Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αν καπως καποτε η Νιντεντο βγαλει pokemon online στην κονσολα της,εχει βαλει λουκετο σε Sony/MS για πλακα

οπως καποιος ειπε σωστα πιο πανω,ενα Pokemon ΜΜΟ ειναι κατι σαν το Half Life 3 στο PC...αν υλοποιηθει θα κλεισει σπιτακια

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ειμαι κατοχος του wii u τις τελευταιες τρεις ημερες κ εχω παθει πλακα.ειμαι gamer τα 20 τελευταια χρονια της ζωης μου κ πραγματικα η κονσολα ειναι φανταστικη.απειρα exclusives ωραια games.απολαμβαμω να παιζω COD και να μαι ξαπλα στον καναπε.δε μπορω να καταλαβω γιατι η ninty παρατησε την κονσολα.θα μπορουσε να γινει καλυτερα δουλεια.απολαμβανω τo COD φανταζομαι να παιζω bayoetta και γουσταρω.επομενος τιτλος αγορας splatoon(αν κ εχω ηδη 6 games)το μονο αρνητικο που εχω βρει ειναι ο χωρος δηλαδη θες extra σκληρο δισκο.

ελπιζω να υποστηρηχθει η κονσολα για μια δυετια ακομα τουλαχιστον.

• Like 1

Αν καπως καποτε η Νιντεντο βγαλει pokemon online στην κονσολα της,εχει βαλει λουκετο σε Sony/MS για πλακα

οπως καποιος ειπε σωστα πιο πανω,ενα Pokemon ΜΜΟ ειναι κατι σαν το Half Life 3 στο PC...αν υλοποιηθει θα κλεισει σπιτακια

Το έχω άπειρες φορές και συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Ένα Pokemon online θα άλλαζε την αγορά για πάντα.

• Like 1

http://www.eurogamer.net/articles/2015-06-24-wii-u-exclusive-splatoon-fires-past-1m-sales-worldwide

Βλεπω δεν το αναφερατε ακομα εδω αλλα το Splatoon ξεπερασε τα 1m πωλησεις σε λιγοτερο απο μηνα?τα λεω σωστα? Ειναι η ιδεα μου ειναι μου φαινεται τρελο το νουμερο και πως ο κοσμος φανηκε να το λατρεψε το συγκεκριμενο game?

• Like 2

• Moderators

Λοιπόν, έχω το εξής πρόβλημα:

Έχω συνδέσει το Wii U μου με το monitor μου και στο monitor έχω συνδεδεμένο soundbar. Ο ήχος που βγαίνει από το soundbar όταν ανοίγω το Wii U είναι εκκωφαντικός. Το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να ρυθμίσω το level του ήχου από το soundbar. Στο Wii U υπάρχει soft τρόπος να χαμηλώσω τον ήχο; Δεν βρίσκω ρύθμιση ούτε στο Wii U home menu, ούτε καν μέσα στα menus των παιχνιδιών.

Μονο στο Gamepad γινεται να χαμηλωσεις τον ηχο ή αν εχουν παιχνιδια επιλογες αυξομειωσης ηχου.

Και στην τηλεοραση πχ τον ηχο τον αυξομειωσεις κυριως με το τηλεκοντρολ :D

Βασικα ειχα περιεργεια γιατι το χαντακωσε ασχημα το Gamespot σε βαθμολογια και μου εκανε εντυπωση.

Στην κοσμαρα τους παντως στην Nintendo http://www.ign.com/articles/2015/07/01/nintendo-responds-to-negative-metroid-prime-federation-force-reaction

Βασικα πραγματα του Marketing ειναι αυτα. Κοιτας τι ζηταει ο κοσμος και βγαζεις αναλογα παιχνιδια. Δεν γινεται να ξερεις οτι ο κοσμος θελει Wii U Metroid να μου δειχνεις για 3ds και μετα να μην περιμενεις να πεσουν γιαουρτια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...