πια Europe ? Πρώτα η nintendo και έπειτα η ISIS...κάτι βρωμάει εδώ πέρα παιδιά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Βρωμαει το οτι βλεπω απο το 2016 παιζει να μην ερχονται καν παιχνιδια για το Wii U αν συνιστει αυτη η κατασταση. Ηδη το Splatoon εχει ανεβει η τιμη του στα υψη επειδη το εχουν 4 καταστηματα ολα και ολα https://www.skroutz.gr/s/6558402/Splatoon-Wii-U.html Και βεβαια το Gameexplorers πριν 3 μηνες το ειχε στα 36ευρω και τωρα στα 50. Πολυ φοβαμαι οτι το Xenoblade ισως ειναι το τελευταιο μου/μας παιχνιδι για το Wii U δυστηχως. Θα ρωτησω το καταστημα οταν παω να το παρω τι θα γινει απο το 2016 με τα παιχνιδια του Wii U γιατι ετσι οπως παμε να παρακαλαμε και αν φερουν το Xenoblade. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Προσωπικά δεν φοβάμαι. Αγορές από εξωτερικό κανονικότατα (όπως και τώρα άλλωστε) και απλά τέλος. Σιγά μην φοβηθώ αν τόσο πια θέλω μη και δεν έχουν στοκ τα Ελληνικά καταστήματα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Προσωπικά δεν φοβάμαι. Αγορές από εξωτερικό κανονικότατα (όπως και τώρα άλλωστε) και απλά τέλος. Σιγά μην φοβηθώ αν τόσο πια θέλω μη και δεν έχουν στοκ τα Ελληνικά καταστήματα. Αν εχεις συνηθισει απο εξωτερικο αγορες λογικο ειναι αυτο που γραφεις. Αλλα για οσους απο μας προτιμαμε,για παιχνιδια τουλαχιστον,αγορες απο Ελλαδα ειναι κατι σαν deal breaker αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HarryGrey Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 To Xenoblade Chronicles X θα έχει μεγαλύτερο χάρτη απ το Fallout 4, Witcher 3 και Skyrim μαζί! http://www.techtimes.com/articles/105567/20151111/xenoblades-chronicles-x-has-map-larger-than-fallout-4-the-witcher-3-and-skyrim-combined.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Site: 'Xenoblades Chronicles X' Has Map Larger Than 'Fallout 4,' 'The Witcher 3,' And 'Skyrim' Combined Το link δεν δουλευει παντως. Αυτο φανταζομαι εννοουσες http://www.techtimes.com/articles/105567/20151111/xenoblades-chronicles-x-has-map-larger-than-fallout-4-the-witcher-3-and-skyrim-combined.htm Παντως το Gamestation δεν ξερω αν διαβαζει insomnia(Μιας και αναφερθηκε πιο πισω)αλλα ξαναεμφανιζεται και αυτο στο Skroutz για το Xenoblade https://www.skroutz.gr/s/7412860/Xenoblade-Chronicles-X-Wii-U.html?from=adam_recentαλλα με ψηλοτερη τιμη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HarryGrey Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Το link δεν δουλευει παντως. Αυτο φανταζομαι εννοουσες http://www.techtimes.com/articles/105567/20151111/xenoblades-chronicles-x-has-map-larger-than-fallout-4-the-witcher-3-and-skyrim-combined.htm Ακριβώς. Το άλλαξα λίγο πριν ποστάρεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Θα ρωτησω απο το Gameexplorers ή απο το Gamestation(θα παω απο το μαγαζι να παρω το παιχνιδι) μπας και γινει κανενα θαυμα και φερουν καμια Limited edition,αν και απο οτι αναφερθηκε πιο πισω το Gamestation εριξε ακυρο στην προπαραγγελια του John και δεν βλεπω να αλλαζει αυτο. Παλι καλα που εστω και τελευταια στιγμη εμφανιστηκαν αλλα 2 καταστηματα για το Xenoblade https://www.skroutz.gr/s/7412860/Xenoblade-Chronicles-X-Wii-U.html?from=account_favorites Απο Public στο Mall Νερατζιωτισσα που περασα παντως πολυ πεσμενα πραγματα απο πλευρας Wii U οπως ηταν αναμενομενο(καλα για το γεγονος οτι εχουν το Super Mario Bros U στα 69.99 δεν θα μπω καν στον κοπο να σχολιασω).Ακομα και οι υπαλληλοι βαζω στοιχημα οτι τα παιχνιδια απο αλλου τα αγοραζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Agent94 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δλαδη παιδιά δεν αξίζει η αγορά του πλέον?Λόγο υποστήριξης πιο πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vader290 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Θα ρωτησω απο το Gameexplorers ή απο το Gamestation(θα παω απο το μαγαζι να παρω το παιχνιδι) μπας και γινει κανενα θαυμα και φερουν καμια Limited edition,αν και απο οτι αναφερθηκε πιο πισω το Gamestation εριξε ακυρο στην προπαραγγελια του John και δεν βλεπω. Εγω το παρηγγειλα απο amazon.fr, την limited, οπου υπηρξαν καποια κομματια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δλαδη παιδιά δεν αξίζει η αγορά του πλέον?Λόγο υποστήριξης πιο πολύ. Τι εννοεις δεν αξιζει η αγορα του πλεον??? Εγω μιλαγα πιο πισω για προσωπικη γνωμη επειδη εχω και ps4 και Gaming Pc. Αν δεν εχεις Wii το Wii U εξακολουθει να αξιζει με τα 1000,αλλα ακομα και τωρα ειναι μια χαρα κονσολα.Απλα μας τα χαλανε τωρα τελευταια τα μαγαζια και η Nortec και ειναι και η ανακοινωση του NX του χρονου που ισως να σημαινει οτι μεχρι το 2016 αντε αρχες του 2017 να βγαινουν τιτλοι για το U. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Agent94 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Τι εννοεις δεν αξιζει η αγορα του πλεον??? Εγω μιλαγα πιο πισω για προσωπικη γνωμη επειδη εχω και ps4 και Gaming Pc. Αν δεν εχεις Wii το Wii U εξακολουθει να αξιζει με τα 1000,αλλα ακομα και τωρα ειναι μια χαρα κονσολα.Απλα μας τα χαλανε τωρα τελευταια τα μαγαζια και η Nortec και ειναι και η ανακοινωση του NX του χρονου που ισως να σημαινει οτι μεχρι το 2016 αντε αρχες του 2017 να βγαινουν τιτλοι για το U. Θελω να πω οτι θα βρισκω παιχνιδια για Wii U σε καταστηματα με αυτα που εγιναν με την Nortec?Εχω Wii και μου αρεσει μιας και δεν ειμαι(και δεν θελω να γινω) και πολυ hardcore gamer.Για χαβαλε με παρεα ειναι μια χαρα.Δεν με ενδιαφερει η αγορα ps4 μιας και δεν εχω πολυ χρονο για καψιμο.Για αυτο παω προς Wii U.Απλα οπως ειπα και πριν με προβληματιζει αν θα μπορω να βρισκω πλεον παιχνιδια στα καταστηματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Στα μεγάλα καταστήματα θα βρίσκεις. Απλά έτσι και αλλιώς δεν αναμένονται και πολλοί τίτλοι για το σύστημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα