Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Fellow Κοζανήτη, WiiU δεν θα το μετανιώσεις. Το Pad δεν είναι απαραίτητο σε όλα, πχ στο Bayonetta 2 παίζεις μόνο με τον Pro controller (που απλά είναι φοβερός).

Βέβαια σε άλλα παιχνίδια είναι απαραίτητος, αλλά οκ συνηθίζεται. Πάντως βολεύει πάρα πολύ καλά στα παιχνίδια, κι ας σου φαίνεται περίργο, μια χαρά θα παίζεις.

Τώρα περί επιλογής άλλης κονσόλας..

Στο PS3 θα έχεις έναν σκασμό παιχνίδια, και πλέον βρίσκεις πολύ φθηνά και την κονσόλα αλλά και τα παιχνίδια. Είναι ίσως η πιο οικονομική λύση όσον αφορά χρήμα/ποσότητα/διάρκεια.

Τώρα για PS4, προσωπικά θα σου έλεγα οτι ακόμα είναι νωρίς καθώς δεν έχει την ποσότητα τίτλων του PS3, ίσως και του WiiU.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εγω ενα πραγμα θα πω σαν κατοχος Wii U και Ps4(και Ps3 του αδελφου μου) απο κονσολες, εκει που η αυτονομια του Ps4 controller επεσε δραματικα του Wii U pro controller φτανει μεχρι και 80ωρες παρακαλω. Απλα ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ :D

Ωχ RIP Iwata, πολυ κριμα και πολυ νεος.

Ημουν υπερ της αλλαγης της προεδριας καθως δεν τον θεωρουσα τον καταλληλοτερο για το τιμονι της εταιρειας, αλλα οχι με αυτον τον τροπο.

What the fuck? Ελειπα κάποιες ώρες στη δουλειά και τα νέα που με υποδέχονται με το που κάθομαι στο PC είναι RIP Iwata?;;? Τι να πω, τεράστιος άνθρωπος, και εγώ ήθελα να κατέβει και να αναλάβει άλλος αλλά όχι έτσι. 

R.I.P. λοιπόν, ο χώρος και η ίδια η nintendo έχασαν ένα πολύ μεγάλο ταλέντο. Η nintendo από εδώ και πέρα δεν θα είναι ποτέ ξανά η ίδια καθώς αμφιβάλλω ότι αυτός που θα αναλάβει θα είναι το ίδιο "παιχνιδάς". Οχι δεν θα είναι ο Miyamoto αν και ίσως να καλύψει για λίγο τη θέση. 

Τι να πω, τεράστιος άνθρωπος, και εγώ ήθελα να κατέβει και να αναλάβει άλλος αλλά όχι έτσι. 

R.I.P. λοιπόν, ο χώρος και η ίδια η nintendo έχασαν ένα πολύ μεγάλο ταλέντο. Η nintendo από εδώ και πέρα δεν θα είναι ποτέ ξανά η ίδια καθώς αμφιβάλλω ότι αυτός που θα αναλάβει θα είναι το ίδιο "παιχνιδάς". 

Μου φένονται κάπως αντικρουόμενες οι απόψεις σου... Ήθελες να αναλάβει άλλος αλλά παράλληλα αναγνωρίζεις το ταλέντο του και εκφράζεις αμφιβολίες για την αντικατάσταση του. 

R.I.P. πάντως και από εμένα για τον άνθρωπο αν και περισσότερο μου μένουν στην καρδιά τα χρόνια του SNES και Ν64 παρά τα χρόνια του Wii, WiiU.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...