Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators

Η νορτεκ ειχε κανει τις παραγγελιες προς τη nintendo europe. Εκεινη αρνηθηκε να τις εκπληρωσει γι αυτο και δεν θα ερθουν. Δεν ειναι το φταιξιμο της νορτεκ αλλα της nintendo

Από πού το γνωρίζεις αυτό;

Χωρις τιτλους ομως και Multiplatform πως να πουλησει η κονσολα????Η θα ριξουν τραγικα την τιμη ή θα βγαλουν τιτλους αξιολογους και για το 2015 μονο Super Mario Maker και Xenoblade Chronicles βγαινουν. Επισης το ακυρο που επεσε απο τo Project Cars δεν βοηθησε και πολυ την οποια κατασταση. Αλλωστε η κονσολα δεν ανταγωνιζεται Playstation και Xbox κυριως λογω ελλειψης Multiplatform παρολο που κοστολογειται σαν και τις αλλες.

Αν πεσει ακυρο για το Xenoblade(μιας και βλεπω 2 καταστηματα μονο και η Limited πηγε περιπατο)https://www.skroutz.gr/s/7412860/Xenoblade-Chronicles-X-Wii-U.html?from=catspanτην κονσολα την πουλαω Δεκεμβριο και αγοραζω XboxOne ή περιμενω για το νεο Nx πληροφοριες. Αρκετα κρατησε η κοροιδια και εν μερη μην πω οτι και πολλες πωλησεις εκανε για τα παιχνιδια που εβγαλε.

Μηπως πλακα πλακα το Star fox και Zelda φαγανε delay περισσοτερο για να κερδισει χρονο η Nintendo μεχρι την κυκλοφορια του NX για να μην πουλησει ο κοσμος τα Wii U απο φετος???

Κι εγώ ψήνομαι να τη δώσω μέχρι τον Ιανουάριο την κονσόλα, καθώς προβλέπω ότι οι δύο τίτλοι που περιμένω (το X και το Zelda) θα είναι σχεδόν σίγουρα cross-platform με το NX, το οποίο θα είναι άμεση αγορά για μένα. Με σκαλώνει το γεγονός ότι έχω περασμένα παιχνίδια μέσα που θα ήθελα να τα κάνω transfer στο NX στην απίθανη περίπτωση που είναι BC με το Wii U. :/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators

Αυτό το πράγμα να διώξετε τα Wii U δεν το καταλαβαίνω... προλάβατε και λιώσατε ήδη τα Splatoon (και MP, όχι SP μόνο) & Mario Maker;

Υπάρχει κάποιος νόμος που λέει ότι πρέπει να μας ενδιαφέρουν όλα ανεξαιρέτως τα παιχνίδια που βγαίνουν σε ένα σύστημα;

Όχι, αλλά αυτά είναι τα τελευταία τρανταχτά exclusives του συστήματος... τώρα αν δεν σ' αρέσουν προσωπικά, πάω πάσο.

Το Splatoon ναι το επαιξα,το Mario Maker παλι οχι καθως προτιμαω να δωσω τα χρηματα του για το Xenoblade που ειναι απο τα παιχνιδια που αγορασα την κονσολα,αφου το παιχνιδι που εν μερη πηρα την κονσολα δεν θα βγει τελικα(Metroid)..... Εκει φτασαμε να μην σου βγαζει καν η εταιρια exclusive παιχνιδι που εβγαζε απο παλιες εποχες.....

Ο μονος πλεον λογος που σκεφτομαι να κρατησω λιγο παραπανω την κονσολα ειναι να δω τι θα παιζει με συμβατοτητα με προηγουμενες κονσολες απο μεριας NX. Αλλωστε ετσι οπως τα κανανε και με το delay του Zelda ή ακομα και την μη κυκλοφορια του fatal frame στην Ελλαδα(καλως ή κακως ηταν απο τα exclusive του Wii U για αυτη τη χρονια) δεν μεινανε και πολλα και ειμαι σιγουρος οτι και παρα πολλοι αλλοι ειναι στην ιδια θεση με μενα,και το ειδαμε αλλωστε και αυτο με τον χαμο που εγινε με το Metroid που ανακοινωθηκε.

Για μένα το Wii u ειναι η worst value for money κονσολα που εχω παρει . Είχα σκασει 200 και 100 για χειριστηριο και remote+nuchuck γιατι τα ρημαδια του virtual wii δεν ξεκινανε αλλιως και πανω απο 200 σε τιτλους για τα mario πιο πολύ απο νοσταλγία . Και την τελειώσανε. Συν το κολοδαχτυλο που μας βάζουν εδώ με τις τιμες που δεν πέφτουν και τη νορτεκ  ε οχι ας πανε να μπιπ που θα πρεπει να αγοραζω και NX περιμένοντας κατι χρονιά το  zelda . Η σονυ ,  ακομα και η ms τελευταία εχουν βαλει νερο στο κρασι τους και σέβονται τον πελάτη τους . Οι άλλοι νομίζουν ότι όλοι είναι σαν τους ιαπωνες με τα χαζοκουκλακια τους και δωστου 20 χρονια τα ίδια για  funboys. Οι σχεδόν 40 ρηδες πλέων gamers έχουμε κουραστεί να δίνουμε νεες ευκαιρίες στη nintendo μπας και βγάλει μια κονσόλα της προκοπής.

• Like 1

Ο μονος πλεον λογος που σκεφτομαι να κρατησω λιγο παραπανω την κονσολα ειναι να δω τι θα παιζει με συμβατοτητα με προηγουμενες κονσολες απο μεριας NX. Αλλωστε ετσι οπως τα κανανε και με το delay του Zelda ή ακομα και την μη κυκλοφορια του fatal frame στην Ελλαδα(καλως ή κακως ηταν απο τα exclusive του Wii U για αυτη τη χρονια) δεν μεινανε και πολλα και ειμαι σιγουρος οτι και παρα πολλοι αλλοι ειναι στην ιδια θεση με μενα,και το ειδαμε αλλωστε και αυτο με τον χαμο που εγινε με το Metroid που ανακοινωθηκε.

Αφήνεις απ' έξω την παιχνιδάρα Devil's Third????? :P
  • Like 1

Αφήνεις απ' έξω την παιχνιδάρα Devil's Third????? :P

Η πλακα ειναι οτι παλια λεγανε μερικοι στο topic εδω,οτι αν βγαλει πχ 4-5 χρονακια η κονσολα καλα θα ειναι. Δηλαδη οι πρωτες 2 χρονιες που βγηκε η κονσολα,το 2012 και 2013 θεωρουνται σαν γεματες χρονιες με τα παιχνιδια που βγηκαν???

Αυτη πχ η χρονια θα μπορουσε να ειναι στα επιπεδα 2014 αν κυκλοφορουσε πχ και ενα Metroid παιχνιδι εκτως των αλλων.

Επισης τα λεγαμε οτι θα φτασει οπως παει σε σημειο να πωλειται ακριβοτερα η κονσολα του Wii U απο οτι αυτη των αλλων εταιριων βλεπε Xbox One και Ps3 και οντως εκει φτασαμε. Ακριβοτερο το Premium με παιχνιδι απο το XboxOne και στα ιδια σχεδον επιπεδα με του Ps4.

Προσωπικά έχω πολύ μέλλον ακόμη με την κονσόλα (βέβαια την πήρα και αργά, φέτος τον Ιανουάριο)..

Και δεν βιάζομαι καθόλου για το ΝΧ.

Τώρα περί τιμής, Nintendo..

Προσωπικά έχω πολύ μέλλον ακόμη με την κονσόλα (βέβαια την πήρα και αργά, φέτος τον Ιανουάριο)..

Και δεν βιάζομαι καθόλου για το ΝΧ.

Τώρα περί τιμής, Nintendo..

Βασικα τα περισσοτερα exclusives αυτη τη στιγμη εκτως Monster Hunter,Splatoon Multiplayer και λιγο το mario maker ειναι παιχνιδια κατω των 9-10ωρων για να τα βγαλεις.Αυτο μεχρι να ερθει το Xenoblade βεβαια :P

Τώρα μου έμειναν Mario & Luigi Bros. U, TLoZ WW HD και το Monster Hunter (απο αυτά που έχω).

Το Xenoblade το έκλεισα, το θέμα είναι θα έρθει..? Ή θα μείνουμε με... την όρεξη?

BTW έχω ένα κάρο παιχνίδια και στο Wii... :P Yeah..!

Κι ας μην πιάσω το 3DS..

Και εγω ξενερωσα εν μερη που δεν εκλεισα την Limited του Xenoblade οταν ηταν διαθεσιμη,αν και με αυτα που γινανε τωρα(γιατι τοτε δεν ειχε ανακοινωθει το ολο με την Nortec)ισως και παλι να μην ερχοταν. 1 μηνας εμεινε για το παιχνιδι και δυστηχως δεν βλεπω πολλα μαγαζια στο skroutz https://www.skroutz.gr/s/7412860/Xenoblade-Chronicles-X-Wii-U.html?from=account_favorites

Εγώ την Limited έκλεισα, αλλά μάλλον θα πάμε για άκυρο απο την εταιρία.

Ένα τελευταίαο γ@%#&ο amiibo ήθελα και public τουλάχιστον που πήγα, όχι απλά άκυρο, αλλά μάλλον απο τον Ιανουάριο θα έχουνε εισαγωγή..

Και στο skroutz απο 27€.... -_-

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...