Fulgore Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δεν ξέρω τι λέει ο καθένας αλλά το συγκεκριμένο direct ήταν ότι καλύτερο από την Nintendo μετά το Direct της Ε3 του 2014. Περιεκτικότατο, πολύ ωραία παιχνίδια γενικότερα από όλες τις πλευρές για όλες τις κονσόλες της (εντάξει το 3DS απλά τα έσπασε έστω και αν πάντα τα έσπαγε, απλά είναι απίστευτο που μετά ακόμα από τόσο καιρό κυκλοφορούν τέτοια παιχνίδια) και ακόμα εκεί που ήμουν αντίθετος με το Twilight Princess HD από ότι φαίνεται από το tailer έφτιαξαν αυτό που ήθελα να φτιάξουν (τη μουσική δηλαδή) και δείχνει να είναι μεγάλο update κατηγορίας Wind Waker HD. Και μηχανικά δηλαδή θα αλλάξουν πράγματα. Από εκεί και πέρα Xenoblade Χ δείχνει όπως πάντα γαμάτο, το Zelda WiiU ακόμα και από αυτό το λίγο φαίνεται πραγματικά πολύ πάνω από αυτό που περίμενα με πραγματικά artwork που ξεφεύγει και που έχω να νιώσω από εποχής Okami. Ακόμα και για παιχνίδια που δεν με ενδιαφέρουν (smash, mario maker κτλ κτλ) δείχνουν να τα υποστηρίζουν μια χαρά και λόγο φύσης των παιχνιδιών αυτών είναι ακριβώς αυτό που πρέπει. Γενικά παρακολούθησα ολόκληρο το direct με μεγάλο ενδιαφέρον και έριξα και γελάκια κατά την παρουσίαση του. Εγώ το μόνο που έχω να μου λείπει από το U είναι ένα Metroid (όχι μικρή έλλειψη αλλά πήρα/θα πάρω από τα υπόλοιπα) και μέχρι στιγμής είναι το μηχάνημα σπιτιού που μου προσφέρει την περισσότερη ουσιαστική διασκέδαση. Ειλικρινά δεν ξέρω τι άλλο θα περίμενε κάποιος. Εγω παντως βλεπω οτι δυστηχως επιβεβαιωνονται καποιοι με αυτα που λενε για το Insomnia. Αν γραφουμε καλα λογια για την Nintendo παλαμακια και Likes βροχη ακομα και απο ατομα που δεν συμμετεχουν καν στο topic. Τιποτα να μην περιμενει κανεις Ikaruga. Ετσι παρε κοσμε ενα remastered ενος παιχνιδιου που μπορειτε να παιξετε ακομα και τωρα μεσω Wii σαν την μεγαλη ανακοινωση και πολυ σας ειναι. Θες να σου πω εγω τι αλλο θα περιμενε καποιος??? Νεα Ips παιχνιδιων ή νεα παιχνιδια να ανακοινωθουν για το 2016.Πολλα ζηταμε ή μηπως ειναι παραλογο να περιμενεις τα αναμενομενα απο συμπληρωματικη κονσολα χωρις 3rd party παιχνιδια,που του χρονου αναμενεται ισως και να κυκλοφορησει ο αντικαταστατης της. Και βεβαια αν σκεφτουμε οτι το 2012(για το 2012 εν μερη αναμενομενο επειδη τοτε κυκλοφορησε η κονσολα) και 2013 ηταν οι χρονιες που το Wii U δεν ειχε και στην ουσια πολλα παιχνιδια να παιξεις(η εννοια του μαζευω σκονη) δεν μπορω να πω οτι συμφωνω με το ''τι αλλο να περιμενε κανεις. Ουτε για το αντικειμενικα καλο Splatoon ειδα ενδιαφερον οταν βγηκε απο πολλους. Ζητημα να ημασταν 4-5 ατομα που σχολιαζαμε για το παιχνιδι οταν βγηκε. Σε αυτο που συμφωνω απολυτα με τον Ikaruga(εκτως των update για Splatoon και mario maker)ειναι στο οτι δεν κουρασε αυτο το Direct αυτο ειναι αληθεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Tο ότι το direct δεν είχε καινούργιες ανακοινώσεις για το wii u, δεν το κάνει κακό direct. Μην ξεχνάμε ότι λέγεται nintendo direct και όχι wii u direct. Μόνο και μόνο με την ανακοίνωση των DQ7 + DQ8 που περιμέναμε τόσο καιρό, το direct μπορεί να θεωρηθεί επιτυχημένο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Tο ότι το direct δεν είχε καινούργιες ανακοινώσεις για το wii u, δεν το κάνει κακό direct. Μην ξεχνάμε ότι λέγεται nintendo direct και όχι wii u direct. Μόνο και μόνο με την ανακοίνωση των DQ7 + DQ8 που περιμέναμε τόσο καιρό, το direct μπορεί να θεωρηθεί επιτυχημένο. ή μερικοι τρολλαρετε ή δεν ξερω και εγω τι. Τι σχεση εχει τι ανακοινωθηκε για το 3ds σε topic που αφορα το Wii U??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 ή μερικοι τρολλαρετε ή δεν ξερω και εγω τι. Τι σχεση εχει τι ανακοινωθηκε για το 3ds σε topic που αφορα το Wii U??? Μιλάω γενικώς για το direct. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Μιλάω γενικώς για το direct. Σε topic του Wii U ομως. Το ειχα γραψει και εγω οταν τελειωσε το direct οτι ηταν ξεκαθαρα περισσοτερο για το 3ds αφιερωμενο για αλλη μια φορα παρα για το Wii U και το εβλεπα να το γραφουν αυτο ακομα και στο Chat. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Εγω παντως βλεπω οτι δυστηχως επιβεβαιωνονται καποιοι με αυτα που λενε για το Insomnia. Αν γραφουμε καλα λογια για την Nintendo παλαμακια και Likes βροχη ακομα και απο ατομα που δεν συμμετεχουν καν στο topic. Τιποτα να μην περιμενει κανεις Ikaruga. Ετσι παρε κοσμε ενα remastered ενος παιχνιδιου που μπορειτε να παιξετε ακομα και τωρα μεσω Wii σαν την μεγαλη ανακοινωση και πολυ σας ειναι. Θες να σου πω εγω τι αλλο θα περιμενε καποιος??? Νεα Ips παιχνιδιων ή νεα παιχνιδια να ανακοινωθουν για το 2016.Πολλα ζηταμε ή μηπως ειναι παραλογο να περιμενεις τα αναμενομενα απο συμπληρωματικη κονσολα χωρις 3rd party παιχνιδια,που του χρονου αναμενεται ισως και να κυκλοφορησει ο αντικαταστατης της. Και βεβαια αν σκεφτουμε οτι το 2012(για το 2012 εν μερη αναμενομενο επειδη τοτε κυκλοφορησε η κονσολα) και 2013 ηταν οι χρονιες που το Wii U δεν ειχε και στην ουσια πολλα παιχνιδια να παιξεις(η εννοια του μαζευω σκονη) δεν μπορω να πω οτι συμφωνω με το ''τι αλλο να περιμενε κανεις. Ουτε για το αντικειμενικα καλο Splatoon ειδα ενδιαφερον οταν βγηκε απο πολλους. Ζητημα να ημασταν 4-5 ατομα που σχολιαζαμε για το παιχνιδι οταν βγηκε. Σε αυτο που συμφωνω απολυτα με τον Ikaruga(εκτως των update για Splatoon και mario maker)ειναι στο οτι δεν κουρασε αυτο το Direct αυτο ειναι αληθεια. Ακου να δεις τι γίνεται. Εχεις απόλυτα δίκιο για το ότι η κονσόλα αυτή τη στιγμή στην ουσία φυτοζωεί αν και περιμένουμε ορισμένα τρελά παιχνίδια ακόμα. Δεν γίνεται όμως να περιμένεις ρεαλιστικά να υποστηρίξουν άλλο μια εμπορικά αποτυχημένη κονσόλα. Είχα πει και εγώ ότι αν το Mario Kart και το Smash Bros δεν είναι αρκετά για να σπρώξουν από την αφάνεια το μηχάνημα ΤΙΠΟΤΑ άλλο δεν θα υπάρξει. Ούτε Metroid (που είναι το χειρότερο εμπορικά μεγάλο όνομα της Nintendo) και ούτε νέο Galaxy τόσο αργά στη ζωή του μηχανήματος. Για νέα IP μπορεί να μην έχουμε πολλά αλλά είναι μια χαρά ουσιαστικά...ούτε και αυτά ήταν αρκετά για να πουλήσουν μηχανάκια. Εχουμε πει ότι πράγματι φταίει η nintendo για το θέμα εμπορικοποίησης, διαφήμησης και προμότιον του μηχανήματος. Δεκτό αυτό. Επειδή όμως η ζημιά που έγινε από αυτήν την παράβλεψη είναι ανεπανόρθωτη πρέπει να το δούμε και λίγο ρεαλιστικά. Αν τα μεγάλα όπλα της nintendo απέτυχαν να εμπορικοποιήσουν το μηχάνημα 3+ χρόνια μετά την κυκλοφορία του τότε είναι απόλυτα λογικό και ασφαλές να πούμε ότι δεν πρόκειται να γίνει ποτέ αυτό ότι παιχνίδι και να βγει στο μηχάνημα. Βλέπεις το WiiU είναι σαν την οικονομία της Ελλάδος αυτή τη στιγμή, μια τρύπια χαβούζα. Ακόμα και έτσι όμως η ροή παιχνιδιών που έχει το μηχάνημα είναι παραπάνω από ενθαρυντική. Μην βλέπεις τους σημερινούς gamers που δεν ξέρουν τι τους γίνεται και δεν έχουν μάθει τι πάει να πει καλό παιχνίδι όπως οι "παλιοί". Ρεαλιστικά και αντικειμενικά μιλώντας αυτή τη στιγμή το U είναι κυριολεκτικά πίτα στους τίτλους που είναι από μόνοι τους λόγοι αγοράς της κονσόλας και πρόκειται να αποκτήσει και άλλους. Είναι εντελώς άλλο το αν οι τίτλοι αυτοί δεν είναι για εσένα και αισθάνεσαι "προδομένος". Και εμένα από τα παιχνίδια αυτά 1 στα 5 είναι για εμένα. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν αναγνωρίζω το πόσο κορυφή είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Ακου να δεις τι γίνεται. Εχεις απόλυτα δίκιο για το ότι η κονσόλα αυτή τη στιγμή στην ουσία φυτοζωεί αν και περιμένουμε ορισμένα τρελά παιχνίδια ακόμα. Δεν γίνεται όμως να περιμένεις ρεαλιστικά να υποστηρίξουν άλλο μια εμπορικά αποτυχημένη κονσόλα. Είχα πει και εγώ ότι αν το Mario Kart και το Smash Bros δεν είναι αρκετά για να σπρώξουν από την αφάνεια το μηχάνημα ΤΙΠΟΤΑ άλλο δεν θα υπάρξει. Ούτε Metroid (που είναι το χειρότερο εμπορικά μεγάλο όνομα της Nintendo) και ούτε νέο Galaxy τόσο αργά στη ζωή του μηχανήματος. Για νέα IP μπορεί να μην έχουμε πολλά αλλά είναι μια χαρά ουσιαστικά...ούτε και αυτά ήταν αρκετά για να πουλήσουν μηχανάκια. Εχουμε πει ότι πράγματι φταίει η nintendo για το θέμα εμπορικοποίησης, διαφήμησης και προμότιον του μηχανήματος. Δεκτό αυτό. Επειδή όμως η ζημιά που έγινε από αυτήν την παράβλεψη είναι ανεπανόρθωτη πρέπει να το δούμε και λίγο ρεαλιστικά. Αν τα μεγάλα όπλα της nintendo απέτυχαν να εμπορικοποιήσουν το μηχάνημα 3+ χρόνια μετά την κυκλοφορία του τότε είναι απόλυτα λογικό και ασφαλές να πούμε ότι δεν πρόκειται να γίνει ποτέ αυτό ότι παιχνίδι και να βγει στο μηχάνημα. Βλέπεις το WiiU είναι σαν την οικονομία της Ελλάδος αυτή τη στιγμή, μια τρύπια χαβούζα. Ακόμα και έτσι όμως η ροή παιχνιδιών που έχει το μηχάνημα είναι παραπάνω από ενθαρυντική. Μην βλέπεις τους σημερινούς gamers που δεν ξέρουν τι τους γίνεται και δεν έχουν μάθει τι πάει να πει καλό παιχνίδι όπως οι "παλιοί". Ρεαλιστικά και αντικειμενικά μιλώντας αυτή τη στιγμή το U είναι κυριολεκτικά πίτα στους τίτλους που είναι από μόνοι τους λόγοι αγοράς της κονσόλας και πρόκειται να αποκτήσει και άλλους. Είναι εντελώς άλλο το αν οι τίτλοι αυτοί δεν είναι για εσένα και αισθάνεσαι "προδομένος". Και εμένα από τα παιχνίδια αυτά 1 στα 5 είναι για εμένα. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν αναγνωρίζω το πόσο κορυφή είναι. Μα ποτε δεν προκειται να εκανε σοβαρες πωλησεις το U αυτο ηταν σιγουρο και δεδομενο εξ αρχης. Και αυτο οφειλεται,το ξανατονιζω,στο οτι ειναι συμπληρωματικη κονσολα.Και αρα σε καμια περιπτωση δεν γινοταν να εκανε σημαντικες πωλησεις,ειδικα και στην τιμη πωλησης του. Και εν μερη καλυτερα που δεν πουλησε το U γιατι θα ηταν παραλογο να εκανε πωλησεις συμπληρωματικη κονσολα που την πεταξαν στην αγορα με hardware κατωτερο του XboxOne αλλα με τιμη ιδια λογω της ταμπλετας. Και για το Hardware πηγε να κανει τα δικα της και να που φτασαμε.Στο να τρωνε ακυρο παιχνιδια οπως το Project Cars λογω των specs του. Και αυτο δυστηχως εχει και σχεση με το NX. Αν δεν εχει πληρη υποστηριξη 3rd party τιτλων η κονσολα πριν καν βγει θα πατωσει. Και σε αυτο οφειλονται οι τρελες πωλησεις που εχουν κανει ως τωρα τα Ps4 και XboxOne παρολο που δεν εχουν βγει και τιποτα ιδιαιτεροι τιτλοι και απο τις 2 μεριες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Και ας ξεκινησω εγω το Hype για το Xenoblade 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Μα ποτε δεν προκειται να εκανε σοβαρες πωλησεις το U αυτο ηταν σιγουρο και δεδομενο εξ αρχης. Και αυτο οφειλεται,το ξανατονιζω,στο οτι ειναι συμπληρωματικη κονσολα.Και αρα σε καμια περιπτωση δεν γινοταν να εκανε σημαντικες πωλησεις,ειδικα και στην τιμη πωλησης του. Και εν μερη καλυτερα που δεν πουλησε το U γιατι θα ηταν παραλογο να εκανε πωλησεις συμπληρωματικη κονσολα που την πεταξαν στην αγορα με hardware κατωτερο του XboxOne αλλα με τιμη ιδια λογω της ταμπλετας. Και για το Hardware πηγε να κανει τα δικα της και να που φτασαμε.Στο να τρωνε ακυρο παιχνιδια οπως το Project Cars λογω των specs του. Και αυτο δυστηχως εχει και σχεση με το NX. Αν δεν εχει πληρη υποστηριξη 3rd party τιτλων η κονσολα πριν καν βγει θα πατωσει. Και σε αυτο οφειλονται οι τρελες πωλησεις που εχουν κανει ως τωρα τα Ps4 και XboxOne παρολο που δεν εχουν βγει και τιποτα ιδιαιτεροι τιτλοι και απο τις 2 μεριες. Αυτό δεν το κατάλαβα ποτέ, αυτό που λέτε ορισμένοι για "συμπληρωματική" κονσόλα. Οσο συμπλήρωμα είναι αυτή άλλο τόσο είναι και οι άλλες. Τα παιχνίδια αλλάζουν μεταξύ τους και από εκεί και πέρα απλά επιλέγεις τι θέλεις περισσότερο. Το ξέρω ότι οι περισσότεροι εκεί έξω είναι "καταναλωτές" και όχι gamers. Σοβαροί gamers έχουμε απομείνει λίγοι και σοβαρά games ακόμα λιγότερα. Καμιά ποσότητα δεν αρκεί για να καλύψεις το χάσιμο ποιότητας. Καμιά όμως. Υπάρχουν παιχνίδια παντού, σε όλες τις πλατφόρμες που δεν γίνεται να έχεις μόνο μια. Είσαι λειψός gamer και βλέπεις τα πράγματα μόνο από τη σκοπιά της μιας πλευράς. Η μοναδική κονσόλα που -σχεδόν- (φαντάσου, ακόμα και αυτή) αρκούσε και δεν χρειαζόσουν τίποτε άλλο ήταν το PS2. Ολες οι άλλες γενιές έπρεπε/πρέπει να έχεις τουλάχιστον δυο. Τουλάχιστον όμως. Για τα υπόλοιπα και συμφωνώ και διαφωνώ. Δεν θεωρώ ότι η κονσόλα χαντακώθηκε επειδή έχασε ορισμένα παιχνίδια δεξιά και αριστερά. Δίνω φταίξιμο καθαρά στην nintendo για την αμέλεια της στο θέμα μάρκετινγκ, διαφήμησης και προμότιον και επίσης φταίξιμο στους gamers τους σημερινούς με την -στοχευμένη- επιλογή τους στο να παίζουν και να ασχολούνται με μέτρια και ρηχά παιχνίδια (όσο αυτά είναι σοβαροφανή και movie style). Κοινώς το επίπεδο του σημερινού gamer έπεσε πολύ. Διανύουμε την καλύτερη εποχή γενικότερα του gaming και όμως αυτός αποφάσισε να πετάξει στα σκουπίδια αυτό που κάνει το gaming, gaming. Σε αυτό δεν φταίει η nintendo που συνεχίζει να πιστεύει και να δίνει gameplay focused παιχνίδια/εμπειρίες. Εγώ στο λέω και πάλι, ακόμα και υπερτούμπανο να είναι το NX πάλι άπατο θα είναι, όσα παιχνίδια και αν βγάλει η nintendo. Αν θέλεις μπορώ και να στο αντιστρέψω, ακόμα και εντελώς πατάτα να είναι το ΝΧ θα τα πάει περίφημα εμπορικά αν αποφασίσει η εταιρία να κλεψει από την στρατηγική διαφήμησης της Sony. Φυσικά ορισμένα αναχρονιστικά μοντέλα που ακόμα καλά κρατούν μέσα στην εταιρία καλό θα ήταν να μείνουν στην εποχή των δεινοσαύρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Έχω το εξής πρόβλημα με το Wii U μου: όταν βάζω δισκάκι, το «ρουφάει« μέχρι τη μέση και το στριφογυρνάει χωρίς να το παίρνει εντελώς μέσα. Δεν θέλω να το κάνω forced, γιατί φοβάμαι μήπως χαλάσω το drive εντελώς. Υποψιάζομαι ότι έχει χώσει ο μικρός κάτι μέσα. Η κονσόλα είναι εκτός εγγύησης. Ξέρουμε κανένα κατάστημα που να αναλαμβάνει να το ανοίξει; Βασικά, θέλω να αποφύγω την αντιπροσωπεία μετά τα τελευταία γεγονότα και για αυτό ψάχνω εναλλακτικές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikele13- Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Έχω το εξής πρόβλημα με το Wii U μου: όταν βάζω δισκάκι, το «ρουφάει« μέχρι τη μέση και το στριφογυρνάει χωρίς να το παίρνει εντελώς μέσα. Δεν θέλω να το κάνω forced, γιατί φοβάμαι μήπως χαλάσω το drive εντελώς. Υποψιάζομαι ότι έχει χώσει ο μικρός κάτι μέσα. Η κονσόλα είναι εκτός εγγύησης. Ξέρουμε κανένα κατάστημα που να αναλαμβάνει να το ανοίξει; Βασικά, θέλω να αποφύγω την αντιπροσωπεία μετά τα τελευταία γεγονότα και για αυτό ψάχνω εναλλακτικές. αν τα χερια σου το κατεχουν κοιτα εδω,δεν ειναι δυσκολο... https://www.ifixit.com/Teardown/Nintendo+Wii+U+Teardown/11796 https://www.ifixit.com/Guide/Nintendo+Wii+U+DVD+Drive+Replacement/12811 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Έχω πολλά χρόνια να ασχοληθώ με κονσόλες και τη τελευταία βδομάδα έχω στρέψει το βλέμμα μου στο Wii U. Κάνοντας μια βόλτα απ'το Skroutz διαπίστωσα πως είναι πολύ λίγα τα μαγαζιά που πουλάνε τη κονσόλα αλλά και τα παιχνίδια. Έπαιζε και μια ωραία προσφορά του Κωτσόβολου με τη λευκή έκδοση και το Smash Bros και τώρα που εξαφανίστηκε αναρωτιέμαι αν θα έχω άλλες ανάλογες ευκαιρίες στο μέλλον. Για σας που ασχολείστε, ήταν πάντα τόσο περιορισμένη η διάθεση ή έχει πέσει το τελευταίο καιρό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Έχω πολλά χρόνια να ασχοληθώ με κονσόλες και τη τελευταία βδομάδα έχω στρέψει το βλέμμα μου στο Wii U. Κάνοντας μια βόλτα απ'το Skroutz διαπίστωσα πως είναι πολύ λίγα τα μαγαζιά που πουλάνε τη κονσόλα αλλά και τα παιχνίδια. Έπαιζε και μια ωραία προσφορά του Κωτσόβολου με τη λευκή έκδοση και το Smash Bros και τώρα που εξαφανίστηκε αναρωτιέμαι αν θα έχω άλλες ανάλογες ευκαιρίες στο μέλλον. Για σας που ασχολείστε, ήταν πάντα τόσο περιορισμένη η διάθεση ή έχει πέσει το τελευταίο καιρό; Ετσι δεν ηταν παντα απλα το τελευταιο διαστημα. Οσο για τις ευκαιριες που λες αραξε θα μπουν και αλλες προσφορες της κονσολας αργα ή γρηγορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Απλά διάβασα και για την κονσόλα που θα ανακοινώσει του χρόνου και προβληματίζομαι μην εξαφανιστούν τελείως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smask Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 θα υπαρχουν παντα ευκαιριες στις αγγελιες , αν δεν θες αποκλειστικα καινουρια . Tο Xenoblade απο που το παραγγελνουμε για να το εχουμε day 1 ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα