Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Να υποθέσω ότι μόνο η δικιά σου χολή για την Sony και τους κονσολάδες είναι «δικαιολογημένη»;

Φίλε μου έχουμε και PS4 και Wii U... και τα 2 αγορασμένα, όχι δανεικά από φίλους και μετά να λέμε ότι έχουμε και τις 2 κονσόλες.

Τεσπά, εγώ δεν έχω σκοπό να κράξω το Wii U. Έτσι κι αλλιώς συμπληρωματική κονσόλα είναι για μένα. Το μόνο που με ενοχλεί είναι οι παρωπίδες και να κράζουμε όποιον είναι No1 (είτε λέγεται Wii, είτε iPhone, είτε PS4). Θέλει κόπο και προσπάθεια για να φτάσεις στην κορυφή.

Ενα χρονο την εχω την κονσολα στην κατοχη μου και εχω παιξει τα παντα οποτε μια χαρα αποψη μπορει να εχω εκτος αν για σενα αποψη εχουν μονο οσοι την εχουν εναν χρονο και αγορασμενη.Επισης αν νομιζεις οτι λεω οτι εχω το ps4 μονο και μονο για να κραζω να ανεβασουμε μια φωτο τις συλλογες απο κονσολες μπας και σε πεισουμε οτι δε θελουμε το κακο της καλυτερης κονσολας του κοσμου.Μου αρεσει που κραζεις τα δυο remastered και εχεις στην κατοχη σου την κονσολα που θα σου βγαλει και remastered τα ιδια της τα παιχνιδια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μακάρι να στηριζόταν και η Ninty στους 3rd parties σε περιόδους ξηρασίας... εγώ ξαναλέω, δεν έχω μόνο Wii U για να με νοιάζουν οι περίοδοι ξηρασίας, αλλά άλλοι είναι δυσαρεστημένοι και ίσως έχουν και τα δίκια τους.

Κοίτα δεν ξέρω αν πραγματικά το πρόβλημα του wii u είναι το 3rd party support.

Παραλήρημα...

Με δανεικά PS4 και torrents στο PC μπορώ να κάνω κι εγώ τον μάγκα, αλλά δεν έχει νόημα.

Παίξε αυτό που σε ευχαριστεί, όπως σε ευχαριστεί και μην προσπαθείς να τα κάνεις όλα VS με κατηγορίες για κονσολάδες, fps κλπ.

Ποια torrents στο pc;Έχω 250 παιχνίδια στο steam. Μπας και με εχεις μπερδέψει με άλλον; Βλέπω γενικά τα ποστς σου και νομιζω οτι βλέπεις φαντάσματα. Για ποια torrents μιλάς;

Δεν ξέρω τι λέει ο καθένας αλλά το συγκεκριμένο direct ήταν ότι καλύτερο από την Nintendo μετά το Direct της Ε3 του 2014. Περιεκτικότατο, πολύ ωραία παιχνίδια γενικότερα από όλες τις πλευρές για όλες τις κονσόλες της (εντάξει το 3DS απλά τα έσπασε έστω και αν πάντα τα έσπαγε, απλά είναι απίστευτο που μετά ακόμα από τόσο καιρό κυκλοφορούν τέτοια παιχνίδια) και ακόμα εκεί που ήμουν αντίθετος με το Twilight Princess HD από ότι φαίνεται από το tailer έφτιαξαν αυτό που ήθελα να φτιάξουν (τη μουσική δηλαδή) και δείχνει να είναι μεγάλο update κατηγορίας Wind Waker HD. Και μηχανικά δηλαδή θα αλλάξουν πράγματα. Από εκεί και πέρα Xenoblade Χ δείχνει όπως πάντα γαμάτο, το Zelda WiiU ακόμα και από αυτό το λίγο φαίνεται πραγματικά πολύ πάνω από αυτό που περίμενα με πραγματικά artwork που ξεφεύγει και που έχω να νιώσω από εποχής Okami. Ακόμα και για παιχνίδια που δεν με ενδιαφέρουν (smash, mario maker κτλ κτλ) δείχνουν να τα υποστηρίζουν μια χαρά και λόγο φύσης των παιχνιδιών αυτών είναι ακριβώς αυτό που πρέπει. 

Γενικά παρακολούθησα ολόκληρο το direct με μεγάλο ενδιαφέρον και έριξα και γελάκια κατά την παρουσίαση του. Εγώ το μόνο που έχω να μου λείπει από το U είναι ένα Metroid (όχι μικρή έλλειψη αλλά πήρα/θα πάρω από τα υπόλοιπα) και μέχρι στιγμής είναι το μηχάνημα σπιτιού που μου προσφέρει την περισσότερη ουσιαστική διασκέδαση. Ειλικρινά δεν ξέρω τι άλλο θα περίμενε κάποιος.  

• Like 9

Δεν ξέρω τι λέει ο καθένας αλλά το συγκεκριμένο direct ήταν ότι καλύτερο από την Nintendo μετά το Direct της Ε3 του 2014. Περιεκτικότατο, πολύ ωραία παιχνίδια γενικότερα από όλες τις πλευρές για όλες τις κονσόλες της (εντάξει το 3DS απλά τα έσπασε έστω και αν πάντα τα έσπαγε, απλά είναι απίστευτο που μετά ακόμα από τόσο καιρό κυκλοφορούν τέτοια παιχνίδια) και ακόμα εκεί που ήμουν αντίθετος με το Twilight Princess HD από ότι φαίνεται από το tailer έφτιαξαν αυτό που ήθελα να φτιάξουν (τη μουσική δηλαδή) και δείχνει να είναι μεγάλο update κατηγορίας Wind Waker HD. Και μηχανικά δηλαδή θα αλλάξουν πράγματα. Από εκεί και πέρα Xenoblade Χ δείχνει όπως πάντα γαμάτο, το Zelda WiiU ακόμα και από αυτό το λίγο φαίνεται πραγματικά πολύ πάνω από αυτό που περίμενα με πραγματικά artwork που ξεφεύγει και που έχω να νιώσω από εποχής Okami. Ακόμα και για παιχνίδια που δεν με ενδιαφέρουν (smash, mario maker κτλ κτλ) δείχνουν να τα υποστηρίζουν μια χαρά και λόγο φύσης των παιχνιδιών αυτών είναι ακριβώς αυτό που πρέπει. 

Γενικά παρακολούθησα ολόκληρο το direct με μεγάλο ενδιαφέρον και έριξα και γελάκια κατά την παρουσίαση του. Εγώ το μόνο που έχω να μου λείπει από το U είναι ένα Metroid (όχι μικρή έλλειψη αλλά πήρα/θα πάρω από τα υπόλοιπα) και μέχρι στιγμής είναι το μηχάνημα σπιτιού που μου προσφέρει την περισσότερη ουσιαστική διασκέδαση. Ειλικρινά δεν ξέρω τι άλλο θα περίμενε κάποιος.  

Οπως το δει κανεις αν και διαφωνω στο παραπανω. Ναι η μεγαλη ανακοινωση ηταν το Zelda Twilight Princess(τον Cloud γιατι τον παρουσιασανε δεν ξερω)αλλα σχεδον ολα τα αλλα παιχνιδια που δειξανε τα γνωριζαμε/ειχαμ δει λιγο πολυ.

Ακομα και το Xenoblade το οποιο εχει ηδη βγει στην Ιαπωνια απο το καλοκαιρι και το ειχαν ανεβασει και σε streams αρκετα ατομα.

Σε σχεση πχ με το 3ds που ειχε ολο ανακοινωσεις νεων τιτλων το Wii U για μενα παλι στο περιθωριο εμεινε.

Ας ανακοινωναν πχ Mario Galaxy 3 και Metroid και να δειχνανε παραπανω gameplay του Zelda U να δεις τι θα λεγαμε ολοι. Παντως ναι απο την προηγουμενη παρουσιαση ηταν οντως καλυτερα αλλα δυστηχως εξακολουθησε να αφιερωνει περισσοτερο χρονο στο 3ds(πραγμα που εχεις γιαυτο και ενθουσιαστηκες αλλωστε :) ).

Ούτε εγώ μπορώ να καταλάβω γιατί σπρώχνουν περισσότερο το 3DS... το Wii U είναι που έχει «ανάγκη». Ακόμα και τα Selects (bargain-bin games) βγήκαν για 3DS. Εμ μετά ρε Fulgore πως να βρεις κι εσύ SM3DW κάτω από €50; :P

Ούτε εγώ μπορώ να καταλάβω γιατί σπρώχνουν περισσότερο το 3DS... το Wii U είναι που έχει «ανάγκη». Ακόμα και τα Selects (bargain-bin games) βγήκαν για 3DS. Εμ μετά ρε Fulgore πως να βρεις κι εσύ SM3DW κάτω από €50; :P

Καλα εγω ευτυχως που το παιχνιδι το βρηκα πιο παλια απο αγγελια στα 25ευρω :D

Αλλα ναι η τιμολογιακη πολιτικη της Nintendo ειναι για σφαλιαρες δυστηχως. Οσο διαμαντι και να ειναι πχ το παραπανω παιχνιδι,παραμενει παιχνιδι 2ετιας τι 54ευρω ρε παιδια θα τρελαθουμε δηλαδη??

Η nintendo κάνει remakes, όχι απλά remasters. Όχι ότι τι δικαιολογό για της συμπεριφορά της προς το wiiu που αγόρασα(η προηγούμενη κονσόλα της που είχα ήταν το Ν64).

Όσο για το direct καλό μου φάνηκε(για την υπάρχοντα κατάσταση της κονσόλας, έχοντας βάλει πλώρη για την επόμενη) αφού δεν έχω παίξει το TP και έδειξε και βιντεο από το επόμενο zelda

Οπως το δει κανεις αν και διαφωνω στο παραπανω. Ναι η μεγαλη ανακοινωση ηταν το Zelda Twilight Princess(τον Cloud γιατι τον παρουσιασανε δεν ξερω)αλλα σχεδον ολα τα αλλα παιχνιδια που δειξανε τα γνωριζαμε/ειχαμ δει λιγο πολυ.

Ακομα και το Xenoblade το οποιο εχει ηδη βγει στην Ιαπωνια απο το καλοκαιρι και το ειχαν ανεβασει και σε streams αρκετα ατομα.

Σε σχεση πχ με το 3ds που ειχε ολο ανακοινωσεις νεων τιτλων το Wii U για μενα παλι στο περιθωριο εμεινε.

Ας ανακοινωναν πχ Mario Galaxy 3 και Metroid και να δειχνανε παραπανω gameplay του Zelda U να δεις τι θα λεγαμε ολοι. Παντως ναι απο την προηγουμενη παρουσιαση ηταν οντως καλυτερα αλλα δυστηχως εξακολουθησε να αφιερωνει περισσοτερο χρονο στο 3ds(πραγμα που εχεις γιαυτο και ενθουσιαστηκες αλλωστε :) ).

Δεν θεωρώ ότι επειδή δεν είδαμε Metroid ή Galaxy 3 δεν είδαμε και τίποτα. Το direct ήταν πάρα πολύ καλό χωρίς να σε κουράζει πουθενά. Ακόμα και αν δίνουν πολύ βάση στο 3DS δεν πάυει να είναι και αυτή δική τους κονσόλα. Το U πάντως μια χαρά παιχνίδια παίρνει ακόμα και αν δεν είναι ολα για τα δικά μου γούστα. Θεωρώ ότι κάποιος που δεν ευχαριστήθηκε με το direct αυτό δεν υπάρχει περίπτωση να ευχαριστηθεί με το οτιδήποτε. Τα direct δεν είναι E3 ή TGS, είναι απλά updates με τα σχέδια της εταιρίας και παρουσιάσεις του τι δημιουργούν στο σύνολο τους ανά (σχετικά) τακτά χρονικά διαστήματα. Οι άλλες εταιρίες περιμένουν μεγάλα events για να μας δείξουν κάποια πράγματα. Η nintendo τα μοιράζει μέσα στη χρονιά. Για κάποιους αυτό μπορεί και να είναι λάθος γιατί μειώνεις το impact που μπορεί να έχουν μαζεμένες τέτοιες ανακοινώσεις. 

Ορίστε ένα πρόσφατο βίντεο που είδα και που προσωπικά με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο τόσο για το ίδιο το direct όσο και για το κάθε μηχάνημα της εταιρίας ξεχωριστά. 

• Like 1

Παιδιά σκέφτομαι να προπαραγγειλω το xenoblade x.αν ανέβει ή τιμή του μετά το περνώ με την τωρινή αξία?

Τωρινή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...