Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Παιδια καλησπερα.Μολις αγορασα το Smash Bros για το WiiU και εχω παθει τρομερη πλακα!

Απλα δε μπορω να καταλαβω καποιες λειτουργιες.οπως πχ.

Πως ακριβως λειτουργει το Rank στοιχειο αν υπαρχει.Πως κανω καλυτερο το Mii που εχω.

Πως κανω lvl up τους ηρωες του game.

Και γενικα ποιο mode ειναι αυτο που αξιζει περισσοτερο.

Θα εκτιμηθουν ολες οι απαντησεις.

:)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μου εκαναν δωρο το Smash Bros U + φιγουρα amiibo.

Δεν εχω ασχοληθει ποτε των ποτων με το συγκεκριμενο franchise και αδυνατω να καταλαβω την δυναμικη που εχει/ειχε. Παρ'ολα αυτα εφοσον πλεον ειναι στη κατοχη μου θα προσπαθησω να ασχοληθω.

Εχω χαθει ομως, δε βγαζω ακρη και δε βρισκω και ενα σωστο tutorial της προκοπης. Βοηθηστε ρε παιδια. Βασικες κινησεις, πληκτρα, στοχος παιχνιδιου κλπ. Εβαλα να παιξω 1-2 ματσακια και πραγματικα σαν αναπηρος πρεπει να επαιζα. Κριμα ειναι :P

Το παιχνίδι είναι απλό σε ότι αφορά τα mechanics. Από εκεί και πέρα είναι εξάσκηση να μάθεις να το ελέγχεις και να ξέρεις που πατάς και που βρίσκεσαι. Κανένα tutorial δεν θα σου το μάθει αυτό γιατί το παιχνίδι δεν έχει combos και τέτοια, είναι καθαρά movement/positioning/opportunity φάση παιχνίδι με πολύ απλές εντολές 

Κυριολεκτικά αν μάθεις να κινείσαι στο χώρο έχεις ήδη το μισό παιχνίδι. 

• Like 1

Έπαιξα σήμερα αρκετές ώρες το παιχνίδι. Εξακολουθώ να μη μπορώ να βρω τι το wow έχει αυτή η σειρά.

Οι κινήσεις των χαρακτήρων είμαι ελάχιστες, τα combo αδύνατα έως ανύπαρκτα, εντέλει καταλήγεις να κάνεις συνεχώς τα ίδια και τα ίδια. Για να μην αναφέρω τον κακό χαμό όταν υπάρχουν 4 παίκτες όπου εκεί απλά η οποιαδήποτε στρατηγική μπορεί να έχεις πάει περίπατο αφού δε βλέπεις τι ακριβώς γίνεται, ποιος βαράει ποιον κλπ. Button smashing κι όπου βγει. Ούτε να φανταστώ δε θέλω το τι συμβαίνει όταν παίζουν 8 άτομα.

Καλά εννοείται στο online έφαγα το ξύλο της ζωής μου καθότι και noob.

Δε θα το παρατήσω ακόμα φυσικά, θέλω να δω αν μπορεί εντέλει να με κάνει να διασκεδάσω, κάτι που είναι σήμα κατατεθέν της Nintendo και το οποίο ακόμα δεν τα έχει καταφέρει.

Το κάθε fighting έχει τον τύπο του. Κάποια είναι τεστ μνήμης από τα combos, κάποια είναι αντίδρασης, κάποια είναι dexterity test, κάποια είναι τεχνικής φύσης, κάποια είναι rythm based με momentum και έτσι και κάποια όπως το smash bros είναι positioning και field control. Οι κινήσεις είναι επίτηδες απλές και λίγες καθώς αλλού επικεντρώνεται το παιχνίδι. 

Αν θες τεχνικά fighting τότε μόνο το Blazblue, Guilty Gear Xard και Virtrua Fighter 5 θα σε καλύψει. Αν θες αντίδρασης και mind games τότε μόνο Dead or alive. Αν θες dexterity test τότε Street Figther και King of Fifghters. Αν θες τεστ μνήμης τότε Tekken και Soul Calibur. Αν  θες Rythm και momentum based τότε κοιτάς Street Fighter X tekken και Marvel VS Capcom 3. 

Οπως βλέπεις υπάρχουν παιχνίδια για όλα τα γούστα και το Smash καλύπτει μια κατηγορία από μόνο του. Δεν είναι για όλους, φυσικά και όχι αλλά το παιχνίδι κυριολεκτικά είναι το "sniper rifle" των fighting παιχνιδιών. Τρελό focus σε αυτό που προσφέρει και στον τρόπο που το προσφέρει. Απλά πρέπει να το δεις πρώτα από μια άλλη οπτική γωνία και ύστερα να αποφασίσεις αν αυτό το στυλ είναι για εσένα. Εγώ παράδειγμα είμαι παιδί του Dead or Alive. Είμαι αντιδραστικός και τύπος που του αρέσει να παίζει mind games. 

• Like 1

Αυτή η Nortec ειναι απαράδεκτη, εχω παραγγείλει απο 10 Ιουλίου μπορεί και νωρίτερα , το Yoshi για το wii u και ακόμα το περιμένω.

Μάλιστα πριν λίγες ημέρες τους κάλεσα στο τηλέφωνο και βγήκε τηλεφωνιτης οτι έχουν κλείσει για όλον τον Αύγουστο για διακοπές και θα ξανά ανοίξουν απο Σεπτέμβριο!!

Δηλαδή σχεδόν 2 μήνες για να παραλάβω μια παραγγελία!

Τραγικοί

Και κάπως ετσι μενει ζωντανό το WiiU το 2016 :P

Να σου πω την αληθεια θα προτιμουσα Pokemon Colosseum αλλα τελος παντων :(

Επισης αν και αναφερθηκε και στο topic του PC gaming,γιατι να μην ηταν ετσι το επομενο Metroid παιχνιδι :P

Αυτή η Nortec ειναι απαράδεκτη, εχω παραγγείλει απο 10 Ιουλίου μπορεί και νωρίτερα , το Yoshi για το wii u και ακόμα το περιμένω.

Μάλιστα πριν λίγες ημέρες τους κάλεσα στο τηλέφωνο και βγήκε τηλεφωνιτης οτι έχουν κλείσει για όλον τον Αύγουστο για διακοπές και θα ξανά ανοίξουν απο Σεπτέμβριο!!

Τραγικοί

Γιατι δεν ακυρωνεις το παιχνιδι να το παρεις απο καποιο καταστημα???Εκλεισες καμια ειδικη εκδοση του παιχνιδιου που δεν υπαρχει στα καταστηματα σε χαμηλη τιμη??

Τελος περιμενα χαμηλοτερη τιμη για το Devils Third απο αυτη που βλεπω στο Skroutz

http://www.skroutz.gr/s/7133218/Devil-s-Third-Wii-U.html

Δεν γινεται το ποιοτηκοτατο Splatoon να κοστιζει 10ευρω φθηνοτερα και το Devils third να ειναι ακριβοτερο απο ολα τα exclusive παιχνιδια της Nintendo..

Και να πουμε ενα μεγαλο ''μπραβο''(για να μην πω καμια βαρια λεξη )στην Ubisoft που δεν εβγαλε ZombiU 2 για να βγαλει το ZombiU και στο PC,κοινως αντιο exclusive παιχνιδι.......

• Moderators

Τραγικοί

Για ποιό λόγο παράγγειλες από την Nortec; Είχε χαμηλότερη τιμή από αλλά μαγαζιά; Είσαι ικανοποιημένος από το επίπεδο των υπηρεσιών τους; Τι ακριβώς;

Το έχουμε πει καμιά 40αριά φορές ότι δεν ψωνίζουμε από Nortec, αλλά βλέπω ότι συνεχίζετε να πέφτετε στην παγίδα. Oh, well...

Παιδια αγορασα το Bayonneta Special Edition 1&2 46E apo gamescom.gr μια χαρα τιμη την ιδια στιγμη που αλλου το βρισκω 60Ε απαραδεκτο!

Επίσης οσο παει ανεβαινει το WiiU η ειναι η ιδεα μου?

Παιδια αγορασα το Bayonneta Special Edition 1&2 46E apo gamescom.gr μια χαρα τιμη την ιδια στιγμη που αλλου το βρισκω 60Ε απαραδεκτο!

Επίσης οσο παει ανεβαινει το WiiU η ειναι η ιδεα μου?

Ωρες ωρες πραγματικα αναρωτιεμαι σε τι χωρα ζω εκτως των οσων γινονται με τετοια σχολια. Ποσες φορες θα πρεπει να το πουμε οτι οι τιμες εχουν ανεβει επειδη υπαρχει θεμα με τις εισαγωγες??Κοινως δες ποσα καταστηματα φερνουν Wii U και θα καταλαβεις γιατι εχουν ανεβει οι τιμες.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...