Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τι γνωμη εχετε για το Monster Hunter?Αξιζει?Λιγο που το εψαξα πρεπει να ειναι αρκετα δυσκολο ειδικα σε αυτους που δεν εχουν εμπειρια σε τετοιου ειδους παιχνιδια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μωρέ θα υπάρξουν σίγουρα, το θέμα είναι ΤΙ θα υπάρξει. Προσωπικά θα παίζω Xenoblade για πάρα πολύ καιρό δεδομένου του πόσο παίζω πλέον. Μάλλον δεν θα το έχω τελειώσει μέχρι την κυκλοφορία του νέου Zelda. 

Τι γνωμη εχετε για το Monster Hunter?Αξιζει?Λιγο που το εψαξα πρεπει να ειναι αρκετα δυσκολο ειδικα σε αυτους που δεν εχουν εμπειρια σε τετοιου ειδους παιχνιδια.

Δεν ξέρω αν έχεις παίξει κάποιο από τα Dark Souls, Demon Souls, Bloodborne.

To Monster Hunter έχει σχεδόν το ίδιο combat gameplay, δηλαδή από τα καλύτερα combat mechanics που θα δείς σε video games. Το κάθε όπλο είναι διαφορετικό, έχει το δικό του βάρος και πρέπει να σκέφτεσαι τις κινήσεις σου. Το να πατάς απλά τα κουμπιά της επίθεσης επανηλειμένα περιμένοντας να κερδίσεις δεν πιάνει εδώ.

Είναι παιχνίδι που πρέπει να του αφιερώσεις χρόνο, αλλά θα σε ανταμείψει όσο λίγα. Κάθε όπλο είναι σαν να παίζεις διαφορετικό παιχνίδι, έχει πολύ πλούσιο crafting, μπορείς να κάνεις χαλαρές αποστολές αν θές να χαλαρώσεις ή να πέσεις με τα μούτρα σε επικές μισάωρες (ή και παραπάνω) μάχες με τεράστια τέρατα.

Δεν είναι παιχνίδι για όλους, θα πρέπει να δείς gameplay videos και συνεχώς να ψάχνεσαι στο ίντερνετ για να γίνεσαι καλύτερος.

Εγώ ξεκίνησα το Monster Hunter 4 Ultimate στο 3DS προχτές και ξέρω ότι δεν θα το αφήσω πρίν να κλείσω κανα 100-ωρο.

• Like 1

Ξενερα απο μενα.. Αρα μετα το splatoon yok?? Αυτο ηταν? Ειναι καποιο αλλο game?? Pff...Ελπίζω να δειξουν κατι στην Ε3..

Στανταρ θα δειξει το καινουργιο star fox.

καλησπερα.ενδιαφερομαι να αγορασω ενα wii u και θελω τη βοηθεια σας.δεν ξερω αν πρεπει να προτιμησω τα 8gb η τα 32gb..τα παιχνιδια που θα παρω ειναι το smash,mario kart 8 (λεω να κατεβασω και τα dlc), zelda windwaker, zelda u(οοοοταν βγει)..με το σκεπτικο των dlc του mario kart που πιανουν 2gb, το 8ρι wii u μου κανει λιγο..

καλησπερα.ενδιαφερομαι να αγορασω ενα wii u και θελω τη βοηθεια σας.δεν ξερω αν πρεπει να προτιμησω τα 8gb η τα 32gb..τα παιχνιδια που θα παρω ειναι το smash,mario kart 8 (λεω να κατεβασω και τα dlc), zelda windwaker, zelda u(οοοοταν βγει)..με το σκεπτικο των dlc του mario kart που πιανουν 2gb, το 8ρι wii u μου κανει λιγο..

Μια χαρα είναι το 8ρι αν το θες μόνο για τα dlc το πολυ πολυ παίρνεις με 10€ Ενα USB με έξτρα gb αντί να δώσεις 100€ παραπάνω

http://www.e-shop.gr/wii-u-console-basic-pack-white-p-WIU.00001

Παιζει να πεσει κι αλλο η τιμη του???

Πολυ προσφατα ειχε βαλει σε προσφορα στα 200 ευρω ο Γερμανος το Wii u 32GB Black μαζι με New super mario bros και το Nintendoland.

Μιας και ερχεται πασχα περιμενε κανα δυο βδομαδες να δεις τι μπορει να παιξει απο προσφορες. Θωρω οτι ολο και κατι καλο θα παιχτει αρκει να παρακολουθεις τις τιμες.

http://www.skroutz.gr/s/5912047/Nintendo-Wii-U-HW-Basic-Wii-U-Super-Smash-Bros.html

Αυτο ειναι το καλυτερο πακετο που υπαρχει αυτη την στιγμη απο U, και σε Premium θα ελεγα στα 299απο τον Γερμανο με το Zelda(10ευρω φθηνοτερο απο το πακετο με το Mario kart).

ΕΠισης να τονισω για αλλη μια φορα,παιδια προς ολους αυτο να ψαχνετε παντα για παιχνιδια ειτε στο Skroutz ειτε στο Bestprice.

Εγω πχ αγορασα προσφατα το Metroid Other M(αν και αργησε πολυ το καταστημα)στα 9ευρω,υπαρχει και με 6ευρω σφραγισμενο,και υπηρχαν καποια ατομα που το πουλαγαν 15ευρω Used.

Αλλος πχ συμφορουμιτης http://www.insomnia.gr/classifieds/videogames/wii/430509-super-mario-bros-u/ πουλαειτο Super Mario Bros U,μεταχειρισμενο(χωρις τον κωδικο φυσικα για τους ποντους)στα 30ευρω και 29ευρω(παλια επαιζε στα 27)εχει καινουργιο σφραγισμενο.

Τελος οσον αφορα το U,για φετος επειδη ρωτανε παιδια τι παιζει απο παιχνιδια ενα ειναι το Captain Toad το οποιο οριακα δεν βγηκε το 2015 και το βαλανε τελη του 2014,και επισημα για το 2015 μεχρι να πουν κατι αλλο, εχουμε Xenoblade Chronicle X,Mario Party 10,Splatoon και Starfox.Αυτα τουλαχιστον γνωριζουμε ως τωρα. Και βεβαια τι να πουν και οι κατοχοι του Ps4 που για φετος εχουν μονο το Bloodborne να παιξουν,και στο Xbox Halo και Forza και Tomb raider(το οποιο ομως οπως ανακοινωθηκε ειναι Timed exclusive αρα στην πραξη δεν μετραει σαν κανονικο exclusive).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...