NobodyRankXV Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Ρε guys δε πατε κατα ps4/one μερια να τα συζητησετε αυτα? Με το συμπαθειο κιολας.... Το χα κανει παλαιοτερα, αλλα παιχνιδι απουυ ηθελα να παιξει μου βγαζε το λαδι οποτε τ παρατησα...Θα το δοκιμασω σημερα..Απλα πες μου , σε ολα τα παιχνιδια στο κανει η σε συγκεκριμενα? Σε δυο που δοκίμασα μου freezaρεί ακολούθησα αυτο το tutorial https://m.youtube.com/watch?v=WeNgaT1duro
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Fulgore .Eτσι παει. Στην αρχη δεν εχουν βιβλιοθηκη.Δεν ειναι κατι καινουριο αυτο.
ikaruga24 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Fulgrore Σε καθε σου ποστ προσπαθεις να υπεραμυνθεις της αποφασης σου να μην αγορασεις νεα κονσολα. Oι πωλησεις δειχνουν οτι οι περισσοτεροι ειναι ικανοποιημενοι και συνεχιζουν να αγοραζουν. Δεν διαφωνω με το σκεπτικο σου, σε μια κονσολα χρειαζεται να δωσεις χρονο, αλλα ας το αποφασισει ο καθενας για τον εαυτο του αυτο. Ικανοποιημένοι δεν είναι σίγουρα. Ψυχαναγκαστικά ικανοποιημένοι μπορεί και να είναι γιατί έτσι λειτουργεί η ψυχολογία του μέσου καταναλωτή (τι εγώ πήρα μαλακία; Και γαμώ τα μηχανάκια πήρα) για να μπορέσει να χρυσώσει το χάπι. Βλέπε και το πρόσφατο φιάσκο της Nvidia με την ποιο μοσχοπουλημένη κάρτα της. Γι αυτό και βλέπεις ότι έχει τρελή άνθηση (σε σχέση με το παρελθόν) ότι οι περισσότεροι gamers δουλεύουν με τουλάχιστον δυο πλατφόρμες για gaming. Με αυτόν τον τρόπο καλύπτεις τα κενά της καθεμιάς και ταυτόχρονα ανοίγεις τους (gaming) ορίζοντες σου. Ακριβώς λοιπόν εκεί "χωράει" και το WiiU. Είναι σίγουρο ότι ο καθένας θα επιλέξει "πρώτη" πλατφόρμα και μια "δευτεράτζα". Από τη στιγμή που ο περισσότερος κόσμος διαθέτει περισσότερες από μια πλατφόρμα τότε το WiiU σταματάει να είναι "δευτεράτζα". Μπορεί να είναι τόσο main όσο οποιαδήποτε άλλη κονσόλα. Ειδικά αν βάλεις ΤΩΡΑ για μια λίστα με τα TOP παιχνίδια κάθε κονσόλας το WiiU μόνο "δευτεράτζα" δεν είναι. Προσωπικά γελάω τα άπειρα όταν ακούω τυπάκια να πληρώνουν 500+ ευρώ για ένα μηχανάκι με ένα μέτριο παιχνίδι (και το θεωρούν και φθηνό) αλλά αυτόματα θεωρούν ακριβό το WiiU στα μισά πακέτο με ένα top of the line παιχνίδι. Εχω ακούσει φάση "ρε φίλε πολύ ακριβό να πληρώσω τώρα 250 ευρώ για να παίξω το Bayonetta" και την επόμενη μέρα πάει και σκάει 500+ για να πάρει PS4 + assasins creed + PSplus. Εντάξει φίλε, καταλάβαμε, έχει και η κοροϊδία τα όρια της.
ADHD Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Σωστα τα λες για το wiiU αλλα με τα multiplatform τι γινεται?? Αυτος που πηρε ps4/xbone θα παιξει και ολα τα multiplatform που κυκλοφορουν σε βαθος χρονου, αυτος που πηρε WiiU ξερει οτι θα παιξει μονο τα exclusives. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Ikaruga δεν μιλησα για το wiiu. αλλωστε τα ιδια ακουγαμε για αυτο στην αρχη και ημουν απο τους ψυχραιμοτερους αν θυμασαι στα ποστ μου. ''Μην το κρινεται απο τωρα κτλ...''οταν οι αλλοι το ειχαν σκοτωσει. Η ενσταση μου ηταν αυτο που λεει ο ADHD. Tωρα για τα δευτερα και τριτα συστηματα δεν διαφωνω. Αυτο τον καιρο δεν παιζω πολυ, αλλα main συστημα μου θα ηταν το ps3 με την τεραστια συλλογη ΑΑΑ τιτλων που εχω στην κατοχη μου λογο plus. Και την οποια θα την ''τελειωσω'' σε 1-2 χρονια Τoν επομενο μηνα δινουν για παραδειγμα το Dishonored. ''Δευτεράτζα'' μου ειναι το ps4 και το vita(το οποιο δυστυχως δεν εχει ανοιξει και πολυ). Οποτε απο το πακετο ps3-ps4 ειμαι απολυτα ικανοποιημενος , οχι ψευτικα ικανοποιημενος.(τοσο που το vita μου ειναι αχρηστο). Γενικα συμφωνω οτι δεν ειναι ευκολο να εχεις μονο κονσολα που εχει ενα χρονο στην αγορα(πχ ps4).Αλλα καποιοι ακομα και ετσι ειναι ικανοποιημενοι.
Fulgore Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Σωστα τα λες για το wiiU αλλα με τα multiplatform τι γινεται?? Αυτος που πηρε ps4/xbone θα παιξει και ολα τα multiplatform που κυκλοφορουν σε βαθος χρονου, αυτος που πηρε WiiU ξερει οτι θα παιξει μονο τα exclusives. Ειναι και με τις ηλικιες αυτο.Η μαζα ειδικα στην Ελλαδα δεν ενδιαφερεται για τα Multiplattform τοσο(το μαρτυρουν αλλωστε οι πωλησεις και η ανοδος του Seven σαν Video club λογω των ενοικιασεων).ΕΠισης σημαντικο ρολο παιζει και η ηλικια που εισαι,οι υποχρεωσεις,η παρεα/φιλοι κλπ. Εχω πχ τον αδελφο μου ο οποιος δεν ειναι των παιχνιδιων(βεβαια ειναι και 31 και πλεον εχει και αλλα ενδιαφεροντα).Πηρε Ps3 πιο παλια το Slim το 160ρι και τα μονα παιχνιδια που εχει ειναι Fifa,Pro,GT,MK και τωρα προσφατα πηρε το BF4(γιατι του αρεσανε απο παλια τα Medal Of Honor και το BF4 ηταν το μονο που βρηκε αν και πιο συγχρονο). Σε πληροφορω οτι αν δεις πχ τα Trophies που εχει θα γελασεις Του εχω πχ δωσει το GTA V και ειμαι σιγουρος οτι δεν πρεπει να το εχει αξιξει καν. To Red dead redemption το εβγαλε μετα απο μηνες ξερω γω. Παρολα αυτα τωρα πιο πολυ καθεται και παιζει mario kart 8 μαζι μου και το Ps3 μαζευει σκονη. Οταν του ειπα να παρει Ps4 μου ειπε τι να το κανει να μαζευει και αυτο σκονη??? Αντιθετα εγω που επαιζα απο εποχες Atari,και επαιζα αρκετα και τις χρυσες εποχες Ps1,Ps2,Xbox(N64 goldeneye 4πλο ftw )κλπ και επειδη ελιωσα και αρκετα το Ps3,γιαυτο και ειμαι πλεον και τοσο απαιτητικος για τις νεες κονσολες. Το μονο που βλεπω πχ απο το καλοπουλημενο Ps4 ειναι ολη την ωρα να διαβαζω για Frame Drops(30fps ftw)και στο Xbox σχεδον συνεχεια να διαβαζω για αναλυσεις κατω των 1080p. Να τις βρασω λοιπον για τωρα τις κονσολες αν ειναι να κινηθουν ετσι.Ας παρω Pc που και πιο φθηνα παιχνιδια βρισκω,και εχω παντα κατι να παιξω(να ναι καλα τα exclusive παιχνιδια) και το χρησιμοποιω και για αλλα πραγματα. Αργοτερα οπως ειπα που θα βγουν παιχνιδια exclusives πανω απο ολα,ναι ισως τιμησω μια κονσολα αναλογα με τα παιχνιδια. Τελος να πω οτι δεν μου αρεσει το νταβατζιλικι του να πληρωνω το Online και κλασσικο παραδειγμα για αυτο ειναι το Demons Souls και Dark Souls που τα επαιζα τσαμπε online με φιλους ή ακομα και ξενους ενω τωρα στο Bloodborne λογω Ps4 πρεπει να πληρωσεις για το Online μερος. Οσο για το Wii,αγοραζω 1-2 παιχνιδια που βγαζει για καθε ειδος(αναλογα) Multiplayer,πχ Mario Kart για Racing, Smash Bros για Fightning ,Super mario bros ή Donkey Kong για Plattform με παρεα και παει λεγοντας. Αλλωστε στα πιο πολλα παιχνιδια Multiplayer των κονσολων και του Pc πιο πολυ βρισιμο και κραξιμο βλεπεις παρα ομαδικοτητα,προσπαθεια,επικοινωνια κλπ(να ναι καλα τα FPS και οι Moba και το Community τους γιαυτο). Τελος να πω οτι αυτη η γενια οπως το εχουν παραδειχθει ολοι ειναι καθαρα η γενια κυριως των Remastered και μετα των Multiplattforms. Βρικανε οι εταιριες πως θα βγαλουν τις πρωτες χρονιες κυκλοφοριας των κονσολων,θα γεμισουν τον κοσμο με Remastered παιχνιδιων με την δικαιολογια οτι δεν τα ειχαν παιξει προηγουμενως....
spellmike21 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/WII-U-PAK-MARIO-LUIGI-NINT.LAND--WiiU,99452,486166,1747287.html?langId=-18&et_cid=408&et_lid=1780&et_sub=4-WII%20U%20PAK%20MARIO+LUIGI+NINT.LAND%20%20WiiUλέει τίποτα αυτή η προσφορά ;
BaronDavis Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Παντως κριμα να μην εχει βγει να καλο Pokemon για το Wii U .Να μου πεις εαν θες να παιξεις παρε DS...
Fulgore Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/WII-U-PAK-MARIO-LUIGI-NINT.LAND--WiiU,99452,486166,1747287.html?langId=-18&et_cid=408&et_lid=1780&et_sub=4-WII%20U%20PAK%20MARIO+LUIGI+NINT.LAND%20%20WiiUλέει τίποτα αυτή η προσφορά ; Οχι μιας και τα 2 Mario και Luigi στην πραξη ειναι τα ιδια παιχνιδια. Τσιμπα το Mario με 28και εισαι αρχοντας http://www.bestprice.gr/item/2153090045/new-super-mario-bros.html?qid=31U05_FqPUR_19952&seq=1
WinchesterM. Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Οχι μιας και τα 2 Mario και Luigi στην πραξη ειναι τα ιδια παιχνιδια. Τσιμπα το Mario με 28και εισαι αρχοντας http://www.bestprice.gr/item/2153090045/new-super-mario-bros.html?qid=31U05_FqPUR_19952&seq=1 Δίκιο εχεις , αν είχε και το zombie u πάντως το τσιμπαγα
Ren_of_Heavens Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Το μόνο που θέλω να πώ και δεν ασχολούμαι άλλο σε Wii U θέμα (μην το χαλάσουμε άλλο) είναι ότι τα περί σοβαρού gamer, hardcore, casual ταμπέλες κτλ. είναι νηπιακές χαζομάρες κατ΄εμέ. Παίζω ότι γουστάρω, όσο θέλω και άμα θέλω. Προσωπικά είμαι ικανοποιημένος από το Xbox 360 και το μονταρισμένο Wii και δεν έχω ανάγκη ουσιαστικά να αγοράσω άλλη κονσόλα αυτή την περίοδο. Σε ένα χρόνο βλέπουμε. Έχει μεγάλη βιβλιοθήκη τίτλων το 360 με τίτλους που θέλω να παίξω αλλά δεν έχω κάνει ακόμα ενώ από το Wii, του έχω περάσει τα πάντα όλα (μέχρι και Koudelka και Blood Omen PS 1 παίζει ορθά). Game completion δεν σημαίνει απλά achievements ikaguga24 ή τερμάτισα το game. Σημαίνει τα πάντα για τα δικά μου κριτήρια. Για τους 200 τίτλους+ backlog τίτλους που με ενδιαφέρουν Xbox 360+ Wii modded combined 480p (GBA,GBC, N64, NEO GEO, PS One, Wii, Gamecube. SCUMM, SNES, GENESIS, MEGA CD, old school PC, CD- ENGINE, MAME, NES,Game Gear, Master System, Virtual Console) με βλέπω να γερνάω με αυτά. Άμα δεν πάρω νέα κονσόλα σκασίλα μου. 31 χρόνων είμαι και παίζω από το 1990. Δεν κολλάω στο hype και τις φανφάρες. Αν τώρα για κάποιους δεν καλύπτω τις gaming προϋποθέσεις τους λίγο με νοιάζει. Παιχνίδια παίζουμε, δεν παραδίδω λογιστικές εργασίες έτους που πρέπει να είναι όλα στην εντέλεια (γι' αυτό το έχω το PC). Επειδή το παρέβλεψα δευτευράντζα το Wii U δεν το ανέφερα σαν κακία. Απλα το είπα σαν γεγονός πως το βλέπει η μάζα των καταναλωτών που αγοράζουν κονσόλες ή PC. Το Wii U έχει την χαμηλότερη υποστήριξη third parties τίτλων σε σχέση με τα υπόλοιπα συστήματα και γι'αυτό το λόγο δεν μπορεί να σταθεί από μόνη της. Χρειάζεται ένα PC ή άλλη μία κονσόλα για να δέσει το πακέτο. Οι υπόλοιπες επιλογές last gen, current gen και PC τώρα αλλά και στο κοντινό μέλλον (θα) είναι περισσότερο ''αυτάρκεις'' εκτός βέβαια αν σου αρέσουν μόνο οι προτάσεις της Nintendo όπου εκεί πάω πάσο (έχω και τέτοιους γνωστούς). Εδώ θα είμαστε να το δούμε το έργο ξανά. 1
ikaruga24 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Επειδή το παρέβλεψα δευτευράντζα το Wii U δεν το ανέφερα σαν κακία. Απλα το είπα σαν γεγονός πως το βλέπει η μάζα των καταναλωτών που αγοράζουν κονσόλες ή PC. Το Wii U έχει την χαμηλότερη υποστήριξη third parties τίτλων σε σχέση με τα υπόλοιπα συστήματα και γι'αυτό το λόγο δεν μπορεί να σταθεί από μόνη της. Χρειάζεται ένα PC ή άλλη μία κονσόλα για να δέσει το πακέτο. Οι υπόλοιπες επιλογές last gen, current gen και PC τώρα αλλά και στο κοντινό μέλλον (θα) είναι περισσότερο ''αυτάρκεις'' εκτός βέβαια αν σου αρέσουν μόνο οι προτάσεις της Nintendo όπου εκεί πάω πάσο (έχω και τέτοιους γνωστούς). Εδώ θα είμαστε να το δούμε το έργο ξανά. Εχει όμως την μεγαλύτερη first/second party υποστήριξη τίτλων και αυτό που λες ισχύει για όλες τις πλατφόρμες (ότι δεν μπορούν να σταθούν μόνες τους εκτός του PC που είναι η ποιο δυνατή "μοναχική" πλατφόρμα από όλες). Οποιαδήποτε πλατφόρμα και αν επιλέξεις να μείνεις μόνο μαζί της θα χάσεις σημαντικότατα παιχνίδια από τις άλλες ενώ εσύ θα παλεύεις με 1-2 TOP τίτλους και ένα κάρο ακόμα καλούτσικα και μέτρια παιχνίδια. Με μια ακόμα πλατφόρμα (ή περισσότερες) έχεις να διαλέγεις ΜΟΝΟ ανάμεσα από την αφρόκρεμα των παιχνιδιών και απλά επιλέγεις βάση των γούστων σου. Τι είναι προτιμότερο; Να παίξεις 20 παιχνίδια εκ των οποίων μόνο τα 5 αξίζουν πραγματικά ή να παίξεις 10 παιχνίδια και να είναι όλα ένα και ένα; Γενικότερα πάντως είναι αυτό που λέμε, η "μάζα" δεν είναι "σοβαροί" gamers. Η μάζα είναι μάζα, παίζει μόνο εμπορικούρες και γενικά δεν ασχολείται με το θέμα όπως ένας "σοβαρός" gamer. Η μάζα έτσι και αλλιώς με 4 παιχνίδια θα τη βγάλει για όλη τη γενιά. FIFIA, COD, PRO, AssCreed. Μήπως να τους λάβουμε στα σοβαρά υπόψη ως δείγμα δύναμης 1
Moderators Malthador Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Moderators Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Tωρα για τα δευτερα και τριτα συστηματα δεν διαφωνω. Αυτο τον καιρο δεν παιζω πολυ, αλλα main συστημα μου θα ηταν το ps3 με την τεραστια συλλογη ΑΑΑ τιτλων που εχω στην κατοχη μου λογο plus. Και την οποια θα την ''τελειωσω'' σε 1-2 χρονια Μεγάλη αλήθεια αυτό για το PS3. Δεν μετανιώνω ούτε στιγμή που το αγόρασα «χρυσό» (μεταχειρισμένο slim με 1TB δίσκο και με cfw βέβαια, but still) και μάλιστα πριν δύο χρόνια, στη «δύση» του. Το PS3 έχει βαρβάτα exclusives -τόσο σε ποιότητα, όσο και σε gameplay time- που άνετα μπορούν να με κρατήσουν για άλλα 2 χρόνια (τότε θα το πουλήσω και θα πάρω PS4 γιατί το PS4 θα έχει φτάσει στο pick του και θα έχει τους 4-5 τίτλους που θα με αναγκάσουν να το αγοράσω).
ADHD Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Ελα Ren αφου θα παρεις ps4 για το bloodborne, επιασε το hype αστα αυτα τωρα.. 2
Ren_of_Heavens Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Ελα Ren αφου θα παρεις ps4 για το bloodborne, επιασε το hype αστα αυτα τωρα.. Σουτ εσύ, θα με πάρουν πρέφα και θα μου την λένε μετά. Να 'ναι καλά η σειρά Souls (το 2 δεν το έχω παίξει) που με έβαλε στο πετσί του ρόλου. Σοβαρά τώρα το Bloodborne είναι το ένα από τα 2 πιο αναμενόμενα games μέχρι στιγμής για τις νέες κονσόλες. Το άλλο είναι το Witcher 3 που ελπίζω να είναι άξιος συνεχιστής των 2 προηγούμενων αριστουργημάτων. Ούτως ή άλλως με βλέπω Χριστούγεννα 2015 να παίρνω νέα κονσόλα το συντομότερο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα