Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Metallica δε μπορούμε ακόμα να φτιάξουμε ομάδα. Ακομα και αυτό με update θα έρθει. Μπαίνω να σε βρω.

• Like 1
Δημοσ.

Το εχουμε πει απειρες φορες στο Insomnia, και σε αλλα προιοντα οτι απο την στιγμη που υπαρχουν 2  μηχανες αναζητησης(skroutz κυριως και δευτερο το Bestprice),δεν σου φταιει πχ κανενας αν πας και αγορασεις πχ το Super Mario Bros τωρα απο το Public 60ευρω οταν μπορεις να το παρεις απο αλλο καταστημα στην μιση τιμη http://www.bestprice.gr/item/2153090045/new-super-mario-bros.html?qid=32GTT8E63g8_d58c9&seq=2

Να ενα προσφατο παραδειγμα http://www.insomnia.gr/classifieds/videogames/wii/453931-super-mario-galaxy/  20ευρω για ΜΤΧ οταν σφραγισμενο εχει 19.50,και απο καταστημα ΜΤΧ 17ευρω.....

Δεν ήθελα να μπω σε λεπτομέρειες αλλά αυτό ακριβώς εννοούσα κι εγώ ! B)

Δημοσ.

Ρε παίδες ξεκολλήστε λίγο με τις τιμές! Ελεύθερη αγορά έχουμε, όσο θέλει θα πουλάει ο καθένας και αντίστροφα αγοράζει ο καθένας από όπου γουστάρει! Φτάνει πια η μίρλα... λες και με την κλάψα θα ρίξει κανείς τις τιμές (με πρώτη-πρώτη την Nintendo -εκεί γιατί δεν κράζουμε άραγε?-). Στην τελική τα παιχνίδια είναι είδος πολυτελείας (ω ναι), όχι είδος πρώτης ανάγκης, ειδάλλως θα υπήρχε διατίμηση (όπως στο εμφιαλωμένο νερό).

Εδώ μέσα μπαίνουμε να διαβάσουμε κανά νέο για το Wii U, όχι σχολιασμό των αγγελιών.

Δημοσ.

Ρε παίδες ξεκολλήστε λίγο με τις τιμές! Ελεύθερη αγορά έχουμε, όσο θέλει θα πουλάει ο καθένας και αντίστροφα αγοράζει ο καθένας από όπου γουστάρει! Φτάνει πια η μίρλα... λες και με την κλάψα θα ρίξει κανείς τις τιμές (με πρώτη-πρώτη την Nintendo -εκεί γιατί δεν κράζουμε άραγε?-). Στην τελική τα παιχνίδια είναι είδος πολυτελείας (ω ναι), όχι είδος πρώτης ανάγκης, ειδάλλως θα υπήρχε διατίμηση (όπως στο εμφιαλωμένο νερό).

Εδώ μέσα μπαίνουμε να διαβάσουμε κανά νέο για το Wii U, όχι σχολιασμό των αγγελιών.

Γιατι ειδες να λεω εγω να κανουμε ντου σε αυτους που πουλανε τα ταδε παιχνιδια στις ταδε τιμες???Καλως ή κακως πολλες επιλογες για την αγορα παιχνιδιων οπως πχ σε Pc δεν εχουμε για το Wii U αρα λογικο ειναι να γινεται κουβεντα για τα ΜΤΧ που ειδικα στις μερες μας ειναι η εννοια της VFM αγορας,κυριως επειδη δεν κυριαρχει στην Nintendo αυτη η καταντια με τα Dlc οπως στις αλλες 2 εταιριες.

Επισης για το παραπανω θα το δεχομουν απο ατομα πιο ενεργα στο Forum για να εχουν απαιτησεις για το τι θα γραφουμε στο θεμα του Wii U,φιλικα παντα. Αλλωστε δεν ειναι δα και τοσο δυσκολο να ανοιξεις ενα Gamespot/ign να δεις μηπως εχει βγει τιποτα καινουργιο(εχουν και ημερομηνιες με τα δημοφιλη παιχνιδια στην αρχικη σελιδα).Εμεις απο που νομιζεις ανεβαζουμε τις οποιες ειδησεις βρουμε??? Να και ενα παραδειγμα για νεο παιχνιδι απο Namco Bandai για το Wii U 

http://www.ign.com/articles/2015/05/31/bandai-namco-provides-first-look-at-project-treasure?utm_source=IGN%20hub%20page&utm_medium=IGN%20(front%20page)&utm_content=15&utm_campaign=Blogroll

Οσο για αυτο που λες για νεο θες να στο πω???Βγηκε το Splatoon! Αλλα οπως βλεπεις μονο ο Gkalas και ο Metallica το εχουν αγορασει,αρα τι σοι κουβεντα θες να γινεται.......

Μεχρι τουλαχιστον να ανακοινωθε τιποτα στην Ε3 http://e3.nintendo.com/σε 16 μερες το μονο νεο ειναι το Splatoon.

Και για τους συλλεκτες Amiibo επειδη δεν εμφανιζονται για καποιο λογο στο Skroutz,να και οι 2 φιγουρες του Splatoon http://www.bestprice.gr/search?q=splatoon

Δημοσ.

Έχεις πλάκα ρε φίλε... άκου κιόλας που θα μου την πεις ότι δεν είμαι ενεργό μέλος. Θα σου άρεσε να σου το παίξω πάλιουρας (μέλος από το 2003); Προφανώς όχι.

Το φόρουμ το διαβάζω ενεργά από όταν εσύ δεν υπήρχες εδώ μέσα... το ότι δεν συμμετέχω πολύ είναι επειδή έχω βαρεθεί κοκορομαχίες και λοιπές βλακείες. π.χ. πόσταρα κάτι στο νήμα του Vita και σφάζονται σαν τα σκυλιά από κάτω. Πήγαινε και δες αν δεν με πιστεύεις.

Το ξαναλέω: ελεύθερη αγορά & καπιταλισμό έχουμε, οπότε deal with it. Το να κράζεις τον καθένα πισώπλατα πραγματικά δεν ωφελεί σε κάτι. Παίξτε κανά παιχνιδάκι και αφήστε την γκρίνια. Ο άλλος π.χ. μπορεί να πουλάει τόσο τα παιχνίδια του για να πληρώσει το κωλοΕΝΦΙΑ. Εσύ το γνωρίζεις αυτό; Και γιατί να στα δώσει κοψοχρονιά; Στο χρωστάει;

Και να στο θέσω κι αλλιώς για το scalping: δες σε τι τιμές πουλάει το Amazon UK τις φιγούρες που λες και πες μου αν κάνει λάθος σαν επιχείρηση. Προσφορά και ζήτηση. Ο καθένας πουλάει όσο γουστάρει. Με την λογική σου η Nintendo θα πρέπει να πουλάει στις ίδιες τιμές με Sony/MS και να κάνει price drops (πράγμα που δεν κάνει). Προσφορά και ζήτηση. Deal with it.

Δημοσ.

κατσε ρε φιλε...και γω το πηρα :D με το squid...την πρασινη μυξα..

Ε ναι αλλα δεν το γραψες πιο πριν :P Ελεγα και εγω να περιμενω μπας και ανακοινωθει τιποτα για το καλοκαιρι(Starfox,Xenoblade κλπ κλπ)αλλα με βλεπω αυριο ή μεθαυριο να το παιρνω και εγω. Αλλωστε 45ευρω για παιχνιδι+Amiibo ειναι καλη τιμη :D Και απο οτι βλεπω το συγκεκριμενο δεν θα κυκλοφορησει μαλλον ξεχωριστα.

Δημοσ.

Έχεις πλάκα ρε φίλε... άκου κιόλας που θα μου την πεις ότι δεν είμαι ενεργό μέλος. Θα σου άρεσε να σου το παίξω πάλιουρας (μέλος από το 2003); Προφανώς όχι.

Το φόρουμ το διαβάζω ενεργά από όταν εσύ δεν υπήρχες εδώ μέσα... το ότι δεν συμμετέχω πολύ είναι επειδή έχω βαρεθεί κοκορομαχίες και λοιπές βλακείες. π.χ. πόσταρα κάτι στο νήμα του Vita και σφάζονται σαν τα σκυλιά από κάτω. Πήγαινε και δες αν δεν με πιστεύεις.

Το ξαναλέω: ελεύθερη αγορά & καπιταλισμό έχουμε, οπότε deal with it. Το να κράζεις τον καθένα πισώπλατα πραγματικά δεν ωφελεί σε κάτι. Παίξτε κανά παιχνιδάκι και αφήστε την γκρίνια. Ο άλλος π.χ. μπορεί να πουλάει τόσο τα παιχνίδια του για να πληρώσει το κωλοΕΝΦΙΑ. Εσύ το γνωρίζεις αυτό; Και γιατί να στα δώσει κοψοχρονιά; Στο χρωστάει;

Και να στο θέσω κι αλλιώς για το scalping: δες σε τι τιμές πουλάει το Amazon UK τις φιγούρες που λες και πες μου αν κάνει λάθος σαν επιχείρηση. Προσφορά και ζήτηση. Ο καθένας πουλάει όσο γουστάρει. Με την λογική σου η Nintendo θα πρέπει να πουλάει στις ίδιες τιμές με Sony/MS και να κάνει price drops (πράγμα που δεν κάνει). Προσφορά και ζήτηση. Deal with it.

Που κολλαει το ποιος ειναι πιο ενεργος απο παλια στο Forum με το Topic του Wii U????? Αυτο που μας ενδιαφερει εδω ειναι συζητηση κουβεντα/κουβεντα γυρω απο το Wii U(συμπεριλαμβανομενου και των Μτχ καθως οπως προανεφερα δεν εχουμε τις πολλες επιλογες στην αγορα τους). Επισης μην ξεχνας το οτι τις οποιες ειδησεις μπαινεις εσυ να διαβασεις τις ανεβαζουμε απο αλλα Forum,και τουλαχιστον στα αλλα Forum οι αλλοι πληρωνονται ενω εμεις οχι. 

Αλλωστε δεν νομιζω οτι ειναι δυσκολο να ανοιξεις 1-2 σελιδες ακομα γνωστων Site για ενημερωση.

Οσο για αυτο που γραφεις για κοκορομαχιες τι σχεση εχει αυτη την στιγμη με το Topic του Wii U??? Παλια επεφτε κραξιμο επειδη δεν υπηρχαν παιχνιδια.Τωρα ομως μια χαρα παιχνιδια υπαρχουν,και μαλιστα και για Online να παιξουμε παρεα. Αυτο πχ μπορουσες να το κουβεντιασεις αν εχεις την κονσολα δεν ειναι κατι το δυσκολο.

Οσο για την τιμη που γραφεις,ειδες να γραφω πουθενα να τους σπαμαρουμε να κατεβασουν τις τιμες ή κατι τετοιο??? Ουτε αυτο που γραφεις για πισοπλατο κραξιμο κολλαει καθως ουτως ή αλλως τα περισσοτερα ατομα που πουλανε Μτχ σε τιμες καινουργιων δεν σχολιαζουν καν στο Topic αυτο,ειναι κυριως σαν και εσενα περισσοτερο για κανενα νεο και αγγελιες.

Δημοσ.

Ε ναι αλλα δεν το γραψες πιο πριν :P Ελεγα και εγω να περιμενω μπας και ανακοινωθει τιποτα για το καλοκαιρι(Starfox,Xenoblade κλπ κλπ)αλλα με βλεπω αυριο ή μεθαυριο να το παιρνω και εγω. Αλλωστε 45ευρω για παιχνιδι+Amiibo ειναι καλη τιμη :D Και απο οτι βλεπω το συγκεκριμενο δεν θα κυκλοφορησει μαλλον ξεχωριστα.

ναι μονο ετσι για την ωρα θα κυκλοφορησει..Βρηκα και τα αλλα δυο αλλα δεν τρελαθηκα να σου πω την αληθεια...Ειναι ομορφα αλλα λιγο χαλαρωσα με την φαση amiibo..

Δημοσ.

Μάγκες λέτε στο Ε3 να πούνε τίποτα για το Pokken tournament ?? Ή δύσκολο ;;

Απο πλευρας Nintendo ολα να τα περιμενεις. Μενουμε μονο στο σιγουρο Star Fox και σε Xenoblade αρχικα μπας και πουν καμια επισημη ημερομηνια να ξερουμε τι να περιμενουμε(και για μενα και αρκετους αλλους μηπως δουμε και κανενα νεο Metroid :D).

• Like 1
Δημοσ.

"Που κολλαει το ποιος ειναι πιο ενεργος απο παλια στο Forum με το Topic του Wii U?????"

Όπου κολλάει και το παρακάτω:

"
Επισης για το παραπανω θα το δεχομουν απο ατομα πιο ενεργα στο Forum για να εχουν απαιτησεις για το τι θα γραφουμε στο θεμα του Wii U"

Μην προσπαθείς να βγεις από πάνω... "φιλικά πάντα".

Το κάνεις συνέχεια αυτό με τις αγγελίες, δεν είναι η πρώτη φορά, αλλιώς θα το αγνοούσα.

Όσο για τις τιμές, τα είπαμε: προσφορά και ζήτηση. Μην λέμε πάλι τα ίδια. Πάρε PS4 αν θες τιμές σκότωμα (λόγω μεγάλης προσφοράς). Την Nintendo θα την πληρώσεις χρυσή (one way or another) κι άμα σ' αρέσει.

---

Να ρωτήσω τώρα και κάτι σχετικό με το θέμα μας...

Μόνο εμένα μου βγάζει Error Code: 101-0502 (Could not connect to the server) τις μισές φορές που θα πάω να μπω online (Friends List/Splatoon);

Είναι τόσο υπερφορτωμένο το Nintendo Network; Η γραμμή μου είναι άψογη (ethernet + VDSL), οπότε σίγουρα δεν φταίει αυτό. Επίσης, οι πόρτες είναι ανοιχτές στο router.

Πραγματικά είναι πολύ σπαστικό πριν 10 λεπτά να έμπαινε κανονικά και τώρα τίποτα...

Δημοσ.

"Που κολλαει το ποιος ειναι πιο ενεργος απο παλια στο Forum με το Topic του Wii U?????"

Όπου κολλάει και το παρακάτω:

"Επισης για το παραπανω θα το δεχομουν απο ατομα πιο ενεργα στο Forum για να εχουν απαιτησεις για το τι θα γραφουμε στο θεμα του Wii U"

Μην προσπαθείς να βγεις από πάνω... "φιλικά πάντα".

Το κάνεις συνέχεια αυτό με τις αγγελίες, δεν είναι η πρώτη φορά, αλλιώς θα το αγνοούσα.

Όσο για τις τιμές, τα είπαμε: προσφορά και ζήτηση. Μην λέμε πάλι τα ίδια. Πάρε PS4 αν θες τιμές σκότωμα (λόγω μεγάλης προσφοράς). Την Nintendo θα την πληρώσεις χρυσή (one way or another) κι άμα σ' αρέσει.

Ναι προφανως οταν λεω πιο ενεργα ατομα εννοω στο topic του θεματος που ειμαστε. πχ αν γινοταν κουβεντα για το Splatoon ή για καποιο αλλο παιχνιδι και εγω σπαμαρα οσον αφορα το θεμα στις αγγελιες,θα ηταν λογικο να μου λεγανε τα παιδια που κουβεντιαζανε για το παιχνιδι να μην σπαμαρω γιατι ενοχλω την συζητηση/κουβεντα. 

Οσο για το '' το κανεις συνεχεια αυτο με τις αγγελιες'' που ειναι το προβλημα δεν καταλαβαινω. Το συγκεκριμενο μου το εχουν πει και αλλα ατομα απο το Forum,καλη ωρα σαν και σενα,που μπαινουν κυριως για αγγελιες μεσα αντε και για καμια ειδηση οτι οντως οι περισσοτερες αγγελιες ειναι τραγικες. 

Αν δεν σου αρεσει κατι απλα μην το διαβαζεις απλα ειναι τα πραγματα. Οσο για το τελευταιο που γραφεις δεν ισχυει ουτε κολλαει αυτο που γραφεις,γιατι αν θελω τιμες σκοτωμα παιζω σε Pc(οπως κανω αλλωστε εγω και αλλα παιδια).Σιγα μην χρυσοπληρωσω την Sony για να παιζω κατωτερα παιχνιδια,οχι ευχαριστω.

Δημοσ.

Ακριβώς επειδή είναι ελεύθερη αγορά ο καθένας μπορεί να σχολιάζει και τις αγγελίες.

Ίσως έτσι να γλιτώσει και κανένας που δεν ξέρει.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...