BaronDavis Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Αστα να πανε.Respect σε οποιον τα εχει παρει ολα με 3 αστερακια.Στην αρχη ηταν ευκολο δεν ειχα καποιο ιδιαιτερο προβλημα αλλα απο τα 150cc και μετα δυσκολεψε αποτομα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Αντε n00bs, ψάξτε το λίγο. Λειτουργεί επίσης με το απλό drift/boost built. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BaronDavis Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Και καποιος που δεν εχει εκεινη την στιγμη καποιο weapon τι κανει?Εκτος απο το να καταραστει τους Ιαπωνες χαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Ελα ρε εντάξει, εκνευριστικό το μπλε καβούκι αλλά υπάρχουν τρεις τρόποι να το αποφύγεις και ο ένας είναι πάντα διαθέσιμος στον παίκτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BaronDavis Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 3?Εγω 2 ειδα.Ο ενας να χρησιμοποιησεις αυτο το item που μοιαζει σαν ηχειο(?)και ο αλλος οταν κανεις drift να κανεις use καποιο boost item.Και στις 2 περιπτωσεις πρεπει να εχεις την τυχη να εχεις αυτα τα ιτεμς την καταλληλη στιγμη.Επισης και με απλο drift να γινοταν στην περιπτωση μου(που οπως ειπα μου εχει τυχει αρκετες φορες)δεν υπηρχε καποια στροφη για να το κανω.Ημουν μια ανασα πριν τερματισω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Αντε n00b, αυτή η τεχνική υπάρχει από το Mario Kart DS ακόμα. Δεν είναι απαραίτητο να έχεις στροφή για να ντριφτάρεις αλλά ούτε σημαίνει ότι και πάντα θα μπορείς να αποφεύγεις το καβούκι. Απλά οι 2 αυτοί τρόποι του βίντεο είναι οι πλέον εύκολοι αν έχεις το προβάδισμα. Να θυμάσαι ότι το item managment και η χρήση αυτού είναι εξίσου σημαντικά skills να αναπτύξεις εκτός από τις γνώσεις σου στο "δρόμο". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NobodyRankXV Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Επίσης μην σπαταλας items αν εισαι μπροστά και σου ρίχνει κάποιος κόκκινο καβούκι και εσυ εχεις πράσινο, όπως σου έρχεται το κόκκινο ρίξε το πράσινο απο πίσω και μπαμ ;Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deargr Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 συμβαινει κατι και ξαφνικα δεν μπορω να μπω online στο Splatoon ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BaronDavis Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Το οτι μπορεις να αποφυγεις το μπλε καβουκι το ηξερα χαιρω πολυ.Εγω αλλο λεω.Οτι με εκνευριζει το γεγονος οτι λιγο πριν παω να τερματισω ερχονται ολα τα weapons των αντιπαλων πανω μου.Και δεν ειναι να πεις οτι με εχει τυχει 1 φορα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Ε εντάξει ρε φίλε, ατυχίες συμβαίνουν παντού. Αντι να προσπαθείς να γίνεσαι καλύτερος στο πόσο καλά τρέχεις την πίστα προσπάθησε τώρα να εξελίξεις τη θέση σου στρατηγικά (ναι εννοώ να μην είσαι στην πρώτη θέση τον τελευταίο γύρο) και τη χρήση των όπλων. Το Mario Kart δεν είναι skill based παιχνίδι (όπως είναι το F-Zero παράδειγμα) οπότε όλα μετράνε και όλα παίζουν ρόλο και κυρίως να παίζεις για την πλάκα σου. Σπαζοκλαμπάνικες καταστάσεις τις περνάνε όλοι. Σίγουρα δηλαδή δεν είσαι ο μόνος καθώς μια επίσκεψη στο youtube θα σε πείσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoritikos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Τα mario kart είναι ανέκαθεν παιχνίδια που βασίζονται αρκετά και στον παράγοντα τύχη. Δεν πρέπει να έχεις μόνο τα skills για να βγεις πρώτος. Ένα άλλο tip που μπορείς να εφαρμόσεις για να μην τρως συνέχεια πράσινα και κόκκινα καβούκια, είναι αν έχεις και εσύ πράσινο/κόκκινο καβούκι ή μπανανόφλουδα να το έχεις κρατημένο,πατώντας το L. Αυτό θα πάρει τον ρόλο ασπίδας, το οποίο θα σε προστατέψει όταν κάποιος σου ρίξει καβούκι. Εννοείται πως θα το χάσεις το αντικείμενο, αλλά safety first Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJTaurus Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Εξαιρετικό το Yoshis.... ένα σκαλί πιο κάτω από donkey και 3d world στο σύνολο του αλλά δεν παύει να ειναι ένα πανέμορφο χρωματιστό platformer με αρκετή δυσκολία στο να τα βρεις όλα. Σε αντίθεση με το kirbys εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα από τα καλύτερα platformer της κονσόλας..... υπερβολικά όμορφο, ιδιαίτερο και καλοσχεδιασμένο. Το αγοράζετε με κλειστά μάτια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thodoris20s Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Παιδιά είμαι σε φάση να αγοράσω την πρώτη μου κονσόλα και είμαι χαμένος. Σκέφτηκα αρχικά ps3 μετά ps4 και τώρα έχω ψιλόκολλήσει με το wii u. Μου αρέσει που μπορώ να παίξω κάποια hardcore games όπως assassins creed, mass effect κλπ αλλά παράλληλα έχω και την δυνατότητα να παίξω τα φοβερά games της Nintendo για πιο χαλαρό gaming. Είμαι συνηθισμένος σε controller από ps και φοβάμαι ότι δεν θα με βολέψει καθόλου η ταμπλέτα που έχει. Υπάρχει και η επιλογή το wii u controller που είναι σαν του 360 αλλά πάλι νομίζω ότι δεν είσαι τελείως ανεξάρτητος από την ταμπλέτα. Γενικά με εκνευρίζει αρκετά η ταμπλέτα και η εξάρτηση που έχει με την κονσόλα καθώς και το ότι δεν μπορείς να κάνεις τα πάντα στην τηλεόραση και πρέπει διαρκώς να κοιτάς ταμπλέτα και οθόνη εναλλάξ. Δεν ξέρω ίσως στην πράξη να μην είναι τόσο δύσκολα τα πράγματα όσο τα έχω στο μυαλό μου. Πιστεύετε ότι αξίζει τώρα η αγορά του wii u? Το basic έχει 190 ευρώ στο σκρουτζ και έχω και έναν εξωτερικό δίσκο οπότε επειδή θέλω να δώσω όσα λιγότερα γίνεται δεν θέλω και δεν νομίζω να αξίζει να πάω στο premium pack. Παιδιά θέλω να μου πείτε την γνώμη σας και ιδιαίτερα άτομα που έχουν 2 ή 3 κονσόλες (ps4 wii u xbox1). Αξίζει να το πάρω το wii u αυτή την περίοδο ή θεωρείτε ότι θα είναι καλύτερα να επενδύσω σε ένα ps4? Ή μήπως να συμβιβαστώ με ένα ps3? Όπως βλέπετε υπάρχει γενικά ένα χάος μέσα στο μυαλό μου. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και κάθε άποψη είναι δεκτή και σεβαστή.Υ.Γ: Μπορώ να παίξω Pokemon στο Wii U? Έχει βγει κάποιο Pokemon παιχνίδι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Επειδη αυτο εχει 1000ειπωθει και απαντηση δεν προκειται να παρεις που να σε βοηθησει πραγματικα δεδομενου οτι ουτε Ps3 ειχες πιο πριν, το μονο που μπορουμε να σου πουμε για να μην λεμε συνεχεια τα ιδια και τα ιδια ειναι το εξης. Σαρεσουν τα zelda,mario κλπ αλλα δεν ειχες ποτε σου Wii??Τοτε πας σε Wii U. Θες να παιξεις αναμεσα απο εκατονταδες παιχνιδια που εχει βγαλει το Ps3,πας σε αυτο αν και δυστηχως οτι παιχνιδια ειχε να βγαλει εβγαλε και πιο πολυ συμφερει σε Used,ασε που αρκετα παιχνιδια του 3 εχουν βγει στο Ps4. Αν εισαι Call Of Duty,Assasin creed κλπ τυπος περισσοτερο πας σε Ps4. Εγω προσωπικα μενω σε αυτο που γραφεις ''επειδή θέλω να δώσω όσα λιγότερα γίνετα''' και επειδη στο ps4 αν το παρεις τωρα και ειναι ηδη 200ευρω ακριβοτερο και τα παιχνιδια ακριβοτερα(ενω στο Wii U βολευεσαι και με τα φθηνοτερα παιχνιδια του Wii για αρχη αν και θα χρειαστεις controllers γιαυτα)τοτε μαλλον σε βλεπω για Wii U. Τελος τι γνωμη θες να ακουσεις απο ατομα που εχουν πολλες κονσολες,οτι θελουν να παιζουν τα exclusives της καθε κονσολας??Ειναι αυτονοητα πραγματα. Εγω προσωπικα εχω Pc(της υπογραφης),Wii U και απο προχτες και ps4,και παρολο που πηρα ps4 πιο πολυ για Bloodborne,Uncharted,FF VII Remake κλπ τα exclusive του U οπως Splatoon και Mario δεν τα αλλαζω με τιποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoritikos Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Στην gameathlon που θα γίνει αυτό το σαββατοκύριακο θα έχει τουρνούα στο mario kart 8 και super smash bros. Για τους κανονισμούς και περισσότερες πληροφορίες δείτε το site Για όσους δεν ξέρουν είναι ένα gaming convention που γίνεται στην ελληνοαμερικάνικη ένωση, στην Αθήνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα