HarryGrey Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Γεια σας.Μολις αγορασα και εγω Wii U και παρατηρησα οτι το καλωδιο του ac adapter της κονσολας ειναι χαλαρο και κουνιεται αρκετα(σε αντιθεση με το αντιστοιχο του Wii.)και συγκεκριμενα το καλωδιο που μπαινει στην πριζα.Η συσκευη δουλευει κανονικα.Και σε εσας ετσι ειναι η απλα το δικο μου εχει προβλημα?Επισης αμα χαλασει μπορω να βρω αλλο απο το internet?Α ναι ενα link θα βοηθουσε πολυ.Ευχαριστω! Δεν θυμάμαι πως ήταν στο wii, αλλά και στο δικό μου το wii u έτσι είναι και δεν αντιμετώπισα ποτέ κανένε πρόβλημα. Μην το σκέφτεσαι καθόλου, έτσι θα είναι κατασκευασμένο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basileios Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Καλησπέρα. Μια μικρη βοήθεια σας παρακαλω. Θελω να παρω για τα παιδια wiimote και θελω 4 τα λεφτα για τα original ειναι παρα πολλα. Ειδα οτι υπαρχουν σε μεγαλα site παραγγελίες με motion plus 2-1 . και αλλα διαφορα. Ηθελα αν καποιος εχει αγορασει κατι που ειναι συμβατο ας με στείλει ενα pm. Να παραγγείλω γιατι αλλιως ειναι δυσκολα. Και να παρω μαζι και μπαταρίες επαναφορτιζόμενες. Ευχαριστω και συγγνώμη που εκανα το ποστ εδώ και δεν άνοιξα νέο. Αλλα εδω πιστευω οτι καποιος θα με βοηθησει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FasolakiaMeTyri Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δεν θυμάμαι πως ήταν στο wii, αλλά και στο δικό μου το wii u έτσι είναι και δεν αντιμετώπισα ποτέ κανένε πρόβλημα. Μην το σκέφτεσαι καθόλου, έτσι θα είναι κατασκευασμένο. Ευτυχως thanks! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Καλησπέρα. Μια μικρη βοήθεια σας παρακαλω. Θελω να παρω για τα παιδια wiimote και θελω 4 τα λεφτα για τα original ειναι παρα πολλα. Ειδα οτι υπαρχουν σε μεγαλα site παραγγελίες με motion plus 2-1 . και αλλα διαφορα. Ηθελα αν καποιος εχει αγορασει κατι που ειναι συμβατο ας με στείλει ενα pm. Να παραγγείλω γιατι αλλιως ειναι δυσκολα. Και να παρω μαζι και μπαταρίες επαναφορτιζόμενες. Ευχαριστω και συγγνώμη που εκανα το ποστ εδώ και δεν άνοιξα νέο. Αλλα εδω πιστευω οτι καποιος θα με βοηθησει. Πρόσφατα πήρα 2 για να παιξω με την παρεα το Mario Party, αυτα ειναι http://www.ebay.com/itm/111476812701?redirect=mobile οταν ερθουν θα σε ενημερώσω. Καλη τιμη ε? 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basileios Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Πολυ καλα φιλε αλλα θα ειναι συμβατά? Εγω αυτο φοβάμαι ας μας πει ενας οτι πηρε και ειναι οκ τα παραγγέλνω αμέσως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FasolakiaMeTyri Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Να ρωτησω.Δεν γινεται να παιξεις Wii U με το pro controller(η με καποιος αλλο controller)εχοντας κλειστο τo Wii U Gamepad? Εαν παιζεις με το pro controller εχοντας σε φορτιση ταυτοχρονα το gamepad δεν χαλαει η μπαταρια του? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
efo355 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Πολυ καλα φιλε αλλα θα ειναι συμβατά? Εγω αυτο φοβάμαι ας μας πει ενας οτι πηρε και ειναι οκ τα παραγγέλνω αμέσως. Εγώ πήρα αυτό πριν 2 μήνες περίπου και είναι μια χαρά καμμία διαφορά από το αυθεντικό που έχω όσον αφορά το gaming. Διαφορετικο είναι λίγο στο προστατευτικό κάλυμα. Αν χρειαστώ και άλλο θα το ξανααγοράσω. http://www.ebay.com/itm/Built-in-Motion-Plus-Remote-Controller-Silicone-Case-Strap-for-Nintendo-Wii-/291326728967?hash=item43d46d1b07 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Να ρωτησω.Δεν γινεται να παιξεις Wii U με το pro controller(η με καποιος αλλο controller)εχοντας κλειστο τo Wii U Gamepad? Εαν παιζεις με το pro controller εχοντας σε φορτιση ταυτοχρονα το gamepad δεν χαλαει η μπαταρια του? Ναι μπορεις να κλεισεις την οθονη,οταν παιζεις(υπαρχουν και παιχνιδια που πριν αρχισεις στο γραφουν κιολας)αλλιως το κανεις χειροκινητα. Εγω πχ οταν παιζω με το Pro controller κλεινω την οθονη του Gamepad πιο πολυ για να μην με μπερδευουν οι 2 οθονες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FasolakiaMeTyri Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Ναι μπορεις να κλεισεις την οθονη,οταν παιζεις(υπαρχουν και παιχνιδια που πριν αρχισεις στο γραφουν κιολας)αλλιως το κανεις χειροκινητα. Εγω πχ οταν παιζω με το Pro controller κλεινω την οθονη του Gamepad πιο πολυ για να μην με μπερδευουν οι 2 οθονες Και πως μπορω να το κανω αυτο?χαχα Γιατι οταν παταω το κουμπι power off κλεινει γενικα το Wii U Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Αν θυμαμαι καλα πατας το Home Button του Gamepad και εκει πρεπει να εχει καποια απο τις επιλογες για Display ή στο Settings οταν εισαι στο παιχνιδι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basileios Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Εγώ πήρα αυτό πριν 2 μήνες περίπου και είναι μια χαρά καμμία διαφορά από το αυθεντικό που έχω όσον αφορά το gaming. Διαφορετικο είναι λίγο στο προστατευτικό κάλυμα. Αν χρειαστώ και άλλο θα το ξανααγοράσω. http://www.ebay.com/itm/Built-in-Motion-Plus-Remote-Controller-Silicone-Case-Strap-for-Nintendo-Wii-/291326728967?hash=item43d46d1b07 Του έστειλα μήνυμα και μου απαντησε πως δεν ειναι συμβατό. Για αυτο σας λεω. Τι κανω μην την πατήσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Αν o efo το πήρε για το WiiU τοτε πως γίνεται να μην δουλεύει? Αν το πηρε για το wii του τοτε ισως να εχει δίκιο ο πωλητής, αν και κουλο μ ακούγεται. Εγω στo WiiU θα τα δοκιμάσω πάντως.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basileios Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Θα μας πει. Να δούμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meloku Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Καλησπέρα. Μια μικρη βοήθεια σας παρακαλω. Θελω να παρω για τα παιδια wiimote και θελω 4 τα λεφτα για τα original ειναι παρα πολλα. Ειδα οτι υπαρχουν σε μεγαλα site παραγγελίες με motion plus 2-1 . και αλλα διαφορα. Ηθελα αν καποιος εχει αγορασει κατι που ειναι συμβατο ας με στείλει ενα pm. Να παραγγείλω γιατι αλλιως ειναι δυσκολα. Και να παρω μαζι και μπαταρίες επαναφορτιζόμενες. Ευχαριστω και συγγνώμη που εκανα το ποστ εδώ και δεν άνοιξα νέο. Αλλα εδω πιστευω οτι καποιος θα με βοηθησει. Είχα παρόμοιο πρόβλημα και εγώ γιατί ήθελα 3 wiimotes τόσο για το Sports Club (τέννις) όσο και για το Mario Party. Τελικά κατέληξα να παραγγείλω 3 μεταχειρισμένα (αλλά original) μαζί με τα nunchucks τους από Αμερική. Τιμές από 26-32$ το καθένα. Επειδή θα πάω την άλλη βδομάδα Αμερική ο ίδιος δεν ασχολήθηκα να ψάξω για sellers που στέλνουν και στην Ελλάδα, αλλά πιστεύω αν ψάξεις όλο και κάπου θα βρεις 4 μαζεμένα από τον ίδιο πωλητή για να μην έχεις πολλά ταχυδρομικά έξοδα. Έχω διαβάσει πολύ ανάμικτες κριτικές για τα διάφορα 3rd party wiimotes που κυκλοφορούν οπότε προτίμησα να ρισκάρω με κάτι μεταχειρισμένο παρά με κάτι που μπορεί να μην δουλεύει και καθόλου. Αυτό είναι ένα από τα 3 για παράδειγμα Site: http://www.ebay.com/itm/121602110926 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basileios Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 αυτό είναι που με προβληματίζει . βλέπω ότι τα παιχνίδια τα Mario που τους ενδιαφέρουν μπορούν να παίξουν και με Game Pro Controller. τι λέτε να κάνω ? και στην μια αλλα και στην άλλη τα έξοδα θα είναι πάνω κάτω τα ίδια . να τους πάρω wiimote με num η Game Pro Controller Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα