Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

τι σχέση έχει το ότι δεν είναι timed exclusive?είναι ένα game που θα παίξουν οι κάτοχοι ΧΒΟΧ φέτος ( αν και προσωπικά το βλέπω για 2016)

επίσης αυτό το πράμα ότι και καλά τα δικά μου exclusives είναι καλύτερα από τα δικά σου γιατί "έτσι", ακούγεται κάπως...αντίστοιχα μπορεί να πει κάποιος "τι να πει και ο κάτοχος Wii U που έχει Splatoon και εγώ θα έχω HALO"

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

τι σχέση έχει το ότι δεν είναι timed exclusive?είναι ένα game που θα παίξουν οι κάτοχοι ΧΒΟΧ φέτος ( αν και προσωπικά το βλέπω για 2016)

επίσης αυτό το πράμα ότι και καλά τα δικά μου exclusives είναι καλύτερα από τα δικά σου γιατί "έτσι", ακούγεται κάπως...αντίστοιχα μπορεί να πει κάποιος "τι να πει και ο κάτοχος Wii U που έχει Splatoon και εγώ θα έχω HALO"

Θες τωρα σοβαρα να πιασουμε κουβεντα για τα Exclusive που εχει το Wii και το Wii U και αυτα που εχει το Xbox απο το 360 μεχρι σημερα???Για να καταλαβω δηλαδη. Οσο για το Halo ας το βγαζανε καλοκαιρακι που βγαινει το Witcher 3 και το Batman και θα δεις αν θα γινοταν ο ντορος που γινεται τωρα.Μια απο τα ιδια και στο Ps4 που επιτελους βγηκε ενα αξιολογο Exclusive γιαυτο και γινεται ολος αυτος ο χαμος.Αλλα τι να το κανεις που επομενο exclusive θα βγει παλι το 2016.....

Επισης ειναι λογικο να ποναει το ολο θεμα των Exclusive καθως ειναι και κατι που ποναγε τους κατοχους του Xbox360 μεχρι και σημερα.

για να καταλάβω μιλάς για αριθμό exclusives (που όντως το Wii U έχει περισσότερα) ή για το ποια είναι καλύτερα?...γιατί το πρώτο είναι κάτι που κανείς δεν διαφωνεί ενώ το δεύτερο είναι μεγάλη κουβέντα στο τι προτιμάει ο καθένας

• Moderators

Τα timed-exclusives δεν είναι exclusives. Μαρκετίστικο τρικ είναι.

Εγώ πάντως δεν νιώθω μειονεκτικά που έπαιξα Alan Wake δυο χρόνια μετά τους X360 users. Εξίσου με αυτούς το απόλαυσα.

Όντως ναι εδώ έχεις δίκιο. Με τα 500ώρα που έκλεινα σε κάθε Halo και Gears είναι να μην πονάνε τα χέρια μου; Προσωπικά θα ήθελα να υπήρχε μεγαλύτερη ποικιλία στους τίτλους του 360 όσον αφορά τα αποκλειστικά αλλά τουλάχιστον για τα δικά μου γούστα η MS το ενίσχυσε με αρκετούς τίτλους που έριχνα τόσο λιώσιμο που έπρεπε να καεί το δισκάκι από την χρήση για να σταματήσω να παίζω. Ας είχε ο ανταγωνισμός τόσο value for money τίτλους που δεν τους τερματίζεις και τα βάζεις στο ράφι και ας μου έδινε τα λιγότερα αποκλειστικά από όλους. Η Nintendo με το Wii είχε αρκετούς τίτλους και  με κάλυψε ενώ το PS 3 μόνο Uncharted 2 με κορυφαίο multiplayer και Demon's Souls είχαν μεγάλο replayability για μένα. Τα υπόλοιπα μια φορά και πολύ ήτανε.

Το Alan Wake όπως και πολλά άλλα games του Xbox 360 δεν είναι αποκλειστικά αλλά είναι console exclusives. Για την Microsoft ανταγωνιστής δεν είναι το PC αλλά οι άλλες 2 μεγάλες κυρίες. Για την ίδια, σημασία έχει που δεν βγαίνουν στο Playstation ή στο Wii και όχι στο PC που μπορεί να βγάλει και μερικά φράγκα παραπάνω. Τα καλοπουλημένα Halo, Gears και Forza franchises εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων (Gears of War, Halo 2 Vista) δεν τα έχεις στο PC. Τα υπόλοιπα που δεν πουλάνε πολύ τα παρέχει και σε αυτό το format.

Στην τελική, αποκλειστικά και μη αποκλειστικά τι σημασία έχει. Αν είναι καλό παιχνίδι το παίζεις και ας είναι ότι θέλει. Υπάρχουν πολλά third parties που βάζουνε τα γυαλιά σε πολλά αποκλειστικά ανεξαρτήτως format. Η ουσία είναι ότι το PC, η Sony και η MS σου δίνουν την δυνατότητα να παίξεις και αυτό το 80% της βιβλιοθήκης που απαρτίζει κάθε σύστημα. Η Nintendo που είναι;

Κι αν θέλετε αριθμούς εδώ θα είμαστε και θα το συζητάμε. Μέχρι να αποχωρήσουν τα Xbox One και PS 4 από αυτή τη γενιά ο αριθμός των αποκλειστικών,semi, timed αποκλειστικών τίτλων θα είναι μεγαλύτερος από του Wii U και αν βάλεις και τα third parties που είναι κινητήριος δύναμη για πολλούς καταναλωτές τότε οι επιλογές αυξάνονται ακόμα περισσότερο. Έτσι συνέβη και στην έκτη και έβδομη γενιά κι έτσι θα γίνει και σε αυτήν που διανύουμε.

Η εκτίμησή που έχω στην Nintendo για όσα έχει προσφέρει στο gaming είναι μεγάλη όπως και οι κονσόλες που έχουν περάσει από τα χέρια μου. Δεν παύουν όμως να είναι ελλιπείς σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Εγώ ξαναλέω ότι όλες οι κονσόλες από μόνες τους είναι ελλιπής και όχι μόνο της nintendo. Οσο ευχαριστημένος μπορεί να είναι κάποιος αν διαθέτει -μόνο- Xbox (τυχαίο παράδειγμα) άλλο τόσο ευχαριστημένος μπορεί να είναι και κάποιος που διαθέτει μόνο WiiU. Οι περισσότερες επιλογές δεν σημαίνουν αυτόματα περισσότερο ή/και ποιοτικότερο παιχνίδι. Πάρε παράδειγμα το Wii...shovelware, shovelware και ακόμα περισσότερο shovelware. Διαθέτει όμως τον μεγαλύτερο αριθμό παιχνιδιών εκεί έξω από οποιαδήποτε άλλη κονσόλα σπιτιού ναι; Προσωπικά δεν ξεχωρίζω μετριούρες του κερατά από το shovelware. Οσο θα ασχοληθώ με τις μετριούρες του κερατά άλλο τόσο θα ασχοληθώ και με το shovelware (ποτέ δηλαδή). 

Δεν στεγνώσαμε από υψηλής ποιότητας παιχνίδια για να μπούμε στη διαδικασία να μετράμε ποιο μέτριο παιχνίδι είναι το "καλύτερο". Σε αυτόν τον σκοπό το WiiU μια χαρά λειτουργεί. Είναι και backwards compatible οπότε μια χαρά τίτλους προσφέρει για τα περισσότερα γούστα εκεί έξω. Σύμφωνοι δεν έχει τις κλασσικές εμπορικούρες αλλά από τη στιγμή που μιλάμε για gaming έχει τα δικά του φόρτε και ατού. 

• Like 1

• Moderators

Η εκτίμησή που έχω στην Nintendo για όσα έχει προσφέρει στο gaming είναι μεγάλη όπως και οι κονσόλες που έχουν περάσει από τα χέρια μου. Δεν παύουν όμως να είναι ελλιπείς σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, το Wii U θεωρείς ότι είναι ελλιπές σε σχέση με τον ανταγωνισμό exclusive-wise;

• Like 3

Μυρίζομαι κωμική version του nintendo direct. Από την άλλη έχουμε κυκλοφορία του Xenoblade για 3DS και σύντομα του Xenoblade X στην Ιαπωνία οπότε ίσως και είναι legit. 

Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, το Wii U θεωρείς ότι είναι ελλιπές σε σχέση με τον ανταγωνισμό exclusive-wise;

Φυσικά και όχι. Ακόμα και οι πιο δυσοίωνες προβλέψεις για το Wii U να γίνουν πραγματικότητα πάλι δεν αναιρεί το γεγονός ότι το Wii U ξεπερνάει με άνεση τον ανταγωνισμό όσον αφορά τα αποκλειστικά. Οι ανταγωνιστές όμως (να δεις που θα συμβεί ξανά) έχουν στα σχέδιά τους να κρατήσουν τα προϊόντα τους για πολλά χρόνια σε ενεργό δράση και λόγω υπέρογκου κόστους ανάπτυξης παιχνιδιών και για να προσελκύσουν περισσότερο κόσμο τουλάχιστον από Sony μεριά όπως έχει κάνει και στο παρελθόν.

Αλλάζω λίγο το θέμα και πιστεύω ότι η Nintendo κακώς εισάκουσε τις προσευχές του hardcore κοινού τους και έφερε το Wii U ένα χρόνο νωρίτερα από όσο έπρεπε από την στιγμή που το Wii συνέχιζε να πετυχαίνει υψηλές πωλήσεις. Η θέση της εταιρείας είναι να προσφέρει αν όχι πάντα νεωτερισμούς, λιγότερο διαδεδομένους τρόπους διασκέδασης ώστε να τραβήξει περιστασιακό, νέο κοινό και όχι μόνο τους fans που έχει ήδη εξασφαλισμένους. Η επιστροφή στις πιο παραδοσιακές ρίζες δεν της ταιριάζει έτσι όπως θέλει η ίδια να λειτουργεί. Εν ολίγοις θέλω να πω ότι θα έπρεπε να κρατήσει το πρώτο Wii ακόμα για 1 χρόνο στην αγορά υποστηρίζοντάς το με δικούς της τίτλους και μετά να κάνει την επόμενη κίνησή της που θα ήταν και καλύτερα υλοποιημένη.

Όσον αφορά την ποιότητα των αποκλειστικών της, επιτρέψτε μου να πω ότι οι πολλές αποκλειστικές παραγωγές του Wii είναι ανώτερες από αυτές που κατάφερε με το Wii U μέχρι στιγμής, αν και είναι αλήθεια ότι στο διάστημα που μεσολάβησε από τότε που κυκλοφόρησε η νέα κονσόλα (σε σχέση με το αντίστοιχο του πρώτου Wii) οι δυνατοί τίτλοι του συστήματος είναι περισσότεροι και χρονικά πιο ''μαζεμένοι''.

Πράγματι το Wii μας έδωσε μεγαλύτερες παραγωγές σε σχέση με το WiiU σε ότι αφορά την ίδια την nintendo αλλά όχι σε βαθμό που να ενοχλεί. Στο κάτω κάτω της γραφής κάποια παιχνίδια βελτιώθηκαν πολύ σε σχέση με το παρελθόν (όπως το Mario Kart και το Smash) και κάποιο συγκεκριμένο άλλο για εμένα είναι καλύτερο από τα δυο προηγούμενα (και μην πέσετε να με φάτε), ναι θεωρώ ότι το mario 3d world είναι καλύτερο ως mario από τα galaxy. 

Πράγματι το Wii μας έδωσε μεγαλύτερες παραγωγές σε σχέση με το WiiU σε ότι αφορά την ίδια την nintendo αλλά όχι σε βαθμό που να ενοχλεί. Στο κάτω κάτω της γραφής κάποια παιχνίδια βελτιώθηκαν πολύ σε σχέση με το παρελθόν (όπως το Mario Kart και το Smash) και κάποιο συγκεκριμένο άλλο για εμένα είναι καλύτερο από τα δυο προηγούμενα (και μην πέσετε να με φάτε), ναι θεωρώ ότι το mario 3d world είναι καλύτερο ως mario από τα galaxy. 

Εδώ θα διαφωνήσουμε ελαφρώς.. Η ποιότητα των first party τίτλων του U σε σύγκριση με το wii, είναι ελαφρώς βελτιωμένη. Το smash πχ δεν βλέπω να έχει τραγικές διαφορές με την έκδοση του wii. το gameplay παραμένει ίδιο. Μόνο το mario kart θεωρώ πως έχει βελτιωθεί (το προηγούμενο kart για κάποιο λόγο με έχει αφήσει αδιάφορο)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...