Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

κοιτα δε ξερω αν δεν παιξω, αλλα επιχειρηματα του τυπου δεν εχει καλη χρωματικη παλετα, ειναι δυσκολα τα boss και φαινεται το Μeele weapon στο Multiplayer δε με πειθουν , εκει ειναι το θεμα μου...Και ας το πω αντιδραση , αντιδρω ετσι γιατι την μια κλαιγομαστε οτι πανε τα παιχνιδια που μας εβγαζαν την πιστη και την αλλη τα κραζουμε...Γιναμε πια τοσο ελιτ-ιστες που παιζουμε μονο παιχνιδια με αποψη...Ειναι πολλα που δε χρειαζεται να τα αναλυω εδω και γενικα να τα αναλυω σε φορουμ γιατι ειναι κουβεντα μεγαλη.Ο πιστευω οτι θα ναι για μενα παιχνιδι του 6-7 η και του 8(πραγμα απιθανο) , δε δεχομαι ομως να βαζουμε 3-4 σε παιχνιδια με μπολικο υλικο (εστω σε Multi - γιατι ολοι το παραδεχονται στα reviews) και παιχνιδια μεBug που τα κανουν unplayable Και Microtransactions του κερατα να τα δινουμε 7-8-9.....

• Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

βγηκε το super mario maker προπαραγγελια στο site της νορτεκ για οποιον ενδιαφερεται

http://www.skroutz.gr/s/7165325/Super-Mario-Maker-Wii-U.html?keyphrase=super+mario+maker

Να τολμισω να ρωτησω τιμη η Nortec?

Εκει ειναι το θεμα...και ολοι αναφερουν μπαρουφες για επιχειρηματα ρε συ σπαρταν!! να σου πω , βγηκε βρωμα απο μικρομαλακη για το preview οτι το χουν δωσει παυση λογω πολλων προσκλησεων...ισως για αυτο να μην περνεις προσκληση....

Το ξερω ρε βαγγο(για αυτο τοσο καιρο δεν βγαζαμε ακρη)

http://www.skroutz.gr/s/7165325/Super-Mario-Maker-Wii-U.html?keyphrase=super+mario+maker

Να τολμισω να ρωτησω τιμη η Nortec?

Οι παραεισαγωγές είναι πάντα πιο ακριβές. €5 κάτω την έχει η Nortec και €5 πάνω η Amiibo edition (δεν υπάρχει σε παραεισαγωγή).

Εγω γενικα θα το προσπερασω το εν λογω παιχνιδι μιας και δεν με τραβαει καθολου να πω την αληθεια,οπως δεν με τραβηξε πχ και το δημοφιλες Minecraft και απο οτι φενεται τα χρηματα για αυτο το μηνα θα πανε μαλλον για το Metal Gear Solid. Οταν με το καλο το χειμωνα βγει το Xenoblade chronicles,και ειδικα αν ανοικωσουν και καμια special εκδοση το Pre order εχει φυγει απο μενα.

Για τα Star Fox  θα περιμενω να δω το τελικο παιχνιδι πως ειναι γιατι στην τελευταια Ε3 δεν μπορω να πω οτι ηταν αυτο που περιμενα.

Εγω γενικα θα το προσπερασω το εν λογω παιχνιδι μιας και δεν με τραβαει καθολου να πω την αληθεια,οπως δεν με τραβηξε πχ και το δημοφιλες Minecraft και απο οτι φενεται τα χρηματα για αυτο το μηνα θα πανε μαλλον για το Metal Gear Solid. Οταν με το καλο το χειμωνα βγει το Xenoblade chronicles,και ειδικα αν ανοικωσουν και καμια special εκδοση το Pre order εχει φυγει απο μενα.

Για τα Star Fox  θα περιμενω να δω το τελικο παιχνιδι πως ειναι γιατι στην τελευταια Ε3 δεν μπορω να πω οτι ηταν αυτο που περιμενα.

fulgore σε καταλαβαινω.Και εγω πριν την Ε3 δεν με πολυ εψηνε το παιχνιδι αλλα μετα απο το NWC αλλαξα γνωμη.Παντως και εγω να κατσω να δημιουργησω πιστες το βλεπω εξαιρετικα δυσκολο.Θα παιζω μονο αυτα που βγαζουν οι αλλοι.

ναι θα βγει και ξεχωριστα.Θα υπαρχουν 2 εκδοσεις.Μεχρι στιγμης ομως εαν δεν κανω λαθος δεν εχουν αναοικωσει ποτε θα κυκλοφορησει.Και μετα εχουμε και θεμα εαν θα το φερουν.

Παιδια καλησπερα!Δν ξερω αν το εχει παθει κανεις σας αυτο αλλα πραγματικα εμεινα εκπληκτος!!!

Προσπαθησα να κανω καποιες αγορες απο το Nintendo Shop απο WiiU/3DS.Ενω πληκτρολογουσα σωστα τα στοιχεια της καρτας μου(VISA) μου εβγαζε μηνυμα πως δεν ηταν σωστα τα στοιχεια μου και δε μπορουσε να ολοκληρωθει η αγορα.Φανταστηκα πως ειναι απο τα capital controls και δεν εδωσα σημασια.Σημερα ειδα πως τα χρηματα δεσμευτηκαν αλλα δεν εγινε ποτε η πιστωση.Μιλησα με τν τραπεζα και μου ειπε ακριβως αυτο το πραγμα,Πηρα τηλεφωνο στν Nortec και μου ειπε πως εχει ξανασυμβει να δεσμευσουν χρηματα αλλα να μην γινει η πιστωση.Πραγματικα ειμαι εξω φρενων!Εστειλα ενα email με το Nintendo ID και τα Serial keys των κονσολων καθως και τις ημερομηνιες που μου υπεδειξε η τραπεζα.Το παλικραρι μου ειπε πως οταν περασουν 25-28 μερες τα χρηματα αυτα θα μου επιστραφουν.

Εχει συμβει σε κανεναν σας κατι παρομοιο?

Ευχαριστω πολυ. :)

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...