Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το Splatoon μου ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ! Είναι (ένα πολύ διασκεδαστικό) ΠΑΙΧΝΙΔΙ.

Η βούρτσα είναι εξαιρετικό όπλο για εμένα γιατί είμαι μάλλον μέτριος στο σημάδι. Παίζοντας, νομίζω πως η βούρτσα θα περάσει σε 2η μοίρα. Έχει σημαντικά μειονεκτήματα και γίνεσαι εύκολος στόχος με αυτή.

Υ.Γ. Έχω να παίξω action shooters από το Return to Castle Wolfenstein. Δεν μου αρέσουν. Τα περισσότερα έχουν εγκλωβιστεί σε μάχες που εξομοιώνουν ανθρώπινες μάχες του παρελθόντος ή του μέλλοντος. Έλεος με τους ναζί και τις σταυροφορίες στο διάστημα!

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Τώρα είδα κάτι που δε μου άρεσε καθόλου. Στο multiplayer για αρχή θα δώσουν μόνο 5 πίστες και οι υπόλοιπες θα έρχονται σιγά σιγά ως dlc.Πολυ λίγες. Επίσης για αρχή δε θα μπορείς να φτιάχνεις ομαδα με φίλους αλλά θα σε χωρίζει αυτό σε ομάδες δηλαδή μπορεί τη μια να είσαι με φίλο και στο επόμενο παιχνιδι ο φίλος να είναι αντίπαλος. Με το update του Αυγούστου θα μπορείς να φτιάχνεις δικιά σου ομάδα και να παίζεις συνεχώς με την παρέα σου.Αυτα είναι πολύ κουλά ρε παιδιά.

gkalas εχω τους ιδιους προβληματισμους . Ας ελπισουμε οτι τα dlc θα ειναι δωρεαν .

Απο leaderboards πως παει ? θα εχει τιποτα ωστε να σου κρατα το ενδιαφερον?

Αν ειχε και το καταραμενο το in game chat θα ηταν φοβερο για να παιζουμε παρεες ..

• Moderators

Τώρα είδα κάτι που δε μου άρεσε καθόλου. Στο multiplayer για αρχή θα δώσουν μόνο 5 πίστες και οι υπόλοιπες θα έρχονται σιγά σιγά ως dlc.Πολυ λίγες. Επίσης για αρχή δε θα μπορείς να φτιάχνεις ομαδα με φίλους αλλά θα σε χωρίζει αυτό σε ομάδες δηλαδή μπορεί τη μια να είσαι με φίλο και στο επόμενο παιχνιδι ο φίλος να είναι αντίπαλος. Με το update του Αυγούστου θα μπορείς να φτιάχνεις δικιά σου ομάδα και να παίζεις συνεχώς με την παρέα σου.Αυτα είναι πολύ κουλά ρε παιδιά.

Προφανώς δεν είναι έτοιμο το παιχνίδι για κυκλοφορία.

Ωστόσο, το βρήκα κι εγώ αρκετά διασκεδαστικό. Βέβαια δεν μπήκα σε βάθος γιατί δεν είχα χρόνο, αλλά είναι ευχάριστο για καινούριο IP. Πιστεύω ότι θα πάει καλά.

Σε λίγες μέρες κυκλοφορεί το παιχνίδι οπως λέει και ο φιλος πάνω. Το παιχνίδι σα gameplay σπέρνει αλλά οι πίστες είναι πολύ λίγες. Πάντως θα το τιμήσω day one.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δε γνωρίζω. Το θέμα είναι οτι το παιχνίδι δημιουργηθηκε με multiplayer φιλοσοφία και οι τύποι αποφάσισαν να φτιάξουν μόνο 5 πίστες;

Edit:Μολις διάβασα οτι τα dlcs θα είναι δωρεάν. Πολύ καλό αυτό.

Επεξ/σία από gkalas
  • Like 2

Ποσο πιο ακαταλαβιστικη μπορει να γινει η Nintendo ρε παιδια. Ποσο;

Παγκοσμια πρωτοτυπια, σε καθαροαιμο online game, δεν μπορεις λεει να φτιαξεις ομαδα και να παιξεις οπως γουσταρεις με τα φιλαρακια σου. Οχι, θα περιμενεις τον Αυγουστο για update. Μα ημαρτον...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...