gkalas Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Ναι δεν έχει καθόλου ΑΑ αλλά δε με εχει απασχολήσει καθόλου. Είναι αυτό που λέμε οτι αν το gameplay είναι εθιστικο δε σε απασχολεί τίποτα άλλο. Επίσης για τπυς στραβους που δε βλέπουν πάνω απο 30 fps θα ήθελα να τους ρωτήσω αν βλέπουν το ίδιο την κίνηση στην Inkopolis με την κίνηση μέσα στο παιχνίδι. Καλύτερο αντιπροσωπευτικο δείγμα της διαφοράς 30vs60 fps δε νομίζω να υπάρχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Εγω τα πα και στο Metallica και στο θεμα του Ps4. Κατα τα αλλα η Nintendo που δεν εχει τιτλους και οι αλλες κονσολες που ειναι τουμπανες απο θεμα Hardware που θα βγαζανε παιχνιδια. Αλλα ετσι ειναι οταν επαναπαυεται η Sony απο τις τεραστιες πωλησεις,παρε και το Delay του Uncharted 4 για να πλασαρει και αλλα Remastered. Αλλωστε βγηκε και η δικαιολογια. Δεν τα παιξατε στο Ps3(μα τι στο καλο ολοι οι κατοχοι Ps4 μονο Xbox360 ειχαν πριν????!!!!)παρτε και αλλα remastered. Ενω η Nintendo ειναι μακραν η κερδισμενη αυτης της γενιας. Τοσα ποιοτικα exclusive που εχει βγαλει ως τωρα οι αλλες 2 εταιριες ουτε με γυαλια δεν τα βλεπουν. Οσο για το Splatoon σε ενα πραγμα μονο βιαστηκανε ειναι αληθεια,και αυτο ειναι στο Release του παιχνιδιου χωρις πολλα mode. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkalas Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Το release έπρεπε να είχε γίνει με 10 πίστες και 4 modes.Το καλό είναι οτι εκεί που πήγα να βαρεθω το turf wars μου έβγαλε τα Ranked battles και έχω λιώσει το κορμί μου εκεί πέρα. Είναι εκπληκτικος τίτλος που με λύπη μου βλέπω να μη στηρίζεται απο κάποιους γνωστούς μου κατόχους wiiu.Τελικα σε κάποιους αξίζουν Cod και assassins creed κάθε χρόνο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Το release έπρεπε να είχε γίνει με 10 πίστες και 4 modes.Το καλό είναι οτι εκεί που πήγα να βαρεθω το turf wars μου έβγαλε τα Ranked battles και έχω λιώσει το κορμί μου εκεί πέρα. Είναι εκπληκτικος τίτλος που με λύπη μου βλέπω να μη στηρίζεται απο κάποιους γνωστούς μου κατόχους wiiu.Τελικα σε κάποιους αξίζουν Cod και assassins creed κάθε χρόνο. Ειπα στον αδερφο μου να παω να το παρω,του εδειξα στο Youtube λιγο gameplay και μου λεει οτι ειναι για παιδια. Βεβαια οπως εχω πει απο παιχνιδια δεν πολυ ασχολειται πιο πολυ κανενα Nba,Pro,fifa για να παιζει με κανενα φιλο του(και Mario Kart που του εδειξα εγω και του αρεσε ομως ). Πες και τι παιχνιδια παιζουν κυριως οι γνωστοι κατοχοι Wii U σου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkalas Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Ρε μια χαρά έχουν ολα τα platforms, δεν είναι απο τους αιμοσταγεις συγχρονους gamers ποτ χωρίς αίμα θεωρούν το παιχνίδι φλώρικο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apple64 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Πόσες φορές σας έτυχε να μην μπορείτε να βρείτε παίχτες στο online του Splatoon; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkalas Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Εμενα μια και την επόμενη βρήκε.Γενικα δεν έχω αντιμετωπισει πρόβλημα με το on line. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
metallica 13 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 κανα δυο τρεις φορες αλλα γενικα ειναι πολυ κομπλε η κατασταση!βρισκει διαρκως και δεν εχω και καμια γραμμαρα!λιγο lag εχω αλλα νταξει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rib21 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Χαχαχα ετσι λενε ολα τα φλωρακια θελω αιματα και ειναι για παιδια και οταν ερχονται σπιτι και τα λιωνω σε Nintendo land smash bros και Mario kart κανουν σαν 2χρονα... Sent from my lovely Lumia 535 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Gamings first PG bukake simulator! Εντάξει...ΠΕΘΑΝΑ λέμε :D 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Devils Third, Αύγουστο τελικά. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BaronDavis Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Μολις ξεκινησα το Zombi U.Η αληθεια ειναι πως το παιχνιδι με μπερδεψε λιγο...Καθε φορα που χανω ξεκιναω παλι απο την αρχη με διαφορετικο χαρακτηρα.λολ τι γινεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkalas Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Ναι και πρέπει να πας να πάρεις τα πράγματά σου απο το zombie που σε σκότωσε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Ναί, είσαι one-hit kill.. Και χάνεις τα πράγματά σου.. Και για να τα βρείς, πρέπει να βρείς τον χαρακτήρα που είχες και να τον σκοτώσεις.. Κάτι που έκανε ένας φίλος μου που του έδωσα την κονσόλα, και δεν είχε τίποτα πάνω του.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BaronDavis Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Περιεργο .Και το παιχνιδι ποτε τερματιζεται?Πρεπει δηλαδη να μεινεις ζωντανος με εναν χαρακτηρα για καποια συγκεκριμενη ωρα?Και σε περιπτωση που δεν βρω καποιον τι γινεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα