Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Στο ΝΧ το επόμενο Metroid απ' οτι φαίνεται.. -_-

Next proper Metroid Prime "would likely now be on NX"

"If we started for Wii U now, it would likely take three years or so. So it would likely now be on Nintendo's NX console," Metroid Prime series producer Kensuke Tanabe said.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τωρα αν εμεις πουλησουμε το Wii U και παμε σε Ps4 θα φταιμε?(οσοι δεν το εχουμε ηδη εννοω). Ναι μεν εχει να βγει νεο Zelda αλλα ακομα και το Xenoblade τελος του χρονου????Δηλαδη πραγματικα WTF.

• Like 1

Το τελειωσαν πιο γρηγορα και απο το gamecube η μου φαινεται?

Θελω να ελπιζω πως θα ανακοινωσουν και κατι ακομα.δε γινεται.

υπαρχει καποιο αλλο conference που ισως η Ninty παρουσιασει κατι ακομα?

Τωρα αν εμεις πουλησουμε το Wii U και παμε σε Ps4 θα φταιμε?(οσοι δεν το εχουμε ηδη εννοω). Ναι μεν εχει να βγει νεο Zelda αλλα ακομα και το Xenoblade τελος του χρονου????Δηλαδη πραγματικα WTF.

Και στο PS4 τι θα παίζεις μέχρι τέλος του 2016 που θα αξιωθούν να βγάλουν κανά καλό exclusive;

Το Wii U αξίζει πέρα για πέρα τα λεφτά του.Έχει ήδη πάρα πολλά δυνατά αποκλειστικά παιχνίδια και αναμένουμε και άλλα μέχρι τέλος του 2015.Τώρα αν σε κάποιον δεν αρέσουν τα παιχνίδια της Nintendo,ας μην έπαιρνε το Wii U από την αρχή,δε φταίει η Nintendo για αυτό.Για τα λεφτά του είναι πολύ τίμιο το Wii U,εγώ το πήρα σχεδόν από το launch και δε το έχω μετανιώσει καθόλου.

Από την άλλη αν είχα πάρει PS4 θα έκλαιγα τα λεφτά μου αφού με το ζόρι θα είχα τερματίσει 3 παιχνίδια μέχρι τώρα(Second Son,The Order,Bloodborne).

Μέχρι και τέλη του 2016 imo Xbox One και Wii U είναι οι κονσόλες που πρέπει να έχει κάποιος.Από Σεπτέμβρη του 2016 βλέπουμε και για PS4.

Προσωπικά δεν παίζει να το πουλήσω, και γιατί έχω παίξει μόνο το Bayonetta 2, και γιατί δεν πουλάω ποτέ κονσόλες. :)
  • Like 1

Και στο PS4 τι θα παίζεις μέχρι τέλος του 2016 που θα αξιωθούν να βγάλουν κανά καλό exclusive;

Το Wii U αξίζει πέρα για πέρα τα λεφτά του.Έχει ήδη πάρα πολλά δυνατά αποκλειστικά παιχνίδια και αναμένουμε και άλλα μέχρι τέλος του 2015.Τώρα αν σε κάποιον δεν αρέσουν τα παιχνίδια της Nintendo,ας μην έπαιρνε το Wii U από την αρχή,δε φταίει η Nintendo για αυτό.Για τα λεφτά του είναι πολύ τίμιο το Wii U,εγώ το πήρα σχεδόν από το launch και δε το έχω μετανιώσει καθόλου.

Από την άλλη αν είχα πάρει PS4 θα έκλαιγα τα λεφτά μου αφού με το ζόρι θα είχα τερματίσει 3 παιχνίδια μέχρι τώρα(Second Son,The Order,Bloodborne).

Μέχρι και τέλη του 2016 imo Xbox One και Wii U είναι οι κονσόλες που πρέπει να έχει κάποιος.Από Σεπτέμβρη του 2016 βλέπουμε και για PS4.

Το Ps4 ομως εχει ακομα δρομο,το Wii U οτι βγαλει απο οτι φενεται ειναι μεχρι και του χρονου,μετα οτι ανακοινωθει για την νεα κονσολα που απο οτι φανταζομαι αν κυκλοφορησει τελη του 2016 θα εχουν ξεκινησει ηδη την παραγωγη για καποια αρχικα παιχνιδια.

Και στην τελικη ειναι κατι που το ζητανε οι καταναλωτες/πελατες το Metroid(καλη ωρα το Chat που το σπαμαρε ολη την ωρα μιας και το Zelda ειναι σιγουρο)και επισης και το ολο κραξιμο που επεσε για το φορητο Metroid. Δεν γινεται δηλαδη να μου βγαινει τωρα ο τυπας και να μου λεει οτι θελει 3 χρονια τουλαχιστον η παραγωγη του νεου Metroid και οτι θα ξεκιναγανε απο τωρα. Δηλαδη ελεος τοσες αλλες βλακειες γιατι τις βγαλανε και δεν ξεκιναγε η παραγωγη του Metroid απο οταν βγηκε η κονσολα??

Ανακοινωσανε κυκλοφορια για το Xenoblade το οποιο οι αλλοι το παιζουν στην Ιαπωνια τουλαχιστον ενα μηνα τωρα και εμεις πρεπει να περιμενουμε μεχρι το Δεκεμβριο για να το παιξουμε????Wtf τι μλκιες ειναι αυτες?????Και στο Project Zero μια απο τα ιδια τωρα βγαινει στην ευρωπαικη αγορα. 

• Like 2

Δηλαδή κάποιος που αγόρασε μόνο PS4 τον χαλάει να παίξει πχ

Witcher 3

Farcry4

DA Inquisition

Shadow of Mordor

Alien Isolation

The Evil Within

Wolfenstein

Diablo 3

Batman Arkham Knight

Pcars

θα κλαίει τα λεφτά του με όλα αυτά μιας και το πήρε αποκλειστικά και μόνο για να παίζει exclusives της Sony και τίποτα άλλο...

Επίσης θα στεναχωρηθεί απίστευτα με Phantom Pain, Mad Max, Fallout 4, Hitman φέτος, επειδή θα τα παίξουν και οι φίλοι του με Xbox One και PC φαντάζομαι..

• Like 1

Δηλαδή κάποιος που αγόρασε μόνο PS4 τον χαλάει να παίξει πχ

Witcher 3

Farcry4

DA Inquisition

Shadow of Mordor

Alien Isolation

The Evil Within

Wolfenstein

Diablo 3

Batman Arkham Knight

Pcars

θα κλαίει τα λεφτά του με όλα αυτά μιας και το πήρε αποκλειστικά και μόνο για να παίζει exclusives της Sony και τίποτα άλλο...

Επίσης θα στεναχωρηθεί απίστευτα με Phantom Pain, Mad Max, Fallout 4, Hitman φέτος, επειδή θα τα παίξουν και οι φίλοι του με Xbox One και PC φαντάζομαι..

εχω ps4 απο της 13 δεκεμβριου του 2013 so (don't get me wrong for what i'm about to say)

αλλα οχι δεν πηρα ps4 για να παιζω multiplatforms ολα αυτα που εγραψες (ολα ομως) τα παιζω και στο pc μου

η sony πρεπει να step up they game γιατι δεν μας τα λεει καθολου καλα τελευταια...

εγω προσωπικα ειμαι απογοητευμενος exclussive ερχονται με το σταγονομετρο...

so excuse me αλλα η λιστα σου δεν μου λεει τιποτα (και ναι το πηρα για να παιζω exclussive sony και τιποτα αλλο) is that bad?

το ps3 το υποστηριξε με exclusives και περιμενα το ιδιο και στο 4 (για αυτο εγινα και early adaptor)αντι αυτου βλεπω μια κατασταση σαν του 360 στην προηγουμενη γενια και καθολου δεν μαρεσει

εχω ps4 απο της 13 δεκεμβριου του 2013 so (don't get me wrong for what i'm about to say)

αλλα οχι δεν πηρα ps4 για να παιζω multiplatforms ολα αυτα που εγραψες (ολα ομως) τα παιζω και στο pc μου

η sony πρεπει να step up they game γιατι δεν μας τα λεει καθολου καλα τελευταια...

Fair enough αλλά από την άλλη δεν έχουν όλοι μα όλοι από ένα ικανό gaming PC στο σπίτι τους εκτός και αν το ταχυδρομίο στο αφήνει στην πόρτα δώρο κάθε χρόνο και δεν το ξέρω...

Εγώ νομίζω ειδικά σήμερα ο περισσότερος κόσμος έχει ένα laptop (για να γλυτώνει χώρο) απλά για να κανει δουλειά και μια κονσόλα για να παίζει παιχνίδια.

Το να λέμε ότι το PS4 είναι πέταμα λεφτών επειδή τυχαίνει να έχουμε εμείς οι ίδιοι και κάτι άλλο στην κατοχή μας το θεωρώ λίγο επιπόλαιο.

Συμφωνώ βέβαια ότι η Sony πρέπει να βγάλει κάτι παραπάνω αλλά μη τα ισοπεδώνουμε εντελώς.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...