Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν έτυχε να ασχοληθώ μαζί του ακόμη, καθώς κάηκα στο Bayonetta 2 (παιχνιδάρα btw ;) ).

Νομίζω έχει συγκεκριμένο αριθμό κεφαλαίων (Chapters). Αν δεν βρείς κανέναν, ξαναμαζεύεις αντικείμενα απο την αρχή..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Περιεργο :) .Και το παιχνιδι ποτε τερματιζεται?Πρεπει δηλαδη να μεινεις ζωντανος με εναν χαρακτηρα για καποια συγκεκριμενη ωρα?Και σε περιπτωση που δεν βρω καποιον τι γινεται?

Αν επιστρεψεις στη περιοχη που πεθανες, καπου εκει γυρω θα ειναι το ζομπι-πρωην χαρακτηρας σου για να τον σκοτωσεις και να παρεις τα πραγματα σου. Το παιχνιδι τερματιζεται οταν φτασεις το σεναριο στο τελος του, με οποιονδηποτε χαρακτηρα. Δεν εχει να κανει με το να μεινεις καποια συγκεκριμενη ωρα ζωντανος.

Έβαλα να παίξω το Arkham Origins (btw πονάνε τα μάτια σου από τα frame drops) και για κάποιο λόγο δεν άκουγα από τα ηχεία τι μου έλεγε ο Alfred.

Λέω θα είναι κάποιο bug του παιχνιδιού. Ψάχνω στο Internet και δεν βρίσκω κάτι σχετικό.

Και τελικά τι ήταν; Ο ήχος βγαίνει από την ταμπλέτα και εγώ τον έχω πάντα κλειστό :P

Duh!

Ελεγα και εγω να τσιμπησω το Origins λογω της χαμηλης τιμης αλλα οντως διαβαζα τα χειροτερα απο πλευρας Frame drops και για αυτο και για το City και το αφησα. Ελπιζω στο Mass Effect να ειναι λιγο καλυτερα τα πραγματα.

Μολις μαζεψα τα χρηματα(κοντα 210Ε) και ειμαι ετοιμος για την αγορα Wii U!Καποιες ερωτησεις μονο γτ δε ξερω και πολλα πραγματα!

Και παντα η πρωτες μου κονσολες μου απο προηγουμενες γεννιες ηταν (Gamecube,Wii,N64)

1)Αξιζει να αγορασω την basic η την prenium περα απο τα gb εχουν αλλες διαφορες?

2)Μεταχειρισμενο γτ θα παρω σιγουρα πιο πολλα καλουδια(games,χειρηστιρια κλπ) η καινουργιο

3)Σε περιπτωση που καποιος θελει να δει TV ολα τα games παιζουν στν Οθονη του Gamepad?

4)Ποιο πακετο θα μου προτινατε???

5)Τα games που θελω σιγουρα να παιξω ειναι Bayonetta 1&2,Hyrule Warriors,Zombie U ισως καποιο Mario Kart/Mario party,και απο εκει και μετα περιμενω τα Devils Third,νεο Zelda εννοειται και ισως καποιο RPG που θα βγει στη συνεχεια?

Σκεφτομουν ελαχιστα για PS4 αλλα δε ξερω η Sony σε Exclusives με εχει απογοητευσει.

( ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΝΙΝΤΕΝΤΑΚΙΑΣ!!!!!) :)

Μολις μαζεψα τα χρηματα(κοντα 210Ε) και ειμαι ετοιμος για την αγορα Wii U!Καποιες ερωτησεις μονο γτ δε ξερω και πολλα πραγματα!

Και παντα η πρωτες μου κονσολες μου απο προηγουμενες γεννιες ηταν (Gamecube,Wii,N64)

1)Αξιζει να αγορασω την basic η την prenium περα απο τα gb εχουν αλλες διαφορες?

2)Μεταχειρισμενο γτ θα παρω σιγουρα πιο πολλα καλουδια(games,χειρηστιρια κλπ) η καινουργιο

3)Σε περιπτωση που καποιος θελει να δει TV ολα τα games παιζουν στν Οθονη του Gamepad?

4)Ποιο πακετο θα μου προτινατε???

5)Τα games που θελω σιγουρα να παιξω ειναι Bayonetta 1&2,Hyrule Warriors,Zombie U ισως καποιο Mario Kart/Mario party,και απο εκει και μετα περιμενω τα Devils Third,νεο Zelda εννοειται και ισως καποιο RPG που θα βγει στη συνεχεια?

Σκεφτομουν ελαχιστα για PS4 αλλα δε ξερω η Sony σε Exclusives με εχει απογοητευσει.

( ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΝΙΝΤΕΝΤΑΚΙΑΣ!!!!!) :)

αφου εισαι νιντεντακιας τοτε σιγουρα αξιζει το wiiu.Eιδικα με τα παιχνιδια που εχουν βγει

1)Περα απο τα gb νομιζω το prenium εχει μεσα και sensor bar για τα παιχνιδια του wii.Αλλα αφου λες εχεις ηδη wii δεν θα σου χρειαστει

2)Αναλογως αμα ειναι σε καλη κατασταση το μεταχειρισμενο και ξερεις απο που το αγοραζεις μπορει και να συμφερει

3)Σχεδον ολα τα games της ιδιας της Nintendo παιζουν στην οθονη του gamepad.Για παραδειγμα mario 3d world,dk:tf,zelda ww ,mario kart ,bayonetta 1&2 παιζουν και στην οθονη του gamepad.Καποια 3rd party ομως δεν παιζουν.NΟμιζω το zombie u  δεν το υποστηριζει

4)Ισως καποιο απο αυτα : http://www.skroutz.gr/s/5912047/Nintendo-Wii-U-HW-Basic-Wii-U-Super-Smash-Bros.html

http://www.skroutz.gr/s/4828082/Nintendo-Wii-U-Premium-Pack-Mario-Kart-8.html

5)Must τιτλοι για μενα ειναι : bayonetta 1&2,mario 3d world,smash bros,donkey kong tropical freeze,mario kart 8,captain toad treasure tracker,yoshi wooly world(βγαινει τελος του μηνα).Για rpg περιμενε την ανακοινωση λογικα στην Ε3 για την ημερομηνια κυκλοφοριας του xenoblade

• Like 1

αφου εισαι νιντεντακιας τοτε σιγουρα αξιζει το wiiu.Eιδικα με τα παιχνιδια που εχουν βγει

1)Περα απο τα gb νομιζω το prenium εχει μεσα και sensor bar για τα παιχνιδια του wii.Αλλα αφου λες εχεις ηδη wii δεν θα σου χρειαστει

2)Αναλογως αμα ειναι σε καλη κατασταση το μεταχειρισμενο και ξερεις απο που το αγοραζεις μπορει και να συμφερει

3)Σχεδον ολα τα games της ιδιας της Nintendo παιζουν στην οθονη του gamepad.Για παραδειγμα mario 3d world,dk:tf,zelda ww ,mario kart ,bayonetta 1&2 παιζουν και στην οθονη του gamepad.Καποια 3rd party ομως δεν παιζουν.NΟμιζω το zombie u  δεν το υποστηριζει

4)Ισως καποιο απο αυτα : http://www.skroutz.gr/s/5912047/Nintendo-Wii-U-HW-Basic-Wii-U-Super-Smash-Bros.html

5)Must τιτλοι για μενα ειναι : bayonetta 1&2,mario 3d world,smash bros,donkey kong tropical freeze,mario kart 8,captain toad treasure tracker,yoshi wooly world(βγαινει τελος του μηνα).Για rpg περιμενε την ανακοινωση λογικα στην Ε3 για την ημερομηνια κυκλοφοριας του xenoblade

Σ ευχαριστω πολυ φιλε μου για την απαντηση σου απλα τα 270 για πακετο εναμιση χρονου μου φαινουνται πολλα!!!

Η nintendo μας εχεις συνηθισει σε ποιοτηκους τιτλους!!!!Metroid,Zelda αλλα και Third Party μου εχει κανει ιδιατερη εντυπωση το Devils Third καθως μου αρεσουν και τα κλασσικα αλλα και mature only games.

Θα ηθελα να πιστευω σε καποια ανακοινωση ενος νεου RPG αλλα και καποιου Metroid.

Οχι πως φυσικα δεν μου αρεσουν τα Mario αλλα πλεον εχουν γινει πολυ casual θα ελεγα!

Ισως καποιο Mario οπως Mario 64,Mario Galaxy θα ηταν ενδιαφερον.

Επισης τα επερχομενα games που περιμενω ειναι καποιο Pokemon παιχνιδι(ειδα για ενα Fighting απο τους δημιουργους του Tekken αν δεν κανω λαθος) και το Megami Tensei X Fire Emblem.

https://www.youtube.com/watch?v=8EF92j3g1pE :'(

Δεν ειναι Must τιτλος το Splatoon? :( :P

• Like 2

Δεν ειναι Must τιτλος το Splatoon? :( :P

Δεν το εχω αγορασει ακομη και βασικα δεν ξερω αν θα το αγορασω.Ειμαι περισσοτερο του single player παρα του multi.Αλλα εχεις δικιο αυτο δεν αναιρει το γεγονος οτι ειναι καλο παιχνιδι και θα επρεπε να το βαλω στην λιστα. :-)

Ελεγα και εγω να τσιμπησω το Origins λογω της χαμηλης τιμης αλλα οντως διαβαζα τα χειροτερα απο πλευρας Frame drops και για αυτο και για το City και το αφησα. Ελπιζω στο Mass Effect να ειναι λιγο καλυτερα τα πραγματα.

Το Mass Effect θυμάμαι πως έτρεχε χειρότερα κι από την έκδοση του PS3, η οποία ήταν ήδη οριακά playable. Σίγουρα μπορείς να το παίξεις κάπου καλύτερα και μαζί με τα προηγούμενα installments, γιατί να το κάνεις στο WiiU;

Το Mass Effect θυμάμαι πως έτρεχε χειρότερα κι από την έκδοση του PS3, η οποία ήταν ήδη οριακά playable. Σίγουρα μπορείς να το παίξεις κάπου καλύτερα και μαζί με τα προηγούμενα installments, γιατί να το κάνεις στο WiiU;

Η έκδοση του U ήταν στη μέση. Καλύτερη από του PS3 και χειρότερη από του Χ360. Κατά τα άλλα ναι, το mass effect αξίζει να το παίξεις μαζί με τα υπόλοιπα αλλού που είναι ολοκληρωμένη σειρά. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...