bedazzled Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Το «τυράκι» της Nortec είναι ότι σου δίνει πόντους και μόλις μαζέψεις ένα συγκεκριμένο ποσό, τους εξαργυρώνεις για δωρεάν αγορές... άλλος λόγος δεν υπάρχει να αγοράσεις από εκεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arikado Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Ωρες ωρες πραγματικα αναρωτιεμαι σε τι χωρα ζω εκτως των οσων γινονται με τετοια σχολια. Ποσες φορες θα πρεπει να το πουμε οτι οι τιμες εχουν ανεβει επειδη υπαρχει θεμα με τις εισαγωγες??Κοινως δες ποσα καταστηματα φερνουν Wii U και θα καταλαβεις γιατι εχουν ανεβει οι τιμες.Αγορινα συγνωμη αλλα και πριν απ ολα αυτα τις ιδιες τιμες ειχαν ολα τις Ninty.Μπορει να εχω ενα μηνα WiiU αλλα ειδα και τις τιμες των games για το 3DS πριν απ ολα αυτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Αγορινα συγνωμη αλλα και πριν απ ολα αυτα τις ιδιες τιμες ειχαν ολα τις Ninty.Μπορει να εχω ενα μηνα WiiU αλλα ειδα και τις τιμες των games για το 3DS πριν απ ολα αυτα. Των παιχνιδιων ισχυει αυτο που γραφεις,αλλα εγω μιλαω για την κονσολα.. Εκτως αν με την φραση''οσο παει ανεβαινει το Wii U '' εννουσες κατι αλλο,αρα εν μερη ζηταω συγνωμη αν ισχυει αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arikado Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Των παιχνιδιων ισχυει αυτο που γραφεις,αλλα εγω μιλαω για την κονσολα.. Εκτως αν με την φραση''οσο παει ανεβαινει το Wii U '' εννουσες κατι αλλο,αρα εν μερη ζηταω συγνωμη αν ισχυει αυτο. Οσο παει ανεβαινει εννοουσα σαν κονσολα σε πωλησεις σε exclusives σε σχεση με τις υπολοιπες.εγω συγνωμη που δεν το εγραψα σωστα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Μάλιστα, 20 Νοέμβρη λοιπόν το Starfox Zero και 4 Δεκέμβρη το Xenoblade chronicles X για Ευρώπη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dekulinkgr Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Οποτε εχουμε super mario maker,starfox zero και Xenoblade για την υπολοιπη χρονια.Μια χαρα πιστευω για τους κατοχους wiiu. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Και σε καλά χρονικά διαστήματα για να πάρουμε collector's σε όλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Μην ξεχνάτε και το fatal frame Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Τουλάχιστον να προλάβουμε να κάνουμε οικονομία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Ρε παιδες Γιατι ετσι το Devils Third? http://www.vg247.com/2015/08/27/devils-third-reviews-all-the-scores-in-one-place/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkalas Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Προφανώς γιατί θα είναι μαλακια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag.patrick Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 εχω διαβασει 3-4 review τα οποια βγαζουν κατι αρνητικα π δεν υπαχουν..... για το λογο κ μονο θα το παρω δλδ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartan29gr Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 εχω διαβασει 3-4 review τα οποια βγαζουν κατι αρνητικα π δεν υπαχουν..... για το λογο κ μονο θα το παρω δλδ... Καλα δεν ειναι μονο 3 με 4 reviews που το θαβουν το παιχνιδι(ειναι αρκετα ακομα περισσοτερα) http://www.metacritic.com/game/wii-u/devils-third/critic-reviews Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BaronDavis Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Σημερα,ξεκινησα το Monster Hunter 3 Ultimate.Εχω ριξει τρελο καψιμο,αλλα μιας και δεν εχω ασχοληθει με κανενα παιχνιδι της σειρας οτι κανω,το κανω στην τυχη χωρις να ξερω τον λογο xD.Καταρχας,να πω οτι διαλεξα για οπλο το Hunting Horn.Οχι οτι εχω καποιον σοβαρο λογο,απλως μου αρεσε περισσοτερο σε σχεση με τα αλλα.Τωρα το εαν εκανα καλα θα φανει στην πορεια.Εχω λοιπον μερικες ερωτησεις.1)Για να κανω αναβαθμιση καποιο οπλο-αρμορ,να φανταστω χρειαζονται καποια συγκεκριμενα υλικα Αν ναι,απο που τα βρισκω αυτα?Επισης ειναι προτιμοτερο να αναβαθμιζω αρκετα οπλα και αναλογα τις αποστολες και boss να χρησιμοποιω το καταλληλο η να επικεντρωθω σε ενα? 2)Απο που μπορω να βρω οπλα-πανοπλιες? Σορυ για τις noobικες ερωτησεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag.patrick Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Καλα δεν ειναι μονο 3 με 4 reviews που το θαβουν το παιχνιδι(ειναι αρκετα ακομα περισσοτερα) http://www.metacritic.com/game/wii-u/devils-third/critic-reviews Εκει ειναι το θεμα...και ολοι αναφερουν μπαρουφες για επιχειρηματα ρε συ σπαρταν!! να σου πω , βγηκε βρωμα απο μικρομαλακη για το preview οτι το χουν δωσει παυση λογω πολλων προσκλησεων...ισως για αυτο να μην περνεις προσκληση.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα