Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Συμφωνώ στο να μην πληρώνω multiplayer αλλά γιατί να μην υπάρχει και μια υπηρεσία σαν το games with gold ή σαν το ps plus; Το wii u είναι τελευταίο σε πωλήσεις και παρ όλα αυτά κάθε φορά που πρέπει να αγοράσω exclusive της N βάζω το χέρι βαθιά στην τσέπη όσο καιρός και αν περάσει από την κυκλοφορία του. Δεν λέω ότι και οι άλλοι δίνουν κάθε μήνα παιχνιδάρες αλλά μέσα σε όλη αυτή την ποσότητα υπάρχουν αρκετοί ΑΑΑ τίτλοι + ότι ανακαλύπτεις και άλλα πραγματικά διαμάντια που ποτέ δεν θα αγόραζες. 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αν μας δίνουν δωρεάν παιχνίδια κάθε μήνα σε κανα χρόνο θα έχουμε όλη την βιβλιοθήκη του U! :P

Αυτό να μου πεις! Μην ξεχνάμε όμως ότι έχουν και ένα σκασμό games από προηγούμενες κονσόλες, ας δώσουν κάτι από αυτά. Πιστεύω δεν θα χαλούσε κανέναν πχ ένας μήνας με metroid prime trilogy και super metroid  :-D

• Like 2

Εάν κάποιος ασχολείται με τα online τουρνουά στο smash wiiu, έχω οργανώσει ένα μόνο για Ελλάδα. Tourney ID 01649288573502. Όποιος θέλει, ας μπει να παίξουμε. Ευχαριστώ.

Γνωρίζει κανείς αν και πώς μπορούμε πλέον να αγοράσουμε από το eshop του wiiu???

Ο μόνος τρόπος για εμάς πλέον είναι με προπληρωμένες κάρτες, αλλά δεν τις φέρνει κανένα κατάστημα στην χώρα μας.

Θα πρέπει να σου στείλει κάποιος γνωστός σου που να μένει σε χώρα η οποία μπαίνει στο Ευρωπαϊκό eshop.

Πάνω σε αυτό το θέμα όμως έχω και εγώ κάποιες απορίες.

• Αν ο κωδικός γίνει redeem σε 3ds, θα μπορώ να χρησιμοποιήσω τα χρήματα και στο wii U?
  • Ποίες χώρες συνδέονται στο Ευρωπαικό eshop?

And now for something completely different,

In addition the original Wii classic Xenoblade Chronicles is to be made available on Nintendo eShop on Wii U right now! Those who purchase this game will be eligible for a £9.00 GBP discount on Xenoblade Chronicles X if they buy it on Nintendo eShop on the same Wii U console* within two weeks of the game’s launch in December.

https://www.nintendo.co.uk/News/2015/August/Nintendo-reveals-key-launch-dates-and-editions-as-gamescom-2015-kicks-off-in-Cologne-1039649.html

Oσον αφορα το project zero, θα κυκλοφορησει μονο limited edition retail εκδοση (πακετο με διαφορα καλουδια) και digital εκδοση. Και τηα κυκλοφορησει και demo με τα πρωτα 3 chapter (prologue + chapter 1-2). Οπότε για Ελλαδα μόνο limited edition με τσουχτερη (φανταζομαι) τιμη και demo. 

http://www.nintendolife.com/news/2015/08/the_legend_of_zelda_tri_force_heroes_dated_project_zero_maiden_of_black_water_to_have_free_and_limited_edition_versions

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν εχει πανω απο 52ευρω το Project Zero(κατι σαν Bayonetta 2 Special edition)με βαση τα παραπανω extra τοτε καλυτερα να παει απατο.

Επεξ/σία από Fulgore

Καλησπέρα εχω μερικες αποριες, δεν εχω καταφερει ακομα να παρω την κονσολα αλλα ημουν στα public και εχθες και ειδα μια προσφορα που εχουνε και εχω μερικες αποριες πριν κανω κινηση...

1. το πακετακι αυτο εχει μεσα οτι χρειαζομαι για να παιξω και τα παιχνιδια του Wii που δεν ειχα ???

2. απο σκληρο ειναι ευκολη η αλλαγη, χανει εγγυηση, θελει αντιπροσωπία ???

Ευχαριστω 

http://www.public.gr/product/gaming/consoles/nintendo-wii-u/nintendo-wii-u-8gb-and-super-mario-bros-u-and-luigi-u-and-nintendoland-and-just-dance-2014/prod7660570pp/

Δεν το γνωριζω το συγκεκριμενο πακετο αλλα απο οτι φαινεται περιεχει και ενα wii remote οποτε λογικα το μονο που ισως χρειαστει να αγορασεις εξτρα για τα παιχνιδια του wii, ειναι ενα nunchuck για οσα παιχνιδια το υποστηριζουν. Οσον αφορα το σκληρο εχω την εντυπωση οτι δεν μπορεις να τον αντικαταστησεις. Αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να συνδεσεις εξωτερικο δισκο σε καποια απο τις usb θυρες. Ελπιζω να σε κατατοπισα καπως.

http://www.ign.com/videos/2015/08/10/super-mario-maker-joses-terrifying-ghost-mansion?utm_source=IGN%20hub%20page&utm_medium=IGN%20%28front%20page%29&utm_content=3&utm_campaign=Blogroll

Το παιχνιδι ειναι απλα εκπληκτικο.Το περιμενω πως και πως.Βεβαια δυσκολα με βλεπω να καθομαι να φτιαχνω πιστες.Αυτο το αφηνω στα ανιψια μου :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...