Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ελα μωρη τρελα...με πηρε ο υπνος με το tablet να βλεπω twitch...κοιμηθηκα γμτ...Ελα να τρελαθουμε λεμε , η νιντεντο βλεπω ξεκινησε να εκμεταλλευεται τους πορους της.....Αντε γμτ να ξυπνησει οπως πρεπει...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Διαβάζω γενικότερα από ορισμένους ότι το Fire emblem X shin megami δεν τους μοιάζει καθόλου για Fire emblem και ότι έχει πάρα πολύ το στοιχείο του Persona μέσα. Εγώ από τη μεριά μου θα πω ότι από άποψη artwork πράγματι ισχύει ότι μοιάζει πολύ με Persona παιχνίδι αλλά δεν μπορούμε να ξέρουμε τι σχεδιασμό έχει το παιχνίδι μέσα από τόσο μεγάλη πηγή παιχνιδιών. Κάποιοι περίμεναν κάτι ποιο σκοτεινό αλλά και πάλι δεν ξέρουμε σε τι είδους πλαίσιο παίζει η ιστορία και το setting. Μπορεί απλά αυτό να είναι μια πτυχή του όλου πακέτου. Εγώ πάντως σίγουρα ενθουσιάστηκα από αυτό το λίγο που είδα γιατί μου έφυγε η απορία ως προς την κατεύθυνση του τίτλου και τι να περιμένουμε να δούμε. 

Από τώρα μυρίζομαι secret boss fights με χαρακτήρες από Persona, Fire Emblem και SMT, cameos, ιστορίες, settings και πολλά ακόμα που θα προκύψουν μέσα από αυτό το πάντρεμα. Η μεγαλύτερη εκπληξάρα που θα μπορέσουν πάντως να μας προσφέρουν με τον τίτλο είναι ένα mode ακριβώς όπως το Fire Emblem μέσα σε σκηνικά και χαρακτήρες του cross-over. Χαίρομαι πάντως που από την πρώτη αποκάλυψη πρόκειται για κανονικότατος legit τίτλος και όχι μια ανάλαφρη αρπαχτή που βασίζεται μόνο στο όνομα για χάρη πωλήσεων.  

Αυτη την λογικη του κυκλοφορω το Fatal Frame μονο για Ιαπωνια δεν την καταλαβα ποτε...

Επισης τι εγινε απο το πουθενα μεγαλωσε η λιστα των Exclusive για φετος???Μα πως θα τα βαλει εναντι στην ποικιλα του Ps4 που για φετος εχει μονο το Bloodborne :P

• Like 4

Αυτη την λογικη του κυκλοφορω το Fatal Frame μονο για Ιαπωνια δεν την καταλαβα ποτε...

Επισης τι εγινε απο το πουθενα μεγαλωσε η λιστα των Exclusive για φετος???Μα πως θα τα βαλει εναντι στην ποικιλα του Ps4 που για φετος εχει μονο το Bloodborne :P

Και που'σαι ακομα...Κατσε να ερθει το e3....

Να σου το εξηγήσω απλά τότε. Είναι Persona παιχνίδι με χαρακτήρες (ανασχεδιασμένους για τους λόγους του setting προφανώς) και  gameplay μηχανισμούς που θα παντρεύει τόσο από SMT όσο και από Fire Emblem. 

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων και το Persona είναι SMT τίτλος (έστω και spin-off) και μάλιστα το Persona πλέον είναι το πλέον εμπορικό SMT παιχνίδι και η ιαπωνική ονομασία του τίτλου από την αρχή μας ψιλομαρτυρούσε ότι κάτι τέτοιο θα είναι το παιχνίδι. Προσπάθησε να παίξεις ένα persona παιχνίδι και όλες σου οι απορίες θα λυθούν αμέσως. Θα δεις ότι τα Persona παιχνίδια είναι σαφέστατα πιο light εκδόσεις της κύριας σειράς SMT (λογικό αφού δεν ασχολούνται με την Θεολογία και δεν υπάρχει post apocalyptic περιβάλλον)  έχουν όμως κάποια εξαιρετικά dark θέματα και ειδικά όσο πάει η ιστορία μπροστά είναι αρκετά ψυχολογικό το όλο σχέδιο. 

Αν δεν μπορείς να αφιερώσεις χρόνο στο να τα παίξεις επειδή θα σου φάνε με άνεση κάνα 80ωρο το καθένα τότε να δεις τις ταινίες SMT: Persona 3 FES the movie (δυο ταινίες μέχρι τώρα με την τρίτη και τελευταία να βγαίνει στην ιαπωνία σήμερα) και το SMT: Persona 4 the animation (που είναι ολοκληρωμένη σειρά).  

• Like 1

http://www.ign.com/videos/2015/04/03/shin-megami-tensei-x-fire-emblem-trailer-rewind-theater

Ωραίο breakdown του trailer του Shin megami X fire emblem. 

βλεπω persona στο trailer αλλα SMT δεν βλεπω 

Εγώ σε καμία περίπτωση δεν βλέπω Fire Emblem.

Γενικά δεν είμαι των συγχωνεύσεων διαφορετικών IP, αλλά αν δεν έχει turned based tactical μάχες, το Fire Emblem τί το βάλαν?

Βέβαια όλα αυτά από το τρέιλερ έτσι?

βλεπω persona στο trailer αλλα SMT δεν βλεπω 

Εγώ πάλι βλέπω, και post apocalyptic Tokyo βλέπω, και dungeon τύπου SMT βλέπω. Επίσης δεν ξέρουμε πως θα είναι σκηνοθετικά το παιχνίδι. Θυμάσαι στο Persona 4 τα dungeons που είχαν όλα ένα theme; Κάτι τέτοιο μυρίζομαι ότι θα παίξει και εδώ. Είμαι σίγουρος ότι θα δούμε και χαρακτήρες από την κύρια SMT σειρά. Από τώρα βλέπω μυστικό boss fight με χαρακτήρες από προηγούμενα main SMT παιχνίδια (Hito Shura = love).

Panther τα SMT παιχνίδια είναι έτσι και αλλιώς tactical παιχνίδια σε ότι αφορά τη μάχη, είτε είναι spin-off είτε κύρια σειρά. Turn based μάχη. Από ότι βλέπω όμως από το trailer έχουν βάλει και το έξτρα στοιχείο του χρόνου μέσα. Προφανώς και τα skills πλέον θα έχουν κάποιο cast time και recovery time (ίσως).

Προσωπικά χαίρομαι πολύ. Και Persona 5 φέτος και αυτό επίσης και το Devil survivor 2 OC στο 3ds...δώστε στο λαό SMT να γουστάρει. 

Εγώ πάλι βλέπω, και post apocalyptic Tokyo βλέπω, και dungeon τύπου SMT βλέπω. Επίσης δεν ξέρουμε πως θα είναι σκηνοθετικά το παιχνίδι. Θυμάσαι στο Persona 4 τα dungeons που είχαν όλα ένα theme; Κάτι τέτοιο μυρίζομαι ότι θα παίξει και εδώ. Είμαι σίγουρος ότι θα δούμε και χαρακτήρες από την κύρια SMT σειρά. Από τώρα βλέπω μυστικό boss fight με χαρακτήρες από προηγούμενα main SMT παιχνίδια (Hito Shura = love).

Βασικα, δειχνει τοσο happy που ειμαι αναγκασμένος να διαφωνήσω οριζοντιος και καθετος.

Either way, αμα ειναι καλο και σκασει και με καμια προσφορα μαζι με το fatal frame 5, τοτε με βλεπω να βαζω το χερι στην τσεπη για να παιρνω Wii-U...

Δεν ξέρω πόσο happy μπορείς να καταλάβεις πως είναι με 1 λεπτό trailer.Και τα persona έχουν happy trailer αλλά δεν τα λες και happy παιχνίδια Προσωπικά δεν βλέπω την atlus και nintendo να τα σκατώνουν. Είναι θέμα χρόνου να δούμε περισσότερα καθώς το παιχνίδι κυκλοφορεί φέτος για τους σχιστομάτηδες και ελπίζω μόνο και μόνο επειδή είναι nintendo να ισχύει το ίδιο και για τον υπόλοιπο κόσμο. 

Γεια σας.Μολις αγορασα και εγω Wii U και παρατηρησα οτι το καλωδιο του ac adapter της κονσολας ειναι χαλαρο και κουνιεται αρκετα(σε αντιθεση με το αντιστοιχο του Wii.)και συγκεκριμενα το καλωδιο που μπαινει στην πριζα.Η συσκευη δουλευει κανονικα.Και σε εσας ετσι ειναι η απλα το δικο μου εχει προβλημα?Επισης αμα χαλασει μπορω να βρω αλλο απο το internet?Α ναι ενα link θα βοηθουσε πολυ.Ευχαριστω!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...