Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για εμενα τελος η nintendo μεχρι να σταματησει να πεταει κουκλακια για funboys και να κυκλοφορησει τα παιχνιδια που υποσχεθηκε .

Τελικα συνδεθηκε κανεις σε αυτο το 1 hour ?

Τσίφος...

Splatoon_Testfire_670x359.jpg

Το θέμα του online είναι (δυστυχώς, ακόμα) προβληματικό για την Nintendo.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Για εμενα τελος η nintendo μεχρι να σταματησει να πεταει κουκλακια για funboys και να κυκλοφορησει τα παιχνιδια που υποσχεθηκε .

Τελικα συνδεθηκε κανεις σε αυτο το 1 hour ?

Ποια παιχνίδια υποσχέθηκε και δε τα κυκλοφόρησε;

Σκεφτομαι να παρω καποια στιγμη Wii U.Η κονσολα μετρα ηδη 3 χρονια στην αγορα με ελαχιστους καλους τιτλους περα του classic Mario και λοιπα.Αξιζει να την αγορασω.Και αν ναι.Θα γινει καποιο μεγαλο release μεσα στη χρονια?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σκεφτομαι να παρω καποια στιγμη Wii U.Η κονσολα μετρα ηδη 3 χρονια στην αγορα με ελαχιστους καλους τιτλους περα του classic Mario και λοιπα.Αξιζει να την αγορασω.Και αν ναι.Θα γινει καποιο μεγαλο release μεσα στη χρονια?

Στην ίδια θέση ήμουν κι εγώ . Με τελευταία κονσόλα της Nintendo το Ν64 πήρα την απόφαση να ξαναγοράσω Nintendo . Αγόρασα στις 23/5 το bundle με το mario kart - premium έκδοση στα 315ε . Επίσης πήρα zelda HD (γιατί δεν είχα gamecube) και Donkey Kong Tropical Freeze . 

Μετά τα πρώτα 15' gaming μετάνιωσα που δεν το είχα αγοράσει εξ αρχής . Eίμαι κάτοχος XBOX360 & PS3 . Τα παιχνίδια της Nintendo έχουν μια ποιότητα που δεν συναντάς αλλού μα κυρίως ξεχωρίζουν για το gameplay και τη διασκέδαση που προσφέρουν . Τα μοναδικά παιχνίδια με τα οποία είχα διασκεδάσει πραγματικά με πολύ γέλιο στις προαναφερθήσες κονσόλες ήταν το SouthPark (στο 360) ,το TIN-TIN και Ducktales remastered (ps3)

.

Ομολογουμένως έχω παίξει παιχνιδάρες και ποια να πρωτοπώ, αλλά πραγματική αθώα χωρίς άγχος και βία διασκέδαση είχα μόνο με τα συγκεκριμένα. Με το που έπαιξα ξανά όμως mario kart θυμήθηκα τι πάει να πει διασκέδαση & gaming by nintendo . ΟΜΟΡΦΑ παιχνίδια με όλη τη σημασία της λέξεως πλέον κάνει μόνο η Nintendo . Σε ps3 & xbox έπαιξα παιχνιδάρες αλλά όλες είχαν σαν κύριο θέμα τα τέλεια γραφικά (για την εποχή τους) και τη βία . Η ίδια η Νintendo έχει χάσει τον πόλεμο με τα γραφικά από την εποχή του gamecube ή ίσως να μην μπήκε και ποτέ . Αυτό που έκανε όμως ήταν να απευθυνθεί σε ένα άλλο κοινό το οποίο και έπραξε με απόλυτη επιτυχία . Μην ξεχνάμε πως η Nintendo είναι μια εταιρεία με μεγάλη ιστορία στην διασκέδαση και τα παιχνίδια κι αυτό είναι μια προίκα που φροντίζει να χρησιμοποιεί σωστά .Καλό και επιθυμητό είναι να υπάρχουν πολλές κονσόλες για τα γούστα του καθενός . Αλίμονο αν μείνει μονάχα πχ η Sony η οποία δεν πάει και καθόλου καλά οικονομικώς .

Μετά την αγορά έκανα μια έρευνα ανάλογα με το τι μου αρέσει και έφτιαξα μια λίστα με 12 games που ήδη κυκλοφορούν και θέλω να αγοράσω οπότε κι ερωτώ δεν είναι αρκετά ? 

- Mario Kart 8 --> Το πήρα

- Zelda HD --> Το πήρα

- super mario bros wiiu

- Donkey kong --> Το πήρα

- Super Luigi

- Super Smash bros

- Xenoblade Chronicles

- Pikmin 3

- Yoshi's Woolly world

- Zombi u

- Super Mario Bros 3D

- Lego City Undercover wiiU (επικό)

Σε αυτά θα έρθουν να προστεθούν τα 

1.Zelda που θα κυκλοφορήσει το 2016

2.Starfox 

και ποιος ξέρει τι άλλο ακόμα .

Σύνολο 14 μέχρι στιγμής . Το xbox το αγόρασα το 2008 κι από τότε έχω αγοράσει 24 παιχνίδια , το PS3 ήταν δώρο το 2012 κι έχω 16 games . Ο αριθμός είναι αυστήρα ανάλογος με το τι πραγματικά μου αρέσει να παίζω ενώ ποτέ δεν αγόρασα παιχνίδια απλά για να γεμίζω το ράφι μου. Το wi u έχει ήδη 12 παιχνίδια που με ενδιαφέρουν επομένως τι άλλο θέλω ? Είναι αρκετά κι ας ξέρω πως δεν θα παίξω ποτέ G.T.A. με αυτό .  Κόλλησα με τη φράση σου "με ελαχιστους καλους τιτλους περα του classic Mario και λοιπα"  Και θέλω φιλικά να σου απαντήσω ( πως κατ εμέ) για τον "Mario και λοιπά" θα αγοράσεις nintendo .Hardcore τιτλους δεν θα δεις παρά μόνο αν αποφασίσει η ίδια Nintendo να κάνει . Είναι γνωστό πως εδώ και αρκετά χρόνια πάσει από 3rd party developers .

Από την άλλη το xbox one & ps4 είναι στην αγορά περίπου 1,5 με 2 χρόνια και δεν μου έχουν δώσει ούτε 1 λόγο για να αγοράσω ένα από τα δύο . Λίγοι τίτλοι τους περισσότερους από τους οποίους μπορώ να τους πάιξω στις προηγούμενης γενιάς κονσόλες . Η διαφορά των γραφικών προς το παρόν είναι ελάχιστη και για μένα στο βαθμό που είναι δεν αποτελλεί παράγοντα για να παροπλίσω ps3 & xbox 360 .

Tο μόνο μειονέκτημα που έχει το wii U είναι πως παιχνίδι = 50αρικο κατά μέσο όρο ...

PS

Όλα τα παραπάνω τα λέει ένας gamer ετών 30....

Τα amiibo μου είναι αδιάφορα και δεν καταλαβαίνω γιατί τα αγοράζουν .

Επεξ/σία από Hk2004gr
  • Like 3

Μιλώντας για λιστες με παιχνιδια παμε αλλη μια τι υπαρχει διαθεσιμο αυτη την στιγμη για Wii U

Αρχικα απο Wii(ναι γιατι μπορεις και τα παιχνιδια του Wii να παιξεις αν δεν ειχες την κονσολα ή δεν προλαβες καποια απο αυτα)

Metroid Prime 3

Metroid Prime Trilogy

Super Mario Galaxy

Super Mario Galaxy 2

Donkey Kong Country Returns

Xenoblade Chronicles

The Legend Of Zelda Skyward Sword

The Legend Of zelda Twilight Princess

Μπορει να ξεχασα και κανενα δυο τιτλους :P

Για Wii U

Super Mario 3d world

New Super Mario Bros U

The Legend Of Zelda Windwaker HD

Mario Kart 8

Super Smash Bros U

Bayonetta 1+2

Donkey Kong Tropical Freeze

Monster Hunter 3 Ultimate

Captain Toad Treasure Hunter

Pikmin 3

Lego City Undercover

The wonderful 101

Hyrule Warriors

ZombieU

Και φετος περιμενουμε το Xenoblade Chronicles X το οποιο εχει ηδη βγει στην Ιαπωνια,το Starfox λογικα και το Splatoon.

Αν δεν ειναι αυτοι πολλοι τιτλοι τοτε τι ειναι????

Και ειδικα αν δουλευεις σκεψου ποσο χρονο θα σου παρει να παιξεις τους περισσοτερους απο αυτους τους τιτλους.

• Like 1

Και πολλούς και καλούς έχει. Αν δεν ειχες και wii οπως έγραψαν τα παιδιά και βάλεις και του wii τα παιχνίδια θες 3 χρόνια για να τα παίξεις όλα.

Μεσαιο δαχτυλο παντως απο την Capcom για αλλη μια φορα καθως για οσους δεν γνωριζουν ανακοινωθηκε το RE Zero για το 2016 για ps3/ps4,xbox360και One οπως και για Pc μετα την επιτυχια του 1.

Ξερω οτι θα πειτε οτι μπορουμε να το παιξουμε στο Wii U απο την Wii εκδοση αλλα ειναι θα ειναι κατωτερη ακομα και απο αυτη του ps3 για ενα παιχνιδι που ηταν exclusive για χρονια :(

Παιδια σαφως και εχω wii!!!!μαζι με ps3 και 360).Κοιταζω παντα να αγοραζω exclusives.Σαν νιντεντακιας απο μικρος η πρωτη κονσολα απο τις προηγουμενες γενιες που ειχα παρει πρωτα ηταν GameCube και Wii.Απλα παρατηρω πως αρκετα exclusives απο Mircosoft πχ μετα βγαινουν και για PC.Oποτε παμε στη Sony.Πλεον οι πιο πολυ τιτιλοι της βγαινουν θα βγουν και στο Xbox One(Kindgom Hearts,Final Fantasy,Metal Gear Solid).Συγνωμη αλλα σαν gamer 27 ετων Uncharted δε θα πιασω το θεωρω κοπια Tomb Raider!(εξαιρειται το The Last of Us,Demon Souls,Heavenly Sword και ακομα ελαχιστα!!!!

Απλα το σκεφτομαι για Wii U για 2 περιπτωσεις!

1 Το νεο Zelda ναι επιτελους OpenWorld

2Μηπως βγαλει κανενα RPG η Mistwalker του Mr Sakaguchi.

Aπλα απο εκει και μετα κλασσικα κανενα Metroid και αντε κανενα Exclusive RPG.

Η πλάκα είναι ότι την εποχή του PS2/GC τα Resident Evil στο GC θεωρήθηκαν εμπορικές αποτυχίες τη στιγμή που το σημερινό RE HD έχει λιγότερες πωλήσεις και θεωρείται "επιτυχία" έτσι ώστε να βγάλει και το Zero για HD remake. 

Crapcom με όλη τη σημασία της λέξεως. Η πλάκα είναι ότι υποστηρίζει επιλεκτικά την nintendo. Δείτε τα monster hunter παράδειγμα και το RE revelations όταν πρωτοβγήκε. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τη λογική της. Θεωρώ ότι και αυτή δεν θα αργήσει να μας το παίξει ένα Konami και να μας τελειώνει...

• Like 2

Απλα το σκεφτομαι για Wii U για 2 περιπτωσεις!

1 Το νεο Zelda ναι επιτελους OpenWorld

2Μηπως βγαλει κανενα RPG η Mistwalker του Mr Sakaguchi.

Aπλα απο εκει και μετα κλασσικα κανενα Metroid και αντε κανενα Exclusive RPG.

Είχα αγοράσει xbox επειδή είχα τρελαθεί με το gta 4 για κανένα άλλο λόγο . Μόλις το τερμάτισα βρήκα κι άλλους στην πορεία και συγκεκριμένα άλλους 23 . Θέλω να πω πως ακόμα και αν πορωθείς με 1 και μόνο παιχνίδι αξίζει να το πάρεις καθώς σίγουρα μετά θα βρεις κι άλλους τίτλους .

Επισκέπτης

Επισης στο wii u υπαρχει και το kirby rainbow curse και εχουν ανακοινωθει και τα SMTXFE και PROJECT ZERO ORACLE OF THE SODDEN RAVEN καθως και project giant robot, project treasure κτλ

Έρχεται Ευρώπη το Project Zero, πιο mature δε γίνεται. Επίσης θα δούμε σχεδόν σίγουρα και star fox στην Ε3.Βγηκε και κάποια βρώμα οτι ανανεωσε το όνομα Eternal Darkness αλλά τίποτα το σίγουρο.

• Like 1

Και καμια συνεχεια απο Okami θα ελεγε να βγει!Αναμενουμε για νεα games!

Επισης κανενα νεο σχετικα με πτωση της τιμης?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...