Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Παιδιά μην τρελαίνεστε, το ίδιο είχε γίνει και πέρυσι. Στην Ε3 συγκριτικά δεν είδαμε κάτι και έπειτα έπεσαν μπαράζ βίντεο και ανακοινώσεων δεξιά και αριστερά καθώς και διαφορετικά directs με περισσότερο gameplay και παρουσιάσεις. Δεν θα είναι καθόλου περίεργο αν αύριο βγουν με νέο direct για να παρουσιάσουν ολοκαίνουργιο Metroid Prime (παράδειγμα) .Είπαμε, είναι τρελοί αυτοί οι άνθρωποι.

Στο θέμα όμως καθώς πρέπει να αξιολογηθεί, η παρουσίαση της ήταν τουλάχιστον αστεία. Προσωπικά δεν μπόρεσα να την παρακολουθήσω. Την είχα ανοιχτή να ακούγεται αλλά πλην τα παιχνίδια που ξέραμε ότι θα δούμε δεν είδα κάτι άλλο. Απλά τραγική. Νομίζω η Square κέρδισε την Ε3 και μόνο με το FF7 R. Επρεπε να τελειώσουν εκεί την Ε3, δεν χρειαζόμασταν κάτι άλλο.  

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderators

Είσαι η πιο παλιά εταιρεία του χώρου, έχεις IP's που οι άλλοι δεν μπορούν καν να αρχίσουν να ονειρεύονται, δίνεις ένα σκασμό λεφτά να για έχεις παρουσία στην Ε3 και τι καινούριο δείχνεις; Τίποτα απολύτως.

Νομίζω ότι την προτιμούσα την Ν όταν δεν πήγαινε στην Ε3. Η φετινή presentation ήταν μια απογοήτευση σκέτη. Δύο Zelda spin-offs, χωρίς ιδιαίτερο λόγο ύπαρξης (μου άρεσε το Hyrule Warriors, αλλά είναι εντελώς περιττή η παρουσία του και στο 3DS), ένα Metroid game που κανείς δεν το είχε ζητήσει σε αυτή τη μορφή και ένα Starfox στο Wii U που δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να θεωρηθεί «Starfox», θα δούμε.

Κατά τ' άλλα περιμένω με ιδιαίτερη ανυπομονησία το Xenoblade Chronicles X και το Fire Emblem - Fates.

Και όπως είχα προβλέψει (σαν σωστή Κασσάνδρα :P) μην ονειρεύεστε σοβαρό Metroid τίτλο στο Wii U, ειδικά τώρα που μας ενημέρωσαν ότι στην επόμενη Ε3 θα παρουσιάσουν το NX. Και απ' ότι φαίνεται μάλλον δεν θα πρέπει να περιμένουμε ούτε 2.5D Metroid στο 3DS, για τα επόμενα δύο χρόνια τουλάχιστον.

• Like 1

Eν τω μεταξυ εχουν αρχισει οι επικηδειοι για το Wiiu.Ξεχνανε οτι μεσα στη χρονια εχουμε Kirby,Xenoblade,project zero και Devils Third.Για την παρουσιαση τα εχω πει και εδω και στο fb.Σαμποταζ να ηθελε καποιος να τους κανει,τοσο καλα δε θα τα καταφερνε.Οι τυποι αναρωτιεμαι αν τρολαρουν ή αν νομιζαν πραγματικα οτι αυτο που θα εδειχναν θα αφηνε ικανοποιημενο το κοινο.Την καθαριστρια να ρωταγαν,σκατα θα τους ελεγε οτι ηταν.

Edit:Ειδα οτι και το Starfox θα βγει μεσα στο 15 οποτε εχεις 5 τιτλους που δειχνουν πολυ δυνατοι.Ας ελπισουμε να μην ειναι οι τελευταιοι.

• Like 1

Το Metroid Prime Federation είναι λες και παίζεις με WiiU Avatars μέσα από την οθόνη του 3DS. Δεν ξέρω εαν αυτό που είδα είναι κάποιου είδους φάρσα και θα ανακοινώσουν το πραγματικό παιχνίδι αργότερα μέσω Direct, ή εαν όντως είναι σοβαροί και αποφάσισαν να καταστρέψουν εντελώς τη σειρά...

Κρίμα. Είχα την ελπίδα εαν όχι για έναν 3D τίτλο στα πρώτυπα του Prime στο WiiU, τουλάχιστον για έναν 2D στο στυλ του Super Metroid στο 3DS.

• Like 1

Παιδια βρηκα ενα Wii u στις αγγελιες 200Ε με

εινα η Basic Edition και εχει υπολοιπο εγγυησης ενα μιση χρονο ακομα.

Τι πιστευετε αξιζει? :)

1 επιπλέον wii u remote
2 nunchuck
Βάση στήριξης για την κονσόλα, το game pad, τα 2 wii remotes μαζί με τα nunchucks
Παιχνίδια σε DVD
Wii u party
Nintendoland
Call of Duty Black Ops II
Watchdogs
Batman Arkham Origins
Tom Clancy's Splinter Cell

Παιδια και γω μια ερωτηση!Τα games θελουν install στο Wii U?

Οπως ειναι γινοται και σε PS4/Xbox One?

Kαι επισης ποσα Gb ειναι game του Wii U αν το κατεβασεις απο το store? :)

Κοιτάξτε dislikes:

Γιατι Ninty, ΚΑΝΕΙΣ δεν χρειαζοταν ενα τέτοιο game, ειναι άχρηστο και ανούσιο, σταματά να milkαρεις τα πάντα, μην παρατας την κονσολα που τοσοι εχουμε αγαπησει και συνέχισε να μας δίνεις ποιοτικά και μοναδικά games που μονο εσυ ξερεις να κανεις πολυ καλα...

Μονο και μονο εξακολουθει να αφιερωνει περισσοτερο χρονο στην φορητη κονσολα που ουτως ή αλλως τις πωλησεις τις εχει στο τσεπακι της παρα στο Wii U ηταν και ο λογος που αρκετοι κραζανε στο twitch chat. Και τα παραπανω Dislikes γιαυτο ειναι. Οχι αλλο 3ds ρε Nintendo,αφιερωσε μια ολοκληρη παρουσιαση μια φορα για το Wii U και μια ξεχωριστη ξερω γω για το 3ds. Δεν γινεται να μας τρωει τον περισσοτερο χρονο παλι το 3ds,και οσον αφορα το U να τρωει τον υπολοιπο χρονο με αδιαφορες συνεντευξεις.

Και μου ειχε μετα το Epic Fail Treehouse που ειχε κοσμο που το εβλεπε μπας και ανακοινωθει τιποτα αλλο...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...