NickTG Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δυστυχως ο faboyσμος σου και τα κολληματα σου δεν σε αφηνουν να διαβασεις καθαρα και μεταφραζεις σε κολλημα την αποψη.Το εχω ξαναδει το εργο πολλες φορες.Eτσι καπως λειτουργει οταν εχεις παρωπιδες. Όντως είμαι κολλημένος. Για αυτό άλλωστε έχω κονσόλες μόνο τις Nintendo.... Ποιες κονσόλες είπαμε έχεις; Το πόρισμα το βλέπω εδώ: Δυστυχως τα κολληματα καποιων,δεν τους επιτρεπουν να δεχτουν την διαφορετικη αποψη.Που τελικα ειναι και πιο κοντα στην πραγματικοτητα.
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 sheik σιγουρα λεμε το ιδιο, Εκει που εισαι εντελως λαθος, ειναι στο 60%-80% που λες οτι αντλει το ΑC3. Εντελως αυθαιρετο συμπερασμα. Κι εγω σου λεω πως αντλει το 80% απο το PS3 και το 60% απο το WiiU. Αυτο ειναι πολυ πιθανοτερο απ'οτι το αντιστροφο(μη ξεχνας ξαναλεω τα 1080@60 τα οποια ειναι μεγαλη υποθεση, σχεδον το Αγιο Δισκοποτηρο αυτη τη στιγμη στα games ) Οι αριθμοι φυσικα και δεν αντιστοιχουν στην πραγματικοτητα,αλλα δεν ειναι αφθαιρετο συμπερασμα,αλλα γεγονος το οτι το ps3 στα multiplatform δεν χρησιμοποιει τα spu's του Cell(το δυνατο χαρτι του ps3).Πως λοιπον λες οτι φτανει στο 80% το AC. Σκεψου οτι τα spu's του cell που το killzone2 για παραδειγμα χρησιμοποιησε το 50% κανουν εργασιες της καρτας γραφικων.Οταν στο AC ειναι στο 0 η χρηση τους για τα γραφικα,φυσικα και θα παρει ελαχιστα απο την κονσολα.Γι αυτο και ειναι συνηθως χειροτερα τα multi απο το 360. Aν θες την αποψη μου αν το παιχνιδι και το πως αυτο εχει δημιουργηθει(οχι πανω στον Cell) ως multiplatform τιτλος, ταιριαζει περισσοτερο στην αρχιτεκτονικη του wiiυ τοτε day οne θα αντλει περισσοτερα απο το wiiu. Επισης το ''ειναι αρχη ακομα'' ισχυει περισσοτερο για δυνατοτητες κονσολας που πηγαινουν σε ανεξερευνητα μονοπατια.Το wiiu ακολουθει ενα ηδη γνωστο μονοπατι.Δεν εχει εχουν πολλα να μαθουν οι devs.Δεν ξερω αν γινομαι κατανοητος.Σιγουρα ομως θα ειναι καλυτερα τα πραγματα στο μελλον Όντως είμαι κολλημένος. Για αυτό άλλωστε έχω κονσόλες μόνο τις Nintendo.... Ποιες κονσόλες είπαμε έχεις; Καλα αυτο το παραμυθι το εχω ξαναδιαβασει.Το να εχεις ολες τις κονσολες δεν σε κανουν περισσοτερο αντικειμενικο(και ο αποκλειρος τις εχει).Αν διαφωνεις σε κατι απαντας.Εγω δεν εδειξα ουτε σε ενα σημειο οτι ειμαι απολυτος σε μια αποψη για το wii.Την αποψη μου ειπα. Οσο για το quote που και καλα εδειξε οτι ειμαι απολυτος.Μαλλον εψαχνες να βρεις την ευκαιρια,γιατι παραπανω δεν εδειξα ποτε κατι τετοιο.Aφου εγραψα οτι ειναι πιο κοντα στην πραγματικοτητα αυτο που υποστηριζω και ειναι απολυτο αυτο, ποια ειναι η πραγματικοτητα η δικη μου?Την διαβασες?Ειναι απολυτη? Ασε που αυτο πηγαινε περισσοτερο για αλλο πραγμα και για αλλους..
hollow_83 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Καλα μη χαλιεστε κι'ολας, η ουσια ειναι μια, μακαρι να εχει καλα παιχνιδακια και να κρατησει στο χρονο. Το αν το καθε παιχνιδι χρησιμοποιει το 5 ή το 100% δεν εχει καμμια σχεση με την καθ'αυτη απολαυση των παιχνιδιων.
Vole Maulder Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Εχει πλάκα πάντως που έχετε κολλήσει να κάνετε συγκρίσεις και να βγάζετε συμπεράσματα βάσει ενός παιχνιδιού που ούτε το έχετε δει ακόμα, πέρα από promo videos, ούτε ήταν και η τελευταία λέξη στον τεχνικό τομέα στις προηγούμενες εκδόσεις του και σίγουρα δεν ήταν, με ό,τι "γυαλιά" και να το δεις, ό,τι καλύτερο είχε να προσφέρει το PS360. Ακόμα και στα multiplatform. Αυτά. Συνεχίστε
ikaruga24 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Πάρ' τ' αυγό και κούρευ' το Και στην αγγλικην, take the egg and mow it. Πραγματικα κατανατα αστειο το γεγονος οτι καποιοι αναρωτιουνται ακομα κατα ποσο ισχυροτερο ειναι το WiiU απο σημερινες κονσολες. Ειναι τοσο ισχυροτερο οσο του επιτρεπει να τρεχει thirdparty τιτλους που στις σημερινες κονσολες τρεχουν με 720p30frames (με το ζορι) στα 1080p60 frames. Χρειαζεσαι περισσοτερες πληροφοριες απο αυτο? Πραγματικα σας ενδιαφερει τοσο πολυ για την τελικη δυναμη του μηχανηματος που ετσι και αλλιως δεν προκειται να καταλαβετε στα χαρτια ποτε? Και το PS3 στα -χαρτια- ειναι σιγουρα τουλαχιστον 2 φορες ισχυροτερο απο το Χ360 αφου το πρωτο παραγει περιπου 1.8 TFLOPS ενω το Χ360 ουτε το 1 TFLOP δεν πιανει. Στην πραξη ομως?
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Ο καθενας το βλεπει διαφορετικα ikaruga. Εμενα δεν μου λενε κατι αυτα,εσενα σου λενε. Οσο για το τελευταιο.Στην πραξη δεν θα το μαθεις ποτε,γιατι μονο 5 στουντιος ασχοληθηκαν.Γι αυτο και δεν θα μαθεις πως θα ετρεχε στην πραξη το AC στο ps3 στο μεγιστο των δυνατοτητων του.Οπως καταλαβαινεις αυτη η κουβεντα δεν εχει κανενα νοημα. Εγω το μονο που υποστηριζω ειναι θα δουμε στο μελλον τι ισχυει.Μπορει να ειναι περισσοτερο δυνατο απ'οσο νομιζεις και εσυ.Μπορει να ειναι λιγο δυνατοτερο απο 360 και ισαξιο με ps3.Ολα παιζουν. Τα γραπτα μενουν ,οποτε καλο ειναι να μην εισαι απολυτος.(οπως δεν ειμαι και εγω,ασχετα απο το οτι διαφωνουμε σε καποια πραγματα).
GeorgeVls Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Και στην αγγλικην, take the egg and mow it. Πραγματικα κατανατα αστειο το γεγονος οτι καποιοι αναρωτιουνται ακομα κατα ποσο ισχυροτερο ειναι το WiiU απο σημερινες κονσολες. Ειναι τοσο ισχυροτερο οσο του επιτρεπει να τρεχει thirdparty τιτλους που στις σημερινες κονσολες τρεχουν με 720p30frames (με το ζορι) στα 1080p60 frames. Χρειαζεσαι περισσοτερες πληροφοριες απο αυτο? Πραγματικα σας ενδιαφερει τοσο πολυ για την τελικη δυναμη του μηχανηματος που ετσι και αλλιως δεν προκειται να καταλαβετε στα χαρτια ποτε? Και το PS3 στα -χαρτια- ειναι σιγουρα τουλαχιστον 2 φορες ισχυροτερο απο το Χ360 αφου το πρωτο παραγει περιπου 1.8 TFLOPS ενω το Χ360 ουτε το 1 TFLOP δεν πιανει. Στην πραξη ομως? Σωστά, αλλά ας μην ξεχνάμε το πιο σημαντικό. Τα παιχνίδια είναι port. Υπάρχει αυτή η μεγάλη διαφορά σε port τίτλους. Φαντάσου τι θα γίνει όταν βγάζουν παιχνίδια για το wii u! Και όλη αυτή η συζήτηση χωρίς να γίνει καν αναφορά στο gamepad. Φανταστείτε ένα rpg με inventory στο gamepad, φανταστείτε να ψάχνετε κουτιά στο gamepad και να βλέπετε στη tv το zombie να σας πλησιάζει, φανταστείτε να παίζετε platform και εσείς με το gamepad να βοηθάτε τους υπόλοιπους παίχτες να ξεπεράσουν τα εμπόδια που θα παίζουν με τα χειριστήρια του wii, φανταστείτε να κλείνει η tv και να συνεχίζετε το παιχνίδι μόνο στο gamepad κτλ Παιδιά κακά τα ψέμματα όλα δείχνουν ότι το wii u θα κάνει παπάδες και δεν θα ξέρουμε από που μας ήρθε. Όλα δείχνουν μια πρωτώγνορη εμπειρία gaming που θα μας μείνει αξέχαστη. Και πάνω που θα γίνεται όλο αυτό το party θα σκάσουν μύτη και τα παιχνίδια της N zelda, metroid, xenoblade κτλ με γραφικά και gameplay από άλλο πλανήτη και ποιος παπάς και ποιος κουμπάρος θα λέμε μετά. 1
Vole Maulder Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Φανταστείτε τα παιχνίδια που θα κάνουν έστω κάτι που θα έχει νόημα με το χειριστήριο (των 150 ευρώ) να μη μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού Προσπαθώ, γενικά, στη ζωή μου να μην είμαι πολύ κυνικός άνθρωπος, επειδή δεν έχει πλάκα έτσι, αλλά τα ίδια λέγονταν για το Wii και το controller του, και τα έλεγα ακόμα κι εγώ τότε, και τελικά ήταν απλώς μια ενόχληση στα περισσότερα παιχνίδια. Και εκείνο δεν ήταν απλώς ένα touchpad. Αντέγραψαν/προσάρμοσαν και οι άλλοι δύο τις ταρζανιές της Ν, που είχαν τα μεγάλα στούντιο και ήταν οι κύριες πλατφόρμες, και κανείς δεν ασχολήθηκε. Γιατί άραγε; Ισως κάτι να σημαίνει το ότι η συζήτηση γίνεται χωρίς αναφορές σε αυτό, όπως λες. Συμφωνώ, πάντως, ως προς την πρωτόγνωρη εμπειρία που θα μείνει αξέχαστη. Για τους λόγους ίδωμεν.
GeorgeVls Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Φίλε Vole Maulder 1 οι τίτλοι που θα βγουν στο wii u από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του υποστηρίζουν το gamepad, νομίζω όλοι και αν όχι οι περισσότεροι, οπότε ξεπερνάμε κατά πολύ τα δάχτυλα του ενός χεριού 2 το wii με το ενοχλητικό controller όπως λες είναι πρώτο σε πωλήσεις, καλά κάνεις και σε ενοχλεί αλλά πρόβλημά σου 3 το ότι οι άλλοι αντέγραψαν/προσάρμοσαν όπως λες τις ταρζανιές της N κάτι σημαίνει αυτό και μάλλον κάτι παραπάνω ξέρουν από σένα χωρίς να θέλω να σε προσβάλω.
naruto14 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Φίλε Vole Maulder 1 οι τίτλοι που θα βγουν στο wii u από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του υποστηρίζουν το gamepad, νομίζω όλοι και αν όχι οι περισσότεροι, οπότε ξεπερνάμε κατά πολύ τα δάχτυλα του ενός χεριού 2 το wii με το ενοχλητικό controller όπως λες είναι πρώτο σε πωλήσεις, καλά κάνεις και σε ενοχλεί αλλά πρόβλημά σου 3 το ότι οι άλλοι αντέγραψαν/προσάρμοσαν όπως λες τις ταρζανιές της N κάτι σημαίνει αυτό και μάλλον κάτι παραπάνω ξέρουν από σένα χωρίς να θέλω να σε προσβάλω. Για να μην μπερδεύουμε τα πράγματα. Ένα ποσοστό των πωλήσεων του Wii ήταν από άτομα που δεν είχαν ξαναπιάσει video games στα χέρια τους και τους άρεσε η ιδέα του motion gaming. Στους περισσότερους hardcore gamers όμως αυτή η ιδέα δεν άρεσε για αυτό την καταδικάζουν πολλοί.
Basilisc Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Για να μην μπερδεύουμε τα πράγματα. Ένα ποσοστό των πωλήσεων του Wii ήταν από άτομα που δεν είχαν ξαναπιάσει video games στα χέρια τους και τους άρεσε η ιδέα του motion gaming. Στους περισσότερους hardcore gamers όμως αυτή η ιδέα δεν άρεσε για αυτό την καταδικάζουν πολλοί. Οπότε τι πρέπει να κάνουνε; Να απαγορευτεί στον κόσμο που δεν τον θεωρούμε hardcore gamer να ξαναακουμπήσουν κονσόλα; Να απαγορευτεί στον κόσμο που δεν έχει ξαναακουμπήσει κονσόλα να προσπαθήσει να πιάσει μία στα χέρια του; Να απαγορευτεί στις εταιρίες να προσπαθούν για καινοτομίες; Να κλειδώσουμε το σχεδιασμό του hardware και του χειριστηρίου; Να απαγορευτεί στις εταιρίες να ξαναβγάλουν παιχνίδι που δεν απευθύνεται στους hardcore gamers;
naruto14 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Οπότε τι πρέπει να κάνουνε; Να απαγορευτεί στον κόσμο που δεν τον θεωρούμε hardcore gamer να ξαναακουμπήσουν κονσόλα; Να απαγορευτεί στον κόσμο που δεν έχει ξαναακουμπήσει κονσόλα να προσπαθήσει να πιάσει μία στα χέρια του; Να απαγορευτεί στις εταιρίες να προσπαθούν για καινοτομίες; Να κλειδώσουμε το σχεδιασμό του hardware και του χειριστηρίου; Να απαγορευτεί στις εταιρίες να ξαναβγάλουν παιχνίδι που δεν απευθύνεται στους hardcore gamers; Μόνος σου τα σκέφτηκες όλα αυτά? Γιατί δεν βλέπω κανείς να πρότεινε κάτι τέτοιο.
GeorgeVls Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο για το wii από το IGN The Last Days of Wii: The Origin of a Revolution http://uk.ign.com/articles/2012/08/29/the-last-days-of-wii-the-origins
ikaruga24 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Φανταστείτε τα παιχνίδια που θα κάνουν έστω κάτι που θα έχει νόημα με το χειριστήριο (των 150 ευρώ) να μη μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού Προσπαθώ, γενικά, στη ζωή μου να μην είμαι πολύ κυνικός άνθρωπος, επειδή δεν έχει πλάκα έτσι, αλλά τα ίδια λέγονταν για το Wii και το controller του, και τα έλεγα ακόμα κι εγώ τότε, και τελικά ήταν απλώς μια ενόχληση στα περισσότερα παιχνίδια. Και εκείνο δεν ήταν απλώς ένα touchpad. Αντέγραψαν/προσάρμοσαν και οι άλλοι δύο τις ταρζανιές της Ν, που είχαν τα μεγάλα στούντιο και ήταν οι κύριες πλατφόρμες, και κανείς δεν ασχολήθηκε. Γιατί άραγε; Ισως κάτι να σημαίνει το ότι η συζήτηση γίνεται χωρίς αναφορές σε αυτό, όπως λες. Συμφωνώ, πάντως, ως προς την πρωτόγνωρη εμπειρία που θα μείνει αξέχαστη. Για τους λόγους ίδωμεν. Ναι αλλα με τη διαφορα οτι αλλο το motion gaming και αλλο ενα εξελικτικο universal συστημα που ολοι μπορουν να χρησιμοποιησουν με ανεση για το οτιδηποτε. Σκεψου οτι απο πλευρας WiiU ειμαστε κοντα στο να εξαλειψουμε ενοχλητικες πληροφοριες που κλαταρουν το UI μας και να μεταφερουμε τα παντα στη δευτερη οθονη οπως και να κανουμε αμεσες αλλαγες μεσα απο το gamepad χωρις παυση και τετοια. Το παραδειγμα ηδη αναφερθηκε, φαντασου να εχεις ενα RPG που εχει το χαρτη του στο controller οπως επισης και τα items και λοιπα ολα αμεσα προσβασιμα στο τσακ μπαμ. Θυμαμαι που το Dragon Quest 8 στο PS2 ειχε τεραστιο θεμα με το inventory management λογο της φυσης του. Αν αυτο το παιχνιδι υπηρχε στο WiiU θα ηταν απλα τελειο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα