bedazzled Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δεν θέλω να στο χαλάσω, αλλά στο PC έχει πεθάνει προ πολλού η αγορά μεταχειρισμένων... οπότε καλά σου είπα για PS4, επειδή εκεί τα σκοτώνουν τα μεταχειρισμένα παιχνίδια (ξέρεις, αυτά που είναι σε δισκάκια). Στο PC έχουν πάθει Steamίτιδα/digitalίτιδα. Δεν ξέρουν τι πάει να πει δισκάκι πλέον (δυστυχώς).Αυτά και τέλος το offtopic. Αν έχεις να πεις κάτι εντός θέματος, πες το. Ακριβώς επειδή είναι ελεύθερη αγορά ο καθένας μπορεί να σχολιάζει και τις αγγελίες.Ίσως έτσι να γλιτώσει και κανένας που δεν ξέρει. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται κανείς Ρομπέν των Δασών Αγγελιών... είναι δουλειά του αγοραστή να ψάξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δεν νομίζω να είναι κανενός θέμα το τι θα κάνει. Εκτός αν θες να πουλάς στις ίδιες τιμές με τα καινούρια και στο χαλάει. Άλλωστε ένα από τα σημεία που μπορεί να ψάχνει ο αγοραστής είναι αυτό το θέμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δεν θέλω να στο χαλάσω, αλλά στο PC έχει πεθάνει προ πολλού η αγορά μεταχειρισμένων... οπότε καλά σου είπα για PS4, επειδή εκεί τα σκοτώνουν τα μεταχειρισμένα παιχνίδια (ξέρεις, αυτά που είναι σε δισκάκια). Στο PC έχουν πάθει Steamίτιδα/digitalίτιδα. Δεν ξέρουν τι πάει να πει δισκάκι πλέον (δυστυχώς). Αυτά και τέλος το offtopic. Αν έχεις να πεις κάτι εντός θέματος, πες το. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται κανείς Ρομπέν των Δασών Αγγελιών... είναι δουλειά του αγοραστή να ψάξει. Προφανως και στο Pc εννοω τις Digital αγορες.Αλλωστε τα περισσοτερα παιχνιδια retail στην pc εκδοση αρκετες φορες ουτε manual δεν εχουν μεσα. Υπαρχουν βεβαια και καποιες ελαχιστες περιπτωσεις οπως Witcher 3, Gta V κλπ που το Retail κουτι ειναι λιγο πιο πλουσιο εσωτερικα και δινουν και τιποτα Extra. Οσο για το τελευταιο που γραφεις,αν ισχυαν ετσι τα πραγματα θα ηταν και διαφορετικες οι τιμες που θα βλεπαμε στις αγγελιες(αν δηλαδη ο καταναλωτης ηταν πιο ενημερωμενος/ψαγμενος σε αυτα). Γιαυτο αλλωστε και δεν σχολιαζω πχ τιμες για Amiibo ή για κονσολα Wii/αξεσουαρ κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NobodyRankXV Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Αυτό με τις αγγελίες και μένα μου την δίνει και να σας πω την αλήθεια ΟΚ μπορεί ο άλλος να βάλει ότι τιμή θέλει αλλά και γω μπορώ να ενημερώσω άλλους τι τιμή μπορεί να το βρει και καινούργιο που είναι το πρόβλημα εγώ πχ θα θελα να βοηθήσω κάποιον από δω μέσα και γενικώς να βρει κάτι πιο φθηνό και να μην δώσει τσάμπα λεφτά παραπάνω , δεν είναι ότι την βλέπες ρομπέν των δασών απλά το βρίσκω κατά την γνώμη μου ηθικά σωστό 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Μάγκες λέτε στο Ε3 να πούνε τίποτα για το Pokken tournament ?? Ή δύσκολο ;; Νομιζω παντως οτι οι περισσοτεροι πλεον θελουν επιτελους να δουν το περιβοητο νεο Starfox καποιο gameplay μιας και το παιχνιδι βγαινει φετος και ακομα δεν εχουμε δει τιποτα Ισως ανακοινωσουν και νεα Mods για το Splatoon. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bedazzled Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δεν νομίζω να είναι κανενός θέμα το τι θα κάνει. Εκτός αν θες να πουλάς στις ίδιες τιμές με τα καινούρια και στο χαλάει. Ευχαριστώ για την «έγνοια», αλλά δεν σκοπεύω να πουλήσω παιχνίδια του Wii U. 1) Οσο για το τελευταιο που γραφεις,αν ισχυαν ετσι τα πραγματα θα ηταν και διαφορετικες οι τιμες που θα βλεπαμε στις αγγελιες(αν δηλαδη ο καταναλωτης ηταν πιο ενημερωμενος/ψαγμενος σε αυτα). 2) Γιαυτο αλλωστε και δεν σχολιαζω πχ τιμες για Amiibo ή για κονσολα Wii/αξεσουαρ κλπ. 1) Καμία σχέση. Στο είπα πιο πάνω. Προσφορά και ζήτηση. Wii U έχει 3 κι ο κούκος στην Ελλάδα. PS4 έχει κι η Κουτσή Μαρία. Αποτέλεσμα; Το PS4 έχει φτηνότερα μεταχειρισμένα από το Wii U λόγω μεγαλύτερης προσφοράς. Αν δεν σ' αρέσει η πραγματικότητα, μπορείς να μετακομίσεις σε καμία Ιαπωνία. 2) Καλά, αν υποθέσουμε ότι πουλήσει κανείς κανά Amiibo €200, δεν νομίζω να μην το σχολιάσεις... ΥΓ: Στην ερώτησή μου περί online κανείς δεν φιλοτιμήθηκε να απαντήσει, ε; Και μετά θέλετε και πιο τακτική συμμετοχή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NobodyRankXV Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Νομιζω παντως οτι οι περισσοτεροι πλεον θελουν επιτελους να δουν το περιβοητο νεο Starfox καποιο gameplay μιας και το παιχνιδι βγαινει φετος και ακομα δεν εχουμε δει τιποτα Ισως ανακοινωσουν και νεα Mods για το Splatoon. Άντε να δούμε ;ρ απλός η ιδέα του pokken tournament μου άρεσε πολύ γιατί θα θελα πολύ να δω κάποιο αξιόλογο pokemon game πάλι σε κονσόλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bedazzled Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Αυτό με τις αγγελίες και μένα μου την δίνει και να σας πω την αλήθεια ΟΚ μπορεί ο άλλος να βάλει ότι τιμή θέλει αλλά και γω μπορώ να ενημερώσω άλλους τι τιμή μπορεί να το βρει και καινούργιο που είναι το πρόβλημα εγώ πχ θα θελα να βοηθήσω κάποιον από δω μέσα και γενικώς να βρει κάτι πιο φθηνό και να μην δώσει τσάμπα λεφτά παραπάνω , δεν είναι ότι την βλέπες ρομπέν των δασών απλά το βρίσκω κατά την γνώμη μου ηθικά σωστό Υπάρχει τόπικ προσφορών. Ο casual/άσχετος που συνήθως θα την πατήσει δεν πρόκειται να μπει στο νήμα του Wii U. Στις προσφορές όμως θα μπει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NobodyRankXV Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Υπάρχει τόπικ προσφορών. Ο casual/άσχετος που συνήθως θα την πατήσει δεν πρόκειται να μπει στο νήμα του Wii U. Στις προσφορές όμως θα μπει. όταν όμως γράφει εδώ για κάποιο συγκεκριμένο παιχνίδι και ρωτάει και ψάχνετε , εδώ θα του απαντήσω δεν θα πάω να του απαντήσω στις προσφορές αγαπητέ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Υπάρχει τόπικ προσφορών. Ο casual/άσχετος που συνήθως θα την πατήσει δεν πρόκειται να μπει στο νήμα του Wii U. Στις προσφορές όμως θα μπει. Τα μονα πραγματα που εχουν ανεβει στο topic προσφορων απο πλευρας Wii U ειναι για Wii U premium,και μια φορα για Zelda Windwaker για λιγες ωρες που ηταν στα 30ευρω απο Κωτσοβολο. Ευχαριστώ για την «έγνοια», αλλά δεν σκοπεύω να πουλήσω παιχνίδια του Wii U. 1) Καμία σχέση. Στο είπα πιο πάνω. Προσφορά και ζήτηση. Wii U έχει 3 κι ο κούκος στην Ελλάδα. PS4 έχει κι η Κουτσή Μαρία. Αποτέλεσμα; Το PS4 έχει φτηνότερα μεταχειρισμένα από το Wii U λόγω μεγαλύτερης προσφοράς. Αν δεν σ' αρέσει η πραγματικότητα, μπορείς να μετακομίσεις σε καμία Ιαπωνία. 2) Καλά, αν υποθέσουμε ότι πουλήσει κανείς κανά Amiibo €200, δεν νομίζω να μην το σχολιάσεις... ΥΓ: Στην ερώτησή μου περί online κανείς δεν φιλοτιμήθηκε να απαντήσει, ε; Και μετά θέλετε και πιο τακτική συμμετοχή... Οσο για το τελευταιο που γραφεις ειναι υποτιθεται καποιου ειδους απειλη για να φοβηθουμε?? Μηπως φταιει στο οτι το συγκεκριμενο υπολοιπο μισο Post το συμπληρωσες αργοτερα??? Για το Online παντως και συγκεκριμενα για το Splatoon υπηρχαν θεματα απο το Demo που ειχε βγει μεχρι και σημερα,και ακομα και στα Reviews που ειδα εχει αναφερθει οτι υπαρχει θεματακι ειτε με Disconnects ειτε με μεγαλες ουρες αναμονης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bedazzled Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 όταν όμως γράφει εδώ για κάποιο συγκεκριμένο παιχνίδι και ρωτάει και ψάχνετε , εδώ θα του απαντήσω δεν θα πάω να του απαντήσω στις προσφορές αγαπητέ Συμφωνώ. ΑΝ ρωτάει κάποιος. Όχι όμως «σήμερα δεν είχα τίποτα καλύτερο να κάνω, πήρα σβάρνα τις αγγελίες για Nintendo και ποστάρω για κουτσομπολιό/θάψιμο, χωρίς να με έχει ρωτήσει κανείς». Ελπίζω να καταλαβαίνεις την διαφορά, γιατί αυτό το πράγμα γίνεται συνέχεια εδώ μέσα και ναι, είναι πισώπλατο θάψιμο όταν ο άλλος δεν γνωρίζει καν ότι τον θάβεις πίσω από την πλάτη του. Δεν είναι ηθικό όπως λες κι εσύ. Στείλε του ένα PM καλύτερα να δηλώσεις την δυσαρέσκειά σου, αντί να ποστάρεις στο forum το ίδιο πράγμα συνέχεια. 1) Οσο για το τελευταιο που γραφεις ειναι υποτιθεται καποιου ειδους απειλη για να φοβηθουμε?? Μηπως φταιει στο οτι το συγκεκριμενο υπολοιπο μισο Post το συμπληρωσες αργοτερα??? 2) Για το Online παντως και συγκεκριμενα για το Splatoon υπηρχαν θεματα απο το Demo που ειχε βγει μεχρι και σημερα,και ακομα και στα Reviews που ειδα εχει αναφερθει οτι υπαρχει θεματακι ειτε με Disconnects ειτε με μεγαλες ουρες αναμονης. 1) Φιλαράκο ωραίο το αστειάκι σου, αλλά έκανα νέο post και μου το κόλλησε στο παλιό... οπότε το έκανα edit εκεί. Για 7000 posts θα έπρεπε να το γνωρίζεις αυτό. Ή κάνω λάθος; 2) Άλλο πράγμα ρώτησα. Δεν μπαίνει καν στο online, εξού και το error code. Τα disconnects/matchmaking είναι αφού μπεις στο online (αν σε αφήσει να μπεις ο υπερφορτωμένος server). Το matchmaking είναι ταχύτατο πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NobodyRankXV Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Ότι γίνεται γίνεται το χω παρατηρήσει η αλήθεια είναι αλλά σε πιάνει μια τρέλα με τα πολλά πολλά το ότι γίνεται πισώπλατα θα συμφωνήσω δεν είναι σωστό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Συμφωνώ. ΑΝ ρωτάει κάποιος. Όχι όμως «σήμερα δεν είχα τίποτα καλύτερο να κάνω, πήρα σβάρνα τις αγγελίες για Nintendo και ποστάρω για κουτσομπολιό/θάψιμο, χωρίς να με έχει ρωτήσει κανείς». Ελπίζω να καταλαβαίνεις την διαφορά, γιατί αυτό το πράγμα γίνεται συνέχεια εδώ μέσα και ναι, είναι πισώπλατο θάψιμο όταν ο άλλος δεν γνωρίζει καν ότι τον θάβεις πίσω από την πλάτη του. Δεν είναι ηθικό όπως λες κι εσύ. Στείλε του ένα PM καλύτερα να δηλώσεις την δυσαρέσκειά σου, αντί να ποστάρεις στο forum το ίδιο πράγμα συνέχεια. 1) Φιλαράκο ωραίο το αστειάκι σου, αλλά έκανα νέο post και μου το κόλλησε στο παλιό... οπότε το έκανα edit εκεί. Για 7000 posts θα έπρεπε να το γνωρίζεις αυτό. Ή κάνω λάθος; 2) Άλλο πράγμα ρώτησα. Δεν μπαίνει καν στο online, εξού και το error code. Τα disconnects/matchmaking είναι αφού μπεις στο online (αν σε αφήσει να μπεις ο υπερφορτωμένος server). Το matchmaking είναι ταχύτατο πάντως. Οσον αφορα το πρωτο που λες για Edit ισχυει αφου παραμεινεις στην σελιδα ή αν κανω refresh να εμφανιστει. Οταν εκανες edit το σχολιο σου ειχαν ηδη μεταφερθει σχολια στην επομενη σελιδα αρα μονο οποιος διαβαζε προηγουμενα σχολια μπορουσε να το δει. Οσο για την προταση που ανεφερες το εχω κανει ηδη. Πιο προσφατο παραδειγμα που πετυχα ειναι ατομο που πουλαγε το Watch Dogs για Wii U,πουλαγε την απλη εκδοση 45ευρω οταν ειχε το Public προσφορα την Special edition στα 29ευρω. Του δειχνω λοιπον τα σχετικα link απο Skroutz και μου λεει οτι η Special εκδοση δεν ειναι η κανονικη και το οτι η κανονικη κοστιζει ακριβοτερα,αρα για αυτο το λογο και η τιμη αυτη...... Οι τιμες ηταν ακριβως οπως ειναι τωρα http://www.skroutz.gr/c/1386/wii_u_games.html?keyphrase=watch+dogs+wii+u 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Άντε να δούμε ;ρ απλός η ιδέα του pokken tournament μου άρεσε πολύ γιατί θα θελα πολύ να δω κάποιο αξιόλογο pokemon game πάλι σε κονσόλα Ουτε καν. Εδώ καλα καλα δεν εχει βγει στα arcades. Εγω πιστεύω οτι αν έρθει σε κονσόλα της νιντέντο θα ειναι στην επόμενη της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimis888 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 βρηκα τυχαια οτι το fifa15 εχει κυκλοφορησει στο wii ως legacy edition Κι αφού κυκλοφορεί έτσι για το Wii γιατί δεν κυκλοφορεί γιατί δεν κυκλοφορεί και στο WiiU? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα