Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στη δικη μου περιπτωση ισχυει το ιδιο. Θεωρω τα motion controlls αναποσπαστο κομματι απο ολα μου τα shooter και γενικα οταν παιζω shooter με απλο κλασσικο controller δεν με ικανοποιει στο ελαχιστο πλεον. Τα χρειαζομαι τα motion controlls. Μου ειναι αδιανοητο πλεον να παιξω ενα first person παιχνιδι (οτιδηποτε και αν ειναι αυτο) χωρις αυτα σε κονσολα γιατι στο PC το mouse κανει μια χαρα "emulation" της φασης αυτης. Σε σχεδον ολους τους αλλους τιτλους τα motion controlls δεν μου προσφεραν τιποτα το ιδιαιτερο πλην ελαχιστων εξαιρεσεων.

Στο θεμα του νεου controller του WiiU ομως δεν εχουμε να κανουμε με κατι "νεο". Εχουμε ενα κανονικοτατο controller με μια οθονη στο κεντρο. Τιποτα παραπανω, τιποτα λιγοτερο. Η συνταγη ειναι η ιδια με το DS και 3DS αλλα πλεον το εχουμε κανονικα σε home console. Σε καθε περιπτωση η συνταγη αυτη εχει δοκιμαστει και πετυχε με το παραπανω στα φορητα. Μενει να δουμε αν θα εχει την ιδια αντιμετωπιση και στο WiiU. Αυτο που προσφερει ειναι σιγουρα κατι -επιπλεον- πανω σε αυτο που ξερουμε και οχι κατι διαφορετικο.

• Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το bottom line της υπόθεσης είναι, για μένα, πως αν το Wiimote και τα motion controls αυτού του τύπου που προώθησε η Ν σε αυτή τη γενιά ήταν τόσο αποκαλυπτικά καλά και βελτιωτικά για το μέσο θα τα είχε συνεχίσει. Το ότι ψάχνει για το νέο μαραφέτι που θα προωθήσει τη νέα της κονσόλα εμένα μου λέει ακριβώς αυτό. Οτι είναι gimmick, και το ένα και το άλλο.

Εδω εχεις λαθος. Μη ξεχνας οτι ακομη και στο WiiU, τα Wiimotes ειναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ. Δεν τα πεταξε στον καδο η Ν για να βγαλει το νεο μαραφετι οπως λες. Ισα ισα, σου λεει κρατα τα και σου δινω αλλο ενα μαραφετι επιπλεον στην νεα κονσολα.

Θελω να πω πως ασχετα με τις gimmickιες κλπ, σαν φιλοσοφια η Ν ΔΕΝ αλλαξε οπως λες,ουτε γνωμη,ουτε κατευθυνση. Συνεχιζει στο δρομο που χαραξε με τα Wiimotes.

Δημοσ.

Να προσθέσω και τα παιχνίδια τένις, αν και δυστυχώς εδώ η υποστήριξη του Move είναι απαράδεκτη. Το table tennis με το Move πάντως είναι από άλλο πλανήτη. Μακάρι να έβγαζαν και κανένα τένις με σοβαρή υποστήριξη, όπως το Grand Slam στο Wii.

sheik, τα Wiimotes είναι απαραίτητα στο WiiU για τα παιχνίδια του Wii. Θα υποστηρίζονται και για παιχνίδια του WiiU;

Και ναι, συμφωνώ με όλους ότι καλό είναι να υπάρχουν κι αυτά. Απλώς όχι υποχρεωτικά. Οποιος νομίζει ότι έχει μια καλή ιδέα να υλοποιήσει αξιοποιώντας τα ευπρόσδεκτος, τέτοια φάση. Και FPSes! (Αν και ακόμα δεν έχω βρει το sweet spot στις ρυθμίσεις για το Killzone 3 και οι πολλές ώρες shooting στο 360 με κάνουν συχνά να επιστρέφω στο κλασικό controller. Κάποτε θα τα καταφέρω. Στο Golden Eye στο Wii περιέργως δεν είχα κανένα θέμα, τα controls του μου είχαν φανεί άψογα.)

Δημοσ.

Virtua Tennis 4 με move και Top Spin 4 με move δεν παίζονται. Grand Slam 2 δεν έχω δοκιμάσει ακόμα αλλά έχω διαβάσει πως το χρησιμοποιεί πολύ καλά.

Δημοσ.

Ουτε το ενα ουτε το αλλο ειναι καν στην ιδια κατηγορια με το grand slam tennis. Αρκετα μπροστα το grand slam. Σε καθε περιπτωση εγω γουσταρω το νεο controller του WiiU. Θα δουμε ωραια πραγματα απο αυτο απο μερικους developers. Επισης γουσταρω το γεγονος οτι μπορω να παιζω αμεσα στην οθονη του γιατι το αμορε καμια φορα μου πριζει τα @@ για να δει κατι στην τηλεοραση και εγω θελω να παιξω καποιο παιχνιδι.

• Moderators
Δημοσ.

Θα δουμε ωραια πραγματα απο αυτο απο μερικους developers.

Εγώ, επειδή είμαι κατά βάση RPGάς, έχω την άισθηση ότι με το νέο controller τα RPG's στο WiiU θα μπορούν να περιγραφούν απλά ως «ονείρωξη».

Δημοσ.

Ουτε το ενα ουτε το αλλο ειναι καν στην ιδια κατηγορια με το grand slam tennis. Αρκετα μπροστα το grand slam. Σε καθε περιπτωση εγω γουσταρω το νεο controller του WiiU. Θα δουμε ωραια πραγματα απο αυτο απο μερικους developers. Επισης γουσταρω το γεγονος οτι μπορω να παιζω αμεσα στην οθονη του γιατι το αμορε καμια φορα μου πριζει τα @@ για να δει κατι στην τηλεοραση και εγω θελω να παιξω καποιο παιχνιδι.

Αυτό όμως δεν θα γίνεται σε κάθε παιχνίδι. πχ σε fps και άλλα τέτοια παιχνίδια δεν νομίζω να υπάρχει αυτή η δυνατότητα.

Δημοσ.

Αυτό όμως δεν θα γίνεται σε κάθε παιχνίδι. πχ σε fps και άλλα τέτοια παιχνίδια δεν νομίζω να υπάρχει αυτή η δυνατότητα.

Και το Black Ops 2 τι ειναι?

Εγώ, επειδή είμαι κατά βάση RPGάς, έχω την άισθηση ότι με το νέο controller τα RPG's στο WiiU θα μπορούν να περιγραφούν απλά ως «ονείρωξη».

Εδω συμφωνουμε καθως το ειχα αναφερει και πριν. Παιχνιδια τυπου Dragon Quest 8, Xenoblade και γενικα οποιοδηποτε Jrpg ή ακομα και RPG τυπου Demon/Dark souls θα κερδισουν υπερβολικα πολλα απο την δευτερη οθονη. Ηδη η monolith ετοιμαζει νεο RPG για το WiiU (προφανως και θα ειναι σειρα Xeno, απλα δεν ξερουμε αν θα ειναι νεο Xeno ή καποια συνεχεια) και περιμενω να δω ωραια πραγματα.

Και αυτο φυσικα.

http://www.youtube.com/watch?v=wyYBdJtTayM

Δημοσ.

Και το Black Ops 2 τι ειναι?

Εδω συμφωνουμε καθως το ειχα αναφερει και πριν. Παιχνιδια τυπου Dragon Quest 8, Xenoblade και γενικα οποιοδηποτε Jrpg ή ακομα και RPG τυπου Demon/Dark souls θα κερδισουν υπερβολικα πολλα απο την δευτερη οθονη. Ηδη η monolith ετοιμαζει νεο RPG για το WiiU (προφανως και θα ειναι σειρα Xeno, απλα δεν ξερουμε αν θα ειναι νεο Xeno ή καποια συνεχεια) και περιμενω να δω ωραια πραγματα.

Και αυτο φυσικα.

http://www.youtube.com/watch?v=wyYBdJtTayM

Γίνεται στο black ops να συνεχίσεις το παιχνίδι στην ταμπλέτα?

Δημοσ.

Έχει τέτοια δύναμη to tablet? Δηλαδή με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να γλιτώσουμε και το split-screen και να παίζει ο ένας στο tablet και ο άλλος στην tv?

Γιατι με ρωτας πραγματα τα οποια σου δινονται οι απαντησεις αμεσα απο το βιντεο, ναι και ναι και στις 2 σου ερωτησεις. Η ταμπλετα δεν εχει καμια δυναμη. Η κονσολα κανει streaming στην ταμπλετα με την ιδια λογικη που η το PS3 σου στελνει σημα στην τηλεοραση μεσα απο HDMI καλωδιο.

Η τηλεοραση σου εχει "δυναμη" ή το PS3?

Δημοσ.

Γιατι με ρωτας πραγματα τα οποια σου δινονται οι απαντησεις αμεσα απο το βιντεο, ναι και ναι και στις 2 σου ερωτησεις. Η ταμπλετα δεν εχει καμια δυναμη. Η κονσολα κανει streaming στην ταμπλετα με την ιδια λογικη που η το PS3 σου στελνει σημα στην τηλεοραση μεσα απο HDMI καλωδιο.

Η τηλεοραση σου εχει "δυναμη" ή το PS3?

Το PS3. Βαρέθηκα απλά να κάτσω να δω όλο το βίντεο. Δεν ήξερα ότι δίνει απαντήσεις σε αυτά. Σόρρυ :mrgreen:

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...