Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εγώ παίζω και DriveClub πάντως, πέρα από όλα αυτά που ανέφερε ο D.Luffy, οπότε όχι μόνο δεν κλαίω τα λεφτά μου, τα χαίρομαι κιόλας :P

Επίτηδες ανέφερα μόνο 3rd parties για να δώσω έμφαση στο ότι δεν έχει όλος ο κόσμος από 5 κονσόλες μαζί + PC. 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

δεν ειπα οτι ειναι πεταμα λεφτων καπου μη μου βαζεις λογια που δεν ειπα...

ειναι κονσολα ομως και η κονσολα καλος η κακος βασιζεται στα exclussives

αν θες μηχανακi για multi δεν νομιζω οτι υπαρχει κατι καλυτερο απο το pc

αυτος ειναι ο λογος που στην προηγουμενη γενια μου ηταν αδιαφορο το 360 παροτι εσκισε σε πωλησεις (λιγα exclussive focus στα multiplatforms κυριος)

ενω το ps3 το κινηγουσε με μπολικα exclussives

αυτη τι γενια δυστηχος βλεπω οτι αντιστρεφονται οι οροι (με τι διαφορα οτι τα exclussive του one αν και περισοτερα μου ειναι αδιαφορα τα περισοτερα λογο gendre)

enough με το offtopic ειμεθα στο τοπικ του wiu :P

δεν ειπα οτι ειναι πεταμα λεφτων καπου μη μου βαζεις λογια που δεν ειπα...

ειναι κονσολα ομως και η κονσολα καλος η κακος βασιζεται στα exclussives

αν θες μηχανακi για multi δεν νομιζω οτι υπαρχει κατι καλυτερο απο το pc

Το πέταμα λεφτών αναφερόταν σε άλλο μέλος.

Όσο αναφορά για τα multi σε PC, υπάρχει αρκετός κόσμος (η ηλικεία παίζει μεγάλο ρόλο εδώ) που δεν θα έδεινε ποτέ λεφτά για να αγοράσει ολόκληρο desktop για να παίζει παιχνίδια.

Αυτό στο λέω και από προσωπική εμπειρία που είμαι ο μοναδικός στην παρέα μου, στην οικογένεια και στους συναδέλφους μου, που έχει desktop PC για παιχνίδια. Οι περισσότεροι δεν θέλουν καν να ασχοληθούν με PC και προτιμούν μια κονσόλα.

Το αντίθετο, σε μια παρέα φοιτητών ή γενικά ηλικείες 15-25, είναι μάλλον λογικό να έχουν οι περισσότεροι desktop ικανό για παιχνίδια.

Και στις δυο περιπτώσεις όμως, δεν μπορούμε να λέμε "τι να το κάνω το τάδε παιχνίδι αφού το παίζω και στο PC" λες και είναι δεδομένο. Δεν ισχύει σαν λογική.

κοιτα εννοειτε πως μιλαω για εμενα και της προσωπικες μου αποψεις δεν το γενικευσα

απο την αλλη αδιαμφισβητητο ειναι πως αλλη πολιτικη ακουλουθησε με το ps3-ps2 και αλλη βλεπω τωρα με το ps4

με αλλα λογια ως τωρα για μενα η αγορα που εκανα δεν ηταν και η καλυτερη (ως τωρα τουλαχιστον)

βλεπω οτι απλα αντιγραφει τι microsoft του 360,το παιζει safe με αλλα λογια

ενταξει κατανοητο με την αγορα ως εχει,απο την αλλη δεν παυει να ειναι κατι διαφορετικο ως πολιτικη απο την sony οπως μας ειχε συνηθισει τοσα χρονια...so can you blame me με την απογοητευση που νιωθω βλεπωντας που παει το πραγμα? 

.

Και στις δυο περιπτώσεις όμως, δεν μπορούμε να λέμε "τι να το κάνω το τάδε παιχνίδι αφού το παίζω και στο PC" λες και είναι δεδομένο. Δεν ισχύει σαν λογική.

pc ειχα εχω και θα εχω,δεν τιθεται θεμα καν, δεν ειναι για παιχνιδια μονο εχω ενα ικανο pc που κανω και αλλες δουλειες σε αυτο

και με ενα μικρο κοστος (gpu-μη φανταστεις high end) μπορω και το κανω gaming capable

με αυτο ως δεδομενο (επαναλαμβανω μιλαω προσωπικα) δεν βρισκω λογο να θεωρω και μεγαλο θεμα αν υπαρχει η λιστα που ανεφερες παραπανω (μου ειναι αδιαφορο πως να στο πω) εγω την κονσολα την αγορασα για τα exclussive της και προς το παρον εκτος λιγον εξαιρεσεων (με) απογοητευει... can you blame me?

pc ειχα εχω και θα εχω,δεν τιθεται θεμα καν, δεν ειναι για παιχνιδια μονο εχω ενα ικανο pc που κανω και αλλες δουλειες σε αυτο

και με ενα μικρο κοστος (gpu-μη φανταστεις high end) μπορω και το κανω gaming capable

με αυτο ως δεδομενο (επαναλαμβανω μιλαω προσωπικα) δεν βρισκω λογο να θεωρω και μεγαλο θεμα αν υπαρχει η λιστα που ανεφερες παραπανω (μου ειναι αδιαφορο πως να στο πω) εγω την κονσολα την αγορασα για τα exclussive της και προς το παρον εκτος λιγον εξαιρεσεων (με) απογοητευει... can you blame me?

Φυσικά, εαν κάποιος έχει ήδη PC και σκοπεύει να συνεχίσει να έχει, όλα τα multi πάνε εκεί. Ειδικά με Steam και GOG δεν υπάρχει συζήτηση.

Η αλήθεια είναι ότι η Sony έχει πρόβλημα με τα exclusives στην παρούσα φάση... Τουλάχιστον όμως υπάρχουν ποιοτικά 3rd parties για να ασχοληθεί κάποιος που πχ δεν μπορεί να τα παίξει αλλού. Εκεί ήταν η δική μου ένσταση.

Τέλος από μένα το offtopic.   :-)

• Like 1

• Moderators

Στην παρουσιαση της η Nintendo δεν εδειξε το Fast Racing Neo ουτε το Devil's Third.Γιατι ετσι?

Δεν προλάβαιναν να τα δείξουν, είχε προτεραιότητα το νέο Metroid και τα cinematics του X και του Fire Emblem, γιατί δεν τα έχουμε εμπεδώσει ακόμα.

• Like 1

Στην παρουσιαση της η Nintendo δεν εδειξε το Fast Racing Neo ουτε το Devil's Third.Γιατι ετσι?

Για άγνωστους και παπαροειδής λόγους. Οταν λέμε ότι η nintendo έχει θέμα με την διαφήμηση και το marketing το εννοούμε. Μιλάμε επικά επίπεδα κάκιστης παρουσίασης. Αν ήμουν νέος gamer και δεν ήξερα ποια εταιρία είναι ποια τότε η nintendo με αυτήν την παρουσίαση με ΑΠΕΤΡΕΨΕ από το αγοράσω το μηχανάκι της. 

Κατά τα άλλα η nintendo δεν θεωρεί την Ε3 σημαντική την τελευταία τριετία (ίσως και παραπάνω) και απλά παρουσιάζει όταν θέλει κάτι μέσω directs. Μεγάλες ανακοινώσεις και παρουσιάσεις μπορούν να γίνουν (και γίνονται) μέσω direct οπότε ένα show όπως η Ε3 δεν αποτελεί σοβαρό event για την nintendo. Η TGS είναι σοβαρό event για την nintendo για προφανείς λόγους. Περίμενε περισσότερα από εκείνο το show. 

• Like 1

εγω ειχα ps4 κ το πουλησα γι αυτο το λογο... μηδεν αποκλειστικοτητες...

Οποτε εμεινα με wiiu κ xbox one

(κ αυτο ειναι κ το setup που προτεινω σε καποιον μιας κ μεταχειρισμενα κ τα δυο ειναι σε πολυ καλες τιμες)

ps4 ξανα στο μελλον κ αν.....

Τωρα οσο αναφορα το wiiu εγω το εχω καταευχαριστηθει...Εχω ολα τα καλα games retail κ μιας κ δεν ειχα ποτε wii καταλαβενετε οτι εχω πολυ πραγμα να ασχοληθω ( softmod η κονσολα.Αμα βαλεις κ τα roms nes,snes,gba,megadrive κλπ εχουμε να κανουμε με εναν μικρο παραδεισο χαχα)

Βαλε κ τα games του xbox one!!!παει ... Ειμαι υπερπληρης!!! Χρονος δεν υπαρχει χαχαχα

Μπηκα πριν λιγο στο site της Nintendo να δω για κανενα παιχνιδι.Ελεος τι τιμες ειναι αυτες!!!Skroytz και παλι Skroytz xD

Και στο Store του Playstation αν μπεις πανακριβα ειναι τα παιχνιδια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...