Deargr Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Κανενα προβλημα με το online , μου εβρισκε συνεχεια ματσακια. Το παιχνιδι φαινεται πολυ εθιστικο, απλα εγω δεν μπορω να συνηθισω την στοχευση με το gyro του gamepad. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dekulinkgr Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 και μενα το online μια χαρα.Δεν υπηρχε κανενα προβλημα.3 ματσακια επαιξα.Καθολου lag.Αν και δεν ειμαι φαν των online shooters εντυπωσιαστικα.Βεβαια περιμενω να δω κριτικες για το single player του παιχνιδιου για να αποφασισω εαν θα αγοραστει ή οχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkalas Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 πρεπει να φταιει η γραμμη μου gkalas..! Δε ξερω αν παιζει ρολο που εχω Vdsl. Κανενα προβλημα με το online , μου εβρισκε συνεχεια ματσακια. Το παιχνιδι φαινεται πολυ εθιστικο, απλα εγω δεν μπορω να συνηθισω την στοχευση με το gyro του gamepad. Μπορεις να αλλαξεις τη στοχευση μεσα απο τα options. και μενα το online μια χαρα.Δεν υπηρχε κανενα προβλημα.3 ματσακια επαιξα.Καθολου lag.Αν και δεν ειμαι φαν των online shooters εντυπωσιαστικα.Βεβαια περιμενω να δω κριτικες για το single player του παιχνιδιου για να αποφασισω εαν θα αγοραστει ή οχι. Δε νομιζω οτι το single player θα κανει τη διαφορα.Το παιχνιδι απο την αρχη εχει στηριχτει στο multiplayer και μαλιστα δεν ειχανε σκοπο για single player αλλα μπηκε στην πορεια.Εγω το θελω καθαρα για multiplayer. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
metallica 13 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 υπαρχει τροπος να παιξουμε παρεα σαν ομαδα το βραδακι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkalas Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Δε νομίζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimyok Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 fun παιχνιδακι , αλλα ρε παιδια στα controls δεν την παλευω με τιποτα ... japs και usa μας @#$ ουτε ενα win ? Τι σοι matchmaking ειναι αυτο ολα στημενα :-P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkalas Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Γιατί δε τη παλεύεις; Μια χαρά είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimyok Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 πρωτη φορα παιζω shooter με motion controller ....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkalas Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Φίλε μου μπορείς να βάλεις στόχευση με το δεξι μοχλό στα options. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimyok Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 φτου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkalas Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Ε ναι ρε συ Αν δεν είχε τέτοια επιλογή θα το πέταγα την ιδια στιγμή. Λοιπον, το demo έλαβε τελος, με τα εξτρά οπλακια και power ups και τις πίστες που φαντάζομαι θα είναι μπολικες στην τελική έκδοση το παιχνίδι πάει για αγορα με την πρώτη και μάλλον θα λιώσω μαζί του.Το γούσταρα μέχρι αηδίας το demo. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimyok Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 μεχρι να το παρω πρεφα τελειωσαν τα match// Anyway thanks gkalas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
metallica 13 Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 πολυ καλο παιδια!ευτυχως αυτην την φορα δεν ειχα θεμα επαιξα καμια 10ρια ματσακια...εξακολουθω να πιστευω οτι οι βουρτσες ειναι πολυ op..μετα το πεμπτο ματς πηρα βουρτσα και εβγαινα πρωτος για πλακα!μου θυμισε φαση κοντοκανη καραμπινα στην beta του gears 3!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkalas Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Εγώ σε κάποια φάση με τη βούρτσα πέτυχα αντίπαλη ομάδα που με σκισανε και να φανταστείς οτι 3 άτομα απο την ομάδα ειχαμε βουρτσα και χάσαμε.Πιστευω οτι άμα μάθει κάποιος το παιχνίδι καλά, δε θα έχει πρόβλημα με τους βουρτσατους. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimyok Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Εγω ημουν sniper support ... Συνεχεια τα τελευταια match μας έπαιρναν φαλλαγκι με τις βούρτσες σε dt ... Aυτο θα πει ασε την καραμπινα πιασε τη βουρτσα . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα