Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators

βρηκα τυχαια οτι το fifa15 εχει κυκλοφορησει στο wii ως legacy edition

Κι αφού κυκλοφορεί έτσι για το Wii γιατί δεν κυκλοφορεί γιατί δεν κυκλοφορεί και στο WiiU?

Ας κάνω ένα wild guess: Επειδή το Wii έχει 100m established base, ενώ το WiiU 10m;

Άσε που τα παιχνίδια του Wii παίζουν στο WiiU, οπότε μπορείς να παίξεις FIFA και στο WiiU!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Beddazled με vdsl και ethernet και εγώ αλλά δεν έχω σχεδόν κανένα θέμα με το online. Παιζω ασταμάτητα και 2-3 φορές με έχει πετάξει έξω και μια δε μου έβρισκε κόσμο με τίποτα.Ειμαι level 16 οπότε καταλαβαινεις οτι έχω παίξει πάρα πολλά παιχνίδια.

Μιας και δεν υπάρχει topic για το Nintendo NX, θα ποστάρω εδώ.

Κυκλοφορεί μια φήμη (μέσω μιας απο τις μεγαλύτερες εφημερίδες της Ιαπωνίας), οτι το ΝΧ θα χρησιμοποιεί λειτουργικό android.

Rumor: Nintendo's Next Console Will Use Android

• Moderators

Μιας και δεν υπάρχει topic για το Nintendo NX, θα ποστάρω εδώ.

Κυκλοφορεί μια φήμη (μέσω μιας απο τις μεγαλύτερες εφημερίδες της Ιαπωνίας), οτι το ΝΧ θα χρησιμοποιεί λειτουργικό android.

Rumor: Nintendo's Next Console Will Use Android

Μας γαμ*σες την ψυχολογία τώρα. Χειρότερα νέα δεν μπορούσες να ποστάρεις.

Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι το επόμενο σύστημα της N δεν θα είναι x86. Πάλι ηλιθιότητες κάνουν. Εκτός αν έχει δύο OS's που το βλέπω χλωμό. :(

Ελπίζω να καταλαβαίνεις την διαφορά, γιατί αυτό το πράγμα γίνεται συνέχεια εδώ μέσα και ναι, είναι πισώπλατο θάψιμο όταν ο άλλος δεν γνωρίζει καν ότι τον θάβεις πίσω από την πλάτη του. Δεν είναι ηθικό όπως λες κι εσύ.

Πισώπλατο θάψιμο το βλέπεις εσύ, ίσως γιατί σκέφτεσαι με τον ίδιο τρόπο.

Μια χαρά ενημέρωση είναι λογικά και ηθική υποχρέωση προς κάποιον που ίσως δεν ξέρει να ψάξει αλλού και το δει εδώ.

Nick, σταμάτα να μου προσάπτεις ανυπόστατες κατηγορίες. Νομίζω συμφωνήσαμε πιο πάνω με τον NobodyRankXV ότι δεν είναι ηθικά σωστό να σχολιάζεις κάποιον πίσω από την πλάτη του.

Gkalas, ποτέ δεν σου έχει βγάλει το error που ανέφερα; Περίεργο.

Ελπίζω να βελτιώσουν τους servers και να βάλουν κάνα party chat στο OS (πολύ καιρό έχει να βγει firmware update).

• Moderators

Σιγά μην είναι πισώπλατο θάψιμο να κριτικάρουμε ΔΗΜΟΣΙΑ τις ΔΗΜΟΣΙΕΣ αγγελίες που ποστάρει κάποιος.

Και βασικά, όσοι είμαστε γνώστες επιβάλλεται να το κάνουμε, αφενός για να προστατεύσουμε τον όποιο ανίδεο πάει να την πατήσει και αφετέρου μπας και ξεκαθαρίσουν κάποια στιγμή οι αγγελίες του σάιτ από ηλιθιότητες αυτής της μορφής. Είναι πάρα πολύ κουραστικό να ψάχνεις συγκεκριμένα πράγματα και να πρέπει να ψάχνεις μέσα στον αχταρμά που έχει δημιουργηθεί από ανθρώπους που υπερεκτιμούν την περιουσία τους. Δυο κλικ μακριά είναι το skroutz και το amazon, ας μάθουν να το χρησιμοποιούν για να ξεστραβωθούν πριν ποστάρουν αγγελίες.

Και κάτι άλλο, μήπως να ξεκινήσουμε νήμα για το Nintendo NX, για να έχουμε μαζεμένα τα rumors;

• Like 1

Το τι συμφωνήσατε μου είναι αδιάφορο.

Δεν σημαίνει άλλωστε πως είναι και σωστό.

Ο σχολιασμός τιμών είναι απαραίτητος στην ελεύθερη αγορά. Έτσι δουλεύει.

Όποιος θέλει μπορεί να μπαίνει στο θέμα και να βλέπει και τα σχόλια.

Τότε προτείνω να σχολιάζουμε και τις Κατίνες... Δημοκρατία δεν έχουμε;

Δεν με ενδιαφέρει αν ο άλλος πουλάει €1000 το Wii του. Στην χειρότερη θα μείνει απούλητο. Δεν έχω καμία καούρα να το παίξω Κίμων Κουλούρης και να βάλω διατίμηση σε είδη πολυτελείας όπως οι κονσόλες.

Και κάτι άλλο, μήπως να ξεκινήσουμε νήμα για το Nintendo NX, για να έχουμε μαζεμένα τα rumors;

Πήρα την πρωτοβουλία και άνοιξα. :)

Αν κάποιος mod διαφνωνεί, ας πράξει ανάλογα.

Τότε προτείνω να σχολιάζουμε και τις Κατίνες... Δημοκρατία δεν έχουμε;

Δεν με ενδιαφέρει αν ο άλλος πουλάει €1000 το Wii του. Στην χειρότερη θα μείνει απούλητο. Δεν έχω καμία καούρα να το παίξω Κίμων Κουλούρης και να βάλω διατίμηση σε είδη πολυτελείας όπως οι κονσόλες.

Σχολίασε ότι θες. Δεν σημαίνει πως δεν θα έχεις άδικο. Όπως τώρα άλλωστε.

Δεν νομίζω να ζήτησε κανείς από εσένα κάτι τέτοιο.

Αντίθετα εσύ ζητάς από τους άλλους να σταματήσουν αυτό που κάνουν.

Τόσο έντονα μάλιστα που θα έλεγε κανείς πως έχεις κάποιο συμφέρον για να το κάνεις.

• Like 1

Ναι, έχω μια στοίβα Wii U games για πούλημα, έχω πάντα άδικο κι εσύ πάντα δίκιο.

Όσο και να κλαίγεστε εδώ μέσα, δεν θα κατεβάσει κάνεις τις τιμές του. Και η Nintendo τρώει κράξιμο που δεν κάνει price drop στο Mario Kart DS, αλλά δεν αλλάζει η στάση της. Μην έχουμε double standards.

Περιμένω τώρα να πει κάποιος ότι έχω συμφέρον με την Nintendo και τα λέω αυτά...

Ο μόνος που κλαιγεται μέχρι τώρα είσαι εσύ για τους κακομοιρους που τους θαβουν πισώπλατα. :lol:

Αδιάφορο το αν θα ρίξουν τις τιμές τους. Η ενημέρωση να μην την πατήσει κανείς αξίζει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...