Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν νομίζω πάντως και αυτός να το κάνει δωρεάν.

Αν δεν περίμενε να βγάλει κάμποσα αμφιβάλλω αν θα καθόταν να ασχοληθεί τόσο.

Από εκεί και πέρα διαφωνώ με τον τρόπο που το προσεγγίζει η Nintendo.

Εσύ δουλεύεις τσάμπα; Εννοείται ότι θέλει να βγάλει και χρήματα.

Για να πουμε ομως και του στραβου το δικαιο και για τον παραπανω δεν εχει οικονομησει και λιγα ειτε απο Youtube videos ειτε ακομα και απο το Twitch streaming.... Οχι οτι και η κινηση της Nintendo ειναι οτι το καλυτερο προφανως,αλλα πλεον ο συγκεκριμενος Youtuber δεν ειναι οπως παλια να πεις οτι πχ βγαζει τον μηνα 600ευρω και οντως τον ποναει να του παιρνει χρηματα η Nintendo. Αν πχ καποιος δει τι Gaming Set up εφτιαξε χαρη σε μας σε ενα απο τα Video στο Youtube θα παθει την πλακα του. Δηλαδη οι αλλοι που ανεβαζουν κανονικα Video με την Nintendo τι να πουν και αυτοι που βγαζουν και πολυ λιγοτερα τον μηνα απο αυτον.....

Βασικά το πόσα βγάζει δεν έχει καμία σημασία. Επίσης το τι έχει κερδίσει από την δουλειά που κάνει τόσο καιρό επίσης δεν έχει σημασία. Αυτό που έχει σημασία είναι το πως προσεγγίζει το θέμα η Nintendo και για άλλη μια φορά είναι 50 χρόνια πίσω. Από όπου και να το πιάσεις η Nintendo είναι λάθος.

Καλά κάνει και βγάζει βίντεο και θίγει το συγκεκριμένο θέμα. Το ίδιο θα πρέπει να κάνουν και άλλοι διάσημοι youtubers μήπως και αλλάξει τακτική. Που δεν το νομίζω, οι Ιάπωνες της Nintendo είναι κολλημένοι σε μια λογική που οι υπόλοιποι δύσκολα θα καταλάβουμε.

• Like 3
  • Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εσύ δουλεύεις τσάμπα; Εννοείται ότι θέλει να βγάλει και χρήματα.

Αφού λοιπόν είναι δουλειά να είναι προετοιμασμενος να πληρώσει τα εργαλεία που χρησιμοποιεί για αυτή και του φέρνουν λεφτά όπως κάνω και εγώ.

Δημοσ.

Αφού λοιπόν είναι δουλειά να είναι προετοιμασμενος να πληρώσει τα εργαλεία που χρησιμοποιεί για αυτή και του φέρνουν λεφτά όπως κάνω και εγώ.

Αυτό ακριβώς έκανε. Πήρε WiiU, ένα σωρό χειριστήρια και τα παιχνίδια. Δεν γκρίνιαξε για αυτό όμως.

• Like 1
Δημοσ.

λοιπον για εμας εδω  : Το demo θα ανεβεί live για περίοδο 1 ώρας στις ακόλουθες ώρες το Σάββατο 9 Μαίου: 06:00 ώρα Ελλάδος, 14:00 ώρα Ελλάδος και 22:00 ώρα Ελλάδος.Εε φανταζομαι κανεις δεν θα το επαιξε στις 6.Εγω λογικα θα μπορω στις 2.Παντως στο neogaf που το δοκιμασανε  ολοι δηλωνουν ενθουσιασμενοι.

Δημοσ.

Επαιξα ενα game στα πολυ γρηγορα. Διασκεδαστικοτατο φαινεται, νομιζω θα παει καλα εχει ολα τα φοντα. 

2 αρνητικα: Motion controls που ΕΥΤΥΧΩΣ απενεργοποιουνται διοτι το να κουνας περα δωθε το GamePad ειναι κουραστικοτατο(δε ξερω αν παιζεται και με wiimote το παιχνιδι, θα ηταν το ιδανικο) και οτι ειναι λιγο αργη η κινηση των χαρακτηρων. Θα ηθελα ειτε πιο γρηγορα να πηγαιναν ειτε να υπηρχε ενα run button.

Δημοσ.

Επαιξα ενα game στα πολυ γρηγορα. Διασκεδαστικοτατο φαινεται, νομιζω θα παει καλα εχει ολα τα φοντα. 

2 αρνητικα: Motion controls που ΕΥΤΥΧΩΣ απενεργοποιουνται διοτι το να κουνας περα δωθε το GamePad ειναι κουραστικοτατο(δε ξερω αν παιζεται και με wiimote το παιχνιδι, θα ηταν το ιδανικο) και οτι ειναι λιγο αργη η κινηση των χαρακτηρων. Θα ηθελα ειτε πιο γρηγορα να πηγαιναν ειτε να υπηρχε ενα run button.

Τα motion απενεργοποιουνται οποτε αρνητικο δεν υπαρχει πουθενα.Για την ταχυτητα το εχουν ετσι γιατι οταν βουτας στο μελανι τρεχει πολυ πιο γρηγορα.Στην τελικη μπορει να παιρνεις και κανα power up για να τρεχεις γρηγοροτερα.Παμε στην αποψη μου τωρα.

Δε το περιμενα τοσο καλο.Ειναι διασκεδαστικοτατο.Γινεται της μουρλης μεσα και στα 60fps για εμας που ειμαστε υπερηρωες και βλεπουμε περα απο τα 30 και δε μας αρεσει και ο κινηματογραφος.Απο κει και περα οποιος εχει το ρολό κανει οτι γουσταρει μεσα και ειναι αδικο αυτο.Θα πρεπει ειτε να ριξουν τη δυναμη του ειτε να επιτρεπουν σε καθε ομαδα μονο εναν παιχτη με ρολό.Θα αγοραστει day one και θα το λιωσω.Απολυτα ικανοποιημενος.

• Like 1
Δημοσ.

λιγο οp οποιος εχει βουρτσα...με το ζορι επαιξα τρια ματσακια δεν εβρισκε με τιποτα..κατα τα αλλα παιχνιδαρα ρε παιδια..τι ωραιες ιδεες ρε παιδι μου...μπραβο..!

• Like 1
Δημοσ.

Μettalica εγω ελιωσα.Ολη την ωρα μου εβρισκε ματσακια χωρις κανενα προβλημα.Το βραδυ θα ξαναμπω.Οπως λες και εσυ πολυ ομορφη ιδεα.Προβλεπω να παιρνει πολυ καλες κριτικες.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...