Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το Mass Effect θυμάμαι πως έτρεχε χειρότερα κι από την έκδοση του PS3, η οποία ήταν ήδη οριακά playable. Σίγουρα μπορείς να το παίξεις κάπου καλύτερα και μαζί με τα προηγούμενα installments, γιατί να το κάνεις στο WiiU;

Γιατι Ps3 δεν εχω πλεον(δυστηχως)και στο Pc δεν υποστηριζει gamepad επειδη ταχα μου η ΕΑ δηλωσε οτι δεν ειχε τα χρηματα για να βαλει υποστηριξη :P

Παιδια καποια καλη προσφορα για να τσιμπησω wii u? :)

Αυτη την περιοδο το καλυτερο πακετο ειναι το http://www.skroutz.gr/s/5912047/Nintendo-Wii-U-HW-Basic-Wii-U-Super-Smash-Bros.html απο καινουργια και σε Premium http://www.skroutz.gr/s/4828082/Nintendo-Wii-U-Premium-Pack-Mario-Kart-8.html Αγνωστο πραγματικα ποτε θα ξαναεμφανιστει καποια προσφορα οπως πχ το Γεναρη. Αλλη επιλογη ειναι απο αγγελιες.

Δημοσ.

Γιατι Ps3 δεν εχω πλεον(δυστηχως)και στο Pc δεν υποστηριζει gamepad επειδη ταχα μου η ΕΑ δηλωσε οτι δεν ειχε τα χρηματα για να βαλει υποστηριξη :P

Α ναι, το είχα ξεχάσει τελείως αυτό το κουφό με το gamepad support στο PC. Fair enough, then. Τα προηγούμενα τα έχεις παίξει;

Δημοσ.

Φίλε στο pc δε μπορείς να παίξεις με gamepad ούτε με τα γνωστά προγράμματα που υπάρχουν; Εγώ έχω το Pinnacle και μου φτιάχνει προφιλ για χειριστήριο ακόμα και σε παλιά παιχνίδια που δεν υποστήριζαν χειριστήριο. Για τσέκαρέ το.

Δημοσ.

Παιδια καποια καλη προσφορα για να τσιμπησω wii u? :)

περιμενε λιγο μεχρι την Τριτη που ειναι το digital event της nintendo μηπως και ανακοινωσει καμια πτωση τιμης για το wiiu.

Δημοσ.

Εγώ απ' όσο είχα ψαχτεί, δεν έβαλαν controller support γιατί το UI ηταν φτιαγμένο για Μ+ΚΒ.

Πάντως το παιχνίδι μια χαρά παίζεται και χωρίς controller, λίγο στην αρχή θα σου είναι περίεργο.

Δημοσ.

Φίλε στο pc δε μπορείς να παίξεις με gamepad ούτε με τα γνωστά προγράμματα που υπάρχουν; Εγώ έχω το Pinnacle και μου φτιάχνει προφιλ για χειριστήριο ακόμα και σε παλιά παιχνίδια που δεν υποστήριζαν χειριστήριο. Για τσέκαρέ το.

Μονο με Xpadder και Pinnacle μπορεις να παιξεις αλλα επι πληρωμης ειναι ενα απο τα δυο σιγουρα οταν τα ειχα τσεκαρει και δεν εχω ορεξη να μπλεκω με τετοια :P Ασε που εδω και μια εβδομαδα ειμαι χωρις Gamepad(Logitech F710 επειδη μαλλον ειχε προβλημα ο ανταπτορας και περιμενω το καταστημα να δω τι θα γινει).

Α ναι, το είχα ξεχάσει τελείως αυτό το κουφό με το gamepad support στο PC. Fair enough, then. Τα προηγούμενα τα έχεις παίξει;

Ναι στο Ps3 βεβαια χανω τα saves των προηγουμενων για να γινοταν μεταφορα στο 3 αλλα τι να κανουμε δεν βαριεσαι :P

Το Mass Effect 2 πρεπει να το ειχα αφησει στο 91% περιπου στα Trophies :D

Λοιπον μολις τωρα γυρισα σπιτι και μετα απο αρκετη αναβολη και προβληματα με την διαθεσιμοτητα στα καταστηματα που με βολευουν(Gameexplorers και You) τελικα αγορασα το Splatoon με το Amiibo απο Gamestation.

Θελω να δηλωσω δημοσια οτι δεν γνωριζα οτι ειχε διαφορετικη τιμη στο καταστημα απο το Internet(πρωτη αγορα απο το συγκεκριμενο καταστημα και ψιλο βιαστηκα στην αγορα) 48ευρω εχει στο καταστημα και 45ευρω Digital,τελικα μου το αφησανε απο καταστημα σε τιμη Internet(οχι οτι με 3 ευρω σωζομαι αλλα ειναι ενας καφες που ηπια μετα :P) και αρα πολλα μπραβο στα συγκεκριμενο καταστημα για την κινηση αυτη. Αν πηγαινα σε καποια αλλη μεγαλη αλυσιδα(Public,Media Markt)θα μου λεγανε να παρω τα 3(οχι ευρω :P).

• Like 1
Δημοσ.

Αν δεν γνωριζες την digital τιμη ουτε που θα στο ανεφεραν...Οποτε αστο ...χαχα κ ιδιως για το συγκεκριμενο μαγαζι....

• Like 1
Δημοσ.

Στην τιμη του Skroutz το ειχε στα 45ευρω(δεν ηθελα να δωσω τσαμπα 5ευρω σε Public και Media Markt με 7ευρω αγορασα το Silmarilion ξερω γω :D)και οταν πηγα στο καταστημα ειδα το 48ρι και σκαλωσα :D Και φυσικα και το ρωτησα. Ειχε φερει και το You την εκδοση με το Amiibo αλλα μετα απο λιγες μερες την εκοψε,το ιδιο και το Gameexplorers που βλεπω οτι τωρα το ξαναεμφανιζει με αναμονη ημερων http://www.skroutz.gr/s/6665688/Splatoon-Amiibo-Inkling-Squid-Wii-U.html?from=adam_recent

Θα προτιμουσα βεβαια να ειχε ενα απο τα αλλα 2 Amiibo σαν δωρο ή εκτως αν εβγαινε ξεχωριστα το παιχνιδι+Amiibo στα ιδια λεφτα οπως στην εκδοση του Super Smash bros+mario που κοστιζει ακριβοτερα απο το να αγορασεις το παιχνιδι ξεχωριστα+το Amiibo που γουσταρεις αλλα δεν πειραζει :D

Δημοσ.

Αν πηγαινα σε καποια αλλη μεγαλη αλυσιδα(Public,Media Markt)θα μου λεγανε να παρω τα 3(οχι ευρω :P).

Στο public μου είχε προτείνει από μόνη της πωλητρια να μου περάσει ένα comic book ως ηλεκτρονική παραγγελία γιατί είχε σχεδόν 50% έκπτωση.

Δημοσ.

Στο public μου είχε προτείνει από μόνη της πωλητρια να μου περάσει ένα comic book ως ηλεκτρονική παραγγελία γιατί είχε σχεδόν 50% έκπτωση.

Το οτι υπαρχουν και περιπτωσεις που συμβαινει το αντιθετο απο αυτο που ειπα ισχυει,αλλα ειναι μια στο τοσο να σου κατσει η περιπτωση.

Εδω στο Public του Mall ειχα ρωτησει γιατι ακουστικα γνωστης εταιριας ειχαν 1 χρονο εγγυηση στο Site ενω στο κουτι και στο Site της εταιριας(ακομα και στο facebook τους ρωτησα)γραφανε 3 χρονια και η απαντηση ηταν ''παρε τηλεφωνο και ρωτα την εταιρια εμεις 1 χρονο δινουμε οσο γραφει το Site'''......

Επισης απο οτι φενεται θα εχουμε αλλους δυο γνωστους ηρωες για το Smash Bros τον Roy αλλα και τον γνωστο Ryu http://www.ign.com/articles/2015/06/13/ryu-and-roy-for-smash-bros-leaked?abthid=557c597cff5193984d00000f&utm_source=IGN%20hub%20page&utm_medium=IGN%20(front%20page)&utm_content=17&utm_campaign=Blogroll

Δημοσ.

Και του Wii το Sensor bar μια χαρα κανει αν το ψαξεις και στο Google θα δεις οτι μια χαρα λειτουργουσε σε πολλα ατομα. Εγω πχ κρατησα απο το Wii το nunchuck,το Wii remote και το Classic Controller και βεβαια μετα διαβασα οτι το Sensor bar το διαβαζε το Wii U αλλιως θα το κραταγα και αυτο :P

Δημοσ.

To Wii u sensor bar ειναι εξτρα?Το εχει μαζι?Η κανει και το Sensor bar του wii?(εχει το ιδιο βυσμα?)

το εχει μαζι με την prenium εκδοση αλλα μπορεις να χρησιμοποιησεις και του wii.Παντως οπως σου απαντησα και πιο πανω μην βιαστεις ακομη να το αγορασεις.Περιμενε μηπως και ανακοινωσει καμια προσφορα/πτωση τιμης την τριτη.

Δημοσ.

Φιλε μ βρηκα ενα μεταχειρισμενο σε καλη τιμη κ το σκεφτομαι.190 μαζι με wii u basic mario kart 8,mario galaxy 2 remote plus και nunchuck.πως σας φαινεται?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...