dekulinkgr Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Καλα το gamespot εγραφε οτι να'ναι περα απο τον βαθμο.Δηλαδη στα θετικα λεει :challenge for core players και ταυτοχρονα στα αρνητικα too basic for platformer fans..... Καπως δεν μου κολλαει. [Offtopic]Προσωπικα το gamespot σταματησα να το παρακολουθω μετα το review του donkey kong tropical freeze. Πραγματικα πιο κακο review δεν εχω ξαναδιαβασει για παιχνιδι.Και απο τους βασικους λογους που το χαντακωσανε ηταν επειδη δεν ηταν νεο metroid απο την retro. [Tελος offtopic] Ααχχχ πληρης απογοητευση με αυτο που δειξανε στην E3.Δυστηχως νεο metroid θα δουμε στο ΝΧ.Βασικα εγω περιμενα να δειξει κανονικο 2d metroid για το new 3ds αλλα @@.Παντως και αυτο που κανανε petition για να ακυρωθει το παιχνιδι ειναι τερμα υπερβολικο για μενα.Δεν το θελετε το παιχνιδι??Μην το αγοραζετε τοτε!!Προσωπικα εγω δεν θα το παρω γιατι δεν ειναι του γουστου μου αλλα δεν θα το φτασω και στο αλλο ακρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkalas Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Να υποθεσω οτι πηρες την εκδοση με το Amiibo? Εννοείται!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Βασικα ειχα περιεργεια γιατι το χαντακωσε ασχημα το Gamespot σε βαθμολογια και μου εκανε εντυπωση. Στην κοσμαρα τους παντως στην Nintendo http://www.ign.com/articles/2015/07/01/nintendo-responds-to-negative-metroid-prime-federation-force-reaction Βασικα πραγματα του Marketing ειναι αυτα. Κοιτας τι ζηταει ο κοσμος και βγαζεις αναλογα παιχνιδια. Δεν γινεται να ξερεις οτι ο κοσμος θελει Wii U Metroid να μου δειχνεις για 3ds και μετα να μην περιμενεις να πεσουν γιαουρτια. Καλά εσύ τι περίμενες; Το τρενάρουν. Πλέον είμαστε σίγουροι ότι το NX θα έρθει στην αγορά με κάποια πολύ δυνατά ονόματα, τόσο σε launch όσο και μέσα στο launch window. Απλά μέχρι τότε όλα τα βαρβάτα resources της nintendo θα πέσουν για το ΝΧ και δυστυχώς θα έχουμε τέτοιου είδους παραγωγές να καλύπτουν το κενό. Δυστυχώς το μηχάνημα εμπορικά πάτωσε αδίκως οπότε από εδώ και πέρα ότι και να γίνει θα είναι αναμενόμενο. Δεν πειράζει, τουλάχιστον η προσφορά παιχνιδιών που ήδη έχει και πρόκειται να αποκτήσει μια χαρά δικαιολογούν την απόκτηση του και ταυτόχρονα το συγκεκριμένο αποτελεί ένα καλό μάθημα για την nintendo. Ελπίζω μόνο να το κατάλαβαν και να κάνουν τις ανάλογες κινήσεις για το μέλλον. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BaronDavis Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Ποσο θα ηθελα ενα Wario Land για το Wii U... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ditsikts Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Τι παιχνιδαρα το wario land. Μόνο στο gameboy έχουν βγάλει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
metallica 13 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Σε αυτες τις δυσκολες μερες που περναμε ευτυχως που βγηκε το yoshi και χαλαρωνω λιγο!!πανεμορφο παιχνιδι γεματο φαντασια το οποιο ομως κατα την αποψη μου θελει coop και να ψαχνεις για τα secrets της καθε πιστας!το παιζω μαζι με την γυναικα μου και το εχουμε καταευχαριστηθει!!λιγο αδικημενο βαση βαθμολογιων που ειχα τσεκαρει!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkalas Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Σπέρνει. Πραγματικό έργο τεχνης. Εγώ το παίζω χαλαρά γιατί περιμένω να γυρίσει απο Αγγλία ενα φιλαράκι σε λιγες μέρες να το λιώσουμε με όλα τα μυστικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Σπέρνει. Πραγματικό έργο τεχνης. Εγώ το παίζω χαλαρά γιατί περιμένω να γυρίσει απο Αγγλία ενα φιλαράκι σε λιγες μέρες να το λιώσουμε με όλα τα μυστικά. Καλα εσενα ικανο σε εχω να κανονιζες και Insomniac lan party αν γινοταν χαχαχα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag.patrick Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 και γω επειδη με βλεπω για αδεια ανευ αποδοχων.... ηδη ειμαι στον 2ο κοσμο στο yoshi Και ειναι πολυ καλο, ειναι νομιζω το 1ο στο ειδος του που παιζω εγω και μεχρι στιγμης οταν τερματιζω πιστα ξενερωνω αλλα και επισης ενω στις περισσοτερες το παει αργα δε με χαλαει καθολου.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BaronDavis Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Τι παιχνιδαρα το wario land. Μόνο στο gameboy έχουν βγάλει; Ειχαν βγαλει και στο DS κατι σαν Wario.Το παιχνιδι ηταν εκτρωμα...Απορω γιατι το παρατησαν.Και γαματο ηταν και μια χαρα πωλησεις εκανε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Raiko Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Ειχαν βγαλει και στο DS κατι σαν Wario.Το παιχνιδι ηταν εκτρωμα...Απορω γιατι το παρατησαν.Και γαματο ηταν και μια χαρα πωλησεις εκανε... Because nintendo... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Ποσο θα ηθελα ενα Wario Land για το Wii U...Υπάρχει για Wii αν σε ενδιαφέρει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BaronDavis Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Ενταξει δεν το λες ακριβως Wario αυτο.Κατι σαν mini games ειναι.Εγω λεω να βγει κατι σαν το Wario Land 4 για το gba. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BaronDavis Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Πριν λιγες ημερες αρχισα το Mario Kart.Πραγματικα δεν εχω ξαναπαιξει πιο εκνευριστικο παιχνιδι.Ειναι υπερβολη να εισαι σε ολο τον αγωνα πρωτος παρολο που σε εχουν χτυπησει ποσες φορες οι αντιπαλοι με αυτα τα σκατοχελωνακια xD(εννοειται τα κοκκινα που δεν μπορεις να τα αποφυγεις ) και λιγο πριν τερματισεις να σου ερχεται αυτη η χαζομαρα που χτυπαει μονο τον πρωτο και τσουπ βγανεις 2.Η Νιντεντο σε κοροιδευει καταμουτρα χαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δυστηχως το εχω παθει αυτο και φαντασου πχ να παιζεις τελευταιο αγωνα του πρωταθληματος στο πιο δυσκολο και το τελευταιο σε θεση Npc να σου ριξει μπλε χελωνα πριν τον τερματισμο και να χασεις και τον αγωνα και το Πρωταθλημα λογω αυτου. Κακως το βαλανε εξ αρχης καθως πιο πολλα νευρα εχει προκαλεσει στον κοσμο παρα ανατροπες και διασκεδαση,αν αυτος ηταν ο πρωταρχικος στοχος του. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα