Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Α ναι?.Δεν εχω κοιταξει καθολου.Χαζομαρα αυτο.Υποτιθεται εκει επρεπε να τα εχουν σε καλες τιμες.

Δεν ισχυει δυστηχως αυτο που λες κυριως βαση λογικης. Αν πχ εβγαινε αυριο ενα παιχνιδι και στο online store κοστιζε 30ευρω και στα μαγαζια 50 ε προφανως και ολοι θα αγοραζανε Digital και τα μαγαζια θα τα ειχαν τα παιχνιδια στα ραφια οπως εν μερη γινεται αρκετες φορες στο PC λογω των Digital αγορων απο διαφορα sites.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δεν ισχυει δυστηχως αυτο που λες κυριως βαση λογικης. Αν πχ εβγαινε αυριο ενα παιχνιδι και στο online store κοστιζε 30ευρω και στα μαγαζια 50 ε προφανως και ολοι θα αγοραζανε Digital και τα μαγαζια θα τα ειχαν τα παιχνιδια στα ραφια οπως εν μερη γινεται αρκετες φορες στο PC λογω των Digital αγορων απο διαφορα sites.

Διαφωνω. Ενα digital παιχνιδι ΟΦΕΙΛΕΙ να ειναι φθηνοτερο και συνηθως ειναι(εκτος απο την Νιντεντο βεβαιως). Αν βγαλεις το υποκειμενικο του πραγματος(να θελεις φυσικη κοπια, να την κοιτας να τη θαυμαζεις, για συλλεκτικους λογους κλπ) η εταιρεια γλιτωνει κοστος παραγωγης(δισκακι, συσκευασια) κοστος διανομης και κερδος καταστηματαρχη. Οποτε με παραπλησια τιμη με το retail η Νιντεντο βγαζει ακομα περισσοτερα. 

Το οτι θα καθονται τα παιχνιδια στα ραφια ειναι πολυ σχετικο. Μοναχα αν η τιμη ειναι ΤΟΣΟ πολυ μειωμενη στο eshop θα συμβει κατι τετοιο. Με μια διαφορα 5-10 ευρω δεν νομιζω πως τα retail καταδικαζονται. Εγω προσωπικα και φανταζομαι πολυς κοσμος προτιμαει το φυσικο προϊον. Σπανια θα αγορασω ψηφιακο, μονο οπως ειπα αν η διαφορα ειναι μεγαλη. Ειδαλλως προτιμω να το κρατω στα χερια μου και με ενα 10ευρω παραπανω.

• Like 3

εγω ειχα ps4 κ το πουλησα γι αυτο το λογο... μηδεν αποκλειστικοτητες...

Οποτε εμεινα με wiiu κ xbox one

(κ αυτο ειναι κ το setup που προτεινω σε καποιον μιας κ μεταχειρισμενα κ τα δυο ειναι σε πολυ καλες τιμες)

ps4 ξανα στο μελλον κ αν.....

Κι εγώ με τον ίδιο συνδυασμό είμαι και δεν σκέφτομαι για αγορά άλλης κονσόλας γι αυτή την γενιά. Βέβαια με το u έφαγα τρελή φόλα όταν ανακοίνωσαν ότι το xenoblade πηγαίνει για το τέλος του έτους καθώς μαζί με το mh3U ήταν οι λόγοι αγοράς της κονσόλας και περίμενα πως και πως να το παίξω μέσα στο καλοκαίρι. Τώρα μου το βγάζουν Δεκέμβρη, που θα είμαι ήδη απασχολημένος με Forza 6, Halo 5, Rise of the Tomb Raider και Fallout 4, οπότε το παιχνίδι αναλογιζόμενος και τον χρόνο που πρέπει να του διαθέσεις, πάει για αγορά το 2016. Μέχρι τότε δεν νομίζω να παίξω κάτι άλλο στη κονσόλα.

Διαφωνω. Ενα digital παιχνιδι ΟΦΕΙΛΕΙ να ειναι φθηνοτερο και συνηθως ειναι(εκτος απο την Νιντεντο βεβαιως). Αν βγαλεις το υποκειμενικο του πραγματος(να θελεις φυσικη κοπια, να την κοιτας να τη θαυμαζεις, για συλλεκτικους λογους κλπ) η εταιρεια γλιτωνει κοστος παραγωγης(δισκακι, συσκευασια) κοστος διανομης και κερδος καταστηματαρχη. Οποτε με παραπλησια τιμη με το retail η Νιντεντο βγαζει ακομα περισσοτερα. 

Το οτι θα καθονται τα παιχνιδια στα ραφια ειναι πολυ σχετικο. Μοναχα αν η τιμη ειναι ΤΟΣΟ πολυ μειωμενη στο eshop θα συμβει κατι τετοιο. Με μια διαφορα 5-10 ευρω δεν νομιζω πως τα retail καταδικαζονται. Εγω προσωπικα και φανταζομαι πολυς κοσμος προτιμαει το φυσικο προϊον. Σπανια θα αγορασω ψηφιακο, μονο οπως ειπα αν η διαφορα ειναι μεγαλη. Ειδαλλως προτιμω να το κρατω στα χερια μου και με ενα 10ευρω παραπανω.

Προτιμαμε το φυσικο προιον οντως, κυριως σε περιπτωσεις κονσολων τυπου Nintendo επειδη ειναι σχεδον μονοδρομος. Επισης προτιμαμε retail παιχνιδια οταν εχει γινει δουλεια στο κουτι οπως πχ στο Witcher 3 που σου δινει δωρο και καποια πραγματα πχ Soundtrack,χαρτη κλπ ή παιχνιδια της Blizzard πχ οπου το κουτι ειναι οντως ομορφο.

Οταν ομως αγοραζεις παιχνιδι πχ εγω το Dark Souls 2 στο Pc,που στο εσωτερικο του κουτιου ηταν αδειο(μονο ο κωδικος για Steam και ενα κουπονι για Bandai)τοτε σιγα το Retail. Πιο πολυ μοιαζει λες και αγοραζεις μη γνησιο παιχνιδι/αντιγραμμενο παρα για καινουργιο παιχνιδι.

• Like 1

Εκτός από ένα κομμάτι (people did not understand the console) στα υπόλοιπα διαφωνώ. Στο κομμάτι που συμφωνώ είναι καθαρά λάθος της nintendo και χρεώνεται πλήρως πάνω της. Ακόμα και τώρα έχω κόσμο που δεν ξέρει καν ότι το WiiU είναι κανονική home console. 

Βέβαια δεν είναι άμοιρη ευθυνών και η "nu-gen" γενιά gamers που ανάθεμα αν ξέρουν τι παίζουν, τι ζητάν, τι θα ήθελαν να δουν σε ένα παιχνίδι. Μασημένη τροφή, ευκολοχώνευτη και παιχνίδια που τους συμπεριφέρονται σαν να είναι ηλίθιοι. Πως να πάνε σε μια κονσόλα που εκ των πραγμάτων απευθύνεται σε λίγο περισσότερο ψαγμένα και βαθιά γούστα; Είναι η ίδια γενιά που θεοποιεί αηδίες όπως twilight/hunger games ή άχρηστους τραγουδιστές/συγκροτήματα. 

• Like 4

Μολις μου ηρθε το γλυκουλι μου!Απο αγγελια εδω μαζι με 2 χειριστηρια και 6 παιχνιδια!!!!

Μια ερωτηση!!!Οταν εβαλα το black ops 2 εκανε ενα θορυβο το dvd drive.(ολα τα games ειναι αγρατσουνιστα) και η κονσολα εχει εγγυηση αλλο εναμηση χρονο).

Γενικα κοιταξα στο Internet και λενε πως το drive κανει θορυβο να φοβαμαι κατι η ειναι φυσιολογικο?

Συνέντευξη του Miyamoto στο γιατί το Wii U δεν πέτυχε όπως περίμεναν.

Tablets and a high price tag held the Wii U back, says Miyamoto

Ε ναι ρε μπαρμπα στην τελικη καλα να παθετε. Να το αγορασει ο αλλος το Wii U το 2012 για να παιζει μεχρι και το 2013 μονο το Mario 3d world και το Windwalker HD remastered?(που αν το εχει παιξει στο GC ενα παιχνιδι λιγοτερο). Ας ηταν ολες οι χρονιες οπως το 2014 και θα σου ελεγα εγω τι πωλησεις θα ειχε το Wii U. Για να μην μιλησω για το κομματι του Online που εκτως απο λιγα παιχνιδια(Smash bros,Mario Kart,Splatoon κλπ ειναι για αστεια). Παρε τωρα και το κραξιμο για το Metroid (που θα τα εσπαγε αν αξιοποιουσε την ταμπλετα) και μεινε να λες χαζομαρες απο εδω και απο εκει.

Δεν γινεται δηλαδη οπως και στην Ε3 να αφιερωνεις μεγαλο μερος του χρονου στο να παρουσιαζεις παιχνιδια για το 3ds. Αυτο θα πουλησει ουτως ή αλλως,αφιερωσε χρονο στην κονσολα που εχει αναγκη τις πωλησεις...

• Like 3

Παρε τωρα και το κραξιμο για το Metroid (που θα τα εσπαγε αν αξιοποιουσε την ταμπλετα) και μεινε να λες χαζομαρες απο εδω και απο εκει.

Βασικά αυτή η ιδέα με τις δυο οθόνες περισσότερο την προσοχή μου αποσπούσε παρά μου χρησίμευε σε κάτι. Μπορεί να λειτουργεί μια χαρά σε ένα handheld στο οποίο είναι εύκολο να εστιάσεις γρήγορα και στις δυο αλλά όχι και τόσο σε μια οικιακή κονσόλα.

Μόνο για virtual console για μένα άξιζε.

Ε ναι ρε μπαρμπα στην τελικη καλα να παθετε. Να το αγορασει ο αλλος το Wii U το 2012 για να παιζει μεχρι και το 2013 μονο το Mario 3d world και το Windwalker HD remastered?(που αν το εχει παιξει στο GC ενα παιχνιδι λιγοτερο). Ας ηταν ολες οι χρονιες οπως το 2014 και θα σου ελεγα εγω τι πωλησεις θα ειχε το Wii U. Για να μην μιλησω για το κομματι του Online που εκτως απο λιγα παιχνιδια(Smash bros,Mario Kart,Splatoon κλπ ειναι για αστεια). Παρε τωρα και το κραξιμο για το Metroid (που θα τα εσπαγε αν αξιοποιουσε την ταμπλετα) και μεινε να λες χαζομαρες απο εδω και απο εκει.

Δεν γινεται δηλαδη οπως και στην Ε3 να αφιερωνεις μεγαλο μερος του χρονου στο να παρουσιαζεις παιχνιδια για το 3ds. Αυτο θα πουλησει ουτως ή αλλως,αφιερωσε χρονο στην κονσολα που εχει αναγκη τις πωλησεις...

Αυτό ήταν πραγματικά τεράστιο λάθος. Ολες τις άλλες nintendo κονσόλες τις είχα πάρει day one γιατί κυκλοφόρησαν με κάτι που ήθελα να παίξω όπως και δήποτε. Αυτήν τη φορά όμως καθυστέρησα 1.5 χρόνο πριν να βάλω το χέρι στην τσέπη και να τα σκάσω για να την πάρω. Με κάθε κονσόλα το κάνω αυτό αλλά δεν φανταζόμουνα ότι θα έκανε τέτοια πατάτα η nintendo. Από τη στιγμή που έχεις χρόνια υποστηρίξει το δικό σου προιόν με αυτόν τον τρόπο γιατί τώρα το "ξέχασες"; Πλήρωνε τώρα. Το PS4 κυριολεκτικά πατάει στη σαβούρα για τις πωλήσεις που κάνει αλλά για την Nintendo δεν είναι το ίδιο. 

• Like 1

• Moderators

Το τραγικό λάθος της nintendo είναι πως επαναπαύτηκαν στην επιτυχία του Wii, περιμένοντας το ίδιο κοινό να αγοράσει το U.

Ότι έκανε η Sony με το PS4 δηλαδή και έπιασε;

• Like 1

το προβλημα της επιτυχιας κατα την ταπεινη μου και προσωπικη αποψη , ειναι λιγο συνθετο...Μια η ιδια η νιντεντο με το χαλια μαρκετινγκ , μια το hardware που χρησιμοποιησε (ναι ξερω για τα Ip της ως επι το πλειστον δεν χρειαζοταν κατι παραπανω- αλλα για 3rd parties ηθελε..) , μια η αρχιτεκτονικη της κονσολας οσον αφορα τον προγραμματισμο, μια ο πολεμος που γινεται γενικοτερα στην ιδια την εταιρεια και αυτο δεν αμφισβητειται.Ειναι και οι χαζο-τσιγκουνιες και η αναποδια τον ιαπωνεζων να κραταν φοβερους τιτλους μεσα στην Ιαπωνια...Ειναι και το region lock και γενικοτερα σε οτι κανει σε αυτην την κονσολα δεν παει με το κυμα της μοδας οσον αφορα τα features στο δικο της οικοσυστημα...Στα handheld παιζει μονη της και δε θελει σχεδον καθολου υποδειξεις γιατι αυτη καθιερωνει σχεδον παντα καποια στανταρτς...Αυτα τα λιγα απο μενα...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...