Vole Maulder Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Είναι ακόμα νωρίς; Μετά από καμιά 10ετία δηλαδή θα έχει περάσει αρκετός καιρός; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hk2004gr Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Όλων των εταιρείων τα παιχνίδια είναι ακριβά. Τουλάχιστον της nintendo είναι ολοκληρωμένα και χωρίς δεκάδες (εκατοντάδες; ) bugs και glitches, όπως κάποιων άλλων Σε αυτό έχεις δίκιο . Η διαφορά όμως είναι πως μετά από 2-3 μήνες οι τιμές πέφτουν .Έτσι από 70ε μπορείς να αγοράσεις ένα παιχνίδι με 30-35ε σε αντίθεση με την nintendo η οποία κρατά σταθερές τιμές. Εντύπωση μου κάνει πως το splatoon αρχίζει από 36ε !! Επίσης κι εδώ στην Ολλανδία οι τιμές είναι ανάλογες με αυτές στην Ελλάδα οπότε δεν θεωρώ πως είναι μόνο πολιτική της Nortec . Όσο για τα μεταχειρισμένα δεν μπορώ να πω πως έχω συναντήσει ιδιαίτερες αγγελίες ενώ τουλάχιστον στο Public της Γλυφάδας υπάρχουν μόλις 2 τίτλοι εδώ και πάρα πολύ καιρό . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Η νόρτεκ δεν καθορίζει τις τιμές των καταστημάτων, βέβαια αν πουλάει ακριβά, τότε και τα κτατστηματα θα εχουν και υψηλές τιμές, κάτι το οποίο,όμως δεν γνωρίζω. Για παιχνίδια ψώνιζε απο αμαζον France-Italy-Spain θα βρεις πολυ καλές τιμες για τς καινούργια παιχνίδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Όντως ίσως είναι η καλύτερη εποχή για αγορά wii u αλλά όσο καλή είναι η τιμή του τόσο ακριβά είναι τα παιχνίδια ! Είναι τραγικό που κατά μέσο όρο μιλάμε για 50ε το παιχνίδι ! Το μονο τραγικο ειναι που οντως λογω οικονομικης κρισης και λογω του οτι στην Ελλαδα μια ζωη μονο η Sony πουλαγε,δεν υπαρχουν καταστηματα με μεταχειρισμενα παιχνιδια του U,και οι περισσοτεροι στις αγγελιες την εχουν δει μην πω και εγω πως πουλωντας τα μεταχειρισμενα παιχνιδια σε τιμες κοντα σε αυτες των σφραγισμενων. Για να μην μιλησω οτι εχω πετυχει και ατομα που πουλανε παιχνιδια ακριβοτερα απο σφραγισμενα απο μαγαζια. Ελεος δηλαδη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hk2004gr Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Για να μην μιλησω οτι εχω πετυχει και ατομα που πουλανε παιχνιδια ακριβοτερα απο σφραγισμενα απο μαγαζια. Ελεος δηλαδη. Τώρα είπες μεγάλη κουβέντα . Το όλο θέμα γίνεται για ένα απλό λόγο κι αυτός είναι πως επειδή τα έχουν αγοράσει ακριβά χωρίς να έχουν ψάξει μέσω γνωστής σελίδας , τα δίνουν και ακριβά . Έτσι συνήθως βλέπεις και τις ίδιες τιμές . Ξέρω πως είναι αστείο αλλά αυτοί θα τα βλέπουν για αρκετό καιρό στα ράφια τους . Από τη στιγμή που αγοράζουμε καινούριο παιχνίδι είναι δεδομένο πως στην πώλησή του για αγορά άλλου θα χάσουμε ένα σημαντικό χρηματικό μέρος . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Το εχουμε πει απειρες φορες στο Insomnia, και σε αλλα προιοντα οτι απο την στιγμη που υπαρχουν 2 μηχανες αναζητησης(skroutz κυριως και δευτερο το Bestprice),δεν σου φταιει πχ κανενας αν πας και αγορασεις πχ το Super Mario Bros τωρα απο το Public 60ευρω οταν μπορεις να το παρεις απο αλλο καταστημα στην μιση τιμη http://www.bestprice.gr/item/2153090045/new-super-mario-bros.html?qid=32GTT8E63g8_d58c9&seq=2 Να ενα προσφατο παραδειγμα http://www.insomnia.gr/classifieds/videogames/wii/453931-super-mario-galaxy/ 20ευρω για ΜΤΧ οταν σφραγισμενο εχει 19.50,και απο καταστημα ΜΤΧ 17ευρω..... Οσο για το Splatoon γνωριζει κανεις ποτε ειναι η E3 της Nintendo για της παρουσιασεις των παιχνιδιων που θα βγουν???Αν πχ δεν βγει τιποτα αλλο για το καλοκαιρι τοτε το αγοραζω αμεσως μετα την Ε3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkalas Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Το καλοκαίρι βγαίνει και το Yoshi.Τσιμπα Splatoon απο τώρα να σε λιώσουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Την εβαψες που λεμε Μωρε με ψινει αλλα το κακο ειναι οτι εχει βγει και το W3 που και αυτο με ψινει Αν παντως το αγορασω πιο πολυ κοιταω για Amiibo bundle απο You. Τελικα μετα απο πολλη σκεψη ή σημερα ή την Δευτερα με βλεπω να ριχνω παραγγελια για http://www.skroutz.gr/s/6665688/Splatoon-Amiibo-Inkling-Squid-Wii-U.htmlαπο You ή Gameexplorers 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkalas Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Ναι παρα πολύ σκέψη. Στις μια το έγραψα στις μια και είκοσι το αποφάσισες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Ε βγηκα να κανω ενα τσιγαρο και λεω δεν γ&ται ας το παρω Παντως να τονισω αυτο που βλεπω και γραφει ενας στα σχολια απο το Review για το Ign '''fun-factor is highly underrated.''' Ποσο μα ποσο δικιο εχει. Γιατι το ιδιο λενε και πολλοι για το Voice chat. Τι να το κανεις το Voice Chat αν ειναι να ακους συνεχεια βρισιες και τιποτα αλλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
metallica 13 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 καλα δεν ειμαστε ολοι ζωα να βριζουμε κτλπ!η απουσια του voice chat ειναι αδικαιολογητη! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 καλα δεν ειμαστε ολοι ζωα να βριζουμε κτλπ!η απουσια του voice chat ειναι αδικαιολογητη! Μα ποτε δεν πανε με το πως λειτουργει η μειοψηφια αλλα πως λειτουργει η μαζα του League Of Legends(τι γραφεται κυριως στο Chat εδω),CoD,BF κλπ Ακομα πχ και στο Killzone 2 και 3 ή στα πιο παλια Call Of Duty εκτως απο τις βρισιες,αλλοι βαζανε μουσικη και μας σπαγανε τα νευρα. Εν μερη καλο ηταν να υπηρχε αλλα και που δεν το βαλανε σιγα τα αυγα για μενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkalas Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Ας βάζανε και ενα mute οι ηλιθιοι μωρέ. Με την ομάδα μου εγώ μέσα στο παιχνίδι θέλω να μιλάω.Θα σώσει την κατάσταση το Skype αλλά και πάλι είναι αδικαιολογητοι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag.patrick Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Χρειαζεται το chat ειναι απαραιτητο για αυτο το παιχνιδι....βασιζεται πολυ στο teamwork... θα μπορουσες να κανεις mute και τελος....αλλωστε νομιζω πως θα μπει γιατι ειναι απο τα βασικα μειον του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
metallica 13 Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2015 το πηρα το splatoon!οποιος το εχει και θελει να φταξουμε ομαδα ας με κανει add! darhe GR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα