Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το Nintendo UK store άνοιξε τις προπαραγγελείες για το project zero limited edition και η τιμή είναι στις 50 λίρες. Οπότε σε εμάς εκτός απροόπτου θα κοστίζει 70 ευρώ. 

http://store.nintendo.co.uk/games-wii-u/project-zero-maiden-of-black-water-limited-edition-bundle/11159116.html?utm_medium=Nintendo+UK&utm_source=twitter&utm_campaign=projectzero

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Πρέπει να βρεις κάποιον που να εχει λογαριασμο και καρτα σε τραπεζα του εξωτερικου, να σου δωσει τον αριθμο της καρτας του (κομματακι δυσκολο). Διαφορετικα, πρεπει να περιμενουμε να ανοιξει η nortec το σεπτεμβριο και να πιεσουμε να φερουν eshop cards (ακομη πιο δυσκολο κατα τη γνωμη μου). 

• Like 1

Πρέπει να βρεις κάποιον που να εχει λογαριασμο και καρτα σε τραπεζα του εξωτερικου, να σου δωσει τον αριθμο της καρτας του (κομματακι δυσκολο). Διαφορετικα, πρεπει να περιμενουμε να ανοιξει η nortec το σεπτεμβριο και να πιεσουμε να φερουν eshop cards (ακομη πιο δυσκολο κατα τη γνωμη μου). 

Αυτό δεν θα γίνει ποτέ το έχουνε ήδη πει.

Link?

Τι Link τωρα ακριβως θες εσυ να σου ανεβασουμε???Εδω δεν ειχαν βγει καρτες τοσο καιρο που δεν ειχαμε τα Capital Control θα βγουν τωρα που οι πωλησεις παιχνιδιων(ειδικα του U)εχουν ακουμπησει τον πατο??

Εδω δεν εχουμε paysafe και Paypal...

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Link?

Το είχε πει ο Καμπάκης. Δεν έχουμε ούτε nintendo εδώ, αλλά ούτε και την τεχνολογική υποδομή

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Τι Link τωρα ακριβως θες εσυ να σου ανεβασουμε???Εδω δεν ειχαν βγει καρτες τοσο καιρο που δεν ειχαμε τα Capital Control θα βγουν τωρα που οι πωλησεις παιχνιδιων(ειδικα του U)εχουν ακουμπησει τον πατο??

Εδω δεν εχουμε paysafe και Paypal...

Link με την δήλωση. Μην ταράζεσαι!!!  :huh: 

Το είχε πει ο Καμπάκης. Δεν έχουμε ούτε nintendo εδώ, αλλά ούτε και την τεχνολογική υποδομή

Η Nortec είναι ο αντιπρόσωπος. Όπως φέρνει κονσόλες/παιχνίδια, μπορεί να φέρει και κάρτες.

Επίσης, τι ανέκδοτο είναι αυτό με την τεχνολογική υποδομή; Ο Καμπάκης το είπε αυτό το μαργαριτάρι; Άσε που δεν δουλεύει πλέον εκεί.

Όλα τα ψιλικατζίδικα/mini markets/περίπτερα έχουν μηχανήματα που τυπώνουν on-demand κάρτες για κινητά και άλλες υπηρεσίες.

Κανονικά αυτά τα μηχανήματα θα έπρεπε να τυπώνουν και PSN/XBL cards. Μην μου πεις ότι ούτε τα PS4/Xbone έχουν ζήτηση. Ειδικά το PS4.

Link με την δήλωση. Μην ταράζεσαι!!!  :huh: 

Η Nortec είναι ο αντιπρόσωπος. Όπως φέρνει κονσόλες/παιχνίδια, μπορεί να φέρει και κάρτες.

Επίσης, τι ανέκδοτο είναι αυτό με την τεχνολογική υποδομή; Ο Καμπάκης το είπε αυτό το μαργαριτάρι; Άσε που δεν δουλεύει πλέον εκεί.

Όλα τα ψιλικατζίδικα/mini markets/περίπτερα έχουν μηχανήματα που τυπώνουν on-demand κάρτες για κινητά και άλλες υπηρεσίες.

Κανονικά αυτά τα μηχανήματα θα έπρεπε να τυπώνουν και PSN/XBL cards. Μην μου πεις ότι ούτε τα PS4/Xbone έχουν ζήτηση. Ειδικά το PS4.

Το ξέρω ότι δεν δουλεύει, απλώς παρέθεσα τι είχε πει.

Αν δεις οι χώρες που έχουν κάρτες είναι οι χώρες με παραρτήματα της nintendo, όσες έχουν αντιπροσώπους δεν έχουν και κάρτες.

Προφανώς, το θέμα έχει να κάνει με τη nintendo και όχι τη nortec.

Το ξέρω ότι δεν δουλεύει, απλώς παρέθεσα τι είχε πει.

Αν δεις οι χώρες που έχουν κάρτες είναι οι χώρες με παραρτήματα της nintendo, όσες έχουν αντιπροσώπους δεν έχουν και κάρτες.

Προφανώς, το θέμα έχει να κάνει με τη nintendo και όχι τη nortec.

Τι να πω. Αυτά είναι γελοιότητες της Nintendo. 3η και καταϊδρωμένη και μυαλό δεν βάζει.

Φαντάσου να υπήρχε έστω ένα site στυλ www.goldxbox.gr για το Nintendo eShop.

Τι να πω. Αυτά είναι γελοιότητες της Nintendo. 3η και καταϊδρωμένη και μυαλό δεν βάζει.

Φαντάσου να υπήρχε έστω ένα site στυλ www.goldxbox.gr για το Nintendo eShop.

Δεν είναι το ίδιο, η κάθε εταιρία έχει το δικό της σύστημα. Δεν γίνεται να ελέγξει η nintendo απλά έναν αντιπρόσωπο ο οποίος μπορείς να φέρνει και άλλα πράγματα και προϊόντα εκτός από τα της Nintendo. Παράρτημα σημαίνει ότι ΜΟΝΟ nintendo προϊόντα θα βρίσκεις εκεί σαν επέκταση της κανονικής εταιρίας. Αντιπρόσωπος σημαίνει ότι "χάρη σας κάνω και ασχολούμαι και με nintendo" άσχετο αν η nortec δεν ασχολείται άλλες εταιρίες. Αν θέλει η nortec μπορεί αύριο κιόλας να αλλάξει το είδος της και να μην ξαναδούμε nintendo προϊόν στη χώρα μας ever και δεν θα ιδρώσει κανενός το αυτάκι. Οσοι δουλεύουν στην nortec καθώς και ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας καμιά σχέση δεν έχουν με την nintendo. 

Μην νομίζεις όμως ότι οι άλλες εταιρίες δεν έχουν δικές τους πίπες. Παράδειγμα η Sony δεν σε αφήνει να αλλάξεις χώρα στο PSN account σου που αυτόματα σημαίνει PS3, PS4 και PS Vita ότι δεν μπορείς να κάνεις αγορές με -οποιαδήποτε- κάρτα γιατί ο λογαριασμός σου είναι "Greece". Αντίθετα στο WiiU μπορώ να έχω πληθώρα ID και να αγοράζω με μια άλλη κάρτα από όποιο κατάστημα εγώ γουστάρω. Ρώτα με πόσα παιχνίδια πήρα από Ρωσία πριν την υποτίμηση του ρουβλιού. Θα βρω έτσι και άλλο κατάστημα από άλλη χώρα σε κάποια φάση.

Αλλο πάλι είναι ότι είναι η μοναδική εταιρία που σου επιτρέπει να αφαιρείς το ακριβές ποσό μιας αγοράς από την κάρτα σου τη στιγμή που όλοι οι άλλοι σου "κλεβουν" λεφτά. Εχω παράδειγμα στο PSN πορτοφόλι μου 1.36 ευρώ που απομένουν. Ξέρεις πόσα έχω στο nintendo πορτοφόλι μου; 0.00. Τώρα που δεν μπορώ να αγοράσω τίποτα από PSN αυτά τα λεφτά θα μείνουν μέσα και αν ποτέ μπορέσω να αγοράσω κάτι αυτό το ποσό μόνο θα αυξάνεται και ποτέ ισότιμα και έτσι πάντα θα έχω λεφτά να μένουν μέσα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...