Προς το περιεχόμενο

Wii U Topic

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το mario kart tou wii με το mario kart 8 εχει καμια ουσιαστικη διαφορα οσο αναφορα τις πιστες,παιχτες,vehicles κλπ η αλλαζουν μονο τα γραφικα?

Επεξ/σία από BaronDavis
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έβαλα το wii fit meter κατα λάθος στο πλυντήριο. Χάλασε η οθόνη αλλά μετράει κανονικά και στέλνει τα δεδομένα στον controller. Μου θυμίζει αυτό που ανοίγεις το ds μετά απο χρόνια και εχει ακομη μπαταρία. :P

Δυστηχως οπως αναμενοταν το zelda δεν θα κυκλοφορησει φετος.Αν και το περιμενα βεβαια παλι ξενερωσα οταν το διαβασα.Αρα εγω πιστευω το xenoblade θα κυκλοφορησει τελος του χρονου για να καλυψει το κενο του zelda εκτος και αν παρουσιασουν τιποτα καινουργια παιχνιδια στην e3 που δεν ξερουμε.

Βεβαια το ποιο περιεργο ειναι οτι δεν θα ειναι καν το zelda στην Ε3 φετος.....Οποτε παει για το nx το παιχνιδι??

Τωρα περιμενουμε το star fox αλλα εδω δεν εχουν δειξει τιποτα απολυτως απο το παιχνιδι αμφιβαλλω αν θα κυκλοφορησει φετος.

Μαρεσει που το ελεγα εγω οτι λογικα για 2016 θα εβγαινε(κατι σαν το Skyward sword)και μου λεγατε οτι αφου θα βγει το Starfox φετος αρα και το Zelda.Καλυτερα να εχουμε και τιποτα για το 2016 :P Starfox,Platoon και Xenoblade καλα ειναι :D

Χα, ήταν πολύ καλό για να είναι αληθινό αλλά ήταν και αναμενόμενο. Κανένα Zelda μέχρι τώρα δεν κυκλοφόρησε χωρίς να έχει μερικές καθυστερήσεις στο χρονοδιάγραμμα του. Εμένα δεν με απασχολεί, παιχνίδια μπόλικα έχω, μην πω ότι ψιλοχαίρομαι κιόλας καθώς θα κάνω φόκους στα παιχνίδια που θέλω χωρίς να αισθάνομαι την κάψα ότι πρέπει να αποκτήσω άλλο ένα για τη συλλογή μου. 

Καλοδεχουμενη η αναβολή αρκεί να γίνουν όλα αυτά που είπε ο τύπος στο βίντεο. Το θεμα είναι να μιλαμε για κανα τριμηνο το πολύ εξάμηνο αναβολή και όχι κανα χρόνο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...