Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το «τυράκι» της Nortec είναι ότι σου δίνει πόντους και μόλις μαζέψεις ένα συγκεκριμένο ποσό, τους εξαργυρώνεις για δωρεάν αγορές... άλλος λόγος δεν υπάρχει να αγοράσεις από εκεί.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ωρες ωρες πραγματικα αναρωτιεμαι σε τι χωρα ζω εκτως των οσων γινονται με τετοια σχολια. Ποσες φορες θα πρεπει να το πουμε οτι οι τιμες εχουν ανεβει επειδη υπαρχει θεμα με τις εισαγωγες??Κοινως δες ποσα καταστηματα φερνουν Wii U και θα καταλαβεις γιατι εχουν ανεβει οι τιμες.

Αγορινα συγνωμη αλλα και πριν απ ολα αυτα τις ιδιες τιμες ειχαν ολα τις Ninty.Μπορει να εχω ενα μηνα WiiU αλλα ειδα και τις τιμες των games για το 3DS πριν απ ολα αυτα.

Αγορινα συγνωμη αλλα και πριν απ ολα αυτα τις ιδιες τιμες ειχαν ολα τις Ninty.Μπορει να εχω ενα μηνα WiiU αλλα ειδα και τις τιμες των games για το 3DS πριν απ ολα αυτα.

Των παιχνιδιων ισχυει αυτο που γραφεις,αλλα εγω μιλαω για την κονσολα..

Εκτως αν με την φραση''οσο παει ανεβαινει το Wii U '' εννουσες κατι αλλο,αρα εν μερη ζηταω συγνωμη αν ισχυει αυτο.

Των παιχνιδιων ισχυει αυτο που γραφεις,αλλα εγω μιλαω για την κονσολα..

Εκτως αν με την φραση''οσο παει ανεβαινει το Wii U '' εννουσες κατι αλλο,αρα εν μερη ζηταω συγνωμη αν ισχυει αυτο.

Οσο παει ανεβαινει εννοουσα σαν κονσολα σε πωλησεις σε exclusives σε σχεση με τις υπολοιπες.εγω συγνωμη που δεν το εγραψα σωστα.:)
  • Like 1

εχω διαβασει 3-4 review τα οποια βγαζουν κατι αρνητικα π δεν υπαχουν..... για το λογο κ μονο θα το παρω δλδ...

Καλα δεν ειναι μονο 3 με 4 reviews που το θαβουν το παιχνιδι(ειναι αρκετα ακομα περισσοτερα)

http://www.metacritic.com/game/wii-u/devils-third/critic-reviews

Σημερα,ξεκινησα το Monster Hunter 3 Ultimate.Εχω ριξει τρελο καψιμο,αλλα μιας και δεν εχω ασχοληθει με κανενα παιχνιδι της σειρας οτι κανω,το κανω στην τυχη χωρις να ξερω τον λογο xD.Καταρχας,να πω οτι διαλεξα για οπλο το Hunting Horn.Οχι οτι εχω καποιον σοβαρο λογο,απλως μου αρεσε περισσοτερο σε σχεση με τα αλλα.Τωρα το εαν εκανα καλα θα φανει στην πορεια.Εχω λοιπον μερικες ερωτησεις.1)Για να κανω αναβαθμιση καποιο οπλο-αρμορ,να φανταστω χρειαζονται καποια συγκεκριμενα υλικα Ανarrow-10x10.png ναι,απο που τα βρισκω αυτα?Επισης ειναι προτιμοτερο να αναβαθμιζω αρκετα οπλα και αναλογα τις αποστολες και boss να χρησιμοποιω το καταλληλο η να επικεντρωθω σε ενα?

2)Απο που μπορω να βρω οπλα-πανοπλιες?

Σορυ για τις noobικες ερωτησεις :D

Καλα δεν ειναι μονο 3 με 4 reviews που το θαβουν το παιχνιδι(ειναι αρκετα ακομα περισσοτερα)

http://www.metacritic.com/game/wii-u/devils-third/critic-reviews

Εκει ειναι το θεμα...και ολοι αναφερουν μπαρουφες για επιχειρηματα ρε συ σπαρταν!! να σου πω , βγηκε βρωμα απο μικρομαλακη για το preview οτι το χουν δωσει παυση λογω πολλων προσκλησεων...ισως για αυτο να μην περνεις προσκληση....

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...