ikaruga24 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Ikaruga δεν μιλησα για το wiiu. Ε δε μπορώ να σου απαντήσω εσένα γιατί λόγο αυτού ξεκίνησε η όλη κουβέντα. Και ότι έχω γράψει μέχρι τώρα πάλι λόγο WiiU έχει γραφτεί από μέρους μου. Δεν ξέρω τι λέει και τι πιστεύει ο καθένας αλλά προσωπικά είμαι της άποψης ότι first/second party >>> third party παιχνίδια σε ότι αφορά το θέμα επιλογής. Βάση αυτού έγραψα ότι ο κάθε "σοβαρός" gamer πρέπει να έχει (ή ήδη έχει) ένα gaming PC και άρα λόγο αυτού από third party παιχνίδια είναι πλήρως ευχαριστημένος. Που θα κοιτάξει λοιπόν; Στην εμπειρία και τα παιχνίδια που δεν μπορεί να βρει πουθενά αλλού (βλέπε WiiU).
Fulgore Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Ναι μωρε ειδα και το Ps4 με τα Multiplattform και τα Frame drops,το μαθατε βγαινουν και τα Batman AA και AC σε Remastered,οπως και ''νεο'' exclusive του Ps4 το God of war 3! Τοσο πολυ εχει βαρεθει ο κοσμος απο τα remastered και τα ιδια και τα ιδια που γιαυτο εχουν πεσει ολοι με τα μουτρα και ελπιζουν στο Bloodborne,γιατι κατα τα αλλα μονο κραξιμο διαβαζω παντου,ειδικα οποτε ανακοινωνεται ενα νεο remastered. Κατσε να βγει το Xenoblade και να παρει καλες βαθμολογιες και θα πεσουν πολλα γελια,οπως και το Starfox ή Zelda αν βγει το τελευταιο φετος.Παλι κουβεντα για το U θα γινεται και θα γελαμε με το κραξιμο που θα πεφτει στα forum.Εγω για το μονο που λυπαμαι ειναι οτι μαλλον δεν προκειται να βγει νεο Metroid για το U οπως το πανε(που ηταν και ο μεγαλος λογος που πηρα την κονσολα οπως ειχα πει εξ αρχης) .
BaronDavis Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Οτι να ναι ο Γερμανος.Μου ειχαν πει οτι Δευτερα θα φερουν το Wii U σε ενα απο τα καταστηματα της Λαρισας.Παιρνω σημερα τηλεφωνο και μου λενε οτι εφεραν το Wii Fit χαχαχα.Να πανε να @@@@ .Θα το παρω τελικα απο to internet
toni50 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Satoru Iwata says his company wants to surprise gamers with the Nintendo NX http://wiiudaily.com/2015/03/satoru-iwata-says-his-company-wants-to-surprise-gamers-with-the-nintendo-nx/ Προσωπικά πιστεύω ότι είναι πολύ νωρίς για την οποιοδήποτε πληροφορία καθώς το wii u (θέλω να πιστεύω) έχει τουλάχιστον 2 χρόνια ζωής ακόμη. Ή Μετά το zelda wii u θα υπάρχει το χάος και θα δούμε την κονσόλα τέλη 16 για να γεμίσει το κενό.
BaronDavis Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Satoru Iwata says his company wants to surprise gamers with the Nintendo NX http://wiiudaily.com/2015/03/satoru-iwata-says-his-company-wants-to-surprise-gamers-with-the-nintendo-nx/ Προσωπικά πιστεύω ότι είναι πολύ νωρίς για την οποιοδήποτε πληροφορία καθώς το wii u (θέλω να πιστεύω) έχει τουλάχιστον 2 χρόνια ζωής ακόμη. Ή Μετά το zelda wii u θα υπάρχει το χάος και θα δούμε την κονσόλα τέλη 16 για να γεμίσει το κενό. Μακαρι να μην ειναι το δευτερο...
Fulgore Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Βλεπω το παραπανω και μετα διαβαζω οτι θα βγει για κινητα.Ξενεραααααα :( Καταραμενη Capcom γιατι πχ δεν το βγαζεις Wii U exclusive(αντε 3ds)..... Αναθεμα τα παιχνιδια σε Smartphone που γινανε μοδα. 1
toni50 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Ωραίο φενεται,μακάρι να έδειχνε και gameplay μέσα στο trailer για καταλάβουμε ποιο πολλά.
Fulgore Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Μονο και μονο που γραφει Mobile,παει τελειωσε το παιχνιδι. 1
dekulinkgr Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Ναι μωρε ειδα και το Ps4 με τα Multiplattform και τα Frame drops,το μαθατε βγαινουν και τα Batman AA και AC σε Remastered,οπως και ''νεο'' exclusive του Ps4 το God of war 3! Τοσο πολυ εχει βαρεθει ο κοσμος απο τα remastered και τα ιδια και τα ιδια που γιαυτο εχουν πεσει ολοι με τα μουτρα και ελπιζουν στο Bloodborne,γιατι κατα τα αλλα μονο κραξιμο διαβαζω παντου,ειδικα οποτε ανακοινωνεται ενα νεο remastered. Κατσε να βγει το Xenoblade και να παρει καλες βαθμολογιες και θα πεσουν πολλα γελια,οπως και το Starfox ή Zelda αν βγει το τελευταιο φετος.Παλι κουβεντα για το U θα γινεται και θα γελαμε με το κραξιμο που θα πεφτει στα forum.Εγω για το μονο που λυπαμαι ειναι οτι μαλλον δεν προκειται να βγει νεο Metroid για το U οπως το πανε(που ηταν και ο μεγαλος λογος που πηρα την κονσολα οπως ειχα πει εξ αρχης) . Οπως διαβασα καπου αλλου τα remastered εχουν γινει τα νεα DLC.....Πραγματικα χαλια.Παντως για το metroid σιγουρα θα βγει να το θυμασαι fulgore.Η νεα κονσολα της Nintendo θα ερθει σε 2+ χρονια απο τωρα οποτε δεν νομιζω να το καθυστερησουν για τοτε.Αλλωστε του χρονου τι θα εχουμε να περιμενουμε?Με δεδομενο οπως ειπες να βγει φετος το Zelda. 1
Moderators Malthador Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Moderators Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Οπως διαβασα καπου αλλου τα remastered εχουν γινει τα νεα DLC.....Πραγματικα χαλια.Παντως για το metroid σιγουρα θα βγει να το θυμασαι fulgore.Η νεα κονσολα της Nintendo θα ερθει σε 2+ χρονια απο τωρα οποτε δεν νομιζω να το καθυστερησουν για τοτε.Αλλωστε του χρονου τι θα εχουμε να περιμενουμε?Με δεδομενο οπως ειπες να βγει φετος το Zelda. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να βγει Metroid στο Wii U.
HarryGrey Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Site: Satoru Iwata says his company wants to surprise gamers with the Nintendo NX Ελπίζω τουλάχιστον να είναι ευχάριστη η έκπληξη...
LordPanag Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Αναθεμα τα παιχνιδια σε Smartphone που γινανε μοδα. Tα σιχαινομαι στην κυριολεξια .
ikaruga24 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 https://www.youtube.com/watch?v=24y6bZNHzP8 3
LordPanag Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Site: Satoru Iwata says his company wants to surprise gamers with the Nintendo NX Ελπίζω τουλάχιστον να είναι ευχάριστη η έκπληξη... Αν αρχιζει ομως η nintendo να κανει δηλωσεις για το ΝΧ και μαλιστα απο τα χειλη του Iwata τοτε ισως θα πρεπει να αναθεωρησω την αποψη μου για νεα κονσολα στο τελος του '17 και να αρχισω να σκεφτομαι για τελος του '16.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα