gkalas Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Ποτε βγαινει το devils third ρε μαγκες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Έλα βρε Πατρίκο μην γίνεσαι κακούλης. Είναι που δεν έχει κινηματογραφικό gameplay με ένα σωρό scripted εντυπωσιακών sequencies. Δεν έμαθες κι εσύ ότι σήμερα το παιχνίδι που φτιάχνει μια όχι ΑΑΑΑΑΑΑΑ εταιρεία πρέπει να είναι τύπου ''βλέπεις παρά παίζεις'' για να εκθειαστεί από τα sites; Είναι και διαβολικό ξέρεις. Δείχνει περισσότερο τίτλος που βασίζεται στις δικές σου ικανότητες παρά ένα game που σε βοηθάει όλη την ώρα. Τέτοια games θέλω κι εγώ. Το gameplay να κερδίζει την μερίδα του λέοντος. Είμαι ακριβώς της ίδιας νοοτροπίας. Παίζω και όχι βλέπω. Ενα παιχνίδι μπορεί να είναι κινηματογραφικό ακόμα και όταν έχει το gameplay σαν οδηγό. Βλέπε metroid που κατά τη γνώμη μου είναι τα πιο κινηματογραφικά παιχνίδια ever με gaming όρους μαζί με κάτι devil may cry 3 και wind waker. Υπάρχουν και άλλα παιχνίδια που έχουν τέτοια αίσθηση. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Ανακοινώθηκε bundle με Mario Maker και Amiibo! Nice... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ditsikts Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Θα έχει συμβατότητα το nx με το Wii u; Θέλω να πάρω μοχλούς αλλά θα ξενερωσω αν αχρηστευτουν μόλις βγει το nx... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Κανείς δεν γνωρίζει ακόμη. Μόνο εικασίες μπορούν να γίνουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arikado Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Ευρωπη βγαινει τον Αυγουστο απ οσο ξερω κ παει για αγορα οπωσδηποτε!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Θα έχει συμβατότητα το nx με το Wii u; Θέλω να πάρω μοχλούς αλλά θα ξενερωσω αν αχρηστευτουν μόλις βγει το nx... Απίθανη η συμβατότητα με το νέο μηχάνημα καθώς θα είναι εντελώς διαφορετικό σε τεχνοτροπία hardware και πιο συμβατικό. Το WiiU συγκριτικά έχει πολύ "εξωτικό" hardware (σαν το PS3) και είναι η τελευταία κονσόλα σπιτιού της nintendo αυτής της σειράς που θα έχει backwards compatibility. Εκτός και αν καταφέρει κάνα θαύμα η nintendo το παραπάνω ισχύει. Από την άλλη γιατί να αχρηστευτούν οι μοχλοί; Θα τους πάρεις για το WiiU και εκεί θα τους χρησιμοποιήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ren_of_Heavens Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Ωρέ να βγάλει το NX με το Zelda μου, το Metroid μου και κανά Donkey Kong 64 style σε launch window ή τλχ. τους πρώτους μήνες πωπω ψήθηκα τώρα. Εννοείται μακριά από μούφες DLC και Season Πασούλες γιατί θα τους χέσω. Ελπίζω να μην κάνουν στροφή 180 μοιρών σε αυτό το κομμάτι. Δεν με νοιάζει αν θα είναι λίγο πιο αδύναμο από του PS 4 η του Xbox One διότι η Nintendo έχει μαεστρία και ανώτερα τεχνάσματα να πετυχαίνει τα 60 fps κρατώντας την εικαστική ομορφιά στους τίτλους της. Δεν κολλάει ταμπέλα με προτεραιότητες το 1080p και ότι καταφέρουμε μετά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ditsikts Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 ο μοχλός μπορεί να γίνει συμβατός, δεν έχει να κάνει με το hardware. Το θέμα είναι αν θα αλλάξει νοοτροπία ή ninty. κοστίζουν αρκετά χρήματα (3-4 μοχλοί) και θα ήθελα να μη τα δώσω για μια κονσόλα που θα πεθάνει σε ένα χρόνο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δεν με νοιάζει αν θα είναι λίγο πιο αδύναμο από του PS 4 η του Xbox One διότι η Nintendo έχει μαεστρία και ανώτερα τεχνάσματα να πετυχαίνει τα 60 fps κρατώντας την εικαστική ομορφιά στους τίτλους της. Δεν κολλάει ταμπέλα με προτεραιότητες το 1080p και ότι καταφέρουμε μετά. Ποτε κανεις δεν αμφισβητησε τη μαεστρια. Θα πρεπει ομως καποια στιγμη να αναλογιστει οτι με exclusives μονο δεν κρατας κονσολα δια παντος. Αν ξανακανει το ιδιο λαθος και βγαλει πιο αδυναμο μηχανημα που αυτοματως αυτο συνεπαγεται no 3rd party αρα no party για το mainstream gaming κοινο τοτε γραψε μια απο τα ιδια. Παλι τα ιδια θα γραφουμε και θα διαβαζουμε. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Ποτε κανεις δεν αμφισβητησε τη μαεστρια. Θα πρεπει ομως καποια στιγμη να αναλογιστει οτι με exclusives μονο δεν κρατας κονσολα δια παντος. Αν ξανακανει το ιδιο λαθος και βγαλει πιο αδυναμο μηχανημα που αυτοματως αυτο συνεπαγεται no 3rd party αρα no party για το mainstream gaming κοινο τοτε γραψε μια απο τα ιδια. Παλι τα ιδια θα γραφουμε και θα διαβαζουμε. Προσωπικά θέλω την εταιρία να ακολουθήσει την νοοτροπία που ακολουθούσε πάντα (gaming/gameplay first) και από άποψη πολιτικής σε θέματα DLC, online να ακολουθήσει την πολιτική που ακολουθεί τώρα. Να ξέρουμε τι παίρνουμε, να ξέρουμε τι να περιμένουμε, να έχουμε το ίδιο quality control και πάει λέγοντας. Αυτό που μας ενδιαφέρει στην νέα κονσόλα δεν είναι τόσο η δύναμη της όσο το ίδιο το hardware. Δείτε παράδειγμα το Χone και το backwards compatibility με το Χ360 επειδή το Χ360 και Xone ήταν "συμβατικά" ως hardware. Δηλαδή η ευκολία στο θέμα development είναι νομίζω το νούμερο ένα πράγμα που θα πρέπει να κοιτάξουν και έπειτα είναι οι ίδιες οι δυνατότητες. Αν το μηχάνημα είναι αρκούντως ισχυρό με απλά και κατανοητά features και κυρίως εύκολο για τον εκάστοτε developer νομίζω ότι θα έχει πετύχει αυτό που όλοι θέλουμε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Το μεγαλο ερωτηματικο για την Nintendo ειναι κυριως τι θα κανει με το Online κομματι που ηταν εκ των σημαντικων θεματων της στις προηγουμενες κονσολες. Αν στραφει βεβαια περισσοτερο προς το Online κομματι πολυ φοβαμαι οτι μαλλον θα πεσει συνδρομη αλα ps4 σε σχεση με ps3 φαση,και για να δινει τσαμπε τα γνωστα exclusives της λιγο χλωμο το κοβω. Για να δουμε.Γιατι και νεο Metroid περιμεναμε να ανακοινωθει και ειδικα τι κουλο ανακοινωθηκε που δεν το περιμενε πραγματικα κανενας,οπως επισης και με το Other M. Ενα αλλο επισης στοιχειο που πρεπει να καταλαβουν εκει στην Nintendo οτι τους βλαπτει στο θεμα promotion ειναι να σταματησουν να παρουσιαζουν στις παρουσιασεις ταυτοχρονα παιχνιδια του 3ds με παιχνιδια της μεγαλης κονσολας,οταν ειδικα αρκετες φορες το βαρος πεφτει στο καλοπουλημενο 3ds και οχι σε αυτο που εχει αναγκη. Και αυτο το εχω συναντηση απειρες φορες να γινονται παραπονα επειδη δινεται μεγαλο βαρος στις παρουσιασεις του 3ds παρα στην ιδια την κονσολα. Ας χωρισει την παρουσιαση της σε 2 κομματια παρα σε 45λεπτα για το 3ds και 15λεπτα για το NX απο την 1 ωρα παρουσιασης. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Για μένα το online της Nintendo είναι κομπλέ. Ποιός έχει παράπονο στο να ΜΗΝ πληρώνει για multilayer; Αυτό που πρέπει να γίνει άμεσα είναι ενοποιηθούν οι υπηρεσίες στα handhelds και στις home consoles. Είναι απαράδεκτο να με βάζει η Ν να αγοράζω το πρώτο Zelda στο 3DS όταν το έχω ήδη στο Wii U, πόσο δε μάλλον όταν το έχω και στο Wii. Πρέπει να το λύσουν χτες αυτό το πρόβλημα. Άπαξ και το αγόρασες πρέπει να είναι available παντού και για πάντα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Αυτό που λέει ο Malthador, μόνο ένα cross-buy χρειάζεται πλέον και μια ενοποίηση των παιχνιδιών. Δεν καταλαβαίνω γιατί τα παιχνίδια του Snes και του GBA να μην είναι διαθέσιμα στο 3DS. Δεν υπάρχει καμιά λογική πίσω από αυτό. Απλά δεν γίνεται γιατί...nintendo...γι αυτό. Δώσανε 10 κορυφαία GBA παιχνίδια στους ermbassadors και από τότε μην τον είδατε. Δώσε ρε Καραμήτρο SNES και GBA παιχνίδια με το κάρο στο eshop να δεις τι γίνεται. Ειλικρινά δεν μπορώ με τίποτα να καταλάβω τι τους πιάνει και δεν κάνουν αυτονόητα και ΕΥΚΟΛΑ πράγματα. Ποιος δεν θα ήθελε να έχει ολόκληρη την πρώτη τετραλογία Metroid στο φορητό του (Zero = 1, Return of Samus, Super Metroid, Fusion); Ισως ολόκληρη την τριλογία Gargoyles Quest; Ηδη υπάρχουν τα δυο, γιατί να μην μας δώσουν και το καταπληκτικό Demons Crest; Ολα αυτά μικρά παραδείγματα για πράγματα που θα έπρεπε να είχαν γίνει από την εποχή που κυκλοφόρησε το 3DS. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Για μένα το online της Nintendo είναι κομπλέ. Ποιός έχει παράπονο στο να ΜΗΝ πληρώνει για multilayer; Αυτό που πρέπει να γίνει άμεσα είναι ενοποιηθούν οι υπηρεσίες στα handhelds και στις home consoles. Είναι απαράδεκτο να με βάζει η Ν να αγοράζω το πρώτο Zelda στο 3DS όταν το έχω ήδη στο Wii U, πόσο δε μάλλον όταν το έχω και στο Wii. Πρέπει να το λύσουν χτες αυτό το πρόβλημα. Άπαξ και το αγόρασες πρέπει να είναι available παντού και για πάντα. Παραπονο στο να μην πληρωνει το Multiplayer κανεις δεν εχει,αλλα να υπαρχει και μια ψιλο μεγαλη ποικιλια παιχνιδιων για να παιζεις. Οσο για τα περι 3ds δεν καταλαβαινω τι σχεση εχουν με το Wii U και γενικα με την Home κονσολα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα