Alastor192 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Αν καπως καποτε η Νιντεντο βγαλει pokemon online στην κονσολα της,εχει βαλει λουκετο σε Sony/MS για πλακα οπως καποιος ειπε σωστα πιο πανω,ενα Pokemon ΜΜΟ ειναι κατι σαν το Half Life 3 στο PC...αν υλοποιηθει θα κλεισει σπιτακια 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arikado Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Ειμαι κατοχος του wii u τις τελευταιες τρεις ημερες κ εχω παθει πλακα.ειμαι gamer τα 20 τελευταια χρονια της ζωης μου κ πραγματικα η κονσολα ειναι φανταστικη.απειρα exclusives ωραια games.απολαμβαμω να παιζω COD και να μαι ξαπλα στον καναπε.δε μπορω να καταλαβω γιατι η ninty παρατησε την κονσολα.θα μπορουσε να γινει καλυτερα δουλεια.απολαμβανω τo COD φανταζομαι να παιζω bayoetta και γουσταρω.επομενος τιτλος αγορας splatoon(αν κ εχω ηδη 6 games)το μονο αρνητικο που εχω βρει ειναι ο χωρος δηλαδη θες extra σκληρο δισκο. ελπιζω να υποστηρηχθει η κονσολα για μια δυετια ακομα τουλαχιστον. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apple64 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Αν καπως καποτε η Νιντεντο βγαλει pokemon online στην κονσολα της,εχει βαλει λουκετο σε Sony/MS για πλακα οπως καποιος ειπε σωστα πιο πανω,ενα Pokemon ΜΜΟ ειναι κατι σαν το Half Life 3 στο PC...αν υλοποιηθει θα κλεισει σπιτακια Το έχω άπειρες φορές και συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Ένα Pokemon online θα άλλαζε την αγορά για πάντα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 http://www.eurogamer.net/articles/2015-06-24-wii-u-exclusive-splatoon-fires-past-1m-sales-worldwide Βλεπω δεν το αναφερατε ακομα εδω αλλα το Splatoon ξεπερασε τα 1m πωλησεις σε λιγοτερο απο μηνα?τα λεω σωστα? Ειναι η ιδεα μου ειναι μου φαινεται τρελο το νουμερο και πως ο κοσμος φανηκε να το λατρεψε το συγκεκριμενο game? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arikado Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Παει για επομενη αγορα!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkalas Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Το Splatoon είναι άψογο. Απλό, εθιστικο gameplay. Οτι χρειάζεται ενας gamer για να διασκεδάσει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Λοιπόν, έχω το εξής πρόβλημα: Έχω συνδέσει το Wii U μου με το monitor μου και στο monitor έχω συνδεδεμένο soundbar. Ο ήχος που βγαίνει από το soundbar όταν ανοίγω το Wii U είναι εκκωφαντικός. Το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να ρυθμίσω το level του ήχου από το soundbar. Στο Wii U υπάρχει soft τρόπος να χαμηλώσω τον ήχο; Δεν βρίσκω ρύθμιση ούτε στο Wii U home menu, ούτε καν μέσα στα menus των παιχνιδιών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Μονο στο Gamepad γινεται να χαμηλωσεις τον ηχο ή αν εχουν παιχνιδια επιλογες αυξομειωσης ηχου. Και στην τηλεοραση πχ τον ηχο τον αυξομειωσεις κυριως με το τηλεκοντρολ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolisju Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Χαιρεται.Εαν αγορασω καποιο μεταχειρισμενο παιχνιδι(πχ ,Splatoon,Mario Kart,Monster Hunter)θα μπορω να παιζω κανονικα online? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ditsikts Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Ναι, θα μπορεις. Τα retails δεν έχουν περιορισμούς αφού έχεις το δισκάκι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolisju Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Τελεια ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkalas Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Τσίμπησα το Yoshi.Πανεμορφο. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Να υποθεσω οτι πηρες την εκδοση με το Amiibo? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dekulinkgr Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Το yoshi wooly world ειναι οντως πανεμορφο.Τα ανιψια μου το παιζουν co-op και το εχουν αγαπησει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Βασικα ειχα περιεργεια γιατι το χαντακωσε ασχημα το Gamespot σε βαθμολογια και μου εκανε εντυπωση. Στην κοσμαρα τους παντως στην Nintendo http://www.ign.com/articles/2015/07/01/nintendo-responds-to-negative-metroid-prime-federation-force-reaction Βασικα πραγματα του Marketing ειναι αυτα. Κοιτας τι ζηταει ο κοσμος και βγαζεις αναλογα παιχνιδια. Δεν γινεται να ξερεις οτι ο κοσμος θελει Wii U Metroid να μου δειχνεις για 3ds και μετα να μην περιμενεις να πεσουν γιαουρτια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα