Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πάντως όταν βγει το zelda έχω μια έντονη εντύπωση ότι θα βγάλουν καμιά wii u special edition μαζί με το παιχνίδι. :P

Αν και μέχρι τότεεε. :mrgreen:

Δημοσ.

λοιπον εχω μια απορια μιας και το wii u ειναι region locked..να το παρω απο εξω που ειναι φθηνοτερο και μετα να παιρνω και παιχνιδια απο εξω που παλι ειναι φθηνοτερα η οχι? θα εχει καμια διαφορα το οnline? θα χανω τιποτα σε σχεση με το ευρωπαικο? αν μου το αγορασουν απο αμερικη φιλοι και το στειλουν πληρωνω τελωνειο κλπ η οχι?

Δημοσ.

Όχι ρε συ ευρωπαικό πάρε, τίτλους θα βρίσκεις και δω σε καλές τιμές από Αγγλία. Να είσαι καλυμμένος και με την εγγύηση...

Εκτός αν στο κάνουν δώρο από Αμέρικα ...

Δημοσ.

Ξερουμε αν τα wiiU απο αμερικη ειναι region coded η NTSC?

θα παιζουν εδω τα παιχνιδια αν αγοραστει η κονσολα απο αμερικη;

Με το απλο nintendo wii τι ισχυει μεχρι τωρα; αν μπορει καποιος ας διαφωτισει γιατι δεν εχω ιδεα

Δημοσ.

Προφανές ναί, απλά ίσως έτσι σταματήσει η "κόντρα" που υπάρχει για το αν είναι πιο δυνατό το WiiU απο PS3/X360 ή όχι.

Δημοσ.

αν ήταν ποιο αδύναμη σιγά μην άντεχε τη μεταφορά εικόνας σε TV και χειριστήριο ταυτόχρονα και μάλιστα σε 1080 με 60 fps...

μη λέμε ότι θέλουμε και πέρα απο αυτό δέχεται και δεύτερο χειριστήριο

Δημοσ.

Developer: Wii U is the strongest console right now

Developer behind Nano Assault Neo says the Wii U is the strongest console at the moment.

Monster Hunter 3 Ultimate to run in 1080p on the Wii U

Capcom's Monster Hunter 3 Ultimate will run in 1080p on the Wii U console.

Monster Hunter 3 Ultimate Wii U screenshots

Capcom's Wii U RPG looks stunning.

GameCube games coming to Wii U Virtual Console?

New rumor suggests that Nintendo will bring GameCube games as downloadable titles to the Wii U.

007 Legends screenshots

James Bond comes to the Wii U later this year.

http://www.youtube.com/watch?v=gxIhZYjyBxc

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...