Επισκέπτης Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δεν είναι το ίδιο, η κάθε εταιρία έχει το δικό της σύστημα. Δεν γίνεται να ελέγξει η nintendo απλά έναν αντιπρόσωπο ο οποίος μπορείς να φέρνει και άλλα πράγματα και προϊόντα εκτός από τα της Nintendo. Παράρτημα σημαίνει ότι ΜΟΝΟ nintendo προϊόντα θα βρίσκεις εκεί σαν επέκταση της κανονικής εταιρίας. Αντιπρόσωπος σημαίνει ότι "χάρη σας κάνω και ασχολούμαι και με nintendo" άσχετο αν η nortec δεν ασχολείται άλλες εταιρίες. Αν θέλει η nortec μπορεί αύριο κιόλας να αλλάξει το είδος της και να μην ξαναδούμε nintendo προϊόν στη χώρα μας ever και δεν θα ιδρώσει κανενός το αυτάκι. Οσοι δουλεύουν στην nortec καθώς και ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας καμιά σχέση δεν έχουν με την nintendo. Μην νομίζεις όμως ότι οι άλλες εταιρίες δεν έχουν δικές τους πίπες. Παράδειγμα η Sony δεν σε αφήνει να αλλάξεις χώρα στο PSN account σου που αυτόματα σημαίνει PS3, PS4 και PS Vita ότι δεν μπορείς να κάνεις αγορές με -οποιαδήποτε- κάρτα γιατί ο λογαριασμός σου είναι "Greece". Αντίθετα στο WiiU μπορώ να έχω πληθώρα ID και να αγοράζω με μια άλλη κάρτα από όποιο κατάστημα εγώ γουστάρω. Ρώτα με πόσα παιχνίδια πήρα από Ρωσία πριν την υποτίμηση του ρουβλιού. Θα βρω έτσι και άλλο κατάστημα από άλλη χώρα σε κάποια φάση. Αλλο πάλι είναι ότι είναι η μοναδική εταιρία που σου επιτρέπει να αφαιρείς το ακριβές ποσό μιας αγοράς από την κάρτα σου τη στιγμή που όλοι οι άλλοι σου "κλεβουν" λεφτά. Εχω παράδειγμα στο PSN πορτοφόλι μου 1.36 ευρώ που απομένουν. Ξέρεις πόσα έχω στο nintendo πορτοφόλι μου; 0.00. Τώρα που δεν μπορώ να αγοράσω τίποτα από PSN αυτά τα λεφτά θα μείνουν μέσα και αν ποτέ μπορέσω να αγοράσω κάτι αυτό το ποσό μόνο θα αυξάνεται και ποτέ ισότιμα και έτσι πάντα θα έχω λεφτά να μένουν μέσα. Στο PS3, ps4 μπορεις στην ίδια κονσόλα να έχεις διαφορετικούς psn λογαριασμούς απο διαφορετικές χώρες. Στο ps vita δεν γίνεται, πρέπει να έχεις άλλη memory card και να κανείς μια ολόκληρη διαδικασία απο την αρχή. Αν και τώρα κάνανε spot dev kit που αλλάζει το region. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Τα παιχνίδια όμως είναι κοινά μεταξύ των λογαριασμών ή πρέπει να αλλάζεις λογαριασμούς για να τα κάνεις διαθέσιμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Τα παιχνίδια όμως είναι κοινά μεταξύ των λογαριασμών ή πρέπει να αλλάζεις λογαριασμούς για να τα κάνεις διαθέσιμα; Μπορείς να τα παίξεις από οποιοδήποτε, το πρόβλημα ειναι μόνο με το dlc. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bedazzled Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Ότι θα έβρισκα άτομο να υπερασπιστεί τα στραβά της Nintendo δεν το περίμενα, αλλά για πάμε μια: 1) Δεν είναι το ίδιο, η κάθε εταιρία έχει το δικό της σύστημα. Δεν γίνεται να ελέγξει η nintendo απλά έναν αντιπρόσωπο ο οποίος μπορείς να φέρνει και άλλα πράγματα και προϊόντα εκτός από τα της Nintendo. Παράρτημα σημαίνει ότι ΜΟΝΟ nintendo προϊόντα θα βρίσκεις εκεί σαν επέκταση της κανονικής εταιρίας. Αντιπρόσωπος σημαίνει ότι "χάρη σας κάνω και ασχολούμαι και με nintendo" άσχετο αν η nortec δεν ασχολείται άλλες εταιρίες. Αν θέλει η nortec μπορεί αύριο κιόλας να αλλάξει το είδος της και να μην ξαναδούμε nintendo προϊόν στη χώρα μας ever και δεν θα ιδρώσει κανενός το αυτάκι. Οσοι δουλεύουν στην nortec καθώς και ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας καμιά σχέση δεν έχουν με την nintendo. 2) Μην νομίζεις όμως ότι οι άλλες εταιρίες δεν έχουν δικές τους πίπες. Παράδειγμα η Sony δεν σε αφήνει να αλλάξεις χώρα στο PSN account σου που αυτόματα σημαίνει PS3, PS4 και PS Vita ότι δεν μπορείς να κάνεις αγορές με -οποιαδήποτε- κάρτα γιατί ο λογαριασμός σου είναι "Greece". Αντίθετα στο WiiU μπορώ να έχω πληθώρα ID και να αγοράζω με μια άλλη κάρτα από όποιο κατάστημα εγώ γουστάρω. Ρώτα με πόσα παιχνίδια πήρα από Ρωσία πριν την υποτίμηση του ρουβλιού. Θα βρω έτσι και άλλο κατάστημα από άλλη χώρα σε κάποια φάση. 3) Αλλο πάλι είναι ότι είναι η μοναδική εταιρία που σου επιτρέπει να αφαιρείς το ακριβές ποσό μιας αγοράς από την κάρτα σου τη στιγμή που όλοι οι άλλοι σου "κλεβουν" λεφτά. Εχω παράδειγμα στο PSN πορτοφόλι μου 1.36 ευρώ που απομένουν. Ξέρεις πόσα έχω στο nintendo πορτοφόλι μου; 0.00. Τώρα που δεν μπορώ να αγοράσω τίποτα από PSN αυτά τα λεφτά θα μείνουν μέσα και αν ποτέ μπορέσω να αγοράσω κάτι αυτό το ποσό μόνο θα αυξάνεται και ποτέ ισότιμα και έτσι πάντα θα έχω λεφτά να μένουν μέσα. 1) Βλέπω δεν γνωρίζεις ποιός είναι ο Κατρινάκης*, ούτε ποιά ήταν η Itochu κάποτε. Άκου δεν έχει σχέση με την Nintendo. Καλύτερα να μασάς, παρά να μιλάς. * https://gr.linkedin.com/pub/george-katrinakis/5/225/977 Για Γιαπωνεζόφιλο σε πιάνω αδιάβαστο. 2) Χώρα ούτε η Nintendo σε αφήνει να αλλάξεις στο NNID και μάλιστα στο 3DS αν αλλάξεις region, σου μπλοκάρει το store. Accounts μπορείς να φτιάξεις σε όσες χώρες θες και να αγοράζεις με prepaid cards*. * http://cardscodes.com/index.html Δεν αναφέρεις όμως ότι πλέον έχουμε capital controls, άρα αγορές εκτός Ελλάδος αποκλείονται. Σιγά μην σε αφήσουν να μετατρέπεις ευρώ σε ρούβλια. 3) Και η Sony σου επιτρέπει να αγοράσεις κάτι και να πληρώσεις ακριβώς όσο κάνει. Είπαμε, να θάψεις την Sony και να υμνήσεις την Ninty, αλλά εσύ το πήγες στο άλλο άκρο... λίγη αντικειμενικότητα δεν βλάπτει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Ότι θα έβρισκα άτομο να υπερασπιστεί τα στραβά της Nintendo δεν το περίμενα, αλλά για πάμε μια: 1) Βλέπω δεν γνωρίζεις ποιός είναι ο Κατρινάκης*, ούτε ποιά ήταν η Itochu κάποτε. Άκου δεν έχει σχέση με την Nintendo. Καλύτερα να μασάς, παρά να μιλάς. * https://gr.linkedin.com/pub/george-katrinakis/5/225/977 Για Γιαπωνεζόφιλο σε πιάνω αδιάβαστο. 2) Χώρα ούτε η Nintendo σε αφήνει να αλλάξεις στο NNID και μάλιστα στο 3DS αν αλλάξεις region, σου μπλοκάρει το store. Accounts μπορείς να φτιάξεις σε όσες χώρες θες και να αγοράζεις με prepaid cards*. * http://cardscodes.com/index.html Δεν αναφέρεις όμως ότι πλέον έχουμε capital controls, άρα αγορές εκτός Ελλάδος αποκλείονται. Σιγά μην σε αφήσουν να μετατρέπεις ευρώ σε ρούβλια. 3) Και η Sony σου επιτρέπει να αγοράσεις κάτι και να πληρώσεις ακριβώς όσο κάνει. Είπαμε, να θάψεις την Sony και να υμνήσεις την Ninty, αλλά εσύ το πήγες στο άλλο άκρο... λίγη αντικειμενικότητα δεν βλάπτει. Και η itochu όμως δεν ήταν παράρτημα της nintendo. Δυστυχώς ή ευτυχώς, αυτή είναι η πολιτική της nintendo. Δεν έχει παράρτημα η χώρα σου; Δεν έχεις όλα τα προνόμια. Και αυτό δεν ισχύει μόνο για εμάς, αλλά και για άλλες χώρες π.χ Νορβηγία. Αν έχεις linked nnid δεν μπορείς να αλλάξεις region, παρά μόνο να διαγράψεις το παλιό και να φτιάξεις καινούργιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bedazzled Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δεν μπορείς να λες ότι η Nintendo δεν έχει καμία σχέση με την Nortec (πρώην Itochu) όταν ο Κατρινάκης απέκτησε κονέ με την Ιαπωνία λόγω των σπουδών του εκεί (δες το linkedin)... Ψάχτε το λιγάκι πριν πείτε πράγματα που δεν ισχύουν. ΥΓ: Ποιά είναι τα κριτήρια που μια χώρα αποκτά παράρτημα και κάποια άλλη όχι; Τι δεν έχουν η Ελλάδα και η Νορβηγία που το έχουν άλλες χώρες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δεν μπορείς να λες ότι η Nintendo δεν έχει καμία σχέση με την Nortec (πρώην Itochu) όταν ο Κατρινάκης απέκτησε κονέ με την Ιαπωνία λόγω των σπουδών του εκεί (δες το linkedin)... Ψάχτε το λιγάκι πριν πείτε πράγματα που δεν ισχύουν. ΥΓ: Ποιά είναι τα κριτήρια που μια χώρα αποκτά παράρτημα και κάποια άλλη όχι; Τι δεν έχουν η Ελλάδα και η Νορβηγία που το έχουν άλλες χώρες; Το ότι σπούδασε στην Ιαπωνία, δεν μου λέει απολύτως τίποτα για τη nintendo και τη σχέση του με αυτή. Η itochu ήταν αντιπροσωπεία και η nortec είναι αντιπροσωπεία, αυτό είναι fact. Και επειδή λοιπόν είναι αντιπροσωπείες, τα πράγματα λειτουργούν διαφορετικά είτε μας αρέσει είτε όχι. Κάθε εταιρεία έχει τα δικά της κριτήρια. Προφανώς, το κύριο είναι η αγορά. Και στην Ελλάδα η αγορά δεν δικαιολογεί άνοιγμα branch της nintendo. Εδώ δεν έχει η apple branch στην Ελλάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bedazzled Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 ΟΚ, εγώ επειδή γνωρίζω την πορεία του Κατρινάκη, άσε με να έχω άλλη άποψη...ΥΓ: Η Νορβηγία είναι φτωχή και δεν δικαιολογεί ούτε αυτή ένα παράρτημα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 ΟΚ, εγώ επειδή γνωρίζω την πορεία του Κατρινάκη, άσε με να έχω άλλη άποψη... ΥΓ: Η Νορβηγία είναι φτωχή και δεν δικαιολογεί ούτε αυτή ένα παράρτημα; Δεν έχει σχέση με το αν η χώρα είναι πλούσια ή φτωχή. Έχει σχέση με το μέγεθος της αγοράς. Και στη Νορβηγία είναι μικρή η αγορά, πόσοι νομίζεις ότι αγοράζουν παιχνίδια της nintendo σε αυτές τις χώρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bedazzled Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Δεν έχει σχέση με το αν η χώρα είναι πλούσια ή φτωχή. Έχει σχέση με το μέγεθος της αγοράς. Και στη Νορβηγία είναι μικρή η αγορά, πόσοι νομίζεις ότι αγοράζουν παιχνίδια της nintendo σε αυτές τις χώρες. Μικρή, αλλά πλούσια. Αλλιώς να πάνε στην Τουρκία που είναι 80 εκατομμύρια, αλλά φτωχή σε per capita income. Anyway, I made my case. 3η και καταϊδρωμένη η Nintendo και μυαλό ΔΕΝ βάζει.- Αν θέλει να φτάσει τις Sony/MS, ας αλλάξει μυαλά... καλό δικό τους θα είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Ισως το καλυτερο αρθρο που υπαρχει αυτη την στιγμη για την Nintendo και την κατασταση της στην Ελληνικη αγορα απο ενα απο τα πιο γνωστα(και λιγα καταστηματα που εμειναν)στην Αθηνα http://nintendonext.gr/%CE%B1%CF%86%CE%B9%CE%AD%CF%81%CF%89%CE%BC%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CE%BC%CF%80%CF%8C%CF%81%CE%B9%CE%BF-%CE%B2%CE%AF/ πιστευω απανταει και σε αρκετα απο τα παραπανω Νεο Mode Και για το Splatoon απο αυριο https://twitter.com/hashtag/Splatoon?src=hash Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Μικρή, αλλά πλούσια. Αλλιώς να πάνε στην Τουρκία που είναι 80 εκατομμύρια, αλλά φτωχή σε per capita income. Anyway, I made my case. 3η και καταϊδρωμένη η Nintendo και μυαλό ΔΕΝ βάζει.- Αν θέλει να φτάσει τις Sony/MS, ας αλλάξει μυαλά... καλό δικό τους θα είναι. Δν έχει να κάνει με τον πληθυσμό ή με το per capita income, αλλά με το πόσο πουλάς και πόσα κέρδη έχεις από μια αγορά. Σε χώρες όπως εμείς και η Νορβηγία, που η nintendo δεν πουλάει, δεν έχει νόημα από οικονομικής πλευράς να ανοιξει παράρτημα, τόσο απλό. Η MS και η Sony προφανώς και έχουν παραρτήματα, αφού δεν είναι exclusively video game companies. Όσον αφορά την Τουρκία, μπορεί να μην έχει μεγάλο per capita income, αλλά η αγορά της είναι πολύ μεγαλύτερη από της Νορβηγίας π.χ. Γι'αυτό και οι εταιρείες πληροφορικής βγάζουν παρα πολλά από εκεί. Μπορεί να είναι 3η στις home, αλλά βγάζει πολλά κέρδη από το 3ds και βέβαια είναι πολύ πιο υγιή εταιρεία από τη sony , η οποία σε όλους τους τομείς της πάει χάλια εκτός από το playstation. Επίσης, μην ξεχνάμε ότι στην προήγουμενη γενιά ήταν 1η και στα 2 και για να το πω απλοικά, έχει κάνει το κουμάντο της από τότε ώστε να μην πέσει έξω (οικονομικώς). Με τη microsoft δεν νομίζω ότι υπάρχει νόημα σύγκρισης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bedazzled Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Εσύ που το ξέρεις ότι δεν πουλάει στην Νορβηγία; Έχεις στοιχεία;Μόνη σου το λες ότι το 3DS πουλάει και ότι πουλούσαν τα Wii/DS. Τα σνομπάρει και αυτά η Νορβηγία;Δεν με ενδιαφέρει τι ήταν, όπως δεν με ενδιαφέρει τι ήταν η Ελλάδα το 2004. Περασμένα μεγαλεία. Όταν είσαι πίσω, βάζεις μυαλό για να έρθεις πάλι μπροστά. Ειδάλλως μένεις στον πάτο. Απλά πράγματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Εσύ που το ξέρεις ότι δεν πουλάει στην Νορβηγία; Έχεις στοιχεία; Μόνη σου το λες ότι το 3DS πουλάει και ότι πουλούσαν τα Wii/DS. Τα σνομπάρει και αυτά η Νορβηγία; Δεν με ενδιαφέρει τι ήταν, όπως δεν με ενδιαφέρει τι ήταν η Ελλάδα το 2004. Περασμένα μεγαλεία. Όταν είσαι πίσω, βάζεις μυαλό για να έρθεις πάλι μπροστά. Ειδάλλως μένεις στον πάτο. Απλά πράγματα. http://nintendonext.gr/%CE%B1%CF%86%CE%B9%CE%AD%CF%81%CF%89%CE%BC%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CE%BC%CF%80%CF%8C%CF%81%CE%B9%CE%BF-%CE%B2%CE%AF/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bedazzled Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 http://nintendonext.gr/%CE%B1%CF%86%CE%B9%CE%AD%CF%81%CF%89%CE%BC%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CE%BC%CF%80%CF%8C%CF%81%CE%B9%CE%BF-%CE%B2%CE%AF/ Ευχαριστώ, αλλά την έχω διαβάσει προ μηνών αυτή την συνέντευξη. Λέει κάποια ενδιαφέροντα πράγματα, ενώ κάποια άλλα είναι αντιφατικά. Επίσης, σαν κατάστημα γενικά δεν το είχα ποτέ σε εκτίμηση (δες τα σχόλια). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα