dekulinkgr Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 https://www.youtube.com/watch?v=24y6bZNHzP8 γενικα οσοι το δοκιμασαν λενε μονο θετικα λογια.Φαινεται πανεμορφο το ατιμο αν και δεν ξερω αν θα το αγορασω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LordPanag Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Πρεπει να ειναι σουπερ διασκεδαστικο το multiplayer !! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BaronDavis Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Ποτε βγαινει το Splatoon?Εχει ανακοινωθει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toni50 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Reggie says Nintendo hopes Splatoon will be the Mario Kart of shooters http://wiiudaily.com/2015/03/reggie-says-nintendo-hopes-splatoon-will-be-the-mario-kart-of-shooters/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dekulinkgr Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) Ποτε βγαινει το Splatoon?Εχει ανακοινωθει? Τον Μάη.Ακριβης ημερομηνια ομως δεν εχουν πει ακομη. Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2015 από dekulinkgr 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BaronDavis Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) Το mario kart tou wii με το mario kart 8 εχει καμια ουσιαστικη διαφορα οσο αναφορα τις πιστες,παιχτες,vehicles κλπ η αλλαζουν μονο τα γραφικα? Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2015 από BaronDavis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Ας (σ)το θέσω έτσι: Παίζεις ανάποδα...Παίζεις πλάγια...Κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gascp Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Νέο gameplay παιδιά. (MP match) Τι Battlefield και COD... χαμοοοοςςςςςςς !!!!!!!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilisc Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2015 Έβαλα το wii fit meter κατα λάθος στο πλυντήριο. Χάλασε η οθόνη αλλά μετράει κανονικά και στέλνει τα δεδομένα στον controller. Μου θυμίζει αυτό που ανοίγεις το ds μετά απο χρόνια και εχει ακομη μπαταρία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dekulinkgr Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δυστηχως οπως αναμενοταν το zelda δεν θα κυκλοφορησει φετος.Αν και το περιμενα βεβαια παλι ξενερωσα οταν το διαβασα.Αρα εγω πιστευω το xenoblade θα κυκλοφορησει τελος του χρονου για να καλυψει το κενο του zelda εκτος και αν παρουσιασουν τιποτα καινουργια παιχνιδια στην e3 που δεν ξερουμε. Βεβαια το ποιο περιεργο ειναι οτι δεν θα ειναι καν το zelda στην Ε3 φετος.....Οποτε παει για το nx το παιχνιδι?? Τωρα περιμενουμε το star fox αλλα εδω δεν εχουν δειξει τιποτα απολυτως απο το παιχνιδι αμφιβαλλω αν θα κυκλοφορησει φετος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meloku Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 http://www.nintendolife.com/news/2015/03/the_legend_of_zelda_for_wii_u_no_longer_set_for_2015_release Στα χνάρια της Blizzard λοιπόν...it's ready when it's ready Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HarryGrey Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Μαρεσει που το ελεγα εγω οτι λογικα για 2016 θα εβγαινε(κατι σαν το Skyward sword)και μου λεγατε οτι αφου θα βγει το Starfox φετος αρα και το Zelda.Καλυτερα να εχουμε και τιποτα για το 2016 Starfox,Platoon και Xenoblade καλα ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Χα, ήταν πολύ καλό για να είναι αληθινό αλλά ήταν και αναμενόμενο. Κανένα Zelda μέχρι τώρα δεν κυκλοφόρησε χωρίς να έχει μερικές καθυστερήσεις στο χρονοδιάγραμμα του. Εμένα δεν με απασχολεί, παιχνίδια μπόλικα έχω, μην πω ότι ψιλοχαίρομαι κιόλας καθώς θα κάνω φόκους στα παιχνίδια που θέλω χωρίς να αισθάνομαι την κάψα ότι πρέπει να αποκτήσω άλλο ένα για τη συλλογή μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkalas Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Καλοδεχουμενη η αναβολή αρκεί να γίνουν όλα αυτά που είπε ο τύπος στο βίντεο. Το θεμα είναι να μιλαμε για κανα τριμηνο το πολύ εξάμηνο αναβολή και όχι κανα χρόνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα