JohnVani18 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Γνωρίζει κανείς την ελληνική ώρα του nintendo direct? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Εδώ θα διαφωνήσουμε ελαφρώς.. Η ποιότητα των first party τίτλων του U σε σύγκριση με το wii, είναι ελαφρώς βελτιωμένη. Το smash πχ δεν βλέπω να έχει τραγικές διαφορές με την έκδοση του wii. το gameplay παραμένει ίδιο. Μόνο το mario kart θεωρώ πως έχει βελτιωθεί (το προηγούμενο kart για κάποιο λόγο με έχει αφήσει αδιάφορο) Αλλο παραγωγή και άλλο ποιότητα, δεν κάνω λόγο πουθενά για ποιότητα γιατί θα ήμουν σίγουρα βλαμμένος αν το έκανα. Στην παραγωγή κάνω λόγο (ποσοτικά και χρηματικά) που αναλογικά στο Wii ήταν υψηλότερη καθώς και περισσότερο πλήρης. Κατά τα άλλα για το smash το μόνο που θα σου πω είναι ότι είναι άπειρα ποιο ποιοτικό και προσεγμένο στο U από ότι στο Wii και μόνο αν ξέρεις το πως παίζει κανονικά το παιχνίδι μπορείς να το καταλάβεις. Είναι όπως το Tekken 4 και το Tekken 5 ή το tag tournament 2. Αν δεν ξέρεις πως παίζει το Tekken δεν μπορείς να καταλάβεις την ανωτερότητα του 5 και του Tag tournament 2 σε σχέση με το 4 και το 6. Γνωρίζει κανείς την ελληνική ώρα του nintendo direct? Εχω την εντύπωση στις 1 το βράδυ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NobodyRankXV Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Θα χουμε link για το direct ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dekulinkgr Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 <p>υπαρχουν εντονες φημες οτι θα δειξουν επιτελους κατι απο star fox.Για να δουμε.Σε εμας ειναι ξημερωματα πεμπτης στην 1 το βραδυ.</p> Το ειχα ποσταρει μια σελιδα πισω.Για link αμα πατε στο site της nortec υπαρχει εκει σιγουρα link Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Φυσικά και όχι. Ακόμα και οι πιο δυσοίωνες προβλέψεις για το Wii U να γίνουν πραγματικότητα πάλι δεν αναιρεί το γεγονός ότι το Wii U ξεπερνάει με άνεση τον ανταγωνισμό όσον αφορά τα αποκλειστικά. Οι ανταγωνιστές όμως (να δεις που θα συμβεί ξανά) έχουν στα σχέδιά τους να κρατήσουν τα προϊόντα τους για πολλά χρόνια σε ενεργό δράση και λόγω υπέρογκου κόστους ανάπτυξης παιχνιδιών και για να προσελκύσουν περισσότερο κόσμο τουλάχιστον από Sony μεριά όπως έχει κάνει και στο παρελθόν. Όμως, υπάρχει μία μεγάλη μερίδα των PC gamers που θέλουμε να έχουμε και κονσόλα. Αυτή τη στιγμή η πρόταση της Sony είναι η λιγότερο ελκυστική. Έχουμε πήξει στα re-masters. Πες μου λοιπόν, εγώ που ενδιαφέρομαι μόνο για τα exclusives σε μια κονσόλα, για ποιό λόγο να επιλέξω PS4; Με εξαίρεση το Bloodborne, άντε και το Second Son τι άλλο υπάρχει αυτή τη στιγμή να με τραβήξει; Το τι έχουν στα σχέδιά τους δεν μου λέει κάτι, μπορώ να πάρω PS4 ή/και XBONE σε 3-4-5 χρόνια που θα έχουν βγάλει τα exclusives που με ενδιαφέρουν και θα έχουν και σκοτωμένες τιμές. Αλλάζω λίγο το θέμα και πιστεύω ότι η Nintendo κακώς εισάκουσε τις προσευχές του hardcore κοινού τους και έφερε το Wii U ένα χρόνο νωρίτερα από όσο έπρεπε από την στιγμή που το Wii συνέχιζε να πετυχαίνει υψηλές πωλήσεις. Η θέση της εταιρείας είναι να προσφέρει αν όχι πάντα νεωτερισμούς, λιγότερο διαδεδομένους τρόπους διασκέδασης ώστε να τραβήξει περιστασιακό, νέο κοινό και όχι μόνο τους fans που έχει ήδη εξασφαλισμένους. Η επιστροφή στις πιο παραδοσιακές ρίζες δεν της ταιριάζει έτσι όπως θέλει η ίδια να λειτουργεί. Εν ολίγοις θέλω να πω ότι θα έπρεπε να κρατήσει το πρώτο Wii ακόμα για 1 χρόνο στην αγορά υποστηρίζοντάς το με δικούς της τίτλους και μετά να κάνει την επόμενη κίνησή της που θα ήταν και καλύτερα υλοποιημένη. Όπως έχω ξαναπεί, το μεγαλύτερο σφάλμα που έκανε η Nintendo σε αυτή τη γενιά είναι το ότι «σκότωσε» τα motion controls. Αντί να εξελίξει αυτό που πούλαγε, έτσι ώστε να πουλήσει περισσότερο, έκανε μία στροφή που δεν της βγήκε. Εκ των υστέρων συμπέρασμα αυτό βέβαια. Όσον αφορά την ποιότητα των αποκλειστικών της, επιτρέψτε μου να πω ότι οι πολλές αποκλειστικές παραγωγές του Wii είναι ανώτερες από αυτές που κατάφερε με το Wii U μέχρι στιγμής, αν και είναι αλήθεια ότι στο διάστημα που μεσολάβησε από τότε που κυκλοφόρησε η νέα κονσόλα (σε σχέση με το αντίστοιχο του πρώτου Wii) οι δυνατοί τίτλοι του συστήματος είναι περισσότεροι και χρονικά πιο ''μαζεμένοι''. Δυστυχώς, το μεγαλύτερο πρόβλημα της Nintendo ονομάζεται "Mario Galaxy". Η πιο εικονική φιγούρα της Nintendo εμφανίστηκε στην τελειότερή της υλοποίηση στο Wii. Αυτό το έπος είναι απίθανο να ξεπεραστεί και όλα τα μελλοντικά 3D platformers θα είναι καταδικασμένα να τίθενται σε απευθείας σύγκριση με το Mario Galaxy (και να τον πίνουν προφανώς). Είναι το ίδιο πράγμα που γινόταν με το Ocarina of Time, όμως από τότε και καλύτερα Zelda βγήκαν και καλύτερα Action/Adventures (όχι μόνο σε συστήματα της Nintendo) εν γένει. Αυτό όμως ήταν εύκολο να ξεπεραστεί. Δεν μπορώ να βρω κανέναν τρόπο που θα μπορέσει ποτέ να φτιαχτεί καλύτερο 3D platformer από το Mario Galaxy. Και όταν οι κονσόλες σου βασίζονται σε μεγάλο βαθμό στα platformers τότε υπάρχει κρίσιμο πρόβλημα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Όμως, υπάρχει μία μεγάλη μερίδα των PC gamers που θέλουμε να έχουμε και κονσόλα. Αυτή τη στιγμή η πρόταση της Sony είναι η λιγότερο ελκυστική. Έχουμε πήξει στα re-masters. Πες μου λοιπόν, εγώ που ενδιαφέρομαι μόνο για τα exclusives σε μια κονσόλα, για ποιό λόγο να επιλέξω PS4; Με εξαίρεση το Bloodborne, άντε και το Second Son τι άλλο υπάρχει αυτή τη στιγμή να με τραβήξει; Το τι έχουν στα σχέδιά τους δεν μου λέει κάτι, μπορώ να πάρω PS4 ή/και XBONE σε 3-4-5 χρόνια που θα έχουν βγάλει τα exclusives που με ενδιαφέρουν και θα έχουν και σκοτωμένες τιμές. Όπως έχω ξαναπεί, το μεγαλύτερο σφάλμα που έκανε η Nintendo σε αυτή τη γενιά είναι το ότι «σκότωσε» τα motion controls. Αντί να εξελίξει αυτό που πούλαγε, έτσι ώστε να πουλήσει περισσότερο, έκανε μία στροφή που δεν της βγήκε. Εκ των υστέρων συμπέρασμα αυτό βέβαια. Δυστυχώς, το μεγαλύτερο πρόβλημα της Nintendo ονομάζεται "Mario Galaxy". Η πιο εικονική φιγούρα της Nintendo εμφανίστηκε στην τελειότερή της υλοποίηση στο Wii. Αυτό το έπος είναι απίθανο να ξεπεραστεί και όλα τα μελλοντικά 3D platformers θα είναι καταδικασμένα να τίθενται σε απευθείας σύγκριση με το Mario Galaxy (και να τον πίνουν προφανώς). Είναι το ίδιο πράγμα που γινόταν με το Ocarina of Time, όμως από τότε και καλύτερα Zelda βγήκαν και καλύτερα Action/Adventures (όχι μόνο σε συστήματα της Nintendo) εν γένει. Αυτό όμως ήταν εύκολο να ξεπεραστεί. Δεν μπορώ να βρω κανέναν τρόπο που θα μπορέσει ποτέ να φτιαχτεί καλύτερο 3D platformer από το Mario Galaxy. Και όταν οι κονσόλες σου βασίζονται σε μεγάλο βαθμό στα platformers τότε υπάρχει κρίσιμο πρόβλημα. Πόσο, μα πόσο συμφωνώ στη 2η κ 3η παράγραφό σου! Η 1η δεν με αφορά έτσι κι αλλιώς...αλλά μάλλον σωστά τα λες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dekulinkgr Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Κοιταξτε για μενα το καλυτερο mario παιχνιδι που εχω παιξει ειναι το mario 64 με το mario galaxy 1 να ερχεται δευτερο.Δυστηχως οπως λες malthador πως να ξεπεραστει το mario galaxy? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Υπάρχει πράγματι ένα σημείο όπου κάποιο παιχνίδι πραγματικά αγγίζει την τελειότητα σε αυτό που θέλει να προσφέρει. Παιχνίδια όπως το Mario Galaxy, το Bayonetta 2, το Wind Waker είναι παιχνίδια που στο είδος τους απλά το κατανοείς ότι είναι μάλλον αδύνατον να ξεπεραστούν ποτέ γιατί είναι τόσο τέλεια φτιαγμένα που ότι και να τους αλλάξεις ή να τους προσθέσεις δεν βοηθάς στο να γίνει καλύτερη η εμπειρία (μάλλον το αντίθετο θα συμβεί). Πως γίνεται να ανακαλύψεις και πάλι τον τροχό; Υπάρχει από πίσω δυστυχώς και η ηλικία των δημιουργών. Αυτά τα τέλεια παιχνίδια δημιουργήθηκαν από ανθρώπους που πλέον βρίσκονται σε φάση συνταξιοδότησης (Miyamoto ξεπέρασε τα 60 του χρόνια!!!). Ο aonuma είναι άξιος μαθητής του αλλά είναι και αυτός ένας άνθρωπος μόνο στην HD εποχή και δεν είναι αρκετός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NobodyRankXV Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 http://www.twitch.tv/nintendoΛιγα λεπτά ακόμη Θα θελα κάνα pokemon game... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 OMG OMG OMG Fire emblem X shin megami tensei ΚΑΙ επίσης Fatal Frame 5....dies.... 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkalas Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 OMG OMG OMG Fire emblem X shin megami tensei ΚΑΙ επίσης Fatal Frame 5....dies.... Kαι N64 στο Wiiu.Ειμαι υπερευχαριστημενος με τα νεα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Πολύ καλό direct μπορώ να πω. Εχουμε πολλά ωραία πράγματα να έρχονται. Αυτό που σίγουρα δεν περίμενα να δω ήταν το Shin megami tensei X fire emblem και δυτική έκδοση (τελικά) του Fatal frame 5. Αυτά για εμένα ήταν εκπλήξεις. Επίσης Ν64 emulation (και πολύ άργησε) που βλέπω ότι έχει και το paper mario μέσα στη λίστα. Αυτό που μένει τώρα είναι και το Gamecube emulation για να κλείσει ο κύκλος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dekulinkgr Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Απογοητευτικα.Οπως φαινεται το μεγαλο παιχνιδι για την εορταστικη περιοδο θα ειναι το Xenoblade.Το starfox δεν υπαρχει περιπτωση να βγει φετος καθως δεν εχουν δειξει τιποτα απολυτως!!!!Τωρα να το κρατανε για την Ε3 σαν το μεγαλο παιχνιδι μου φαινεται χλωμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
metallica 13 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 ναι μωρη αρρωστια project zero...!!!!θα καουμε! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultralisk Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 αυτά είναι news...επιτέλους καινούριο Fatal Frame για Ευρώπη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα