gkalas Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Τι χολή βγαζετε ρε σεις;Είστε καλά; Συγκρίνονται τα remastered που έχει ξεκολωθει να βγάζει η Sony και το one μιας γενιάς πριν με ενα remastered που έβγαλε η Nintendo δυο γενεών πίσω (wind waker) και ακόμα ενα twilight princess που το παιξαμε πριν καμια 7αρα χρόνια;Ριχτε hating αλλά να είναι δικαιολογημένο. Η Nintendo έχει παρα πολλά για να κραξεις αλλά αυτό δεν είναι ενα απο αυτά. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Τι χολή βγαζετε ρε σεις;Είστε καλά; Συγκρίνονται τα remastered που έχει ξεκολωθει να βγάζει η Sony και το one μιας γενιάς πριν με ενα remastered που έβγαλε η Nintendo δυο γενεών πίσω (wind waker) και ακόμα ενα twilight princess που το παιξαμε πριν καμια 7αρα χρόνια;Ριχτε hating αλλά να είναι δικαιολογημένο. Η Nintendo έχει παρα πολλά για να κραξεις αλλά αυτό δεν είναι ενα απο αυτά. To Twilight Princess μπορει να το παιξει καποιος και τωρα στο Wii U και να το πληρωσει και πολυ φθηνα σε σχεση με το νεο Hd remastered. Οι αλλοι σου βγαζουν remastered gkala αλλα σου εχουν και τα multiplatform ομως μερικα απο τα οποια ειναι τοσο ποιοτικα οσο exclusive της εταιριας βλεπε Witcher 3,MGS V κλπ. Επισης οι αλλες 2 κονσολες θα σου βγαλουν και παραπανω χρονια απο το Wii U . Δηλαδη εσυ ρε gkalas ισως στο τελευταιο Nintendo Direct εχτες τι το φοβερο ειδες για το Wii U εκτως ενος remastered??? Ουτως ή αλλως πανε οι παλιες εποχες που οι αλλες 2 κονσολες της Sony και MS βασιζονταν περισσοτερο στα exclusives. Τωρα πλεον βασιζονται καλως ή κακως στα Multiplatform,και εν μερη λογικο αν κρινουμε και τι πωλησεις κανουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkalas Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Κραζεις μια εταιρία που έβγαλε δυο remastered αλλά οι άλλες δυο με τα 20 είναι δικαιολογημένες επειδή έχουν και 3rd party support;Τελικά τα remastered θέλετε να κραξετε ή την εταιρία;Εγώ μια χαρά ευχαριστημένος είμαι. Θα παίξω xenoblade και Zelda u.Με το να λες στο τέλος οτι πάνε οι καλές εποχές των exclusives και τώρα παιζουν μπάλα με τα 3rd parties ικανοποιησαι; Θα έπρεπε να τις ψοφας στο κραξιμο αλλά το θέμα είναι το wiiu με τα 2 remastered. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Κραζεις μια εταιρία που έβγαλε δυο remastered αλλά οι άλλες δυο με τα 20 είναι δικαιολογημένες επειδή έχουν και 3rd party support;Τελικά τα remastered θέλετε να κραξετε ή την εταιρία;Εγώ μια χαρά ευχαριστημένος είμαι. Θα παίξω xenoblade και Zelda u.Με το να λες στο τέλος οτι πάνε οι καλές εποχές των exclusives και τώρα παιζουν μπάλα με τα 3rd parties ικανοποιησαι; Θα έπρεπε να τις ψοφας στο κραξιμο αλλά το θέμα είναι το wiiu με τα 2 remastered. Το θεμα ειναι οτι οι αλλες κονσολες καλως ή κακως μπορουν να σταθουν μονες στα ποδια τους οπως εχουμε πει πολλες φορες(οσο για την Sony απο μενα προσωπικα ειχε φαει το κραξιμο και πριν παρω την κονσολα απο την πληρωμη του online μεχρι και την σαπια αυτονομια του controller της ουτως ή αλλως δεν αλλαζει αυτο).To wii U το πληρωνεις οσο μια απο τις δυο αλλες κονσολες(το premium)και αναγκαστικα πρεπει να εχεις και pc ή ps4 μαζι αυτη ειναι η μεγαλη διαφορα. Αλλωστε το μονο remastered που εχω αγορασει εγω το ps4 ουτως ή αλλως ειναι το FF X Και το χειροτερο ειναι οτι δεν βοηθανε και οι υψηλες τιμες που εχουμε στην Ελλαδα(Mario 3d world 53ευρω παιχνιδι 2ετιας). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arikado Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Μια ερωτηση!Μπορεις πλεον να αγορασεις με visa απο το nintendo e-shop? Γιατι την τελευτεια φορα που το δοκιμασε που εβγαλε τα λεφτα αλλα δεν ολοκληρωθηκε ποτε η συνναλαγη και μου επεστρεψαν στην καρτα 1 μηνα μετα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Μια ερωτηση!Μπορεις πλεον να αγορασεις με visa απο το nintendo e-shop? Γιατι την τελευτεια φορα που το δοκιμασε που εβγαλε τα λεφτα αλλα δεν ολοκληρωθηκε ποτε η συνναλαγη και μου επεστρεψαν στην καρτα 1 μηνα μετα... Ναι. Και η επιστροφή των χρημάτων για να γνωρίζεις έχει να κάνει με τη visa και όχι τη nintendo. @Fulgore όσον αφορά το dq8 γιατί να το βγάλουν στο wii u, αφού έχει βγει ήδη στην Ιαπωνία στο 3ds, Πάντως το 15-16 αναμφισβήτητα είναι φοβερή χρονιά για το 3ds Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arikado Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Ναι. Και η επιστροφή των χρημάτων για να γνωρίζεις έχει να κάνει με τη visa και όχι τη nintendo. απλα φοβαμαι μη μου κανει παλι το ιδιο!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Κοίτα κάτι dlc που αγόρασα στη προηγούμενη εβδομάδα στο 3ds πέρασαν με visa της alpha. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arikado Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Enter Card?Η κανονικη Visa? Γιατι και εγω την χρησιμοποιω για αγορες στο Steam. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bedazzled Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Τι χολή βγαζετε ρε σεις;Είστε καλά; Συγκρίνονται τα remastered που έχει ξεκολωθει να βγάζει η Sony και το one μιας γενιάς πριν με ενα remastered που έβγαλε η Nintendo δυο γενεών πίσω (wind waker) και ακόμα ενα twilight princess που το παιξαμε πριν καμια 7αρα χρόνια;Ριχτε hating αλλά να είναι δικαιολογημένο. Η Nintendo έχει παρα πολλά για να κραξεις αλλά αυτό δεν είναι ενα απο αυτά. Να υποθέσω ότι μόνο η δικιά σου χολή για την Sony και τους κονσολάδες είναι «δικαιολογημένη»; Φίλε μου έχουμε και PS4 και Wii U... και τα 2 αγορασμένα, όχι δανεικά από φίλους και μετά να λέμε ότι έχουμε και τις 2 κονσόλες. Τεσπά, εγώ δεν έχω σκοπό να κράξω το Wii U. Έτσι κι αλλιώς συμπληρωματική κονσόλα είναι για μένα. Το μόνο που με ενοχλεί είναι οι παρωπίδες και να κράζουμε όποιον είναι No1 (είτε λέγεται Wii, είτε iPhone, είτε PS4). Θέλει κόπο και προσπάθεια για να φτάσεις στην κορυφή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Εμμμ enter card. Να υποθέσω ότι μόνο η δικιά σου χολή για την Sony και τους κονσολάδες είναι «δικαιολογημένη»; Φίλε μου έχουμε και PS4 και Wii U... και τα 2 αγορασμένα, όχι δανεικά από φίλους και μετά να λέμε ότι έχουμε και τις 2 κονσόλες. Τεσπά, εγώ δεν έχω σκοπό να κράξω το Wii U. Έτσι κι αλλιώς συμπληρωματική κονσόλα είναι για μένα. Το μόνο που με ενοχλεί είναι οι παρωπίδες και να κράζουμε όποιον είναι No1 (είτε λέγεται Wii, είτε iPhone, είτε PS4). Θέλει κόπο και προσπάθεια για να φτάσεις στην κορυφή. Καλά η sony με το ps4 δεν έχει κοπιάσει και πολύ να λέμε την αλήθεια, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bedazzled Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Σωστά, όλη μέρα το ξύνουν α λα ελληνικό δημόσιο και οι πωλήσεις γίνονται μόνες τους. Τι άλλο θα ακούσουμε εδώ μέσα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Σωστά, όλη μέρα το ξύνουν α λα ελληνικό δημόσιο και οι πωλήσεις γίνονται μόνες τους. Τι άλλο θα ακούσουμε εδώ μέσα...Δεν ξέρω αν θα ασκούσεις κάτι άλλο, αλλά σίγουρα θα διαβάσεις πολλά (pun intended). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Είπα πουθενά ότι τα ξύνουν όλη τη μέρα αλλά ελληνικό δημόσιο; Είναι γεγονός όμως ότι στηρίζονται πάρα πολύ στους 3rd parties. Αυτό εννοούσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bedazzled Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Μακάρι να στηριζόταν και η Ninty στους 3rd parties σε περιόδους ξηρασίας... εγώ ξαναλέω, δεν έχω μόνο Wii U για να με νοιάζουν οι περίοδοι ξηρασίας, αλλά άλλοι είναι δυσαρεστημένοι και ίσως έχουν και τα δίκια τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα