ikaruga24 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Μου φένονται κάπως αντικρουόμενες οι απόψεις σου... Ήθελες να αναλάβει άλλος αλλά παράλληλα αναγνωρίζεις το ταλέντο του και εκφράζεις αμφιβολίες για την αντικατάσταση του. R.I.P. πάντως και από εμένα για τον άνθρωπο αν και περισσότερο μου μένουν στην καρδιά τα χρόνια του SNES και Ν64 παρά τα χρόνια του Wii, WiiU. Απλά δεν τον ήθελα ως CEO, το ήθελα περισσότερο κανονικά ως programmer που ήταν ή/και σαν assistant CEO. Το ταλέντο του σίγουρα δεν μεταβιβαζόταν στην θέση του ως διευθύνων σύμβουλος. Το πρόβλημα είναι πλέον ότι δεν υπάρχει τέτοιος "παιχνιδάς" για να μπορέσει να καλύψει αυτή τη στιγμή τη θέση του. Ο Miyamoto είναι πριν την συνταξιοδότηση του οπότε αποκλείεται. Ο Aonuma είναι βαθιά στα χαρακώματα του development για να αναλάβει τη θέση...χμμμ πολύ δύσκολο. Το μόνο που θέλω είναι ότι όποιος και να αναλάβει να έχει πρώτα το gaming στο μυαλό του και να είναι και ο ίδιος gamer. Να καταλαβαίνει κάποια πράγματα και ταυτόχρονα να μπορέσει να φέρει την εταιρία σε θέση που να μην είναι εντελώς αντίθετη με τους υπόλοιπους αλλά να κρατάει γερά το θέμα της ποιότητας, των DLC, του quality control και λοιπά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Μου φένονται κάπως αντικρουόμενες οι απόψεις σου... Ήθελες να αναλάβει άλλος αλλά παράλληλα αναγνωρίζεις το ταλέντο του και εκφράζεις αμφιβολίες για την αντικατάσταση του. Κι εγώ ήθελα να αναλάβει άλλος την προεδρία της Ν γιατί η εταιρεία χρειάζεται εκσυχρονισμό. Από εκεί και πέρα ο Iwata δεν θεωρείται «κακός» πρόεδρος, αφού με την ίδια λογική που χρεώθηκε το GC και το Wii U, χρεώθηκε και τα Wii, DS, 3DS, τις κονσόλες που κρατάνε στη ζωή την Ν μέχρι σήμερα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ren_of_Heavens Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Πλάκα πλάκα δεν φαίνεται καθόλου κακό. Τι συνονθύλευμα στοιχείων gameplay είναι τούτο το game; Gears of War + Bloodborne + Ninja Gaiden + Resident Evil 6 μπιχλουλ Boss + Duke Nukem badass guy! Ενδιαφέρον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Για οσους δεν το εχουν αγορασει ακομα,τρεχει πολυ καλη προσφορα με Smash Bros + Mario Amiibo οπου το παιχνιδι βγαινει στα 35ευρω αν υπολογισουμε την τιμη του Amiibo http://www.skroutz.gr/s/5728326/Super-Smash-Bros-Amiibo-Mario-Limited-Edition-Wii-U.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJTaurus Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Ένα ωραιο tribute. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag.patrick Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 γιατι τοσο μισος για το devils third?? εμενα μ αρεσε και ειναι κατι που χρειαζεται το wiiu..δε καταλαβαινω ολη αυτη την μιζερια ρε παιδι μου....Εγω κατα μεγαλο ποσοστο ειδα περισσοτερο upgrade σε καποια πραγματα και λιγοτερο downgrade το οποιο εγινε και πολυ εξυπνα θα ελεγα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Το EuroGamer το κράζει πολύ απ' όσο βλέπω. Κάποιο άλλο site δεν πέτυχα να αναφέρει κάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag.patrick Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 στο eurogamer παλευουν να γινουν gamespot εκει με τοσο τρολλαρισμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Το κατοπιν παραγγελιας Project Car http://www.skroutz.gr/s/5370749/Project-Cars-Wii-U.html?keyphrase=project+cars καταλληγει σε ακυρωση http://www.gameslife.gr/project-cars-wii-u-version-cancellation-26608 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ren_of_Heavens Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 γιατι τοσο μισος για το devils third?? εμενα μ αρεσε και ειναι κατι που χρειαζεται το wiiu..δε καταλαβαινω ολη αυτη την μιζερια ρε παιδι μου....Εγω κατα μεγαλο ποσοστο ειδα περισσοτερο upgrade σε καποια πραγματα και λιγοτερο downgrade το οποιο εγινε και πολυ εξυπνα θα ελεγα.... Έλα βρε Πατρίκο μην γίνεσαι κακούλης. Είναι που δεν έχει κινηματογραφικό gameplay με ένα σωρό scripted εντυπωσιακών sequencies. Δεν έμαθες κι εσύ ότι σήμερα το παιχνίδι που φτιάχνει μια όχι ΑΑΑΑΑΑΑΑ εταιρεία πρέπει να είναι τύπου ''βλέπεις παρά παίζεις'' για να εκθειαστεί από τα sites; Είναι και διαβολικό ξέρεις. Δείχνει περισσότερο τίτλος που βασίζεται στις δικές σου ικανότητες παρά ένα game που σε βοηθάει όλη την ώρα. Τέτοια games θέλω κι εγώ. Το gameplay να κερδίζει την μερίδα του λέοντος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag.patrick Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Ren το φανταστηκα ... XD .... Fulgore το διαβαζα εχθες στο ευρωπαιχνιδο...Απαραδεκτοι τυποι εντελως....Ποσο σαπιζει μερα παρα μερα αυτη η βιομηχανια ρε παιδακι μου..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα