Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλα δεν εχει και τεραστιες διαφορες να πουμε την αληθεια.Δηλαδη δεν θεωρω οτι εφαγε τοσο downgrade το παιχνιδι σε σχεση με αλλα παιχνιδια.

Δημοσ.

διαφορες δεν εχει, διαβαζα αντιστοιχο αρθορ στο eg και ελελγαν οτι κρατανε 1280χ720 - 60 fps...για μενα μετραει ειδικα στο wiiu αυτο το πραγμα...και γενικα το downgrade που εγινε ειναι αποδεκτο και αναμενομενο....προτιμω downgrade στα γραφικα παρα framedrop και παπαριες...Συν της αλλης το παιχνιδι ειναι τεραστιο....

Δημοσ.

διαφορες δεν εχει, διαβαζα αντιστοιχο αρθορ στο eg και ελελγαν οτι κρατανε 1280χ720 - 60 fps...για μενα μετραει ειδικα στο wiiu αυτο το πραγμα...και γενικα το downgrade που εγινε ειναι αποδεκτο και αναμενομενο....προτιμω downgrade στα γραφικα παρα framedrop και παπαριες...Συν της αλλης το παιχνιδι ειναι τεραστιο....

Και εγω αυτης της αποψης ειμαι. Σιγουρα και το οπτικο κομματι παιζει το ρολο του,αλλα αν ειναι να εχουμε Framedrops οπως πχ του Bloodborne ή ακομα χειροτερα του FF XV demo(αν και Demo σιγουρα και το τελικο παιχνιδι σε 30fps θα τρεχει και θα φαει και αυτο Downgrade στα γραφικα γιατι ειναι Unplayable).

• Moderators
Δημοσ.

Δεν με ενδιαφέρουν τα γραφικά. Αν με ενδιέφεραν μόνο τα γραφικά, θα έπαιζα μόνο στο πισί μου και δεν θα είχα καν κονσόλα. Κι εγώ συμφωνώ ότι το παν είναι το framerate, κι ας χάνονται τα γραφικά.

Αυτό που ενδιαφέρει είναι η κοροϊδία. Αφού οι στούρνοι δεν υπήρχε περίπτωση να φτιάξουν το παιχνίδι που διαφήμιζαν, γιατί μας κοροϊδεύουν μέσα στα μούτρα μας; Ας έδειχναν το τωρινό τρέιλερ εξαρχής. Το οποίο είναι σαφέστατα downgraded από το αρχικό, αλλά τουλάχιστον είναι ειλικρινές.

• Like 1
Δημοσ.

Δυστυχως αυτη η κατασταση εχει γινει κανονας στην gaming βιομηχανια .

Ας μεινουμε στο οτι το Xenoblade ειναι παιχνιδαρα ακομη και με γραφικα 3DS και ας ελπισουμε οτι οι εταιρειες θα γινουν ποιο ειλικρινεις με τα προιοντα τους .

Βεβαια εχουμε και εμεις ενα μεριδιο ευθυνης με το hype και τις υπεροπροσδοκιες που επιζητουμε να μας προσφερουν οι εταιρειες.

• Like 2
Δημοσ.

Δυστυχως σχεδον ολες  οι εταιρειες μπηκαν σε αυτου του τυπου τις ανακοινωσεις-παρουσιασεις ..δεν ειναι θεμα μονο του Xenoblade..

Πολες μαλιστα δεν παρουσιαζουν το τελικο προιον πριν την κυκλοφορια και επιφυλασσουν μια αρνητικη εκπληξη στον χρηστη .

Τουλαχιστον στην δικη μας περιπτωση  ειναι ποιο σωστοι αφου μας το παρουσιαζουν πριν την κυκλοφορια .

Δημοσ.

Αν πράγματι ισχύει αυτό εγώ το θεωρώ upgrade και όχι downgrade. Βλέπεις εγώ ήμουν σίγουρος ότι θα κοίταζαν να μας δώσουν 720p30 για να καταφέρουν να αποδώσουν αυτό που είδαμε. Αν όμως καταφέρνει -πράγματι- να μας δώσει με αυτό το σχετικά μικρό και αδιάφορο downgrade ένα καλό 60άρι τότε συγνώμη παιδιά αλλά εγώ παίρνω περισσότερα από όσα υπολόγιζα (στον οπτικό τομέα). Ετσι και αλλιώς τα τελευταία gameplay video που έχουμε δει μόνο άσχημο δεν μπορώ να χαρακτηρίσω το παιχνίδι. 

Είναι όμως σίγουρα 60 frames; Ποιες είναι οι πηγές που το λένε αυτό; Οσο για τους στρούθους που λέτε ότι "μα ήταν προφανές ότι δεν θα μας έδιναν αυτό το οπτικό αποτέλεσμα" απλά να σας πω ότι παίζει να άλλαξε η κατεύθυνση του development, όπως ξέρετε τα 60 καρέ δεν είναι και ότι πιο εύκολο να γίνει και ειδικά σε έναν τίτλο που τρέχουν κάποιοι μηχανισμοί από πίσω σε ένα free-roaming περιβάλλον τέτοιων διαστάσεων. 

Στο κάτω κάτω ρε παιδιά τέτοιου είδους "downgrade" σε τέτοιο περιβάλλον είναι εξαιρετικά δύσκολο να ανιχνευθεί από οποιοδήποτε μάτι. Αν δεν το έβλεπα δηλαδή δίπλα δίπλα τώρα το comparison δεν θα μου γινόταν καν αντιληπτό το όλο θέμα γιατί πρόκειται για πραγματικά μικρή μείωση. 

Δημοσ.

A Disappointing Xenoblade Chronicles X Comparison

Η ίδια ιστορία για ακόμα μία φορά. Άλλο παιχνίδι βλέπουμε στις αρχές κι άλλο παιχνίδι παίρνουμε στο τέλος.

Λοιπόν βρήκα ευκαιρία και έκατσα και το διάβασα. Για τον φαλό το "άρθρο". Click bait του κερατά. Τα μισά από αυτά που λέει ως "downgrade" θα μπορούσε απλά να είναι από άλλη στιγμή/ώρα στο παιχνίδι (άκου εκεί λείπει το ρομπότ μέσα στο HANGAR ως downgrade) και τα υπόλοιπα 3/4 απλά να έχει αλλάξει η παλέτα χρωμάτων από το -outsourced- πρώτο reveal του τίτλου το 2013. Για όσους δεν το έχουν καταλάβει τα GAMEPLAY βίντεο που έχουμε στα χέρια μας είναι καλύτερα από παρουσίαση σε παρουσίαση.

Ναι οκ, χάρηκα, από το πρώτο target render που δεν φτιάχτηκε καν από την monolith soft με το μηδενικό gameplay προφανώς και θα υπάρχουν διαφορές από το κανονικό προϊόν ΜΕ gameplay. Μέχρι και το τελευταίο direct που είχαμε το παιχνίδι έχει μόνο βελτιώσεις και στην τελική ρε παιδιά εγώ σε καμιά των περιπτώσεων δεν το βλέπω άσχημο.

Αυτό που εγώ θέλω να μάθω είναι από αυτούς που μίλησαν για 60 frames που το διάβασαν; Μου φαίνεται απίθανο να ισχύει κάτι τέτοιο δεδομένου του μεγέθους και της πολυπλοκότητας του τίτλου. Ισως κάτι που χάθηκε στη μετάφραση να είναι, εγώ περιμένω σίγουρα 720p30. Είναι το λογικότερο και ρεαλιστικότερο target που μπορούν να θέσουν για ένα τέτοιο παιχνίδι.     

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

καλημέρα και καλή εβδομάδα . μια ερώτηση που ίσως έχει απαντηθεί .
τα παιχνίδια του ποδοσφαίρου γιατί δεν έχουν βγει για την κονσόλα  ?
μιλάω για pro fifa. και αν υπάρχει σκέψη για το 16 αν έχετε διαβάσει κάτι  .

• Moderators
Δημοσ.

καλημέρα και καλή εβδομάδα . μια ερώτηση που ίσως έχει απαντηθεί .

τα παιχνίδια του ποδοσφαίρου γιατί δεν έχουν βγει για την κονσόλα  ?

μιλάω για pro fifa. και αν υπάρχει σκέψη για το 16 αν έχετε διαβάσει κάτι  .

Αν σε ενδιαφέρει να παίζεις ποδοσφαιράκια, τότε το Wii U δεν κάνει για σένα. Δεν πρόκειται να βγουν ούτε το 2016.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...